Izgleda poceli raditi i u Singapuru
Moderator: anex

Ako ti je TN sa dva slova na početku i brojevima do kraja, zaboravi na taj tracking, nema ništa od njeg, taj tracking nije relevantan. Relevantan je samo onaj koji ima dva slova na početku i dva na kraju, a između toga su brojevi.Mentha_Piperita wrote:Ima 20 dana kako je posiljka shipped iz Kine, a gdje god ukucam TR nigdje mi ne izbacuje gdje se tacno nalazi (ukucavan TR na sve tri prethodno navedene stranice za pracenje)? Je li ovo uobicajeno ili...? Hvala.
papebih wrote:Bas tako, stigla posiljka iz Singapura![]()

Ima dva slova na pocetku, pa brojevi, pa dva slova na kraju. Ali opet nigdje mi nista ne izbacuje.Mehemed wrote:Ako ti je TN sa dva slova na početku i brojevima do kraja, zaboravi na taj tracking, nema ništa od njeg, taj tracking nije relevantan. Relevantan je samo onaj koji ima dva slova na početku i dva na kraju, a između toga su brojevi.Mentha_Piperita wrote:Ima 20 dana kako je posiljka shipped iz Kine, a gdje god ukucam TR nigdje mi ne izbacuje gdje se tacno nalazi (ukucavan TR na sve tri prethodno navedene stranice za pracenje)? Je li ovo uobicajeno ili...? Hvala.
Ja imam jednu od 31.3 preko Singapur post, jos nije makla, a evo ova od 5.4 je stigla u Sar.Mehemed wrote:Ovo nije moguće, moje još uvijek nema, nikakve promjene na trackingu, a ove novije se pokrenule, idu ko išta...
Uglavnom za 24-48hspree wrote:nakon sto paket ode na carinu za koliko dana dodje ona obavijest da se dostave racuni?
pa imaš HP miševa po 10-30KM sad u svakoj radnji ovdje + garancija - kako ti se da naručivati? istina nisu bluetooth ali im je receiver 3-4mm van usb porta ali to nije tako strašno da ga ne možeš koristitizippoo87 wrote:ima li neko da je kupovao kakav jeftini bluetootk mis sa ebaya,do nekih 10ak KM a da obavlja posao,tj. da rade sva dugmad i da uredno prima signal
kupovao sam 2 misa ,doduse wifi i nisam potrefio nista da valja,u jednog nije radio reciver a u drugog ostecen opticki senzor
zato mi daje neku preporuku,ne mora biti neki kvalitet,ali da uredno radi
imam ja logitech bezicni mis ali ima onaj reciver i punjac za njega pa nije bas prakticno za laptopa,jer laptop stalno sklanjam sa stola kada ne koristim
pa zaletis se do 30 maraka i moze se naci pristojan HP ili logitech sa mikro reciveromzippoo87 wrote:pa ne mora biti bluetooth,moze i wifi,samo da radi
gdje ima brand mis za 10 KM,da odem odmah kupiti
neke znj marke po trznim centrima kostaju od 10-20 KM
nemoj me držati za riječ ali mislim sam vidio ove cijene u Konzumu Ložionička - provjerimzippoo87 wrote:pa ne mora biti bluetooth,moze i wifi,samo da radi
Nisam iz SaVladaFBiH wrote:nemoj me držati za riječ ali mislim sam vidio ove cijene u Konzumu Ložionička - provjerimzippoo87 wrote:pa ne mora biti bluetooth,moze i wifi,samo da radi

Nemoj ni spominjat 5-6 dana, ja im dajem fore jedan za slanje obavijesti i drugi da to ocarineMehemed wrote:Napokon se i moja mrdnula s mjesta... Valjda sad neće ostati predugo na carini, zna nekad ostati i po 5-6 pa i više dana. Još uvijek postoji mala šansa da mi stigne u roku mjesec dana (naručeno 27.03.), ali vidjet ćemo.
jest vala. nikad se duze nije cekalo.Mehemed wrote:I ja bi volio da odmah sutra bude rješeno i da krene prema meni tako da može do 27. doći na moju adresu, ali nekad znaju pravo usporit i odužit. Dovoljno je što se odužila ova dostava od Kine do BiH, ne treba mi sad i oduženje na carini...