Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almir_tz wrote:Najbliža prodavnica informatičke opreme
zgradi Elektroprivrede na Socijalnom,
a da nije ComTrade u bivšem Mercator-u?
Hvala!
Kako se zove ona prekoputa JYSK-a na Koreji?
Mobilmedia
Mislim da se odavno ne zove više tako.
Postoji ona kod Konzuma na Koreji koja se zvala 4 Connect ne znam kako se sad zove..
i postoji Mobilmedia kod Jyska koja se evo sad vidim zove Mobilmedia by TehnoMag https://www.mobilmedia.ba/.. ali eto ne mozes covjeku ni pomoci a da te ne isprave ccc
Drugarice Nisrin,
Jel taj bingo tamo kod dz kumrovec?
I jesu li kutije u nekim veselim bojama ili elegantne. Meni treba ova druga verzija ne bih bas nesto vristece
Gdje u Sa proslaviti odbranu diplomskog? Treba mi mjesto u blizini PMF-a, da se moze "pjeske" otici, a da je gosposno i prikladno (tipa neke malo bolje slasticarne), otprilike za nekih 10-15 ljudi. I naravno da se rezervise prije.
raspberry12 wrote:Gdje u Sa proslaviti odbranu diplomskog? Treba mi mjesto u blizini PMF-a, da se moze "pjeske" otici, a da je gosposno i prikladno (tipa neke malo bolje slasticarne), otprilike za nekih 10-15 ljudi. I naravno da se rezervise prije.
raspberry12 wrote:Gdje u Sa proslaviti odbranu diplomskog? Treba mi mjesto u blizini PMF-a, da se moze "pjeske" otici, a da je gosposno i prikladno (tipa neke malo bolje slasticarne), otprilike za nekih 10-15 ljudi. I naravno da se rezervise prije.
bull21 wrote:Gdje u Sarajevu (a da nije jacapi) ima uzeti muških blejzera i kaputa zimskih a da su za nas malo veće (malo malo veće) i da im cijene nisu prevelike?
mislim da je jos rano za zimsku garderobu...sad treba ganjati akcije ljetne garderobe
U teoriji da, ali u praksi nema nigdje
Kupili smo digitalni. Po njemu sam haman mrtva xD
Ha, mi kupili prije dvi-tri godine u onoj apoteci u domu zdravlja Kumrovec (Delfin, valjda), bilo 2-3 KM, kaze prodavacica, nece niko da kupuje,a samo živin toplomjer se moze uzeti za tacno mjerenje