Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Ja BB pokusao gledati davno nekad, prvih par epizoda i stao... nije mi nesto bila.
Ajd neki dan, rekoh da joj dam drugu sansu .... i evo ne prestajem gledati danima
a ja je druze odgledao 3x komplet ...hehehe...ima li ko da je vise ?
skafiskafsnjak wrote:Ja BB pokusao gledati davno nekad, prvih par epizoda i stao... nije mi nesto bila.
Ajd neki dan, rekoh da joj dam drugu sansu .... i evo ne prestajem gledati danima
a ja je druze odgledao 3x komplet ...hehehe...ima li ko da je vise ?
Hotel Beau sejoure, odlicna, triler, bass dobra
Malo mi je bezveze sto je JEsse u 5. odjednom pametan postao. On smislja dobre ideje bla bla, ono sto je Walter uvijek radio .
ma 3x ali sam 1. put gledao jos 2013. meni je serija svrska totalna, naaaj za mene koju sam ikada gledao...a eto sta je ukus, Sopranose 2x pocinjao i nikako nisam mogao dalje od npr. 5. epizode, a na The Wire odustao na pola 3. sezone
milann1971 wrote:ma 3x ali sam 1. put gledao jos 2013. meni je serija svrska totalna, naaaj za mene koju sam ikada gledao...a eto sta je ukus, Sopranose 2x pocinjao i nikako nisam mogao dalje od npr. 5. epizode, a na The Wire odustao na pola 3. sezone
Haj barem si pogledao najbolju epizodu ikada na TV-u ako si gledao 5. epizodu. Da nije bilo 5. epizode Sopranosa, ne bi bio ni Walter White. Ali eto sve do ukusa.
p206 wrote:imal gdje prevoda od 4 epizode pa nadalje za ovaj Mindhunter?
Našao sam samo prve 3 epizode...
Bice dok ovima sto su preveli 3 epizode zaraste zulj na mozgu. Prati na titlovi.com korisnika Payutti, dobro je uradio prevod, on svakih 4 dana izbaci prevod za jednu epizodu, sutra bi trebao za 4tu.
Prve 2 epizode u pojedinim momentima i mogu da razumijem kad kaze ugasio..
Od trece je to vec dosta bolje.
Poslije toga vala ko kaze da mu nevalja ili da je dosadna ili je ono čistunac ne bi mrava zgazio ili jednostavno ne zna šta je prava serije nema drugog objasnjenja..