SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
BJB

#14251 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Ujedam wrote:Paleta je divnaaaaaaaaaaaaaaa :thumbup: :-D :-D

A šta je ovo za usne?
MA Urban decay sjajilo Naked boja..pravo lijepo mini sjajilo sa ukusom/mirisom mente..
Sjene su predivne, puteraste-ima vise sjajnih nijansi u ovoj nego u NAked1 paleti.
Ova paleta sjena je stalno rasprodata i na hqhair i na beautybay.com, isla sam na onaj fazon da mi posalju e-mail i cim je stigao da je dostupna, odmah sam je kupila..A za cjenu, http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... dpalette2/
Kosta koliko i Naked 1..OVo sam ja sebi s ljubavlju za rodjendan.. :mrgreen:
hanady

#14252 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by hanady »

Kupila Narciso Rodrigez :D :D doduse van BIH! Zene, ovo je nenormalno skup i precijenjen parfem :run:
switty

#14253 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by switty »

feelunique slavi rodjendan i daje 12% popusta. sifra 8TODAY. vazi samo danas.
manekenka u penziji

#14254 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by manekenka u penziji »

ovaj puder je stvarno super. fino pokriva, a totalno je neprimjetan. uopće se ne sjaji na koži.
imam osjecaj kao da sam lice kremom namazala.
ovo je sve sto sam ikada tražila od pudera.

Image
JanuaryJones

#14255 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by JanuaryJones »

manekenka u penziji wrote:ovaj puder je stvarno super. fino pokriva, a totalno je neprimjetan. uopće se ne sjaji na koži.
imam osjecaj kao da sam lice kremom namazala.
ovo je sve sto sam ikada tražila od pudera.

Image
Slažem se. Najbolji tečni puder koji sam koristila :thumbup:

Sent from my iPad using Tapatalk
LilBoom

#14256 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LilBoom »

brown.sugar wrote:Preporuka za nadolazece hladne dane: Balea Urea Lip Balm.

Image
Imam taj vec par mjeseci, predobar je! I onaj ljubicasti Balea od Arganovog ulja i Sheabuttera super hidrira.
Mutivoda

#14257 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mutivoda »

Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.
Izvinjavam se ako je već bilo pitanje..

Image
Nisrin

#14258 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nisrin »

hanady wrote:Kupila Narciso Rodrigez :D :D doduse van BIH! Zene, ovo je nenormalno skup i precijenjen parfem :run:

Ja sam ga imala, u crnom pakovanju, takodjer dobila s vana...meni je bio prediiiivan! Jako mi je dugo trajao, jednom prsnem i osjeti se po 2 dana, cak i kad se okupam, tako da je od mene imao cistu 10ku, ne bih ga sama kupila samo zato jer je preskup :)

Vichy aera teint je i meni jedan od najboljih pudera ikad- koza dobije onaj zdravi sjaj, barsunast izgled, ne skida se puder tokom dana, prekrije sta treba prekriti i nema fasade na licu :D
Krizzia

#14259 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Krizzia »

Mutivoda wrote:Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.

Image
ODLICNA! Meni mozda bolja i od Biodermine. A ona mi je HG proizvod.
VenomousV

#14260 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by VenomousV »

Mutivoda wrote:Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.

Image

nije losa, nije ni wow :D

mozda je do mene jer mi je previse mrsko koristiti milion blaznica :D
manekenka u penziji

#14261 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

@ Nirsin @ JanuaryJones
znaci nisam jedina koja misli da Vichy puder vrijedi svake pare. tacno mi je zao sto ga nisam prije otkrila.
switty

#14262 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by switty »

manekenka u penziji wrote:@ Nirsin @ JanuaryJones
znaci nisam jedina koja misli da Vichy puder vrijedi svake pare. tacno mi je zao sto ga nisam prije otkrila.
A koja je cijena? :)
manekenka u penziji

#14263 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

38 KM u apoteci Delfin na Otoci.
Mozda ima negdje i jeftinije, ako je ko nasao, neka javi :)
Zoya

#14264 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Zoya »

BJB wrote:
Ujedam wrote:Paleta je divnaaaaaaaaaaaaaaa :thumbup: :-D :-D

A šta je ovo za usne?
MA Urban decay sjajilo Naked boja..pravo lijepo mini sjajilo sa ukusom/mirisom mente..
Sjene su predivne, puteraste-ima vise sjajnih nijansi u ovoj nego u NAked1 paleti.
Ova paleta sjena je stalno rasprodata i na hqhair i na beautybay.com, isla sam na onaj fazon da mi posalju e-mail i cim je stigao da je dostupna, odmah sam je kupila..A za cjenu, http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... dpalette2/
Kosta koliko i Naked 1..OVo sam ja sebi s ljubavlju za rodjendan.. :mrgreen:
Je li se i tebi usne napumpaju od tog sjajila? Magicno je :D Kupih i ja nekad ljetos te sjene, predobro stoje na preplanuo ten ;-) Ne mogu nigdje naci NAKED 1 :-?
vješalica

#14265 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by vješalica »

VenomousV wrote:

Image

nije losa, nije ni wow :D

bolja mi je eveline i upola jeftinija,nemam osjećaj ko da mi je sapunjavo lice poslije,nije ljepljivo ko sa ovom od loreala :)
brown.sugar

#14266 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by brown.sugar »

LilBoom wrote: Imam taj vec par mjeseci, predobar je! I onaj ljubicasti Balea od Arganovog ulja i Sheabuttera super hidrira.
Budem probala i taj. ;) Tnx! :thumbup:
Mutivoda

#14267 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mutivoda »

vješalica wrote:
VenomousV wrote: nije losa, nije ni wow :D
bolja mi je eveline i upola jeftinija,nemam osjećaj ko da mi je sapunjavo lice poslije,nije ljepljivo ko sa ovom od loreala :)
Hvala na odgovorima, i tebi @Krizzia također (još uvijek ne znam citirati više postova)..
Razmislit ću još, najviše bi godilo da imaju kakav tester da nabavim, ali jbg.
Međutim nije skupa pa se može kupiti i provjeriti, pa šta bude :)
vješalica

#14268 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by vješalica »

cijena eveline je 4,10KM u didacu
BJB

#14269 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Zoya wrote: Je li se i tebi usne napumpaju od tog sjajila? Magicno je :D Kupih i ja nekad ljetos te sjene, predobro stoje na preplanuo ten ;-) Ne mogu nigdje naci NAKED 1 :-?
:kiss: :kiss: Sto te nema?
Jesu...Evo ti naked 1http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... edpalette/
Toasted je najljepsa sjena svih vremena.. A iz ove druge suspect...A sve ostale su samo prelijepe.

Onaj rodjendanski popust 12% na feelunique djeluje i danas.. 8TODAY i 12% popusta :mrgreen:
Krizzia

#14270 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Krizzia »

BJB wrote:Image :mrgreen:
Nema sta nisam probala, ali ovo je cudo...imam osjecaj da su mi usne vece, znam samo da nema vise suhih usana..
Mozes li mi ga usporediti sa ovim mozda?
Image

Ovaj Blistex je jedini lip balm koji mi valja i daje bar neke rezultate, a htjela bih nesto jos hidratantnije.
Ujedam

#14271 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ujedam »

Meni je ovaj oriflame sjaj pun pogodak! :-D Ovaj boja breskve :-D Preukusan-što je mnogo bitno, stavim ga, uđem u trolu, dok dođem do grada sjaj polizan putem :lol: :lol: :D

Image
BJB

#14272 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Krizzia wrote:http://2.bp.blogspot.com/-ZcglzWNFEZ8/T ... 2011+2.JPG[/img]

Ovaj Blistex je jedini lip balm koji mi valja i daje bar neke rezultate, a htjela bih nesto jos hidratantnije.
Probala sam jedan Blistex, bio je neki kao u boji i nije mi se nimalo svidjelo..Nakon nekog vremena se nakupi u naborima usana, pa moras obrisati usne i staviti karmin ili sjajilo..

Od ovoga Nuxe reve de miel lip balm usne budu meke i matira sve sto stavis preko.
Rijeka_snova

#14273 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Rijeka_snova »

BJB wrote:
Krizzia wrote:http://2.bp.blogspot.com/-ZcglzWNFEZ8/T ... 2011+2.JPG[/img]

Probala sam jedan Blistex, bio je neki kao u boji i nije mi se nimalo svidjelo..Nakon nekog vremena se nakupi u naborima usana, pa moras obrisati usne i staviti karmin ili sjajilo..

Od ovoga Nuxe reve de miel lip balm usne budu meke i matira sve sto stavis preko.
Gdje ima da se kupi ovaj Nuxe reve de miel lip balm? Usne su mi katastrofa kako ide hladnije vrijeme :sad:
BJB

#14274 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Na escentual.com, ali posto se placa postarina ne isplati se naruciti samo jednu stvar.
Zoya

#14275 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Zoya »

BJB wrote:
Zoya wrote: Je li se i tebi usne napumpaju od tog sjajila? Magicno je :D Kupih i ja nekad ljetos te sjene, predobro stoje na preplanuo ten ;-) Ne mogu nigdje naci NAKED 1 :-?
:kiss: :kiss: Sto te nema?
Jesu...Evo ti naked 1http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... edpalette/
Toasted je najljepsa sjena svih vremena.. A iz ove druge suspect...A sve ostale su samo prelijepe.

Onaj rodjendanski popust 12% na feelunique djeluje i danas.. 8TODAY i 12% popusta :mrgreen:
Pa neke su sasvim slicne naked dvici ( osim onih plavih). Haj dok si ovdje da te pitam za rumenilo neko da mi preporucis :kiss: A naletim ja tu i tamo :kiss:
Post Reply