Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MA Urban decay sjajilo Naked boja..pravo lijepo mini sjajilo sa ukusom/mirisom mente..
Sjene su predivne, puteraste-ima vise sjajnih nijansi u ovoj nego u NAked1 paleti.
Ova paleta sjena je stalno rasprodata i na hqhair i na beautybay.com, isla sam na onaj fazon da mi posalju e-mail i cim je stigao da je dostupna, odmah sam je kupila..A za cjenu, http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... dpalette2/
Kosta koliko i Naked 1..OVo sam ja sebi s ljubavlju za rodjendan..
ovaj puder je stvarno super. fino pokriva, a totalno je neprimjetan. uopće se ne sjaji na koži.
imam osjecaj kao da sam lice kremom namazala.
ovo je sve sto sam ikada tražila od pudera.
manekenka u penziji wrote:ovaj puder je stvarno super. fino pokriva, a totalno je neprimjetan. uopće se ne sjaji na koži.
imam osjecaj kao da sam lice kremom namazala.
ovo je sve sto sam ikada tražila od pudera.
Slažem se. Najbolji tečni puder koji sam koristila
Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.
Izvinjavam se ako je već bilo pitanje..
hanady wrote:Kupila Narciso Rodrigez doduse van BIH! Zene, ovo je nenormalno skup i precijenjen parfem
Ja sam ga imala, u crnom pakovanju, takodjer dobila s vana...meni je bio prediiiivan! Jako mi je dugo trajao, jednom prsnem i osjeti se po 2 dana, cak i kad se okupam, tako da je od mene imao cistu 10ku, ne bih ga sama kupila samo zato jer je preskup
Vichy aera teint je i meni jedan od najboljih pudera ikad- koza dobije onaj zdravi sjaj, barsunast izgled, ne skida se puder tokom dana, prekrije sta treba prekriti i nema fasade na licu
Mutivoda wrote:Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.
ODLICNA! Meni mozda bolja i od Biodermine. A ona mi je HG proizvod.
Mutivoda wrote:Da li ste koristile ovo od L'Oréala za skidanje šminke? Ne bih voljela da se zaletim, kao i svaki put, a ne pomaže nimalo.
nije losa, nije ni wow
mozda je do mene jer mi je previse mrsko koristiti milion blaznica
manekenka u penziji wrote:@ Nirsin @ JanuaryJones
znaci nisam jedina koja misli da Vichy puder vrijedi svake pare. tacno mi je zao sto ga nisam prije otkrila.
MA Urban decay sjajilo Naked boja..pravo lijepo mini sjajilo sa ukusom/mirisom mente..
Sjene su predivne, puteraste-ima vise sjajnih nijansi u ovoj nego u NAked1 paleti.
Ova paleta sjena je stalno rasprodata i na hqhair i na beautybay.com, isla sam na onaj fazon da mi posalju e-mail i cim je stigao da je dostupna, odmah sam je kupila..A za cjenu, http://www.beautybay.com/cosmetics/urba ... dpalette2/
Kosta koliko i Naked 1..OVo sam ja sebi s ljubavlju za rodjendan..
Je li se i tebi usne napumpaju od tog sjajila? Magicno je Kupih i ja nekad ljetos te sjene, predobro stoje na preplanuo ten Ne mogu nigdje naci NAKED 1
nije losa, nije ni wow
bolja mi je eveline i upola jeftinija,nemam osjećaj ko da mi je sapunjavo lice poslije,nije ljepljivo ko sa ovom od loreala
VenomousV wrote: nije losa, nije ni wow
bolja mi je eveline i upola jeftinija,nemam osjećaj ko da mi je sapunjavo lice poslije,nije ljepljivo ko sa ovom od loreala
Hvala na odgovorima, i tebi @Krizzia također (još uvijek ne znam citirati više postova)..
Razmislit ću još, najviše bi godilo da imaju kakav tester da nabavim, ali jbg.
Međutim nije skupa pa se može kupiti i provjeriti, pa šta bude
Zoya wrote:
Je li se i tebi usne napumpaju od tog sjajila? Magicno je Kupih i ja nekad ljetos te sjene, predobro stoje na preplanuo ten Ne mogu nigdje naci NAKED 1
Ovaj Blistex je jedini lip balm koji mi valja i daje bar neke rezultate, a htjela bih nesto jos hidratantnije.
Probala sam jedan Blistex, bio je neki kao u boji i nije mi se nimalo svidjelo..Nakon nekog vremena se nakupi u naborima usana, pa moras obrisati usne i staviti karmin ili sjajilo..
Od ovoga Nuxe reve de miel lip balm usne budu meke i matira sve sto stavis preko.
Ovaj Blistex je jedini lip balm koji mi valja i daje bar neke rezultate, a htjela bih nesto jos hidratantnije.
Probala sam jedan Blistex, bio je neki kao u boji i nije mi se nimalo svidjelo..Nakon nekog vremena se nakupi u naborima usana, pa moras obrisati usne i staviti karmin ili sjajilo..
Od ovoga Nuxe reve de miel lip balm usne budu meke i matira sve sto stavis preko.
Gdje ima da se kupi ovaj Nuxe reve de miel lip balm? Usne su mi katastrofa kako ide hladnije vrijeme
Zoya wrote: