A ko kaze da je to razlog da se ubijecelava_dlaka wrote:Skakanje po hitnoj je razlog da se ubije ovaj momak ?
Sve sami fgr i la krema grada na forumu djecu vam tukli ovako
I izmedju ostalog odakle uopste to da je ubijen zbog necega?
A ko kaze da je to razlog da se ubijecelava_dlaka wrote:Skakanje po hitnoj je razlog da se ubije ovaj momak ?
Sve sami fgr i la krema grada na forumu djecu vam tukli ovako
bitanga_sa_otesa wrote:i tebi djecu tukli ovakvi ko anDŽeo s greskom...onda bi te vidjeli sta bi rekao...
Kune ja bi to jebo ionako bi kasnije pricala da smo je silovaliSmokingMan wrote:Samo mi je žao što je ova budala imala ikave veze sa mojim klubom za kojeg navijam.I još se nađe neka Marina da pozove navijače na proteste,koja bi se budala odazvala i poistovjećivala sa likom i njegovim nedjelima.Kada ovu djevojku vidim na ulici pljunut ću je usta za ovo.
Ubijanje i za krivi pogled, zašto ne...Naslovnica wrote:Što se mene tiče - može.celava_dlaka wrote:Ma ubijati bolan najbolje rijesenje..
Pogresno si se parkirao? Metak u celo
Ja s tim nemam problem.
Izraziti sam legalista, počevši od pravilnog parkiranja i, općenito, saobraćajne kulture i ponašanja, pa do droge.
Ko preživi pričaće.
Nemojmo pretjerivati, krivi pogled nije regulisan zakonom.orinoco wrote:Ubijanje i za krivi pogled, zašto ne...Naslovnica wrote:Što se mene tiče - može.celava_dlaka wrote:Ma ubijati bolan najbolje rijesenje..
Ja s tim nemam problem.
Izraziti sam legalista, počevši od pravilnog parkiranja i, općenito, saobraćajne kulture i ponašanja, pa do droge.
Ko preživi pričaće.
Daj samo jedan primjer da je neko udaren, a kamoli ubijen zbog krivog pogleda.orinoco wrote:Ubijanje i za krivi pogled, zašto ne...Naslovnica wrote:Što se mene tiče - može.celava_dlaka wrote:Ma ubijati bolan najbolje rijesenje..
Ja s tim nemam problem.
Ko preživi pričaće.
A ta dvica ili trica je njegovom vlasniku vaznija od tuarega njegovom vlasniku... Covjek jedva skucka za kakve skalamerije da voza, a oni je klepe.vješalica wrote:jucer je bio clanak na klixu kako je ukraden vw touareg u ab simica br 10 i istog dana pronafjen u istocnom novom sarajevu
vlasnistvo porsea
naravno clanak nije pompezan niti se previse vrtio
al da je neciji golf 2,3 ili neka harabatija
sigutno ga ne bi pronasli tako brzo
lijepa u dusi wrote:A ta dvica ili trica je njegovom vlasniku vaznija od tuarega njegovom vlasniku... Covjek jedva skucka za kakve skalamerije da voza, a oni je klepe.vješalica wrote:jucer je bio clanak na klixu kako je ukraden vw touareg u ab simica br 10 i istog dana pronafjen u istocnom novom sarajevu
vlasnistvo porsea
naravno clanak nije pompezan niti se previse vrtio
al da je neciji golf 2,3 ili neka harabatija
sigutno ga ne bi pronasli tako brzo
Btw ne razumijem se u auta i veze nemam koliko kosta, ali ko je kupio jednog moze garant i drugog (tuarega).
Mislio sam na policiju, ne na kabadahijelijepa u dusi wrote:Pokojni Denis Mrnjavac je ubijen zbog krivog pogleda. Samo nek policija mlati, ruke im se pozlatile, pa taman da i ja na red dodjem. Ako sam zasluzila, ma udri!
Znam, replika je isla nekome gore ko sarkasticno kaze da nas policija treba ubijati i radi krivog pogleda.zateznistub wrote:Mislio sam na policiju, ne na kabadahijelijepa u dusi wrote:Pokojni Denis Mrnjavac je ubijen zbog krivog pogleda. Samo nek policija mlati, ruke im se pozlatile, pa taman da i ja na red dodjem. Ako sam zasluzila, ma udri!
Slažem se.zateznistub wrote:Ne mogu da svarim mentalni sklop osoba koji na bilo koji način stanu u odbranu lika i djela govna kao što je ova pogan od narkomana.
Sud je tada kao olakšavajuće okolnosti ocijenilo Novalijino držanje pred sudom, njegovu mladu životonu dob i iskreno kajanje zbog ubojstva.smijesni_ste wrote:http://m.pogled.ba/clanak/za-ubojstvo-o ... tar/113960
Može li neko stručan da pojasni koje su posljedice ovog pokušaja napuštanja BiH? Može li opet u zatvor otići?
Sjećam se dotičnog iz djetinjstva pa mi je bilo 'zanimljivo' pratiti slučaj mada sam mislio da je ranije izišao iz zatvora