AmenMarko Zarko wrote:Reuf ispade glavni adut borbe protiv DFaA recimo 99,9% ekipe veze nema ko je frajer i zašto je tako kompromitirajući za DF.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Heartbeats
#14251 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- madner
#14252 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar je komprimitirajuci? 
- Corto Maltese
#14253 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
Čemu prethodna tajnovitost?
Zar je kompromitujući?
-
JedanMova
#14254 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ne zamjeri covjeku - prije podne mrzi sebe, poslije podne citav svijet...Heartbeats wrote:Ma ne, samo mi nije jasna tolika opsesija Zeljkom, Emirom, a evo sada i Reufom, pa rekoh da nije nesto Freudovski..Corto Maltese wrote:Podrazumijeva se da imam.Heartbeats wrote:
Zasto je to bila tebi (javna) tajna ne znam..da nemas i ti mokre snove o Bajrovicu?
To je rješenje svih problema DF.
Oni koji im nalaze mane su četnici, balije, ustaše, turci, palci, kurci, mokrosnovci... nestane li ikada tih etiketa?
- Banksy
#14255 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dokle je tužba?Corto Maltese wrote:I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
-
JedanMova
#14256 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno cemu?Corto Maltese wrote:I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
Mozda je covjek smatrao da je to privatna stvar koga podrzava, al mislim... stvarno... kako mu je to moglo pasti na pamet?!!
Sramota!
- Corto Maltese
#14257 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pošto sam na drugoj temi obećao da o Suljagiću više neću pisati, ostaćeš zakinuta za detaljan odgovor.Banksy wrote:Dokle je tužba?Corto Maltese wrote:I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
Najviše što mogu reći je da se, za razliku od tebe, Emir baš i ne smješka kad mu se postavi to pitanje.
-
JedanMova
#14258 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sto ti je biti covjek od rijeciCorto Maltese wrote:Pošto sam na drugoj temi obećao da o Suljagiću više neću pisati, ostaćeš zakinuta za detaljan odgovor.Banksy wrote:Dokle je tužba?Corto Maltese wrote:I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
Najviše što mogu reći je da se, za razliku od tebe, Emir baš i ne smješka kad mu se postavi to pitanje.
Al dzaba, s druge strane suza suzu stize
- Banksy
#14259 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne moraš ti više ništa pisati, samo daj link na onu sutra100% obećanu tužbu.Corto Maltese wrote:Pošto sam na drugoj temi obećao da o Suljagiću više neću pisati, ostaćeš zakinuta za detaljan odgovor.Banksy wrote:Dokle je tužba?Corto Maltese wrote:I ja se pitam.
Zar je kompromitujući?
Insajder si, a znam da ne bi slagao.
- It_is_a_Leclerc
#14260 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa. 
- ultima_palabra
#14261 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ova Ivana je ofirno u Zlajinom taboru... a i govori kao ona Melisa iz BOnovića 
- Corto Maltese
#14262 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nekoga ko djeluje na 23% državne teritorije nikada ne bih nazvao lokalcem.It_is_a_Leclerc wrote:Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa.
Izraz "Fildžan" se odavno udomaćio za te oblike života.
- Maystor
#14263 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Povuče me za jezik da kažem kako se zove oblik života koji je u tebi utjelovljen. Al' neću.Corto Maltese wrote:Nekoga ko djeluje na 23% državne teritorije nikada ne bih nazvao lokalcem.It_is_a_Leclerc wrote:Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa.
-
pemanapemani
#14264 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Već nekoliko mjeseci se tuši javnost jednom te istom pričom...Željko je glup, nesposoban i podvala Bošnjacima... Emir tukao ženu, mada ona neće da ga tuži, koristio "bijeli kruh"...
Ljudi se satiru, a nigdje ništa konkretno.
Opet ću ponoviti, ovi izbori su izbori protiv SDP-a.
Mene SDA nikad nije iznevjerila, jer mi nikad nije padalo na pamet da glasam za njih. Svjestan sam njihove pogubne patogenosti, ali još više sam svjestan kako sam bio glup ko kur.c i vjerovao Lagumdžijinom SDP-u.
DF-u najviše zamjeram koketiranje sa Radončićem, čudovišnom izraslinom turbokapitalističkog kriminalnog sistema.
Lagumdžija je doveo do mentalnog stadija da je i Utemeljitelj na vlasti prihvatljiviji od SDP-a.
Ljudi se satiru, a nigdje ništa konkretno.
Mene SDA nikad nije iznevjerila, jer mi nikad nije padalo na pamet da glasam za njih. Svjestan sam njihove pogubne patogenosti, ali još više sam svjestan kako sam bio glup ko kur.c i vjerovao Lagumdžijinom SDP-u.
DF-u najviše zamjeram koketiranje sa Radončićem, čudovišnom izraslinom turbokapitalističkog kriminalnog sistema.
Lagumdžija je doveo do mentalnog stadija da je i Utemeljitelj na vlasti prihvatljiviji od SDP-a.
- biske
#14265 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakav nivo paranoje, pa ovo je nevjerovatno. 
- It_is_a_Leclerc
#14266 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I te očekuješ da ti ovo neko udostoji odgovorom ?Corto Maltese wrote:Nekoga ko djeluje na 23% državne teritorije nikada ne bih nazvao lokalcem.It_is_a_Leclerc wrote:Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa.
Ti si uistinu jedna neobična osoba.
- Corto Maltese
#14267 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da mi neko odgovori!?It_is_a_Leclerc wrote:I te očekuješ da ti ovo neko udostoji odgovorom ?Corto Maltese wrote:Nekoga ko djeluje na 23% državne teritorije nikada ne bih nazvao lokalcem.It_is_a_Leclerc wrote:Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa.
Ti si uistinu jedna neobična osoba.
Ne znam kako bi.
Nisam postavio nikakvo pitanje.
-
oakville
#14268 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zapadna i Istočna obala u Americi nisu ni 5% teritorije Amerike, ali ko tamo dobije glasove, taj će imati najveći uticaj, na ovaj ili onaj način. Znači ako tvoj neomiljeni kandidat prođe na navedenih 23% teritorije, to je to - a ti ga naravno možeš s uspjehom nastaviti kritikovati kao i zadnjih 6 godina.Corto Maltese wrote:Nekoga ko djeluje na 23% državne teritorije nikada ne bih nazvao lokalcem.It_is_a_Leclerc wrote:Danas proputovah malo kroz našu zemlju. Ugodno sam iznenađen obimnošću i kvalitetom DF-ove kampanje. Kakav prst u oko "nezavisnim" analitičarima na privremenom radu u javnim preduzećima koji su tvrdili da je DF stranka lokalnog tipa.
- kamen spoticanja
#14269 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva je ovo reklama na klixu...df-ova narandjasta podloga...pise " odlučno u promjene, fotelja osam godina s vama"
Centrala puca kontru haman
Centrala puca kontru haman
-
weredsf
#14270 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naletih na ovog...jel ovo ozbiljno ili..

-
HM 2011
#14271 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to o patogenosti SDA ti samo govori o tome kako kreiras svoj stav o okolini....pemanapemani wrote:Već nekoliko mjeseci se tuši javnost jednom te istom pričom...Željko je glup, nesposoban i podvala Bošnjacima... Emir tukao ženu, mada ona neće da ga tuži, koristio "bijeli kruh"...
Ljudi se satiru, a nigdje ništa konkretno.![]()
Stetna jel.... Puna zaposlenost kao zaostavstina socijalzma jel....
a ove koje propagiras - goli ublehasi u redu za uhljebljenje.... osvoje li dolmiti cemo ih .... pa cemo kad nas razocaraju nove da dolmimo a kriviti cemo SDA .... i tako ukrug....
-
ibizza
#14272 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lika imam u fb frendovima odavnomadner wrote:Reufe Reufe, nisi bio dovoljno glasan kada si podrzao Komsica pri izlasku iz SDPa.
-
putokaz1
#14273 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Unaprijed čestitam Komšiću prolaz u parlament Bh.
Po mom mišljenju blizu je i Gospođa Vražalica.
Po mom mišljenju blizu je i Gospođa Vražalica.
- Prpa.ba
#14274 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ibizza wrote:Lika imam u fb frendovima odavnoDefinitivno je Komsin covjek, vidi se po statusima i komentarima.
Preciznije bi bilo reci da je Komso Reufov covjek.
- madner
#14275 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najpreciznije je da su dio triumvirata, gdje je jedan frontmen.