Dječače, javi se, i mene ovo zanima, ti najbolje znaš procijeniti ko im treba.LEDA wrote:Ko li će prvi ispasti
Ispada sigurno neko ko je sličan nekom od starih farmera što večeras ulaze.
Moderator: anex
Dječače, javi se, i mene ovo zanima, ti najbolje znaš procijeniti ko im treba.LEDA wrote:Ko li će prvi ispasti
Ne mogu da ih slušam....blam me od njihovog blamaPartijaner wrote:A ja ove fufe u pm jest umisljena cura.
LEDA wrote:
UfFatio te neki čok večeras![]()
Ja se nadam Saska ili VesnaIgbala wrote:Dječače, javi se, i mene ovo zanima, ti najbolje znaš procijeniti ko im treba.LEDA wrote:Ko li će prvi ispasti
Ispada sigurno neko ko je sličan nekom od starih farmera što večeras ulaze.
Ija ću da jekopiram ,koliko sutra idem na pijacudakupim više komada helanki ......na đulovejastuk1 wrote:Žene na farmi kopiraju Staniju, ona kaže. Ma egoisto, kretanska pokvarena fujino, gnoju egoistični.
Nek mi neko kaže odakle joj toliki egoizam, gadura jedna pogana. GADURA EGOISTIČNA.
ODAKLE JOJ TOLIKI EGOIZAM??????
Njoj 28, njemu 66 i da ovakav razgovor vodeLEDA wrote:Ne mogu da ih slušam....blam me od njihovog blamaPartijaner wrote:A ja ove fufe u pm jest umisljena cura.
Uhhhh da hoće Vesna , uhhhh da hoće Vesna ......što mi na plaza po žifcidječak sa šibicama wrote:Ja se nadam Saska ili VesnaIgbala wrote:Dječače, javi se, i mene ovo zanima, ti najbolje znaš procijeniti ko im treba.LEDA wrote:Ko li će prvi ispasti
Ispada sigurno neko ko je sličan nekom od starih farmera što večeras ulaze.![]()
Ne vjerujem da ce Radojka, pa eto Duleta, nece valjda on unutra a ona kuci![]()
Ali nece ni ove dvije, jer trebaju raditi chokove sa Tarotom... u to ime, nadam se da ostaju Shah i Memo, da im Usranko pokusa baciti kajlu, kako je obecao...
To je sve pod uvjerom da Milica odredjuje
I topić onaj pamučni. OBAVEZNO bradavice da se videLEDA wrote:Ija ću da jekopiram ,koliko sutra idem na pijacudakupim više komada helanki ......na đulovejastuk1 wrote:Žene na farmi kopiraju Staniju, ona kaže. Ma egoisto, kretanska pokvarena fujino, gnoju egoistični.
Nek mi neko kaže odakle joj toliki egoizam, gadura jedna pogana. GADURA EGOISTIČNA.
Trebao bi Era pozvati staniju na pice, da joj plati cijeli racuntetaissa wrote:HOće sad slizat Fufi i Era?
LEDA wrote:Ija ću da jekopiram ,koliko sutra idem na pijacudakupim više komada helanki ......na đulovejastuk1 wrote:Žene na farmi kopiraju Staniju, ona kaže. Ma egoisto, kretanska pokvarena fujino, gnoju egoistični.
Don Žuan i smokvicaIgbala wrote:Njoj 28, njemu 66 i da ovakav razgovor vode

od mame !jastuk1 wrote: ODAKLE JOJ TOLIKI EGOIZAM??????
Treba im i Ljuba da bude ljubomorna na Dariju i da priča o izdrkotinamaHavatar wrote:Ja mislim da ispada Ljubo
Vrlo lako moguce...Havatar wrote:Ja mislim da ispada Ljubo
Kakve vez ima hoce li memo veceras ili kasnije ispast, uzeo je maximalan honorar. Zadnja je sedmica,a da pobjedi nesto ne vjerujem. Tako da mu je bolje da izleti danas prije ce zenici.Ferroviere wrote:
a mogao bi memo ispast, ali nadam se da nece , vece sanse imaju vesna i radojka, pa mozda i saska