Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neka te lsd, neka te. ne povlaci to pitanje jer ce bakir odmah doci na tapet. Da je kojim slucajem u instituciji koja vama salje inspekciju cistacica koja navija na fks bila bi frka u UN-u a ne ovdje
omega369 wrote:neka te lsd, neka te. ne povlaci to pitanje jer ce bakir odmah doci na tapet. Da je kojim slucajem u instituciji koja vama salje inspekciju cistacica koja navija na fks bila bi frka u UN-u a ne ovdje
Bakir je vec došao na tapet, ako nisu primjetio
mora se naci neki krivac zašto se divovima šalju isnpekcije, ko se usudio da to uradi, zašto, ko stoji iza toga, gdje nam je grb u prostorijama itd
i onda se neko dosjetio jednostavnog ingeniozonog riješenjea : željovac Dautbašić Bakir je kriv za sve na lomaču ga
Za kraj, vrijedno je istaći i to, da su u toku boravka Selimovića u Barceloni, mnogi predstavnici evropskih klubova i osoblje iz UEFA-e čestitali našem klubu na dolasku investiratora iz Malezije, te zatražili savjete i sugestije.
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. FUJ!
Za kraj, vrijedno je istaći i to, da su u toku boravka Selimovića u Barceloni, mnogi predstavnici evropskih klubova i osoblje iz UEFA-e čestitali našem klubu na dolasku investiratora iz Malezije, te zatražili savjete i sugestije.
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. Sramota!
Ne znam je li ovo sarkasticno ili sta zbog zadnjih dana
Ali ovo je sve onaj nas inat. I da ste vi nasli investitora, siguran sam da i nasi i ostatak lige ne bi nista pitao vasu Upravu. Sve je ono `ta ce on mentalitet.
Zeljeli mi to priznati ili ne, za sezonu i pol (tako tu otprilike) uradili su paklen posao sa onim sto su dobili, ali dobro, ne bi me iznenadilo da se onako pise. Moguce da je bilo i kurtoazije rade na ovim seminarima ono razgovor suplja, pa se nasi primili
JOINT_1921 wrote:... Veceras ide novi clanak kako su ga ovi na sastanku klubova podrzali, kako ce oni iznijeti svoje dokaze pa da se nadaju da ce biti procesuirani, oni se okrecu narednoj utakmici, bla bla bla...
Vase price i sva furanja smaraju nas vec godinama...
Hahahaha, nije sinoc, al je danas, sve sam pogodio
ECA podržava borbu protiv korupcije za očuvanje integriteta fudbala u BiH.
Za početak bi mediji trebali objelodaniti audio snimke koji postoje i prema mojim saznanjima dostupni su u Savezu, o namještanju utakmica. Već smo za sva naša nastojanja dobili podršku vodećih ljudi nekoliko klubova iz BiH, kao i članova Izvršnog odbora N/FSBiH koji možda imaju i najveću mogućnost i odgovornost da riješe korupciju koja je prisutna u našem fudbalu. Značajna će biti i podrška Evropske Asocijacije Klubova koja odlučno podržava očuvanje integriteta fudbala i borbu protiv korupcije i namještanja fudbalskih utakmica.
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. FUJ!
The 51st State wrote:
imamo i boravisne ali se ne ocekuje od jajala da ih pored jaja nosi...kao pravnik mozes samo da budes ljubomoran na nas pravni tim i duziti im pajp .
„Prema našem Zakonu stranog državljana moramo zateći na radnom mjestu, a radno mjesto fudbalera je fudbalski teren. Zato su ih naši službenici koji su gledali utakmicu i evidentirali ko je od njih igrao, čekali na izlazu iz svlačionice. Nas ne zanima radna dozvola jer ona je samo pola puta da stranac reguliše status u BiH. Kada klubovi dobiju radne dozvole za igrače dužni su uputiti zahtjev i za dobijanje boravišne dozvole koje mi u tom slučaju izdajemo po automatizmu, ali ni za jednog igrača koji su kontrolisani u Zenici nije zatražena dozvola boravkajer je po svemu sudeći dosadašnja praksa u klubovima bila takva,“ dodala je Škuletić.
haj' ga znaj, krhko je znanje.
Cek, znaci do sada je praksa u klubovima bila takva, ali su zato od nas u Zenici boravisnu dozvolu trazili? Ako ovo nije dokaz da se na nama primjenjuju pravila, a na drugima, do sad, ne, ne znam sta je? Znaci nadji gresku u papirologiji i na Sarajevu ganjaj pravdu. Isto vazi i za uplacivanje kazni za navijace. Za nas vazi jedno pravilo, za druge cemo progledati kroz prste.
Jer pobogu, mi imamo novce, a drugi nemaju.
Mescini da si upravo ti JThomas za ovo drugo rekao da je "praksa u svijetu". Ako je tako, hocemo li onda primjenjivati i ostale prakse u svijetu sto se tice legalnog poslovanja i ispunjavanja finansijskih obaveza i uslova u okviru fudbalskog saveza?