Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#1426 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

LSD wrote:
todd_smith wrote:Ko je to rekao da je Zeljo zvao inspekciju? Daj mi molim te jednu izjavu bilo koga iz kluba za to?

Ako nema onda znaci izmisljas.
ja kažem da vam je Željo svezao inspekcije za vrat ;-) Bakiru prahnulo da vas malo vergla i boli ga q ;-) i šta cemo sad :? ha

u pravu je 51
Cuj ga sta cemo sada :lol:

Boli me k za tebe, nemas sta pricati oko ovoga kada si sam priznao da izmisljas :lol:

Sve ostalo mozemo polemisati, ali u vezi inspekcija i slicnog ti si zavrsio sto se tice neke vrijednosti misljenja, jer si sam priznao da izmisljas :lol:
The 51st State

#1427 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by The 51st State »

todd_smith wrote:
LSD wrote:
todd_smith wrote:Ko je to rekao da je Zeljo zvao inspekciju? Daj mi molim te jednu izjavu bilo koga iz kluba za to?

Ako nema onda znaci izmisljas.
ja kažem da vam je Željo svezao inspekcije za vrat ;-) Bakiru prahnulo da vas malo vergla i boli ga q ;-) i šta cemo sad :? ha

u pravu je 51
Cuj ga sta cemo sada :lol:

Boli me k za tebe, nemas sta pricati oko ovoga kada si sam priznao da izmisljas :lol:

Sve ostalo mozemo polemisati, ali u vezi inspekcija i slicnog ti si zavrsio sto se tice neke vrijednosti misljenja, jer si sam priznao da izmisljas :lol:
oprosticemo lsd-iju, nekad ga samo prenese inace se radi o relevantnosti institucije olicene kroz bajtove.
LSD

#1428 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

Todore

wow, nisi svjestan koliko mi je stalo do vaše vrijednosti mišljenja :P

ništa ja ne izmišljam, vec samo potvrđujem oni što vi pišete, a to je : Bakir željovac vam je svezao inspekciju i šta je sad tu nejasno :?

ne valja kad se slažemo, ne valja kad se ne slažemo :shock: Allah selamet ljudi
omega369

#1429 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by omega369 »

neka te lsd, neka te. ne povlaci to pitanje jer ce bakir odmah doci na tapet. Da je kojim slucajem u instituciji koja vama salje inspekciju cistacica koja navija na fks bila bi frka u UN-u a ne ovdje
LSD

#1430 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

omega369 wrote:neka te lsd, neka te. ne povlaci to pitanje jer ce bakir odmah doci na tapet. Da je kojim slucajem u instituciji koja vama salje inspekciju cistacica koja navija na fks bila bi frka u UN-u a ne ovdje
Bakir je vec došao na tapet, ako nisu primjetio ;-)
mora se naci neki krivac zašto se divovima šalju isnpekcije, ko se usudio da to uradi, zašto, ko stoji iza toga, gdje nam je grb u prostorijama itd

i onda se neko dosjetio jednostavnog ingeniozonog riješenjea : željovac Dautbašić Bakir je kriv za sve :!: na lomaču ga
omega369

#1431 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by omega369 »

u najmanju ruku, sumnjiv je barem 70%, najmanje. ali da je slucaj obrnut, cistacica bi bila kriva milion posto

neka, vrijeme ce pokazati. jos ako je istina da savez placa vama na ime treniranja olimpica pa treba vas spaliti sve zajedno sa savezom
LSD

#1432 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

omega369 wrote:u najmanju ruku, sumnjiv je barem 70%, najmanje. ali da je slucaj obrnut, cistacica bi bila kriva milion posto

neka, vrijeme ce pokazati. jos ako je istina da savez placa vama na ime treniranja olimpica pa treba vas spaliti sve zajedno sa savezom
hajd što proklinješ redovno Želju, ali sad bi i spalio sve :lol: :lol:

opusti se ba, nije rat :wink:
JoeyTribbiani

#1433 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JoeyTribbiani »

Code: Select all

http://sportsport.ba/bh_fudbal/delic-problem-smo-na-veliko-zadovoljstvo-uspjesno-rijesili/126087
Pojeo vuk kenjca. Juče aždahe, teroristi, danas miroljubivo i ljubazno osoblje. Nemojte propust svoje administracije na druge prebacivat.
todd_smith

#1434 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

:lol: :lol:

btw Osim rekao da se boji Dine jer ce ga strpati u zatvor.

Uredu, nije ali ja rekao sto znaci da mora da je tako isto kao za inspekcije iznad

Hjoj logiko logiko ko te nema :lol:

Halali fakat si me nasmijao, kaze lik ja rekao sta ces sada :lol:
Charuga
Globalni moderator

#1435 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Charuga »

Za kraj, vrijedno je istaći i to, da su u toku boravka Selimovića u Barceloni, mnogi predstavnici evropskih klubova i osoblje iz UEFA-e čestitali našem klubu na dolasku investiratora iz Malezije, te zatražili savjete i sugestije.
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. FUJ!
todd_smith

#1436 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

Charuga wrote:
Za kraj, vrijedno je istaći i to, da su u toku boravka Selimovića u Barceloni, mnogi predstavnici evropskih klubova i osoblje iz UEFA-e čestitali našem klubu na dolasku investiratora iz Malezije, te zatražili savjete i sugestije.
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. Sramota!
Ne znam je li ovo sarkasticno ili sta zbog zadnjih dana :mrgreen:

Ali ovo je sve onaj nas inat. I da ste vi nasli investitora, siguran sam da i nasi i ostatak lige ne bi nista pitao vasu Upravu. Sve je ono `ta ce on mentalitet.
Charuga
Globalni moderator

#1437 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Charuga »

Pitanje je da li bi našeg direktora mnogi predstavnici evropskih klubova pitali za savjet i sugestije.
todd_smith

#1438 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

Zeljeli mi to priznati ili ne, za sezonu i pol (tako tu otprilike) uradili su paklen posao sa onim sto su dobili, ali dobro, ne bi me iznenadilo da se onako pise. Moguce da je bilo i kurtoazije rade na ovim seminarima ono razgovor suplja, pa se nasi primili :mrgreen:
Dead Man Walking

#1439 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

Pa kako niko nije spomenuo da su i igraci Celika bili istraumirani prisustvom inspekcije? :-?
JOINT_1921
Vozim: odlično

#1440 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

JOINT_1921 wrote:... Veceras ide novi clanak kako su ga ovi na sastanku klubova podrzali, kako ce oni iznijeti svoje dokaze pa da se nadaju da ce biti procesuirani, oni se okrecu narednoj utakmici, bla bla bla...

Vase price i sva furanja smaraju nas vec godinama...
Hahahaha, nije sinoc, al je danas, sve sam pogodio :lol:
ECA podržava borbu protiv korupcije za očuvanje integriteta fudbala u BiH.
Za početak bi mediji trebali objelodaniti audio snimke koji postoje i prema mojim saznanjima dostupni su u Savezu, o namještanju utakmica. Već smo za sva naša nastojanja dobili podršku vodećih ljudi nekoliko klubova iz BiH, kao i članova Izvršnog odbora N/FSBiH koji možda imaju i najveću mogućnost i odgovornost da riješe korupciju koja je prisutna u našem fudbalu. Značajna će biti i podrška Evropske Asocijacije Klubova koja odlučno podržava očuvanje integriteta fudbala i borbu protiv korupcije i namještanja fudbalskih utakmica.
SMIJEŠNI STE...
Butmiran

#1441 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Butmiran »

Što se pronalazite odmah, niko vas ne spominje? :roll:
JOINT_1921

#1442 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Ma samo mekecite i dalje, jer od danas vise nista nije isto... :lol:
Dead Man Walking

#1443 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

Charuga wrote:
Sramota je da čovjeka za savjet pitaju mnogi predstavnici evropskih klubova a našim klubovima je u komšiluku i niko da se posavjetuje sa njim. FUJ!
:lol:
Havatar

#1444 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Havatar »

JOINT_1921 wrote:Ma samo mekecite i dalje, jer od danas vise nista nije isto... :lol:
Valjda od juce nije isto :? Nisam siguran posto vidim isto je stanje i juce i danas kao sto je i prije bilo.
JOINT_1921

#1445 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Rekao je to prekjuce... A ja vidim i danas Zeljo 1. Ne kontam sta nije isto, oni i dalje kukaju po medijima... :?:
jeza u ledja

#1446 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by jeza u ledja »

JThomas wrote:
The 51st State wrote: imamo i boravisne ali se ne ocekuje od jajala da ih pored jaja nosi...kao pravnik mozes samo da budes ljubomoran na nas pravni tim i duziti im pajp :oops: .
„Prema našem Zakonu stranog državljana moramo zateći na radnom mjestu, a radno mjesto fudbalera je fudbalski teren. Zato su ih naši službenici koji su gledali utakmicu i evidentirali ko je od njih igrao, čekali na izlazu iz svlačionice. Nas ne zanima radna dozvola jer ona je samo pola puta da stranac reguliše status u BiH. Kada klubovi dobiju radne dozvole za igrače dužni su uputiti zahtjev i za dobijanje boravišne dozvole koje mi u tom slučaju izdajemo po automatizmu, ali ni za jednog igrača koji su kontrolisani u Zenici nije zatražena dozvola boravka jer je po svemu sudeći dosadašnja praksa u klubovima bila takva,“ dodala je Škuletić.

haj' ga znaj, krhko je znanje.
Cek, znaci do sada je praksa u klubovima bila takva, ali su zato od nas u Zenici boravisnu dozvolu trazili? Ako ovo nije dokaz da se na nama primjenjuju pravila, a na drugima, do sad, ne, ne znam sta je? Znaci nadji gresku u papirologiji i na Sarajevu ganjaj pravdu. Isto vazi i za uplacivanje kazni za navijace. Za nas vazi jedno pravilo, za druge cemo progledati kroz prste.
Jer pobogu, mi imamo novce, a drugi nemaju.

Mescini da si upravo ti JThomas za ovo drugo rekao da je "praksa u svijetu". Ako je tako, hocemo li onda primjenjivati i ostale prakse u svijetu sto se tice legalnog poslovanja i ispunjavanja finansijskih obaveza i uslova u okviru fudbalskog saveza?
enkoo83

#1447 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by enkoo83 »

Nisu samo od vas trzili nego i od Celika iako to vjesto sakrivate

Sent from my ST21i using Tapatalk
armin071

#1448 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by armin071 »

Eto vam sad vješto ste to sakrivali, ali ne dovoljno vješto za našeg Šerloka. :mrgreen:
jeza u ledja

#1449 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by jeza u ledja »

enkoo83 wrote:Nisu samo od vas trzili nego i od Celika iako to vjesto sakrivate

Sent from my ST21i using Tapatalk
Ja, i?

Jesu trazili na bilo kojoj drugoj utakmici, bilo kad?
AdrianaL

#1450 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by AdrianaL »

Dead Man Walking wrote:Pa kako niko nije spomenuo da su i igraci Celika bili istraumirani prisustvom inspekcije? :-?
Igrači Čelika su psihički jači i njima ovo nije bio problem...

"Zamislite kako su se naši igrači osjećali na poluvremenu kada su saznali da će poslije utakmice biti kontrola."
Post Reply