pinokio04 wrote:Eto te ko žene razmišljašFrtalj_Duše wrote:Ja bio (pre)zadovoljan sa veličinom ekrana na svome sgs2 dok buraz nije uzeo s3 i ja dobio priliku da se upoznam malo "podrobnije" sa istim, naravno da sam ga i ranije viđao po prodavnicama i od nekih havera uzimao i malo čačkao na istome, ali ništa temeljno ili konkretno. Zato sam sada, nakon čestog' korištenja istoga, pošto je buraz truba što se tiče informatike, barem kada je riječ o instalacijama, crack-ovima, root-ovima i sl., dok je čak i on kao takav "nezainteresiran" i "ograničen" lik kada je informatika u pitanju (neko bi rekao: "klasični jabukaš"jahh wrote:...
Koristio sam Galaxy S2 dugo i na njemu nisam bio zadovoljan veličinom ekrena. Evo na Galaxy Nexusu je tu i tamo dobro, vjerovatno ne idealno. Negdje 4.6''-5.0'' je meni idealno, i vjerovatno većini osim osobama koji za 3.5'' kažu slatko.
Pogledaj sve reviewe za Note 2 i vidi šta svi govore za display.
Da ne budem previše subjektivan kao što si ti bio, iPhone bi mogao preporučiti onima koji samo žele da izvade telefon iz kutije i da ga koriste za pozive, poruke, kameru i browswer. Za sve ostale -> Droid.) odmah prepoznao i uvidio da treba i mora root opaliti telefonu da bi iskoristio sve blagodati i potencijale istoga, i zato sam ja sada, nakon čestih instalacija kojekakvih romova, tema, app-ova i igara, modova itd. postao itekako nezadovoljan veličinom ekrana kod svoje dvice! Jednostavno čovjek navikne na veličinu ekrana a time i na veličinu samoga fona, i kasnije ne može ništa manje ni da zamisli kao "radnu površinu"!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

PS. Mene da neko ovako provali, ne samo da se od sramote ne bi smio javiti, nego bi tražio da mi ukinu account permamentno:
Frtalj_Duše wrote:Kaže lik koji je kupio android fon (htc one x) i na sav glas se hvali s istim:pinokio04 wrote:Ja bi ostao na tvom mjestu vjeran iphonu, samo zavisi koji je, lakši za koristit jednostavniji OSiamia wrote:kako vam se svidja SGS3 za vas koji ste kupili? da li ima kakvih problema? kako se usporedjuje sa iphone?
kako vam se svidja velicina display-a? da li je tesko preci na android nakon 4 god koristenja iOS? thx!
pinokio04 wrote:Valja, ja ga imam, ekstra je , neces se pokajat vjeruj, mobitel je zmajEntropio wrote:Valja li HTC One X? Ima li ga neko?
Gledam stanje u BH Telecomu i ovaj mi se čini kao jedini koji bi mi odgovarao.
Koji si ti "pacijent" čovječe!