masmavi wrote:
E zamisli tek nama izraza na licu
Citam i kontam jesam li dobro shvatila
30 cm?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
masmavi wrote:
E zamisli tek nama izraza na licu
masmavi wrote:Jes' mozda od zadnjeg prsljena na ledjimajos_uvijek_sanjam wrote:Bila jedna cura u srednjoj, dodje jedan dan, hvali se kako je momku LINIJAROM mjerila i izmjerila cijelih 21 cm![]()
![]()
. Cuj linijarom
nisu male, al' nisu ni kod lise anntrcicu trceci wrote:I eto sta smo skontali ?
Da zene vazda prebace lopticu, nije mi jasno kako dodje do ove price![]()
![]()
![]()
znaci da im je zao sto su im male sise![]()
![]()
1919 wrote:Čitam ove postove iznad i spominju se neke veličine muškog "ponosa",pa dame moje evo čisto iz znatiželje da vas pitam: Jel vam bitna veličina ili tehnika?
sve troje u kombinaciji je najboljerrikikiki wrote:1919 wrote:Čitam ove postove iznad i spominju se neke veličine muškog "ponosa",pa dame moje evo čisto iz znatiželje da vas pitam: Jel vam bitna veličina ili tehnika?
debljina
Nešto ovako:rrikikiki wrote:1919 wrote:Čitam ove postove iznad i spominju se neke veličine muškog "ponosa",pa dame moje evo čisto iz znatiželje da vas pitam: Jel vam bitna veličina ili tehnika?
debljina

Ako "fali" nešto od to troje?pakica_ wrote: sve troje u kombinaciji je najbolje![]()
ma mozemo (mogu) ovdje s*ati do besvijesti, ali sa onom "pravom" osobom, bude ti svejedno ako sta i fali1919 wrote:Ako "fali" nešto od to troje?pakica_ wrote: sve troje u kombinaciji je najbolje![]()
Nisam zeMsko, ali ću ti pokušati pomoći, pokušaj je ispitati (ako ste već tako dobri), da li ona osjeća išta prema tebi. Znaš već to, kako ide, ako vidiš da nemaš šanse bolje nemoj, jer ti puno znači a poslije toga sigurno vaš odnos neće više biti isti (ako joj kažeš). Mada ti je možda i bolje pokušati pa i žrtvovati vaše prijateljstvo, bar ćeš znati na čemu si.miki 90 wrote:e ovako treba mi par savjeta u vezi sledeceg problema , naime zaljubio sam se u najbolju drugaricu i stvarno ona meni i ja njoj pricam stvari koje nikom ne pricamo uvjek smo tu jedno za drugo i nema dana da se ne cujemo itd...to tako traje vec 2-3 godine , medjutim prije 3-4 mjeseca sam poceo razmisljati o njoj i nasem odnosu i od tad vise ne mogu da je izbacim iz glave i samo na nju mislim ali ne mogu se usuditi da joj to kazem jer mislim da ce me odbiti jer ona mene smatra najboljim drugom tj. bratom i strah me da cu izgubiti prijateljstvo a samim tim i nju a bez nje ne mogu :/ moze li par prijedloga , dali bi bila greska reci joj sta osjecam tj. imam li sanse ako ona mene smatra najboljim prijateljem da tu nastane nesto vise ...
Koliko vas je za dvije sekunde procitalo ovaj post ?miki 90 wrote:e ovako treba mi par savjeta u vezi sledeceg problema , naime zaljubio sam se u najbolju drugaricu i stvarno ona meni i ja njoj pricam stvari koje nikom ne pricamo uvjek smo tu jedno za drugo i nema dana da se ne cujemo itd...to tako traje vec 2-3 godine , medjutim prije 3-4 mjeseca sam poceo razmisljati o njoj i nasem odnosu i od tad vise ne mogu da je izbacim iz glave i samo na nju mislim ali ne mogu se usuditi da joj to kazem jer mislim da ce me odbiti jer ona mene smatra najboljim drugom tj. bratom i strah me da cu izgubiti prijateljstvo a samim tim i nju a bez nje ne mogu :/ moze li par prijedloga , dali bi bila greska reci joj sta osjecam tj. imam li sanse ako ona mene smatra najboljim prijateljem da tu nastane nesto vise ...
ma ja sam sa njom preko 2 godine bio fkt najbolji prijatelj i nista vise ali odjednom sam poceo razmisljati o njoj i od tad mi je pobrkala zivot ..leet wrote:Još jedan dokaz da nema muško-ženskog prijateljstva.
ne znam sam ne zelim je izgubiti ali zelim vise od prijateljstva i to je izgleda bezizlazna situacijamasmavi wrote:Rekoh ti ranije, cuvaj je kako god znas, ali ne petljaj ljubav u to. Prijatelja je tesko naci u zivotumiki 90 wrote:ma ja sam sa njom preko 2 godine bio fkt najbolji prijatelj i nista vise ali odjednom sam poceo razmisljati o njoj i od tad mi je pobrkala zivot ..leet wrote:Još jedan dokaz da nema muško-ženskog prijateljstva.
o cemu ti bgtNeZatvaramPastu wrote:Ma spavaj sa njom ako si joj prvi. Poslije toga nece htjeti drugog ni pogledat.