najbolja muzika je bila baš onda kada je Kikijeva popularnost bila na vrhuncu, a ne ovo današnje smeće od kvazimuzikerelativno84 wrote: Kiki je tu da nas podsjeca kako je nekad bilo ne ponovilo se![]()
X FACTOR Adria
Moderator: anex
- Afanasi_94
#1426 Re: X FACTOR Adria
- It_is_a_Leclerc
#1427 Re: X FACTOR Adria
Kristina i donekle Željko su jedini postigli internacionalnu karijeru tj. radili su vani, pisali pjesme za strane pjevače itd.
Udaja za strance se ne računa.
Udaja za strance se ne računa.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1428 Re: X FACTOR Adria
BlackPool wrote:VenomousV wrote:neko rece fifi k'o deen , meni je cato deen junior![]()
Ono dijete ce da bude GAY 100%
I to GAYCHINA ona prava....
naravno da je primjeceno.... ima sve odlike homica vec sad... glasic koji je vec sad sitniji od Ilminog.
GAY talenat cuci u njemu, samo ceka kad ce iskocit!
x_lecter wrote:
hajd glas al sto Biebera pjeva, sta cemo s tim?
da preformulisem, nije gey vec obicna pedercina
Opomene obojici, pred ban
- Kal El
#1429 Re: X FACTOR Adria
Sad gledam na FOX-u X Factor US,jbt 5 miliona $ za pobjednika
Sent from my LT26i using Tapatalk
- Averus
#1430 Re: X FACTOR Adria
Ja sinoć usput vidio X-Factor na FOX-u...
Jbt pa nije ni čudo što ovaj naš djeluje usporeno i dosadno - kod njih u publici 1500000000000000000 ljudi, kod nas samo bliža rodbina žirija, kandidata i tu i tamo poneko ko se kaje što se nije prijavio, pa u glavi smišlja kako bi bilo divno da stoji na onoj bini... Sve skupa ih nema 3000
Produkcija nebo i zemlja... To smo već apsolvirali, pa neću o tome vaziti (matrice preglasne, publika umrtvljena, žiri u fokusu umjesto kandidata, kandidati isprepadani itd.)
Ja fkt ne znam hoću li uopšte više gledati ovaj naš X-Factor... Vjerovatno neću... Možda samo finale pogledam
Jbt pa nije ni čudo što ovaj naš djeluje usporeno i dosadno - kod njih u publici 1500000000000000000 ljudi, kod nas samo bliža rodbina žirija, kandidata i tu i tamo poneko ko se kaje što se nije prijavio, pa u glavi smišlja kako bi bilo divno da stoji na onoj bini... Sve skupa ih nema 3000
Produkcija nebo i zemlja... To smo već apsolvirali, pa neću o tome vaziti (matrice preglasne, publika umrtvljena, žiri u fokusu umjesto kandidata, kandidati isprepadani itd.)
Ja fkt ne znam hoću li uopšte više gledati ovaj naš X-Factor... Vjerovatno neću... Možda samo finale pogledam
- It_is_a_Leclerc
#1431 Re: X FACTOR Adria
Bože dragi...
Eno sad upoređuju SAD gdje je pop scena na vrhuncu, zgrđe milijarde dolara, i našu regiju gdje ako nisi Gile, možeš slobodno da se fukaš, zajedno sa svojim talentom. Ovo je sjajna prilika za promociju zabavne muzike u moru folk talent showova, i umjesto da podržimo, mi smišljamo zamjerke.
Inače, Emina Jahović svojim kandidatima poklonila stan u zgradi svog brata.
Dubok naklon.
Eno sad upoređuju SAD gdje je pop scena na vrhuncu, zgrđe milijarde dolara, i našu regiju gdje ako nisi Gile, možeš slobodno da se fukaš, zajedno sa svojim talentom. Ovo je sjajna prilika za promociju zabavne muzike u moru folk talent showova, i umjesto da podržimo, mi smišljamo zamjerke.
Dubok naklon.
- Kal El
#1432 Re: X FACTOR Adria
Svaka joj čast
Jeli samo dok traje Show ili?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1433 Re: X FACTOR Adria

jaaaooo kako si ovo otpevao...

kako željko da glasam...

opet sam fulila u proceni i oceni...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1434 Re: X FACTOR Adria
Kal El wrote:Svaka joj častJeli samo dok traje Show ili?
ma joK gratis plaĆeno do kraja šHoua, preko Sberbanke, tisuĆa EUra mjesec...dje Će joj Muž tHurČin Halalit da da djaba stan...
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1435 Re: X FACTOR Adria
Kal El wrote:Svaka joj častJeli samo dok traje Show ili?
Pa vjerovatno samo dok traje takmicenje. Nema logike da im pokloni stan eto onako na lijepe oci.
- It_is_a_Leclerc
#1436 Re: X FACTOR Adria
Ne znam jel do kraja ili inače, i nije stan Mustafe Sandala, već njenog brata iz Sandžaka...
A i da je samo do kraja showa, opet je to veliki potez. Zamisli koliko to znači npr. Lukijanu ili Harisu koji bi morali plaćati hotel ili neku garsonijeru, zbog proba i boravka u Bg.
Ovako, Emina
A i da je samo do kraja showa, opet je to veliki potez. Zamisli koliko to znači npr. Lukijanu ili Harisu koji bi morali plaćati hotel ili neku garsonijeru, zbog proba i boravka u Bg.
Ovako, Emina
-
lady_lb
#1437 Re: X FACTOR Adria
http://www.youtube.com/watch?v=OccLdEm_UkE
Zanimljivo mi što uvijek ulijeće na istu foru: prvo nenašminkana i stidljiva, pa onda, odjednom, postane prava mačka, koja obožava scenu.
Zanimljivo mi što uvijek ulijeće na istu foru: prvo nenašminkana i stidljiva, pa onda, odjednom, postane prava mačka, koja obožava scenu.
-
jastuk1
#1438 Re: X FACTOR Adria
Ma daj... Tamara svaku pjesmu izmjauče na isti fazon. Zna samo jedan trik pjevanja i pri tome to još ovdje nije ni popularno, možda u nekim alternativnim klubovima od 15 gostiju.lady_lb wrote:http://www.youtube.com/watch?v=OccLdEm_UkE
Doduše, moram priznati da je prošlosedmični pokušaj Rihanne jer bio dosta hrabar, ono da dokaže da može i drugačije, međutim uvidjeli smo da joj ipak pjesma gdje je potrebna jaka emocija nije jača strana.
Ja sa sam na njenom mjestu kopirao bih Natali Dizdar. To joj leži, ne znam što to ne pjeva...
-
x_lecter
#1439 Re: X FACTOR Adria
ma ubleha ... jedino Ilma valja 
- Partizzanka
#1440 Re: X FACTOR Adria
kako show odmice meni je Emina kao sudija sve bolja
necu ulaziti u njeno muzicko (ne)znanje
ali ona svoje momke i gura i dobre pjesme odaberu i zvuci to dobro
ali mislim da je ona njima velika podrska
pravo se dala u sve ovo
za razliku recimo od Kikija kojeg fakat ocima ne mogu, njemu Ilma govori da joj trebaju back vokali ?!?!??!1
kristina je vise dosadna ona s euzivila da je u xfactor usa pa se samo nesto preprire sa zeljkom na twiteru juce joj je dobro rekao "pusti me zeno imam da radim"
pravo se dala u sve ovo
za razliku recimo od Kikija kojeg fakat ocima ne mogu, njemu Ilma govori da joj trebaju back vokali ?!?!??!1
kristina je vise dosadna ona s euzivila da je u xfactor usa pa se samo nesto preprire sa zeljkom na twiteru juce joj je dobro rekao "pusti me zeno imam da radim"
- WildRedRose
#1441 Re: X FACTOR Adria
odakle ti ova info ?It_is_a_Leclerc wrote:
Dubok naklon.
- Partizzanka
#1442 Re: X FACTOR Adria
bilo je u novinama da im je rentala stan da ne budu u hostelu
i zeljko je danijelu rentao stan
tako je bilo u novinama
ali ja mislim tj nadam se da je netacno jer je to tako nefer prema drugima!
i zeljko je danijelu rentao stan
tako je bilo u novinama
ali ja mislim tj nadam se da je netacno jer je to tako nefer prema drugima!
- Havatar
#1443 Re: X FACTOR Adria
Partizzanka wrote:kako show odmice meni je Emina kao sudija sve bolja
pravo se dala u sve ovo
- Kal El
#1444 Re: X FACTOR Adria
Željko će oženiti Danijela jbt 
- Clover
#1445 Re: X FACTOR Adria
Slažem se za Eminu i njene kandidate, ali opet kad čujem njene komentare na nastupe drugih takmičara, strašno me nervira, pogotovo sa 'zgodan si', 'lijep si', 'fenomenalno'. Kristina i Željko nekako daju konkretne komentare, bar što se tiče pjevanja, Kristina pogotovo, a Kiki je definitivno tu zalutao.Partizzanka wrote:kako show odmice meni je Emina kao sudija sve bolja
pravo se dala u sve ovo
Tema za sutra su domaći hitovi, pa valjda bude bolje nego prošle sedmice, jer je ona emisija meni bila totalni smor.
- Kal El
#1446 Re: X FACTOR Adria
Odkad je neko spomenuo Kikijevo gledanje u kameru ,ne mogu ga očima gledati
previše se ufurao nakon "kuće sudija" iako znamo da ono nije njegovo on naglašava "MOJA" ,znam da laže...
Kristina me počela nervirati drama,čitam po portalima njene komentare na Facebooku i Twitteru...žena se previše uživila...čitam neki komentar da od ženskog benda pravi kopiju nekog ženskog benda koji je već pobjedio na nekok drugom X Factoru,i kad sam pogledao slike ,iste su...
Emina mi nije profesionalna,ponekad se toliko izblamira da je mene sram,ne zna ništa profedionalno reći nego tepa nekim takmičarama..hoće da se "svađa" sa ostalim žirijem,a kad je spuste na zemlju ona ušuti..
Željko je previše, ama baš previše vezan za onog Danijela,forsira njega, zbog toga su mu i ispali ona dva kandidata, eto dobio je Maida,pa ćemo vidjeti.
Danijela vodi svugdje sa sobom,kao psa.
Kristina me počela nervirati drama,čitam po portalima njene komentare na Facebooku i Twitteru...žena se previše uživila...čitam neki komentar da od ženskog benda pravi kopiju nekog ženskog benda koji je već pobjedio na nekok drugom X Factoru,i kad sam pogledao slike ,iste su...
Emina mi nije profesionalna,ponekad se toliko izblamira da je mene sram,ne zna ništa profedionalno reći nego tepa nekim takmičarama..hoće da se "svađa" sa ostalim žirijem,a kad je spuste na zemlju ona ušuti..
Željko je previše, ama baš previše vezan za onog Danijela,forsira njega, zbog toga su mu i ispali ona dva kandidata, eto dobio je Maida,pa ćemo vidjeti.
Danijela vodi svugdje sa sobom,kao psa.
- Clover
#1447 Re: X FACTOR Adria
Ima na fb grupa 'Puć Kikija Lesendrića'
Evo i profilne:
A Željko valjda sad forsira Daniela što više, da mu ne bi i on ispao, mada mislim (i nadam se) da će Daniel daleko dogurati.
Evo i profilne:

A Željko valjda sad forsira Daniela što više, da mu ne bi i on ispao, mada mislim (i nadam se) da će Daniel daleko dogurati.
- Kal El
#1448 Re: X FACTOR Adria
Ja Danijela organski ne mogu gledati :bljak:
- Partizzanka
#1449 Re: X FACTOR Adria
Pa koga ce zeljko voditi kad mu je samo Daniel ostao? Vodit ce i Maida garant
Emina nema neko muzicko znanje ali jbg kad zeljko nekome kaze 'pale ti siske na oci' i kad ona to kaze- nebo i zemlja
Mora neko i takav biti u ziriju
Emina nema neko muzicko znanje ali jbg kad zeljko nekome kaze 'pale ti siske na oci' i kad ona to kaze- nebo i zemlja
Mora neko i takav biti u ziriju
- Afanasi_94
#1450 Re: X FACTOR Adria
Čula sam da je bila varijanta da Severina bude u žiriju, pa Jelena Rozga i na kraju Emina Jahović. Umjesto Kikija je trebao biti Bajaga