jao al ce biti balkanijade ko nikad do sada u barazu
lele qq samo da se niko ni skim ne sastane inace ce opet biti repriza raspada juge
pih
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Volio bih da padnu, samo da cujem komentare ovih sa RTRS. Ono je cisti ocaj covjece koliko se on prenemaze.leet wrote:jedno sto puta je ponovio kako srbija mora pobijediti ili veceras ili u mariboruRiddle wrote:Italija ne da loptu. Cim im priđes, odmah je faul. Ne postoji reprezentacija koja moze vise frustrirati. Ovaj idiot na RTRS samo sto se nije rasplakao.
Zaboravio sam se na sekundu, kontam baraz im sljedeca.jeza u ledja wrote:za njih apsolutno nebitnoslusaj vamo wrote:Crnogorci bez Vucinica u sljedecoj tekmi, steta
Znaci ne odlucuje gol razlika vec medjusobni omjer?cyprus wrote:Srbija mora pobjedit da bi bila druga...jeza u ledja wrote:Ako odlucuje gol razlika onda Srbiji treba bod iz Slovenije da bi bili drugi.
Zasto?qwertzuiop123 wrote:nadam se da cemo igrati sa srbijom ili crnom gorom ili rvatckom u barazu, svejedno sa kim
Nije valda, a igrali ko Brazilmikogoago wrote:Sto nesto Bilic muca
To mu je od djetinjstva! Imao je problem kao mali sa mucanjem.mikogoago wrote:Sto nesto Bilic muca
Bilic: Ja sam ka mali pa s lipe.Better Man wrote:To mu je od djetinjstva! Imao je problem kao mali sa mucanjem.mikogoago wrote:Sto nesto Bilic muca
i ja bih volio. vazda kad igramo s njima gubimo, red je da i mi nekog izbacimojeza u ledja wrote:Zasto?qwertzuiop123 wrote:nadam se da cemo igrati sa srbijom ili crnom gorom ili rvatckom u barazu, svejedno sa kim
PS: Imaju li gdje oni koeficijenti, da to protabirimo ponovo?
Gdje ti zivis prijatelju???bierkof wrote: Daj Boze da dobijemo tu francusku, inace ce biti ratno stanje opet u drzavi...
Ako vec moramo nekoga da dobijemo, daj hrvatsku, vjerujem da bi situacija bila normalnija.
Neke ljude jednostavno boli kurac ili im je merak kad se desavaju ovakve stvari jer bi i sami u njima ucestvovali.pirmin wrote:Gdje ti zivis prijatelju???bierkof wrote: Daj Boze da dobijemo tu francusku, inace ce biti ratno stanje opet u drzavi...
Ako vec moramo nekoga da dobijemo, daj hrvatsku, vjerujem da bi situacija bila normalnija.![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4j5LneskcLc
Udaria ga Steva Karapandza sa tavom a Oliver Mlakar mu stravu saliva.vernes81 wrote:Bilic: Ja sam ka mali pa s lipe.Better Man wrote:To mu je od djetinjstva! Imao je problem kao mali sa mucanjem.mikogoago wrote:Sto nesto Bilic muca