Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#1426 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Ima ti i ta mjesta,al znaš da vazda bude u tom fazonu.Bez obzira o kojoj se zemlji radilo.
DaysleepeR

#1427 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

znam brate, al od ’92 godine smo u tim porukama, ne može pod kožu više

ratamahatta

#1428 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ratamahatta »

DaysleepeR wrote:znam brate, al od ’92 godine smo u tim porukama, ne može pod kožu više

apsolutno si u pravu ! daj malo samopostovanja, dosta vise kuku mati sta nam se desava.
Logovan

#1429 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

MOSALJOZE wrote:Image
EMIROVE KOPAČKE :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: :thumbup: :bih:
Edin H.

#1430 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Sta reci, osim udri Spaha Mekse, nije ti ih mater rodila :D
Pismonosa

#1431 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

Ima negdje na netu ona slika, Spahina faca ufotošopirana umjesto spartanskog kralja Leonidisa, i dole ispod piše THIS IS SPAHAAA!!! :D :D
MOSALJOZE

#1432 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

- Boli me što mediji imaju negativno mišljenje o Emiru Spahiću, velikom patrioti i čovjeku. On doslovno život ostavlja za reprezentaciju. Nikada neću zaboraviti kada smo igrali protiv Belgije u kvalifikacijama. Dobio je jedan udarac u nogu zbog kojeg je morao izaći iz igre. Otišao je u svlačionicu pod tuš, ali se nije vraćao. Otišao sam do svlačionice i imao šta vidjeti. Ležao je bez svijesti na ledenim pločicama ispod tuša. Počeo sam plakati i zovnuo doktora, koji mu je izvukao jezik i spasio mu život. Kada je došao sebi, imao je samo jednu želju, da igra revanš u Zenici – kazao je Kečo.
Ne znam jel meni ova priča promakla,ali ja za ovo nisam znao??
SSemir

#1433 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

Prije par mjeseci pokusao sam jednom malom i nasmijanom djecaku ispuniti posljednju zelju....nazalost nisam uspio!!!Preselio je na ahiret moj Hajrudin.Veceras u 12:00 sati u Brazilu,na Maracani cu ako Bog predvoditi svoju bracu,prijatelje,kolege....predstavljati moju,vasu-nasu Bosnu i Hercegovinu! Maleni brate znam da ces biti samnom i da ces mi pomoci u teskim situacijama (ne sumnjam da ce ih biti). Tvoj osmijeh i tvoja dva poklona i dalje putuju svijetom uz mene! I veceras ce biti samnom na Maracani. Nikad te nece zaboraviti tvoj Spaha

Image
limeni

#1434 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

dirnu me ova prica oko malog hajrudina i naseg kapitena u pm :(
ponosan sam da su on, dzeko, pjanic i ostali momci dio nase reprezentacije. drago mi je da ljudi bez morala kao sto su ibrahimovic ili haris seferovic sto dalje od nase svetinje.
insomnia78

#1435 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Spaha veceras pravi kapiten

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Edin H.

#1436 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Evo Spahica na Face-u!
Mali_Vuk

#1437 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Edin H. wrote:Evo Spahica na Face-u!
Tolko sam ja propustio novinskih članaka, video klipova, diskusija na forumu, slika, tv reportaža, intervjua i svega ostalog, da ću imat šta radit i cijelu godinu nakon svjetskog prvenstva dok to sve fino rastabirim 8) :D
burekodsira

#1438 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

povrijedjen Spaha, tokom treninga udario koljeno, nateklo poplavilo :roll:
todd_smith

#1439 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Emir Spahić: Malo je bolje, ali osjećam bol u potkoljenici. Ne mogu normalno stati na lijevu nogu.

Sutra preskače trening, na ispitivanju
Potrosni_Materijal

#1440 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Potrosni_Materijal »

kontradiktornost vec u samom naslovu

Spahić se otežano oslanja na nogu, nije upitan za Nigeriju

http://www.klix.ba/sport/nogomet/spahic ... /140619025

neka spaha, nemoj svega ti. ili si spreman ili nisi. ako se otezano oslanjas na nogu onda si itekako upitan za nigeriju. protiv koje na terenu mora biti 11 spremnih gladijatora. zbog ovakvih izjava se stice utisak da se radi o obicnom alibiju za eventualni poraz. ili se radi o nekim papetovim taktickim igrama. ali ako si povrjedjen i ne mozes na nogu, onda ne treba da pocinjes utakmicu. utakmicu zivota za sve bosance i hercegovce.
MOSALJOZE

#1441 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Idemedosumom

#1442 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Idemedosumom »

hajmo zatvaranje ove teme :D
Mali_Vuk

#1443 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Očajno loš Spaha. Nažalost, ali to se mora priznati. Vidjelo se u početku da će nas koštati gola. I koštao je.
Šibicar

#1444 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šibicar »

Guzi nas Spahić još od Pariza svojom nonšalancijom i stavom kao da je prekucao fudbal,al' hajde opalio je šamar onom djetetu Marinu pa mu je sve oprošteno,jer je mudonja i mangup i veliki kapiten.
Kemal Malovčić

#1445 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kemal Malovčić »

Najgori naš igrač. Ikada.
miki.ba

#1446 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by miki.ba »

Mali_Vuk wrote:Očajno loš Spaha. Nažalost, ali to se mora priznati. Vidjelo se u početku da će nas koštati gola. I koštao je.
Njegov problem je mentalitet, on ima potrebu da nesto dokaze, ne znam, da je jaci,sta li.
Cesto smo imali priliku to vidjeti, nesto se zagradjuje, cesto je izgubi, ako je osvoji pokusava preci napadaca, ego mu je na putu.

Davno protiv Fr i sinoc protiv Nigerije bi klasicni stoper rjesio bez muke, trci na loptu i izbaci je u aut ili korner sa osmjehom na licu.
almir1977

#1447 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by almir1977 »

Nemoguće je da je Spahić bio onako loš bez da je povreda od prije dva-tri dana utjecala na njega. Od prve minute se vidilo da ne može meda i da se jedva kreće. A da ne govorimo to što je zavaljen totalno zbog odluke trenerskog maga da počne utakmicu bez lijevog beka pa je bio osuđen na to da ga Nigerijci ponižavaju veći dio utakmice.

Očajna utakmica Spahića ali ponavljam, riječ je o igraču koji je odigrao gotovo perfektan meč protiv Argentine i koji jednostavno ne može biti onako loš u normalnim okolnostima. Povreda + činjenica da ga je trenerski amater ostavio na streljani sa formacijom koja se jedino može objasniti pojmom "teška retardiranost" su kumovali onakvoj njegovo predstavi.
Mali_Vuk

#1448 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

miki.ba wrote:
Mali_Vuk wrote:Očajno loš Spaha. Nažalost, ali to se mora priznati. Vidjelo se u početku da će nas koštati gola. I koštao je.
Njegov problem je mentalitet, on ima potrebu da nesto dokaze, ne znam, da je jaci,sta li.
Cesto smo imali priliku to vidjeti, nesto se zagradjuje, cesto je izgubi, ako je osvoji pokusava preci napadaca, ego mu je na putu.

Davno protiv Fr i sinoc protiv Nigerije bi klasicni stoper rjesio bez muke, trci na loptu i izbaci je u aut ili korner sa osmjehom na licu.
Kad je sinoć moj kolega, koji se inače kune u Spahu, nakon onih prvih početnih Spahinih orgijanja i davanja zicer lopti Nigerijcima izustio "Spaha prodo utakmicu, platili mu iz Nigerije" onda yebiga. Naravno da ne mislim da je prodao utakmicu, ali ono je stvarno izgledalo prejadno.
shandrprcSA

#1449 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shandrprcSA »

Mali_Vuk wrote:
miki.ba wrote:

Kad je sinoć moj kolega, koji se inače kune u Spahu, nakon onih prvih početnih Spahinih orgijanja i davanja zicer lopti Nigerijcima izustio "Spaha prodo utakmicu, platili mu iz Nigerije" onda yebiga. Naravno da ne mislim da je prodao utakmicu, ali ono je stvarno izgledalo prejadno.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
kad "strucnjaci" kazu da je faul...
Image
Last edited by shandrprcSA on 22/06/2014 13:37, edited 3 times in total.
Dead Man Walking

#1450 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dead Man Walking »

:lol:

Tako je lesko, mozes misliti debila igra stopera i jos trci da zatvori lijevi bok.
Post Reply