BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#1426 Re: BiH-Albanija
bezveze vala, jedva smo izgurali 2 gola, dok nije Medunjanin zabio nismo imali ozbiljnu sansu za gol
mislim imamo dobre pojedince ali zajedno ili njihova trenutna forma jednostavno nije dovoljno dobra trenutno
Ibisevic gine na terenu, ali kakve mu fajde kad ne rodi plodom, 110% daje od sebe, ali sta dobije? Samo energiju trosi, Pjanic ima ideju ali svako malo malo los pas, Miske..ne znam lik ne lici ni 10% na onoga kada je bio u Wolfsburgu kada je igrao za nas, slicno sa Dzekom...Lulic je meni odlican, lik 90 minuta fura niz krilo, samo je losiji u odbrani ali nije do njega kad nije defanzivni igrac, da je bio jaci tim ili jaci igrac na njegovom krilu u kontri bi ga lako nadjacao...
nadam se da cemo Ruse dobiti, ali kako su se oni pokazali protiv Francuza, biti ce vrlo tesko
mislim imamo dobre pojedince ali zajedno ili njihova trenutna forma jednostavno nije dovoljno dobra trenutno
Ibisevic gine na terenu, ali kakve mu fajde kad ne rodi plodom, 110% daje od sebe, ali sta dobije? Samo energiju trosi, Pjanic ima ideju ali svako malo malo los pas, Miske..ne znam lik ne lici ni 10% na onoga kada je bio u Wolfsburgu kada je igrao za nas, slicno sa Dzekom...Lulic je meni odlican, lik 90 minuta fura niz krilo, samo je losiji u odbrani ali nije do njega kad nije defanzivni igrac, da je bio jaci tim ili jaci igrac na njegovom krilu u kontri bi ga lako nadjacao...
nadam se da cemo Ruse dobiti, ali kako su se oni pokazali protiv Francuza, biti ce vrlo tesko
- cyprus
#1427 Re: BiH-Albanija
Ja bih samo da još jednom istaknem igrača utakmice

- just principe
#1428 Re: BiH-Albanija
potres_mozga wrote:10 avgusta igramo protiv Grcke u Zenici

- lord blackadder
#1429 Re: BiH-Albanija
Pjanic je visak. Nikad on ne bi zabio onako rutinski i hladnokrvno. Vjerujem da bi i Ibisevic i Muslimovic ono zapucali.shalla wrote:Bez obzira na gol (hvala mu beskrajno na tome) meni u ovakvoj postavci igre Medunjanin nema mjesta u 11. Da nema Pjanića ili Misketa pa hajde ali uz njih dvojicu i Rahimića je skroz bespotreban, pogotovo u utakmicama gdje mi napadamo...
- luckylaka
#1430 Re: BiH-Albanija
Protiv USA u St.Louis ili Chicago.ABD u augustu.Topla voda wrote:trebaju nam dobre pripremne tekme,al protiv trkaca i fizicki jakih ekipa,tipa skandinavaca,juzne koreje,usa,rusa,australije
-
Dead Man Walking
#1431 Re: BiH-Albanija
Da je bio Mravac umjesto Pandze mi nikad gola ne bi dali, njega bi ona lopta preletila.shalla wrote:Jbt koliko je mravac los igrac skontas na primjeru pandze koji je veceras izgledao kao beckenbauer u usporedbi sa adnanovim izvedbama
- luckylaka
#1432 Re: BiH-Albanija
Imal neko da valjashalla wrote:Bez obzira na gol (hvala mu beskrajno na tome) meni u ovakvoj postavci igre Medunjanin nema mjesta u 11. Da nema Pjanića ili Misketa pa hajde ali uz njih dvojicu i Rahimića je skroz bespotreban, pogotovo u utakmicama gdje mi napadamo...
- cyprus
#1433 Re: BiH-Albanija
Što se tiče utakmice, ništa spektakularno, ali ipak nije loše... Vjerovatno bi sve djelovalo i mnogo bolje da nam sva tri napadača nisu u UŽASNOJ formi (s tim što je Ibišević uvijek igrao nako). Naravno da ima još mnogo prostora za napredak, ali ne treba se nešto previše žalit na ovovečernju pobjedu
Po meni je ovo taman, ono da se vratimo u igru i popravimo lošu atmosferu, a da se pritom opet ne ufuramo da nam ne može niko ništa
Papetu sam dosad najviše zamjero dvije stvari:
1) Misimović i Pjanić ne mogu zajedno igrat
2) fucking Mravac
Eto, u ovoj utakmici je ispravio 50%. Još da skonta ovo o gomilanju playmakera
2) fucking Mravac
- BHF_Manijak
#1434 Re: BiH-Albanija
Pogledam komentare protiv Rumuma, pogledan komentare na poluvremenu utakmice i pogledam sad, reko bi covjek dvije-tri osobe u jednoj...
Rekoh li ja neki dan, sad ce opet kalukacije poceti, kad bi ovo bilo mi bi ovako onda mogli...Hajd i to sve na stranu, ali ljudi kontaju na PRVO mjesto da idemo, heeeej, samo 4 dana od debakla u Rumuniji, kad smo jebali sve i svasta i sad bi lafo da idemo na prvo mjesto, malo realnosti ne bi skodilo!
Drago mi je da smo dobili, ako nista radi raje koja je otisla na stadion nakon onog horora iz Bukuresta, svaka cast svakome ko je bio na stadionu, ali...Ono sto sam veceras vidio, posebno u prvom poluvremenu, ne obecava ljudi a vi kako hocete, nazovite me rusiteljem pozitivne atmosfere, vakim nakvim, ali to je cinjenica, ja nijenog pomaka nisam vidio u nasoj igri, opet mi je sve to djelovalo ko preko klinca da se igra, bez ideje, bez akcije, iako, kojeg li apsurda, imas tri kreativna igraca na terenu, sto ocigledno je prolazi! Malo mi je zalosno kad vidim koliko skacemo iz ponora do u visine, pa od najgorih do najboljih predjemo za sekundu, evo zadnji primer Rumunija-Albanija, prvo se necemo nikako kvalifikovati ni za baraz a sad odjednom u igir i prvo mjesto, smijesno! Ono sto mi je i veceeras smetalo kao i u Bukurestu jesu bespotrebne due lopte koje obicno, tacnije u90% slucajeva, ne nadju pravo odrediste, posebno mi je smijesno kad se dugom loptom trazi Dzeko a ta duga lopta se salje sa nekih 35-40 metara od protivnickog gola i naravno ona skoro uvijek zavrsi u gol autu, jer nema sanse da je primi da li Dzeko da li Ibisevic, ocajni pokusaji...Sto bi rekli daj Boze sceri da te hadzija uzme, niko od mene sretniji, ali igra mi ne obecava da mozemo npr uzeti Bjelorusima 4 boda, ili cak nadigravati se sa francuzima zadnju tekmu za to famozno prvo mjesto ako do tog dodje, jer jeb ga nas koci nakaradni mentalitet, uvijek neke kalkulacije, oprez itd kad imamo realne sanse, zadnji primjer evo Rumunija, kad su zreli da ih zgazimo mi kalkulisemo pa lafo na nakav bod idemo...
Sto se igraca tice, izdvojio bih Medunjanina, momak je pored gola odigrao i odicnu partiju, presjecao, dijelio lopte, jednostavno pametno igra. Dalje, Dzeko kriminalno los, sem mozda zadnjih 15-tak minuta kada mu je valjda doslo iz guzice u glavu, ali ostatak tekme lose...Pandza po meni doooosta sigurniji od onog parmaka Mravca, ako nista bar Borisa ne preskace lopta(eh serem ti se ja Mravac na tvoju profesionalnu karijeru kad nisi naucio za 15 godina igranja kako da se postavis
)!
Ostatak tima solidan, drago mi je zbog Darka sto je postigao gol i pruzio u onih 10-15minuta solidnu partiju, dobra alternativa Mujdzi na beku
Ovoj reprezentaciji, ako nista bar zbog konkurencije, potrebni su Begovic, Papac, Cocalic, Jahic(?), i uz jos nekoliko potencijalnih reprezentativaca iz inostranstva to bi bio dobar siri kadar!
Rekoh li ja neki dan, sad ce opet kalukacije poceti, kad bi ovo bilo mi bi ovako onda mogli...Hajd i to sve na stranu, ali ljudi kontaju na PRVO mjesto da idemo, heeeej, samo 4 dana od debakla u Rumuniji, kad smo jebali sve i svasta i sad bi lafo da idemo na prvo mjesto, malo realnosti ne bi skodilo!
Drago mi je da smo dobili, ako nista radi raje koja je otisla na stadion nakon onog horora iz Bukuresta, svaka cast svakome ko je bio na stadionu, ali...Ono sto sam veceras vidio, posebno u prvom poluvremenu, ne obecava ljudi a vi kako hocete, nazovite me rusiteljem pozitivne atmosfere, vakim nakvim, ali to je cinjenica, ja nijenog pomaka nisam vidio u nasoj igri, opet mi je sve to djelovalo ko preko klinca da se igra, bez ideje, bez akcije, iako, kojeg li apsurda, imas tri kreativna igraca na terenu, sto ocigledno je prolazi! Malo mi je zalosno kad vidim koliko skacemo iz ponora do u visine, pa od najgorih do najboljih predjemo za sekundu, evo zadnji primer Rumunija-Albanija, prvo se necemo nikako kvalifikovati ni za baraz a sad odjednom u igir i prvo mjesto, smijesno! Ono sto mi je i veceeras smetalo kao i u Bukurestu jesu bespotrebne due lopte koje obicno, tacnije u90% slucajeva, ne nadju pravo odrediste, posebno mi je smijesno kad se dugom loptom trazi Dzeko a ta duga lopta se salje sa nekih 35-40 metara od protivnickog gola i naravno ona skoro uvijek zavrsi u gol autu, jer nema sanse da je primi da li Dzeko da li Ibisevic, ocajni pokusaji...Sto bi rekli daj Boze sceri da te hadzija uzme, niko od mene sretniji, ali igra mi ne obecava da mozemo npr uzeti Bjelorusima 4 boda, ili cak nadigravati se sa francuzima zadnju tekmu za to famozno prvo mjesto ako do tog dodje, jer jeb ga nas koci nakaradni mentalitet, uvijek neke kalkulacije, oprez itd kad imamo realne sanse, zadnji primjer evo Rumunija, kad su zreli da ih zgazimo mi kalkulisemo pa lafo na nakav bod idemo...
Sto se igraca tice, izdvojio bih Medunjanina, momak je pored gola odigrao i odicnu partiju, presjecao, dijelio lopte, jednostavno pametno igra. Dalje, Dzeko kriminalno los, sem mozda zadnjih 15-tak minuta kada mu je valjda doslo iz guzice u glavu, ali ostatak tekme lose...Pandza po meni doooosta sigurniji od onog parmaka Mravca, ako nista bar Borisa ne preskace lopta(eh serem ti se ja Mravac na tvoju profesionalnu karijeru kad nisi naucio za 15 godina igranja kako da se postavis
Ostatak tima solidan, drago mi je zbog Darka sto je postigao gol i pruzio u onih 10-15minuta solidnu partiju, dobra alternativa Mujdzi na beku
Ovoj reprezentaciji, ako nista bar zbog konkurencije, potrebni su Begovic, Papac, Cocalic, Jahic(?), i uz jos nekoliko potencijalnih reprezentativaca iz inostranstva to bi bio dobar siri kadar!
- moa
#1435 Re: BiH-Albanija
Tri boda su tri boda, ali nisam a vjerujem ni vi zadovoljni sa onim sto su izabranici Safeta pokazali veceras.
Prije svega ne krivim igrace ni sekundu, igrali su onako kako je igra bila postavljena od strane safeta, ali ono sto
je evidentno da nisu utakmice ni priblizne onima koje smo imali na startu kvalifikacija.
Prije svega se to odnosi na pritisak srednje linije koja je bila uvijek postavljena tako da se nasem golu nije moglo prici ni na 30 metara. Veceras su igraci predaleko bili postavljeni od protivnickih igraca i zato su ljudi vrlo lagano dolazili do naseg gola, imao sam utisak da su igraci jednostavno pusteni na teren i da im je receno igrajte bez ikakvog plana i zadataka. Necu da budem sonjo ali tesko da mi mozemo sa ovakvim odnosom prema fudbalu ici na neka daljnja takmicenja od kvalifikacija.
Prije svega ne krivim igrace ni sekundu, igrali su onako kako je igra bila postavljena od strane safeta, ali ono sto
je evidentno da nisu utakmice ni priblizne onima koje smo imali na startu kvalifikacija.
Prije svega se to odnosi na pritisak srednje linije koja je bila uvijek postavljena tako da se nasem golu nije moglo prici ni na 30 metara. Veceras su igraci predaleko bili postavljeni od protivnickih igraca i zato su ljudi vrlo lagano dolazili do naseg gola, imao sam utisak da su igraci jednostavno pusteni na teren i da im je receno igrajte bez ikakvog plana i zadataka. Necu da budem sonjo ali tesko da mi mozemo sa ovakvim odnosom prema fudbalu ici na neka daljnja takmicenja od kvalifikacija.
-
klixober
#1436 Re: BiH-Albanija
Misimović, Pjanić, Medunjanin...umjesto nekoga od ove trojice treba igrati jedan trkač koji će probijati protivničku odbranu. Veza je jednostavno prespora i neprobojna. Maletić je solidno rješenje sa klupe, ali ne vjerujem da je dovoljno dobar za prvih 11. Vladavić je stagnirao, pa trenutno ne vidim adekvatnog igrača-trkača....probati u idućoj prijateljskoj neke!
Iako je Rahimić bio večeras dosta dobar, protiv iole jačih(bržih) ekipa je beskoristan. Mislim da bi Cocalića također trebalo probati u nekoj od idućih prijateljskih, posjeduje sve karakteristike za odličnog defanzivnog veznog.
Pozitivno me iznenadili Boris i Darko
Haris me nije iznenadio, odavno poznajem njegove mogućnosti i ovakve stvari očekujem od njega. 
Iako je Rahimić bio večeras dosta dobar, protiv iole jačih(bržih) ekipa je beskoristan. Mislim da bi Cocalića također trebalo probati u nekoj od idućih prijateljskih, posjeduje sve karakteristike za odličnog defanzivnog veznog.
Pozitivno me iznenadili Boris i Darko
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1437 Re: BiH-Albanija
Dobro za Mravca ali neznam sta je dobio time sto je uveo Besica??cyprus wrote:Što se tiče utakmice, ništa spektakularno, ali ipak nije loše... Vjerovatno bi sve djelovalo i mnogo bolje da nam sva tri napadača nisu u UŽASNOJ formi (s tim što je Ibišević uvijek igrao nako). Naravno da ima još mnogo prostora za napredak, ali ne treba se nešto previše žalit na ovovečernju pobjeduPo meni je ovo taman, ono da se vratimo u igru i popravimo lošu atmosferu, a da se pritom opet ne ufuramo da nam ne može niko ništa
![]()
2) fucking Mravac
- BHF_Manijak
#1438 Re: BiH-Albanija
Mislis u ovoj tekmi sta je dobio sto ga je uveo ili inace?!Dado dijasporitus wrote:Dobro za Mravca ali neznam sta je dobio time sto je uveo Besica??cyprus wrote:Što se tiče utakmice, ništa spektakularno, ali ipak nije loše... Vjerovatno bi sve djelovalo i mnogo bolje da nam sva tri napadača nisu u UŽASNOJ formi (s tim što je Ibišević uvijek igrao nako). Naravno da ima još mnogo prostora za napredak, ali ne treba se nešto previše žalit na ovovečernju pobjeduPo meni je ovo taman, ono da se vratimo u igru i popravimo lošu atmosferu, a da se pritom opet ne ufuramo da nam ne može niko ništa
![]()
2) fucking Mravac
A inace, dobili smo jednog mladog i perspektivnog igraca, koji je dosad ovo sto je odigro tekmi dobro pravo odigro, posebno ona tekma protiv Meksika, ne znam jel mu to prva ili ne, ali momak je jedan do najboljih bio!
-
klixober
#1439 Re: BiH-Albanija
Da se ispravim...kada se vrati Salihović, mogao bi on na beka, a Lulić koji je brz i prodoran, u sredinu. Ipak smatram da je Salihović bolji veznjak od Lulića, pa ako Senad ostane na beku, a Salihović zaigra u sredini umjesto nekoga od trojice nabrojanih veznjaka (pretpostavljam da će to biti Medunjanin), spora veza se može kompenzovati češćim prodorima bekova. Ključ bolje igre je Salihović.komeba wrote:Misimović, Pjanić, Medunjanin...umjesto nekoga od ove trojice treba igrati jedan trkač koji će probijati protivničku odbranu. Veza je jednostavno prespora i neprobojna. Maletić je solidno rješenje sa klupe, ali ne vjerujem da je dovoljno dobar za prvih 11. Vladavić je stagnirao, pa trenutno ne vidim adekvatnog igrača-trkača....probati u idućoj prijateljskoj neke!
Pozitivno me iznenadili Boris i DarkoHaris me nije iznenadio, odavno poznajem njegove mogućnosti i ovakve stvari očekujem od njega.
- fosil
#1440 Re: BiH-Albanija
zakuni seluckylaka wrote:Protiv USA u St.Louis ili Chicago.ABD u augustu.Topla voda wrote:trebaju nam dobre pripremne tekme,al protiv trkaca i fizicki jakih ekipa,tipa skandinavaca,juzne koreje,usa,rusa,australije
- jeza u ledja
#1441 Re: BiH-Albanija
Ma Subasica na lijevog beka, sha fali?komeba wrote:Da se ispravim...kada se vrati Salihović, mogao bi on na beka, a Lulić koji je brz i prodoran, u sredinu. Ipak smatram da je Salihović bolji veznjak od Lulića, pa ako Senad ostane na beku, a Salihović zaigra u sredini umjesto nekoga od trojice nabrojanih veznjaka (pretpostavljam da će to biti Medunjanin), spora veza se može kompenzovati češćim prodorima bekova. Ključ bolje igre je Salihović.komeba wrote:Misimović, Pjanić, Medunjanin...umjesto nekoga od ove trojice treba igrati jedan trkač koji će probijati protivničku odbranu. Veza je jednostavno prespora i neprobojna. Maletić je solidno rješenje sa klupe, ali ne vjerujem da je dovoljno dobar za prvih 11. Vladavić je stagnirao, pa trenutno ne vidim adekvatnog igrača-trkača....probati u idućoj prijateljskoj neke!
Pozitivno me iznenadili Boris i DarkoHaris me nije iznenadio, odavno poznajem njegove mogućnosti i ovakve stvari očekujem od njega.
Salihovica u sredinu, umjesto Medunjanina. Lulica na lijevo krilo, Pjanica ili Misimovica na klupu. Besica pozadi. Desno Mujdza, pozadi Pandza i Spahic. Naprijed DzekA ili Ibisevica ili u ovisnosti od forme nekog petog (imamo hvala bogu tih napadaca po istocnoj Evropi, Turskoj). Muslimovic nema mjesta u prvih 18 trenutno.
- ramiral
#1442 Re: BiH-Albanija
Zlata vrijedna pobjeda!!!
Uh sekiracija je trajala do 90-i neke dok Maletić nije ugurao za 2:0
Pandža ima sve moguće pohvale, staloženo i borbeno u isto vrijeme
Spahić se potrudio da ispravi sve svoje greške, i kao sin koji pogriješi nešto (prepije, razbije auto, pomlati se u kafani) pa ga otac kara zbog tog, tako se i on odužio navijačima - respect. Što se mene tiče halal idemo dalje.
Džeko je van forme, to je evidentno po svim segmentima njegove igre, ipak je on znalac i njegov jedan potez može riješiti tekmu, nadamo se da će kada prođe pripreme sa Cityjem dići svoju formu i da će zablistati protiv bijelih rusa
Uh sekiracija je trajala do 90-i neke dok Maletić nije ugurao za 2:0
Pandža ima sve moguće pohvale, staloženo i borbeno u isto vrijeme
Spahić se potrudio da ispravi sve svoje greške, i kao sin koji pogriješi nešto (prepije, razbije auto, pomlati se u kafani) pa ga otac kara zbog tog, tako se i on odužio navijačima - respect. Što se mene tiče halal idemo dalje.
Džeko je van forme, to je evidentno po svim segmentima njegove igre, ipak je on znalac i njegov jedan potez može riješiti tekmu, nadamo se da će kada prođe pripreme sa Cityjem dići svoju formu i da će zablistati protiv bijelih rusa
- Pitarrr82
#1443 Re: BiH-Albanija
Grčka 10. avgusta gostuje na Bilinom polju!!
Ovo će biti dobra provjera pred ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Bjelorusije, a Sušić je odlučio da se susret odigra u Zenici...
Nogometna reprezentacija BiH odigrat će 10. avgusta prijateljsku utakmicu protiv Grčke na Bilinom polju. Ovu informaciju večeras je potvrdio i selektor Safet Sušić. Ovaj duel počeo se dogovarati još prije naše suspenzije, a FIFA je već ranije objavila da ćemo igrati susret sa Grcima i to u vrijeme dok smo bili suspendovani, iako tada nismo ni znali možemo li igrati utakmice.
Ovo će biti dobra provjera pred ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Bjelorusije, a Sušić je odlučio da se susret odigra u Zenici.
Vala je vrijeme da i ove grke jednom puknemo
Ovo će biti dobra provjera pred ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Bjelorusije, a Sušić je odlučio da se susret odigra u Zenici...
Nogometna reprezentacija BiH odigrat će 10. avgusta prijateljsku utakmicu protiv Grčke na Bilinom polju. Ovu informaciju večeras je potvrdio i selektor Safet Sušić. Ovaj duel počeo se dogovarati još prije naše suspenzije, a FIFA je već ranije objavila da ćemo igrati susret sa Grcima i to u vrijeme dok smo bili suspendovani, iako tada nismo ni znali možemo li igrati utakmice.
Ovo će biti dobra provjera pred ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Bjelorusije, a Sušić je odlučio da se susret odigra u Zenici.
Vala je vrijeme da i ove grke jednom puknemo
- zalizani
#1444 Re: BiH-Albanija
U fazi izrade:
Group D portable calculator 1.0 -
razonoda, razbibriga, mistika... u toplim ljetnim danima iznenadite komsiluk, mozda i ljepsu polovinu neocekivanim gostujucim rezultatima i samim usponom ka vrhu tabele.
ako narucite danas, dobijate i prikladan formation edit tool - sa kojim mozete od pravog anonimusa stvoriti igraca prikladnog svim pozicijama i ulogama, pa cak takvog igraca koji cita selektorove misli.
akcija vrijedi do pocetka godisnjih odmora. Ne propustite sansu da bas vi budete dio strucnog staba negdje na jadranskoj obali
Group D portable calculator 1.0 -
razonoda, razbibriga, mistika... u toplim ljetnim danima iznenadite komsiluk, mozda i ljepsu polovinu neocekivanim gostujucim rezultatima i samim usponom ka vrhu tabele.
ako narucite danas, dobijate i prikladan formation edit tool - sa kojim mozete od pravog anonimusa stvoriti igraca prikladnog svim pozicijama i ulogama, pa cak takvog igraca koji cita selektorove misli.
akcija vrijedi do pocetka godisnjih odmora. Ne propustite sansu da bas vi budete dio strucnog staba negdje na jadranskoj obali
- zimzelen
#1445 Re: BiH-Albanija
Fino da i mi nekad pobijedimo bez neke velike igre. Bit ce bolje u nastavku, nadam se.
Jedino mi zao zasto se Darko Maletic fino ne prekrsti nakon gola, kad to on inace radi. Kao da se bojao reakcije navijaca a ne vjerujem da bi to kome smetalo. Bilo je uvijek igraca u nasoj reprezentaciji, iako u manjini koji su se krstili, cijelom sakom ili s tri prsta, nebitno je to, pa nije bilo ruznih reakcija. Naprotiv, Boris Dezulovic je svojevremeno sjajan tekst napisao na tu temu.
Jedino mi zao zasto se Darko Maletic fino ne prekrsti nakon gola, kad to on inace radi. Kao da se bojao reakcije navijaca a ne vjerujem da bi to kome smetalo. Bilo je uvijek igraca u nasoj reprezentaciji, iako u manjini koji su se krstili, cijelom sakom ili s tri prsta, nebitno je to, pa nije bilo ruznih reakcija. Naprotiv, Boris Dezulovic je svojevremeno sjajan tekst napisao na tu temu.
-
juventus
#1446 Re: BiH-Albanija
Zašto bi mu neko zamjerio da se prekrstio? Ne vjerujem da neko normalan može imati nešto protiv nekog vjerskog čina.
Nek oni ginu za BiH na terenu, a to ko će se krstiti, a ko učiti Fatihu, zaboli svakog normalnog.
Nek oni ginu za BiH na terenu, a to ko će se krstiti, a ko učiti Fatihu, zaboli svakog normalnog.
- Obuca9
#1447 Re: BiH-Albanija

Mislio sam sinoć da mi se učinilo da sam ga vidio na terenu sahatak prije tekme, ali očito nije.
Sejo
- jyqan
#1448 Re: BiH-Albanija
što volim vidjet ovu zalizanu fudbalerku
- Obuca9
#1449 Re: BiH-Albanija

Multi-kulti
- Olovni_Vojnik
#1450 Re: BiH-Albanija
Jarane jes' mi drago zbog Maletića
Susicu ja imam novog najdrazeg igraca i hocu da ga vidim u udarnih 11