Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smurf wrote:Ima nas koji nismo gledali utakmicu a voljeli bi istu pogledati pa bi bilo lijepo da postavite link snimka
čovječe kakve komentare imaš ja mislio ti bio na utakmici, a ti je nisi uopšte ni gledao, pa ja mislim da bogičević ne vidi na oba oka, ne moguće je da neko napravi onakve tri grške za tri gola, haLLLLLOOOO.... pa amar kaže "UMOR STIGAO IGRAČE" a dvije izmjene, hej dvije izmjene napravio.....zoletić treba biti primjer kako se trči, bori, pa i udara kada treba, a njemu 19. godina, a bogičević gotov penziju zaradio......
Da nemam slika i ja bih se pitao da li je to sve bio san PA PA PAAARAAANOOOOJAAAAAAAAA
Skoro pa nikada ne gledam utakmicu, ja jednostavno padnem u trans i navijam, navijam i navijam
Iako je nemoguća misija, i da sada nakon žrijeba ostaje još veći žal za vjerovatno propuštenom prilikom, tokom vikenda će se vrtiti slijedeći filmovi:
Željo- Maribor 2:0, 92 minuta na isteku, iiiiiiiii Kerla za 3-0.
Naredni protivnik Dudalange, i prilika za euro ligu.
Sada više nije euforija niti optimizam, već samo nada koja je ostala, ali ona zadnja umire.
Svi bi mi da gledamo Želju kako sa lakocom prolazi ovakve ekipe kao sto je Maribor, ali znam da ce ih pola ovu uzvratnu tekmu gledati preko TV-a! Umjesto da plate bar kartu, i time pomognu Želji da nesto i zaradi, kako bi mogao u buducnosti imati jaci tim! Zato svi na Hadison! Ako vam se neda ici, onda bar kupite jeb... kartu pa je bacite, i to je nešto!
Gospodinu Blagodeti je bolje da gleda svoj posao i da ustane kad spomene ime Amara Osima. U suprotnom bi Grbavicu vrlo lako mogao gledati samo na TV-u.
ja mislim da bi bilo puno bolje da smo prvu utakmicu igrali kuci. al nikad necemo saznati. sad nam predstoji odigrati revans pa sta bude. pokazati bar da znamo igrati fudbala
JThomas wrote:ja također mislim da je amar napravio dosta grešaka u ovoj utakmici. ali predsjednik kluba to ne smije tako javno reći. osim ako mu daje otkaz.
Naravno da ima i Amarove krivice za poraz ali predsjedniku bi bilo bolje da malo razmisli prije nego što nešto izjavi.
Zima je blizu i bilo bi mu pametnije da se pobrine da ne doživimo neku novu blagodet.
Greški je bilo i uvijek će ih biti. Ono što je Amar uradio do sada, ne može se mjeriti, a onaj ko radi nekada pravi i greške. Šta rade Žujo i ostala ekipa?
Pokušajte nešto već više sa stadionom, pa neka to bude i rušenje zapane tribine, da se vidi da nešto radite
Ova Zujina izjava bi mogla samo stetno djelovati na ionako uzdrmane redove. Treba pokusati u ovih 3-4 dana probuditi inat kod igraca, da bar pokazemo da Slovenci nisu bolji od nas. Ako smo vec kiksali toliko u Mariboru i ne budemo mogli do 3:0 bar pobijediti. To bi bio zalog za novu sezonu da nam se takvo sto vise ne ponovi. Ovo prijeti ponovo losem startu u ligi a to nam najmanje treba.
Last edited by shake69 on 20/07/2012 16:59, edited 1 time in total.