Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:momak je igro povrijedjen jer nema ko drugi...zato mu svaka cast,
i nije njegovo da razbija protivnicke igrace...njegov je sitan vez,lopta s ocima,a oko njeg treba razbijaca..ono sto mi nemamo...
znaci, nije ok da hasagic brani onako povrijedjen (i bolestan), al je sasvim ok da pjanic igra povrijedjen i skoro svaku loptu pokloni protivnickim igracima (naprotiv, zahvaljujemo mu se sto je igrao).
ne govorim ja nista protiv pjanica, postoje ljudi koji su DOPUSTILI da on takav igra.
sumirprimus wrote:momak je igro povrijedjen jer nema ko drugi...zato mu svaka cast,
i nije njegovo da razbija protivnicke igrace...njegov je sitan vez,lopta s ocima,a oko njeg treba razbijaca..ono sto mi nemamo...
znaci, nije ok da hasagic brani onako povrijedjen (i bolestan), al je sasvim ok da pjanic igra povrijedjen i skoro svaku loptu pokloni protivnickim igracima (naprotiv, zahvaljujemo mu se sto je igrao).
ne govorim ja nista protiv pjanica, postoje ljudi koji su DOPUSTILI da on takav igra.
ali ima i ime za ovo...zove se dvostruki arsini.
Nadji zamjenu za Pjanica kao sto ima Begovic za Hasagica i odma cu potpisati da Pjanica ne bude ni na klupi cak i u slucaju da se radi samo o zulju !!!
Dobro , lahko je sad biti general poslije bitke al mislim da bi od Ibricica imali vise koristi pogotovo u drugoj tekmi, nego od Pjanica na onoj poziciji.
samko1974 wrote:Dobro , lahko je sad biti general poslije bitke al mislim da bi od Ibricica imali vise koristi pogotovo u drugoj tekmi, nego od Pjanica na onoj poziciji.
Ibricic od kvalifikacija za JAR igra sve gore i gore, nabacio kilazu, jedva u Rusiji igra, a Pjanic sve bolji i bolji...ali hajmo ih zamijeniti
samko1974 wrote:Dobro , lahko je sad biti general poslije bitke al mislim da bi od Ibricica imali vise koristi pogotovo u drugoj tekmi, nego od Pjanica na onoj poziciji.
Ibricic od kvalifikacija za JAR igra sve gore i gore, nabacio kilazu, jedva u Rusiji igra, a Pjanic sve bolji i bolji...ali hajmo ih zamijeniti
Šta je sa Štilićem?
Nije dosad ništa pokazao u dresu reprezentacije. Ne kažem da ga treba otpisati, ali treba recimo pokušati naći prihvatljivije opcije.
Nisi ti shvatio, Ibricic je krupan i zna biti dosta borben u odbrambenim zadacima, za razliku od Pjanica. Jest da ni on ne trci...
Dobar video od Manic Psycha. Ja se često pitam zašto Pjanić sad nema samopouzdanja da ide u ovakve driblinge kao kad je tek počinjao karijeru u Metzu. Čini mi se da je on tad davao naznake da ima veći potencijal nego što sad mislimo, mada je rano pametovati i o čemu jer ima tek 21 godinu. Ipak ga je odlazak u Lyon znatno unazadio.
Baudelaire wrote:Dobar video od Manic Psycha. Ja se često pitam zašto Pjanić sad nema samopouzdanja da ide u ovakve driblinge kao kad je tek počinjao karijeru u Metzu. Čini mi se da je on tad davao naznake da ima veći potencijal nego što sad mislimo, mada je rano pametovati i o čemu jer ima tek 21 godinu. Ipak ga je odlazak u Lyon znatno unazadio.
nije moj video, video je od ismara. aka here rookie. ja samo reko da nabacim da se malo podsjetimo na talenat naseg Mireta
Pjanić je uz Džeku naš najbolji igrač. Nije mala stvar imati 21 godinu i toliko iskustva kao što on ima. Pjanić posjeduje potencijal da izraste u world class igrača koji može igrati za svaki top club u Evropi.
Sušić bi mu u narednim kvalifikacijama trebao prepustiti Misimovićevu poziciju pleymekera i organizatora jer je u ovom trenutku daleko bolji i spremniji igrač od Misimovića.
bosanska senzacija wrote:Pjanić je uz Džeku naš najbolji igrač. Nije mala stvar imati 21 godinu i toliko iskustva kao što on ima. Pjanić posjeduje potencijal da izraste u world class igrača koji može igrati za svaki top club u Evropi.
Sušić bi mu u narednim kvalifikacijama trebao prepustiti Misimovićevu poziciju pleymekera i organizatora jer je u ovom trenutku daleko bolji i spremniji igrač od Misimovića.
Ne mogu se složiti. Za reprezentaciju ne pruža ni blizu onome što pruža Misimović. Nije to samo do pozicije, ima tu puno faktora koju su i dalje na Misketovoj strani.
A Roma nikad nece igrati ko Barcelona kad cim daju jedan gol odmah mijenjaju taktiku odbrambene igre. Djaba sva prica o pritisku na protivnickoj polovini.
Evo Lecce je vec vise proveo na Rominoj polovini u zadnjih 5 minuta nego u svih prvih 25 minuta utakmice.