Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JohnnyS.

#1426 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

Plavšićka je uništila SDP na ilidzi i otjerala sav normalan kadar. Tako mi je drago sto su ovi mladji nju otjerali. Umrla bi na funkciji da je mogla. I ova djeca sada u SDP-u nemaju koga da ih vodi nego i oni tumaraju i lutaju. A u SDP-u je moralo sada biti bar 4-5 starijih kenjaca da razbijaju. Da budu kandidati za načelnika i da se ima sta od njih nauciti. Zato ona sada komentarise utakmice po fb-u a ko da gledam ugurace se starka na listu ponovo. Malo joj do sad bilo.
Malo mačku teleća glava.
_Reds_

#1427 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Nema se sta raspravljati sa jon jovijem ovdje. On je jednom lijepo napisoa kako ne moze da zivi od Sandzaklija ovdje i od ostalih doeseljenika i da ce da se poreseli u urbaniji dio Sarajeva, ako treba naci cu taj posto nije problem.

Time je rekao sve o sebi.

Njemu i takvim kao on je za sve kriv Huso Mahutovic, kao da taj nije bio u SDA dok je vladao Ilidzom. Huso Hamhutovic je kriv i za ovo sada, eto ioako nije nacelnik, jbg opet je kriv, i jbg opet su krivi sandzaklije, focaci, bjelokapici, trnovljaci, ma svi su oni krivi, samo ovi sto su na vlasti sve ove godinu nisu.

P.S. Sretno ti preseljenje, i povedi nam molim te i Senaida sa sobom.
Last edited by _Reds_ on 27/04/2012 04:59, edited 1 time in total.
_Reds_

#1428 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

JohnnyS. wrote:Plavšićka je uništila SDP na ilidzi i otjerala sav normalan kadar. Tako mi je drago sto su ovi mladji nju otjerali. Umrla bi na funkciji da je mogla. I ova djeca sada u SDP-u nemaju koga da ih vodi nego i oni tumaraju i lutaju. A u SDP-u je moralo sada biti bar 4-5 starijih kenjaca da razbijaju. Da budu kandidati za načelnika i da se ima sta od njih nauciti. Zato ona sada komentarise utakmice po fb-u a ko da gledam ugurace se starka na listu ponovo. Malo joj do sad bilo.
Malo mačku teleća glava.
O tome sam ja davno pisao, kada sam pominjao kadrove SDP-a. Eno i Smilja je bila kadar SDP-a, pa sad igra kako SDA svira.
jon_jovi

#1429 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

JohnnyS. wrote:Plavšićka je uništila SDP na ilidzi i otjerala sav normalan kadar. Tako mi je drago sto su ovi mladji nju otjerali. Umrla bi na funkciji da je mogla. I ova djeca sada u SDP-u nemaju koga da ih vodi nego i oni tumaraju i lutaju. A u SDP-u je moralo sada biti bar 4-5 starijih kenjaca da razbijaju. Da budu kandidati za načelnika i da se ima sta od njih nauciti. Zato ona sada komentarise utakmice po fb-u a ko da gledam ugurace se starka na listu ponovo. Malo joj do sad bilo.
Malo mačku teleća glava.
c c c c, svašta ću ovdje vidjeti i čuti, a i pročitati. Samu je u pitanju ona Suda i par starkelja a SDP je inače dobročudna stranka, ni nalik onim zlim nacionalistima. Ma hajde. Fino vi to kitite.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1430 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

Malo mačku teleća glava.
ja mislim da je ona i dalje clan predsjednistva stranke na ilidzi :roll:
JohnnyS.

#1431 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

Admir_1984 wrote:
Malo mačku teleća glava.
nije otjerali su je. Al jos u vrhu stranke ima veze pa se gura. Bude li na listi sdp-a za ilidzu onda mi se ona djeca u koju toliko ulazem nade nisu nista izborila :(
Admir_1984

#1432 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

JohnnyS. wrote:
Admir_1984 wrote:
Malo mačku teleća glava.
nije otjerali su je. Al jos u vrhu stranke ima veze pa se gura. Bude li na listi sdp-a za ilidzu onda mi se ona djeca u koju toliko ulazem nade nisu nista izborila :(
al mislis da na listama nece biti mahir lokvancic i ovi slicni sto su presli sad u sdp :roll: najmanje ce biti u vjecu ljudi koji su prije ginuli za sdp :roll:
Admir_1984

#1433 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

JohnnyS.

#1434 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

Admir_1984 wrote:
JohnnyS. wrote:
Admir_1984 wrote:
al mislis da na listama nece biti mahir lokvancic i ovi slicni sto su presli sad u sdp :roll: najmanje ce biti u vjecu ljudi koji su prije ginuli za sdp :roll:
Pa i prelazili su da budu na listama. Vjerovatno su i neka mjesta dogovorili na štetu starih sdp-ovaca. Mada su ovi novi vec poprilicno istroseni. Ne znam koliko ce moci ista postici.
Ali doci ce izbori pa cemo vidjeti sve...
FOČANSKI PROPISI

#1435 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

_Alcatraz_ wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
jon_jovi wrote: Kad je jedan od brojača progovorio,on je već bio opštinu ILIDŽA predao u ruke Neđeljka Prstojevića i povukao se u jazbinu u Hrasnici.
Hajd malo pojasni ovo oko brojaca i Neđeljka ako nije problem.
Jedan od onih što je na sastanku SDA, za Husu brojao glasove(ime i prezime poznato redakciji) , kad je on ostavio opštinu Ilidža i povukao se sa svojom svitom u Hrasnicu iz revolta, javno, pred 10-ak ljudi veli:"A ja za tebe lažiram izbore,neka sam proklet i ja i ti".
Poslije toga je Huso otišao negdje u Zagreb.
Kad smo već bili ubjedili Jamaka da preuzme njegovo mjesto,jedno jutro on osvanuo ispod balvana u sportskom centru u Hrasnici.
Ako te zanima još nešto,samo pitaj?
ps.Nedželjko Prstojević je Husin jaran kojem je on ostavio opštinu na upravljanje do njegovog povratka 1996.
Inače, Neđeljka sad možeš nači u jednom selu kod Uloga,čuva krave.
_Alcatraz_

#1436 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Hvala @FOČANSKI PROPISI

Koliko je Mahmutovic ukrao para i prevario naroda na ilidzi to Bog samo zna, jer za njegovog mandata na ilidzi nista nije uradjeno. Ovi kradu i rade po nesto, ali nekvalitetno i neplanski = KATASTROFALNO.
_Alcatraz_

#1437 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

.
FOČANSKI PROPISI

#1438 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Otkrit ću vam, još, jednu tajnu:
Onomad, kad su javne kuće bile legalne,prvi koji je isprobavao novu robu bio je...
_Alcatraz_

#1439 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Ovo je "Strucno misljenje" Zavoda za planiranje i razvoj KS koje su vijecnici dobili uoci samog glasanja za izmjene odluke promjeni Regulacionog plana Stup Nukleus. Glasali su protiv ovoga tj. da se regulacioni plan vrati na javnu raspravu i da narod izvrsi korekcije i...

Ovo je dokaz da je kriminal koji gura gradnju Tibra objekata jaci od opcine, a da su nacelnik i opcinari izvrsioci onoga sto im se naredi.

Ako su vam prevelike slike uradite desni klik, pa onda "Open in new window/tab" ili ti ga "Otvori u novom prozoru/tabu"

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Napomena: One zgrade koje se jos uvijek grade su napravljene prije usvajanja novog regulacionog plana i time su prekrsile regulacioni plan, a novi je usvojen bez javne rasprave.
FOČANSKI PROPISI

#1440 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Zna li neko je li predsjednik GAJA konačno s rođakom utanačio cijenu 300 metara kvadratnih.
Da li je ostala 650.000 km ili je Senaid,kao "vrsni" pregovarač uspio spustiti koju marku.
(Čuo sam od vlasnika zemlje prema Hrasnici da će i oni tražiti da se uvažavaju kao i predsjednik GAJA)
Dakle,od puta u neko dogledno vrijeme nema ništa.
_Reds_

#1441 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

FOČANSKI PROPISI wrote:Zna li neko je li predsjednik GAJA konačno s rođakom utanačio cijenu 300 metara kvadratnih.
Da li je ostala 650.000 km ili je Senaid,kao "vrsni" pregovarač uspio spustiti koju marku.
(Čuo sam od vlasnika zemlje prema Hrasnici da će i oni tražiti da se uvažavaju kao i predsjednik GAJA)
Dakle,od puta u neko dogledno vrijeme nema ništa.
O tome sam ja pisao vec. Zivi bezobrazluk. traze da im za 300 kavadrata naprave vile, i da im jos daju para da mogu koji stan kupiti.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1442 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

Citat sa druge teme:
admir_adoo wrote:Pljacka banke u Hrasnici danas oko 10 sati :-)
FOČANSKI PROPISI

#1443 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

PipiDugaDevetka wrote:Citat sa druge teme:
To je neka greška,otkud banka u Hrasnici!
Admir_1984

#1444 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

FOČANSKI PROPISI wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Citat sa druge teme:
To je neka greška,otkud banka u Hrasnici!
:roll: gdje ti živis :roll:

ima rajfajzen odma prekoputa doma, a ima i još neka u neboderu (dal fima il vakufska pojma nemam), ta je valjda jutros i opljackana :roll:
FOČANSKI PROPISI

#1445 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Izvinjavam se ako sam ne informisan.
preformulisaću:
U Hrasnici imaju dvije banke,al otkud pare!?
Mr. Brightside

#1446 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Mr. Brightside »

iz sefa :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1447 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

Objavljeno 28.04.2012. u 13:28 | Komentari: 8

Priveden jedan od pljačkaša

Razbojnici odnijeli 10.000 KM iz "Moje banke" u Hrasnici

Trojica naoružanih i maskiranih razbojnika opljačkala su jutros oko 9:45 sati poslovnicu "Moje banke" u ilidžanskom naselju Hrasnica, potvrđeno je Klixu u MUP-u Kantona Sarajevo.
Piše: N. J.

Foto: ArhivKako je za naš portal potvrdio šef ureda policijskog komesara MUP-a KS Fatmir Hajdarević, razbojnici su, prema tvrdnjama uposlenika, uz prijetnju oružjem odnijeli 10.000 KM iz banke. Povrijeđenih nije bilo, kao ni upotrebe vatrenog oružja.

Policija je potom, u neposrednoj blizini mjesta događaja, uhapsila jednog od pljačkaša i on je priveden u policijske prostorije. Druga dvojica razbojnika su uspjela pobjeći te policija traga za njima.

Kako smo nezvanično saznali, oni su s mjesta događaja pobjegli automobilom koji je ranije ukraden na području općine Novo Sarajevo. Istraga je u toku.
(Klix.ba)

#1448 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

na avazovoj stranici piše trojica upala u poslovnicu, a cetvrti cekao u autu. kasnije jednog uhapsili u nekom stanu, a trojica kao bježe prema Igmanu u automobilu

ako je istina i ako ih ne uhvate onda se fakat treba popišat na policiju, drzavu i sve
osrbih_do_groba

#1449 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by osrbih_do_groba »

Admir_1984 wrote:na avazovoj stranici piše trojica upala u poslovnicu, a cetvrti cekao u autu. kasnije jednog uhapsili u nekom stanu, a trojica kao bježe prema Igmanu u automobilu

ako je istina i ako ih ne uhvate onda se fakat treba popišat na policiju, drzavu i sve

Samo malo momcino.

Zasto bi se pisao na policiju? Osiguranje banaka je zakonom povjereno naoruzanim pripadnicima zastitarskih agnecija?
Dok je policija BESPLATNO osiguravala banke i transporte novca, pljacki gotovo da nije ni bilo. Kako su zastitarske agnecije DEBELO NAPLACUJUCI USLUGE pocele osiguravati.....

A o pisanju na drzavu necu ni diskutirati. Jak nam je osjecaj privrzenosti drzavi.
_Alcatraz_

#1450 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Admir_1984 wrote:na avazovoj stranici piše trojica upala u poslovnicu, a cetvrti cekao u autu. kasnije jednog uhapsili u nekom stanu, a trojica kao bježe prema Igmanu u automobilu

Policajci su u ovom slucaju kao salteruse i svi ih kritikuju, a najmanje su krivi . Oni uhapse kriminalce i klosare, sud ih oslobodi za 5 minuta. I tako svaki dan.

Sto se tice pišanja na drzavu ne bismo trebali tako govoriti bar iz postovanja prema ljudima koji su dali zivot za ovu NAŠU BiH koju nam danas pokusavaju unistiti oni koji nam glume da su nam najbolji prijatelji i da sve sto rade je u nasem interesu. Takva situacija je na ilidzi.
Locked