Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MA i ovo je malo preseravanje, iako mi Borussia nije nimalo mrska. Ovo je klasicna pateticna prica, na koju mi se gadi iskreno. Kazem, Dortmund mi je drag klub, ali ne lazimo se bezze fudbal se danas igra radi trofeja i sto bolje finansijske dobiti.
Pa i kod Dortmunda nije bilo bajno dok nije bilo rezultata, navijaci su bili tu, ali Bogami igraci nisu bas letili da zaigraju za BvB.
Jebote oni postali ko mi Bosanci, nije zar i kod njih moto "hajde ba, vazno je ucestvovati"?
BHF_Manijak wrote:MA i ovo je malo preseravanje, iako mi Borussia nije nimalo mrska. Ovo je klasicna pateticna prica, na koju mi se gadi iskreno. Kazem, Dortmund mi je drag klub, ali ne lazimo se bezze fudbal se danas igra radi trofeja i sto bolje finansijske dobiti.
Pa i kod Dortmunda nije bilo bajno dok nije bilo rezultata, navijaci su bili tu, ali Bogami igraci nisu bas letili da zaigraju za BvB.
Jebote oni postali ko mi Bosanci, nije zar i kod njih moto "hajde ba, vazno je ucestvovati"?
Ma oni (čitaj: uprava Dortmunda) uvijek idu linijom manjeg otpora. Lakše je kukati u medijima i stalno podsjećati vlastite navijače kako je BVB "mali klub u poređenju sa velikim Bayernom" (što i jeste istina) i tako svesti očekivanja tih navijača na minimum, nego stati iza investicija od nekoliko desetina miliona eura i reći kako su pojačali ekipu, i kako žele u narednoj sezoni osvojiti tiulu prvaka Njemačke. To bi naravno značilo i veću odgovornost uprave, trenera i igrača pred vlastitim navijačima, tako da je njima ipak lakše samo učestvovati u takmičenjima, a titula ako se osvoji nije ni to loše
po prici zutih ovaj klub bi se trebao onda da zove: Antikapitalistischer Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund
a otisli su na berzu u nadi da poslije plivaju u parama
Kako se blizi pocetak sezone u BVB-u sve na svom mjestu, sve funkcionise besprijekorno
Sa druge strane u malenom bayernu Pepi ne zna kud glavom udara ( ih sajze ... )
veella wrote:Kako se blizi pocetak sezone u BVB-u sve na svom mjestu, sve funkcionise besprijekorno
Sa druge strane u malenom bayernu Pepi ne zna kud glavom udara ( ih sajze ... )
U strasnim problemima je pepi, ne zna koga staviti u prvih jedanaest, jer i ono sto ostane van prvih jedanaest bolje od borusijinih 11.