BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tarik19

#1426 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

hz__semir wrote:
Tarik19 wrote:Nerazumijem ni ja tu izjave Susica ali ocito on zna nesto vise o tome nego sto mi znamo inace nevidim razloga zasto bih on to rekao ako nije tacno.
Jesi li gledao sinocnju utakmicu?

Ako nisi, nadji snimak i pogledaj šta se dešavalo od 80. do 83. minute, ako ni tad ne uspiješ razumjeti Sušićevu izjavu, onda se vrati na moj post par mjesta iznad i pročitaj šta sam napisao.
Razumijem da je Ibricic kljucni igrac za nas ali daleko od toga da je on pa cak i Begovic neophodan ovoj ekipi. Uostalom Begovic je dosada propustio mnogo prilika da se dokaze.
Corola

#1427 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Corola »

madner wrote:
Tarik19 wrote:
madner wrote:Ibricic je ispodprosjecan igrac koji nece biti standardni reprezentivac kod Safeta. To zna Ibro, to zna Safet, to zna Spaha.
Asmir je bolji golman od Kenana, bio on povrijedjen ili ne. Da imamo nekoga ko je blizu, u redu, furamo princip i uvodimo disciplinu.
Po cemu si ti zakljucio da je Ibricic ispodprosjecan i da je Begovic bolji od Hasagica?
Pogledaj gdje ko igra i sve ce ti biti jasno.
Igra i Berbatov u M.U,Pa Bugarska repka od njega ima koristi.Jedino u slucaju, ako ce ajvar mjesati. :lol:
north

#1428 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

Tarik19 wrote:
madner wrote:Ibricic je ispodprosjecan igrac koji nece biti standardni reprezentivac kod Safeta. To zna Ibro, to zna Safet, to zna Spaha.
Asmir je bolji golman od Kenana, bio on povrijedjen ili ne. Da imamo nekoga ko je blizu, u redu, furamo princip i uvodimo disciplinu.
Po cemu si ti zakljucio da je Ibricic ispodprosjecan i da je Begovic bolji od Hasagica?
E jebi ga sad za ovo, eto Hagaić je bolji pa brani u velikom Istanbulu BB, a Begović pojma nema pa brani u nižerazrednom Stoke-u :-)

Jebi ga, Hasagić kod zadnja dva gola ni da guzove pomakne, pa majka mu stara ako ne možeš braniti, budi pošten i reci halalite, ja ne mogu, stavljajte drugog....

Ibričić jeste ispodprosječan igrač, do sad se samo pokazivao samo u malim utakmicama, volio bih da se to promijeni....

Begović se dosad nije pokazao kao patriota, za razliku od ostalih, i nije mu trebalo da nakon svega dva-tri okupljanja fata fursat i glumi mangupa.....ako ništa mogao se izvinuti, objasniti razloge svoga nedolaska, pa da javnost može dati sud i da mu se progleda kroz prste....
Tarik19

#1429 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Nema veze gdje ko igra. Bitno je kako ko igra a svi znamo da je Begovic do prije par mjeseci grijao klupu za 34-godisnjaka.
madner

#1430 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madner »

hz__semir wrote:
madner wrote:
hz__semir wrote: Lud je onaj ko citira takvu izjavu, a pri tome je gledao sinocnju utakmicu. Pa upravo je Ibričić svojim ulaskom donio živost u igru prije drugog gola. Pogledaj malo snimak, pa ćeš vidjeti da je akcija njega i Pjanića rezultovala jednim kornerom, pa onda i drugim, nakon kojeg je opet on bio u akciji, jer je upravo njegov odbijeni šut Džeko pospremio u mrežu (čak i da nije bilo Džeke, sam Ibričić bi ono zakucao).

Prema tome, upravo se sinoć pokazala tačnost te Papetove izjave, jer golman nije taj koji preokreće rezultat, nego upravo igrač sredine terena. Nećeš pri rezultatu 0:1 zamjeniti golmana i reći "Eh idem da preokrenem rezultat".

Drži se ti majstore politike, nije fudbal za svakoga.
Da su nam Rumuni zabili drugi gol jer Keno nije mogao ufatiti ono dodavanje sta bi onda bilo? :roll:

Ne znam kako to mozes osporiti.
Begovic bi bio standardni, Ibricic ce ostati zamjena. Ako zbog kvalitete daje Ibricicu sansu onda je mora dati i Begovicu :roll:
Pa je li ga Sušić natjerao da preskoči Slovačku i Meksiko? Niko mu nije kriv, mogao je postati standardni golman, nije i doviđenja i prijatno.
Da imamo nekog drugog slozio bi se. Ovako bi trebao uraditi ono sto je najbolje za repku.

Ako nadje boljeg, neka ga odmah sutne.
MrBega

#1431 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by MrBega »

kamen spoticanja wrote:"emir spahic je mason" (avdo avdic) :D
Emir Spahic redovno posjecuje sastanke Bilderberg grupe, a G.W.Bush mu je dužan 7000€.Znam da mislite da pretjerujem :D
north

#1432 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

MrBega wrote:
Emir Spahic redovno posjecuje sastanke Bilderberg grupe, a G.W.Bush mu je dužan 7000€.Znam da mislite da pretjerujem :D
:lol: Ne znam da li je poznato, ali on je zaprijetio Chivu da ne igra, da će ga išamarati ako zaigra, pa je ovaj noć uoči utakmice morao otkazati....provjeren info......
ketronsd1

#1433 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ketronsd1 »

Tarik19 wrote:Djelovali smo kao Barcelona zato sto su se Rumuni brani skoro svih 90 minuta i igrali kao da su amateri a ne zato sto mi bili nesto posebno dobri.
Slusaj momak!Protivnik igra onoliko dobro koliko mu ti dozvolis.Zato nemoj kakiti Bogati.Uzivaj u pobjedi :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
internazionale

#1434 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by internazionale »

madner wrote:
Tarik19 wrote:
znaš li koga je sveti ćiro mikado stavio na gol protiv turske u zenici?
evo gdje su tada "igrali" naši golmani:
hasagić (turska), begović (engleska) i supić (ili kipar ili bez kluba)
Johnny_x

#1435 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Johnny_x »

Nemojte se vi brinuti za golmana, Avdukic i Sehic ce izaci u vrhunske golmane, ako se ne varam Avdukic je prosao sve mladje reprezentacije, a sto se tice Begovica ako on ne zeli da se odazove na poziv ko ga kara nek mu pise pjesme.
A Spaha treba da ima autoritet u reprezentaciji i da ga slusaju jel kapiten ili nije, sjetite se samo Galasa u Arsenalu koliko se on derao na svoje igrace.
Dead Man Walking

#1436 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dead Man Walking »

hz__semir wrote:Pogledaj malo snimak, pa ćeš vidjeti da je akcija njega i Pjanića rezultovala jednim kornerom, pa onda i drugim, nakon kojeg je opet on bio u akciji, jer je upravo njegov odbijeni šut Džeko pospremio u mrežu
Mozel video tog suta? :-)
madner

#1437 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madner »

internazionale wrote:
madner wrote:
Tarik19 wrote:
Mojne mi svetog Cire. Covjek na nastupima za repku napravio najunosniji biznis u BiH i sada bi on trebao nekome nesto pricati o patriotizmu. :roll:
and

#1438 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

north wrote:
MrBega wrote:
:lol: Ne znam da li je poznato, ali on je zaprijetio Chivu da ne igra, da će ga išamarati ako zaigra, pa je ovaj noć uoči utakmice morao otkazati....provjeren info......
mutu mu nešto prijetio,ko slomiće ga u rumuniji,ovaj mu rekao budi dobar,donijeću ti malo kokaina :lol:
Dialer

#1439 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dialer »

Ovo za broj izostajanja je velika suplja, ko ona da cemo jesti zlatnim kasikama, tu i to negdje svrsto. :)
Tarik19

#1440 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

ketronsd1 wrote:
Tarik19 wrote:Djelovali smo kao Barcelona zato sto su se Rumuni brani skoro svih 90 minuta i igrali kao da su amateri a ne zato sto mi bili nesto posebno dobri.
Slusaj momak!Protivnik igra onoliko dobro koliko mu ti dozvolis.Zato nemoj kakiti Bogati.Uzivaj u pobjedi :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Uzivao bih da smo jucer pobjedili jakog protivnika a ne jednu nikada slabiju reprezentaciju Rumunije.
internazionale

#1441 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by internazionale »

madner wrote:
internazionale wrote:
madner wrote:
Mojne mi svetog Cire. Covjek na nastupima za repku napravio najunosniji biznis u BiH i sada bi on trebao nekome nesto pricati o patriotizmu. :roll:
to je vezano za tvoj argument "pogledaj gdje ko igra i sve ce ti biti jasno."
mikado je tada stavio supića da brani
turci nas razbili, supića pogađali napucavali, ne bi buffon bolje branio
i sad slušaš ove debile (k'o što su naši novinarski stručnjaci ahmetović, teftedarija, av av) što bale na ćirinu taktiku
chsk

#1442 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by chsk »

Dead Man Walking wrote:
hz__semir wrote:Pogledaj malo snimak, pa ćeš vidjeti da je akcija njega i Pjanića rezultovala jednim kornerom, pa onda i drugim, nakon kojeg je opet on bio u akciji, jer je upravo njegov odbijeni šut Džeko pospremio u mrežu
Mozel video tog suta? :-)

Al' prije sam misljenja da ga je lopta pogodila, mozda je cak dirala i protivnickog igraca.
ganjeta

#1443 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ganjeta »

Nije je ni dotak'o 8-)
Impavidus

#1444 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Impavidus »

Tarik19 wrote:
ketronsd1 wrote:
Uzivao bih da smo jucer pobjedili jakog protivnika a ne jednu nikada slabiju reprezentaciju Rumunije.
Tako je. Igras protiv luxemburga, oni talašika centra ne mogu preći i normalno da se neces radovat, cuj molim te treba jos da se deres i skaces kad pobjeđujes ove reprezentacije sto slabo odigraju.
oridjidji

#1445 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by oridjidji »

Tarik19 wrote:
ketronsd1 wrote:
Rumune su oko dobili jedino Francuzi i mi :D
Dvije najbolje ekipe u grupi, njih su vise kostali remiji sa Albanijom i Bjelorusijom. Bitno je da ih mi dobijemo i sljedecu. Da mozemo mirnije igrati u kvalifikacijama. A njima da bude vatra prava. Pa da odigraju par utakmica za nas.
MrBega

#1446 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by MrBega »

oridjidji wrote: Rumune su oko dobili jedino Francuzi i mi :D
Dvije najbolje ekipe u grupi, njih su vise kostali remiji sa Albanijom i Bjelorusijom. Bitno je da ih mi dobijemo i sljedecu. Da mozemo mirnije igrati u kvalifikacijama. A njima da bude vatra prava. Pa da odigraju par utakmica za nas.
a Bjelorusi su dobili Francuze,Albanci Bjeloruse, ova je grupa hu-ha, jedino je Luxemburg siguran."Protivnik igra onoliko dobro koliko mu ti dozvolis", vrijedil to i za Luxemburg?
romanovero

#1447 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by romanovero »

Tarik19 wrote:
ketronsd1 wrote:
ti nas ovdje naso zajebavat?ili si sado mazo fazon,uzivas kad te devetaju
and

#1448 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

uživanje je sinoć bilo gledati ekipu koja 90 minuta zna šta hoće,igra svoju igru bez nabijanja i na 0:1,ekipu u kojoj je svaki igrač dao 100%.
Tarik19

#1449 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Uzivanja je za mene bilo odraniceno s obzirom da sam ocekivao pobjedu i dobru igru kao sto sam i ocekivao pretjerano slavlje i euforiju nakon zavrsetka utakmice.
burek_in_space

#1450 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by burek_in_space »

Tarik19 wrote:Uzivanja je za mene bilo odraniceno s obzirom da sam ocekivao pobjedu i dobru igru kao sto sam i ocekivao pretjerano slavlje i euforiju nakon zavrsetka utakmice.
Tare, majke ti koliko ti je godina?! :-D
Je li ovo iz nicka?!
Locked