Znao je Hadziomerovic vrlo dobro sta i zasto radi kad je to sakrio.Ti smatras da bi to bilo sega vidjeti na TV,ja smatram isto da bi se vjerovatno ismijao tome ali da bi Komsic profitirao od toga to ne smatram i jedino sto bi mogao dobiti je krivicna prijava a ne neki poeni a ocito je tako mislio i B.H. cim to nije emitovao.A morao je da je onakav novinar kakvim voli da se smatra.A nazalost nije
Ne znam ja sta je Bakir H. mislio, niti sam njegov odvjetnik niti citam misli. Sto se mene tice, trebao je objaviti. A i kaznena prijava je za ljude, sta fali.
Ljudi od krvi i mesa ne mogu uvijek ostati hladni na provokacije, nema tu nista novo. Vise se plasim onih sa ledenim licima, za koje nikad ne znas sta misle.[/quote]
Ma Komsic je meni OK u principu,dobar covjek ali ne toliko dobar politicar,sto je uostalom i taj incident potvrdio.Ali uopste mu ne zamjeram na takvom ispadu,ja bi u slicnim situacijama mozda i burnije reagovao,zamjeram Bakiru sto ga je sakrio a to je ovdje tema.[/quote]
A je jest ti procjena i analiza, svaka ti cast.
Ne zelim nikoga vrijedjati, ali jarane, pa moje 10-godisnje dijete je za tebe doktor.
Sto pises, bolannebio, kad nemas sta napisati. A ima se sta napisati, ali ti eto nemas. E, moj ti.