FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Locked

Podrzavam koaliciju SDP-NSRZB-SDA-HSP

DA
211
70%
NE
92
30%

Total votes: 303

klixober

#1426 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by klixober »

Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati". :D
no_pasaran

#1427 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by no_pasaran »

komeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati". :D
Vjerovati mu je. Vidiš da pravi Herceg-Srpsku :D
heckler

#1428 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by heckler »

komeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati". :D

EVO IH!

Image
klixober

#1429 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by klixober »

heckler wrote:

EVO IH!

Image
Nisam ni znao da nas slikaju,bio sam uvjeren da sam dobro kamufliran :D
bob7

#1430 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by bob7 »

hahahaha:D
StupskaBitanga

#1431 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by StupskaBitanga »

Trese li se trese
Do kada će se tresti političko tlo u BiH
Been

#1432 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Been »

Mihaelj wrote:
Been wrote:Nek' mi Bog oprosti, ali više sam se smijao Šindlerovoj listi nego ovom intelektualnom izmetu...

Jel može jedno nevezano pitanje ?! Naravno da može...

Kakve bi konkretno koristi imali od predsjednika čiji se djed borio u ustašama ( nacistima ), koji u uredu ima zastavu susjedne zemlje, koji je služio vojsku u više-manje agresosrskim postrojbama HVO-a i koji za najvećeg državnika smatra krivoustog diktatora i Titovog generala ??
Gle, to je bil vic. :wink:

Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?

Nisi odgovorio ! :run:
Gandalf

#1433 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Gandalf »

Po ovoj panici iz miletovog kokošinjca jasno je da ova koalicija predstavlja pravu prijetnju i za njega i za ono kordićevsko potrčkalo. A ja rahatluka gledati dodu nasekiranog kamufliranim Hrvatima - možda je Komšić čak i Hrvat "spavač" :lol:
klixober

#1434 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by klixober »

Pozdrav za Dodu...

Image
Control panel

#1435 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Control panel »

znaci pocelo je :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1436 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by plain vanilla »

zakukuljeni i zamumuljeni :-)
Alfons Kauders

#1437 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Alfons Kauders »

Control panel wrote:znaci pocelo je :D
taman mi zafalilo drva na vikendici...

fino motorku u gepek pa se opskrbim usput...
Bosnolog

#1438 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Bosnolog »

Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
heckler

#1439 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by heckler »

kokta wrote:
Bosnolog wrote:Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
ne jugo nostalgicari preruseni u kosmopolite i GraDŽane se svojski trude da eliminiraju Hrvate

heheh ugrozeni hrvati ... kontrolisu sve na lokalnom nivou gdje su vecina plus skolstvo, zdravrstvo itd, imaju svoju elektroprivredu, svoj telekom, nacionalni veto na visim nivoima i paritet..... ev rasplakah se od silne tuge za ugrozenima.

Nazasita banda na vlasti stvara psihozu kod obicnih gradjana umjesto da upre prstom i kaze da su u odnosu na brojcano stanje najbolje prosli od svih naroda na kugli zemaljskoj.

Bosnjaka u crnoj gori ima procentualno kao i hrvata u Bosni. Zamislite da njima neko pokloni sva ova prava.

Ali jok. Prokletinja je prokletinja. Samo vi nastavite urlati i stvarati daljnu psihozu. Za 15 godina nece imati ko urlikati svi ce otici nazad u domovinu gdje nisu "majorizirani" i "ugnjetavani".
Bosnolog

#1440 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Bosnolog »

kokta wrote:
Bosnolog wrote:Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
ne jugo nostalgicari preruseni u kosmopolite i GraDŽane se svojski trude da eliminiraju Hrvate
Zato imate Dodomila on ce ih spasiti kao sto ih je spasavoa Dabic u genocidnom Ausvicu po dogovoru sa Bobanom,.........http://www.youtube.com/watch?v=dLEhpckevow

Bitno je da Jugo cirilicn Covcic slavi Kordica i HDZ fasizam,.....
Malonogometanje u Mostaru
Čović ponosan na zločin u Ahmićima http://www.e-novine.com/region/region-b ... miima.html
sumirprimus

#1441 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by sumirprimus »

Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to.... :mrgreen: :skoljka:
StupskaBitanga

#1442 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by StupskaBitanga »

sumirprimus wrote:Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to.... :mrgreen: :skoljka:
to je za njega mačiji kašalj
sumirprimus

#1443 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by sumirprimus »

StupskaBitanga wrote:
sumirprimus wrote:Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to.... :mrgreen: :skoljka:
nema veze,bitno je da covic predje na 065 pozivni.... :mrgreen:
StupskaBitanga

#1444 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by StupskaBitanga »

sumirprimus wrote:
StupskaBitanga wrote:
nema veze,bitno je da covic predje na 065 pozivni.... :mrgreen:
a ljubic na 066
sumirprimus

#1445 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by sumirprimus »

heheh jah jah
mah cisto sumnjam da ce kockat toliko da obojica ostanu bez kontrola finansija u hercegovini...u jednom trenutku ak sdp ne popusti,vjerujem da ce zarad zadrzavanja zlatne koke,990 sporazumno prIJeci na darkside... :mrgreen:
AliceInChains

#1446 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by AliceInChains »

Joj ljudi, hebem vam drzave bez Bosanaca :mrgreen: Svaki dan nova pozornica :lol: Pa gdje to boni jos ima? :-)
Hebi ga, i ova pozornica kosta :P ....al' izgleda, da mi to trebamo.
:bih: :bih: :bih: :bih:
Bloger

#1447 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Bloger »

Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?

Što bi učinio nešto za Hrvate kada ga Hrvati nisu ni birali?! Birali su ga Bošnjaci, a ni njima nije Bog zna šta pridonio.
elSaik

#1448 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by elSaik »

Član predsjedništva svakako ne može ničim značajno doprinijeti bilo kome.
heckler

#1449 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by heckler »

Bloger wrote:Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?

Što bi učinio nešto za Hrvate kada ga Hrvati nisu ni birali?! Birali su ga Bošnjaci, a ni njima nije Bog zna šta pridonio.

Sta je ucinio Ivo Miro Jovic za hrvate dok je bio u predsjednistvu? U poredjenju sa Komsicem koja je to razlika u sveukupno ucinjenom za hrvate? Izlistaj molim te.

I svi zaboravljaju da Komsic nije prvi hrvat iz SDPa u predsjednistvu BiH. Pokojni Jozo Krizanovic je takodjer obavljao tu duznost poslije Jelavica pa da mozda uporedimo i Jelavicev prinos hrvatima naspram Jozinim.

Nemate vi argumentata samo istim floskulama rafalate i dosadjujete i bogu i narodu.
Bloger

#1450 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Post by Bloger »

Sta je ucinio Ivo Miro Jovic za hrvate dok je bio u predsjednistvu? U poredjenju sa Komsicem koja je to razlika u sveukupno ucinjenom za hrvate? Izlistaj molim te.

I svi zaboravljaju da Komsic nije prvi hrvat iz SDPa u predsjednistvu BiH. Pokojni Jozo Krizanovic je takodjer obavljao tu duznost poslije Jelavica pa da mozda uporedimo i Jelavicev prinos hrvatima naspram Jozinim.

U pravu si, nije Komšić ništa bolji od Jelavića i Križanovića. Sve ti je to u pet deka.
Locked