FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
-
klixober
#1426 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati". 
- no_pasaran
#1427 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Vjerovati mu je. Vidiš da pravi Herceg-Srpskukomeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati".
- heckler
#1428 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
komeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati".
EVO IH!

-
klixober
#1429 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Nisam ni znao da nas slikaju,bio sam uvjeren da sam dobro kamufliranheckler wrote:komeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati".
EVO IH!
-
StupskaBitanga
#1431 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Trese li se trese
Do kada će se tresti političko tlo u BiH
Do kada će se tresti političko tlo u BiH
- Been
#1432 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Mihaelj wrote:Gle, to je bil vic.Been wrote:Nek' mi Bog oprosti, ali više sam se smijao Šindlerovoj listi nego ovom intelektualnom izmetu...
Jel može jedno nevezano pitanje ?! Naravno da može...
Kakve bi konkretno koristi imali od predsjednika čiji se djed borio u ustašama ( nacistima ), koji u uredu ima zastavu susjedne zemlje, koji je služio vojsku u više-manje agresosrskim postrojbama HVO-a i koji za najvećeg državnika smatra krivoustog diktatora i Titovog generala ??![]()
Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?
Nisi odgovorio !
- Gandalf
#1433 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Po ovoj panici iz miletovog kokošinjca jasno je da ova koalicija predstavlja pravu prijetnju i za njega i za ono kordićevsko potrčkalo. A ja rahatluka gledati dodu nasekiranog kamufliranim Hrvatima - možda je Komšić čak i Hrvat "spavač" 
-
klixober
#1434 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Pozdrav za Dodu...

- Control panel
#1435 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
znaci pocelo je 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1436 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
zakukuljeni i zamumuljenikomeba wrote:Upravo sam iz usta predsjednika agencije za certificiranje hrvatstva,Milorada Dodika,cuo novi pojam "kamuflirani Hrvati".
- Alfons Kauders
#1437 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
taman mi zafalilo drva na vikendici...Control panel wrote:znaci pocelo je
fino motorku u gepek pa se opskrbim usput...
- Bosnolog
#1438 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
- heckler
#1439 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
kokta wrote:ne jugo nostalgicari preruseni u kosmopolite i GraDŽane se svojski trude da eliminiraju HrvateBosnolog wrote:Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
heheh ugrozeni hrvati ... kontrolisu sve na lokalnom nivou gdje su vecina plus skolstvo, zdravrstvo itd, imaju svoju elektroprivredu, svoj telekom, nacionalni veto na visim nivoima i paritet..... ev rasplakah se od silne tuge za ugrozenima.
Nazasita banda na vlasti stvara psihozu kod obicnih gradjana umjesto da upre prstom i kaze da su u odnosu na brojcano stanje najbolje prosli od svih naroda na kugli zemaljskoj.
Bosnjaka u crnoj gori ima procentualno kao i hrvata u Bosni. Zamislite da njima neko pokloni sva ova prava.
Ali jok. Prokletinja je prokletinja. Samo vi nastavite urlati i stvarati daljnu psihozu. Za 15 godina nece imati ko urlikati svi ce otici nazad u domovinu gdje nisu "majorizirani" i "ugnjetavani".
- Bosnolog
#1440 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Zato imate Dodomila on ce ih spasiti kao sto ih je spasavoa Dabic u genocidnom Ausvicu po dogovoru sa Bobanom,.........http://www.youtube.com/watch?v=dLEhpckevowkokta wrote:ne jugo nostalgicari preruseni u kosmopolite i GraDŽane se svojski trude da eliminiraju HrvateBosnolog wrote:Ponovi se Karadordevo u Mostaru,.....Lijanovici ce biti prva meta fasistickog HDZ-a,.......Jugo Covic i HDZ klika ce da dovrse iseljavanje Hrvata iz BiH,......
Bitno je da Jugo cirilicn Covcic slavi Kordica i HDZ fasizam,.....
Malonogometanje u Mostaru
Čović ponosan na zločin u Ahmićima http://www.e-novine.com/region/region-b ... miima.html
-
sumirprimus
#1441 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to....

-
StupskaBitanga
#1442 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
to je za njega mačiji kašaljsumirprimus wrote:Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to....![]()
-
sumirprimus
#1443 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
nema veze,bitno je da covic predje na 065 pozivni....StupskaBitanga wrote:to je za njega mačiji kašaljsumirprimus wrote:Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to....![]()
-
StupskaBitanga
#1444 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
a ljubic na 066sumirprimus wrote:nema veze,bitno je da covic predje na 065 pozivni....StupskaBitanga wrote:to je za njega mačiji kašaljsumirprimus wrote:Izgleda ce se lijan morat prekvalificirat sa pasteta i suhovine na kilovate,megavate,tel.kartice i tak to....![]()
-
sumirprimus
#1445 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
heheh jah jah
mah cisto sumnjam da ce kockat toliko da obojica ostanu bez kontrola finansija u hercegovini...u jednom trenutku ak sdp ne popusti,vjerujem da ce zarad zadrzavanja zlatne koke,990 sporazumno prIJeci na darkside...
mah cisto sumnjam da ce kockat toliko da obojica ostanu bez kontrola finansija u hercegovini...u jednom trenutku ak sdp ne popusti,vjerujem da ce zarad zadrzavanja zlatne koke,990 sporazumno prIJeci na darkside...
- AliceInChains
#1446 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Joj ljudi, hebem vam drzave bez Bosanaca
Svaki dan nova pozornica
Pa gdje to boni jos ima?
Hebi ga, i ova pozornica kosta
....al' izgleda, da mi to trebamo.

Hebi ga, i ova pozornica kosta
-
Bloger
#1447 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?
Što bi učinio nešto za Hrvate kada ga Hrvati nisu ni birali?! Birali su ga Bošnjaci, a ni njima nije Bog zna šta pridonio.
Što bi učinio nešto za Hrvate kada ga Hrvati nisu ni birali?! Birali su ga Bošnjaci, a ni njima nije Bog zna šta pridonio.
-
elSaik
#1448 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Član predsjedništva svakako ne može ničim značajno doprinijeti bilo kome.
- heckler
#1449 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Bloger wrote:Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?
Sta je ucinio Ivo Miro Jovic za hrvate dok je bio u predsjednistvu? U poredjenju sa Komsicem koja je to razlika u sveukupno ucinjenom za hrvate? Izlistaj molim te.
I svi zaboravljaju da Komsic nije prvi hrvat iz SDPa u predsjednistvu BiH. Pokojni Jozo Krizanovic je takodjer obavljao tu duznost poslije Jelavica pa da mozda uporedimo i Jelavicev prinos hrvatima naspram Jozinim.
Nemate vi argumentata samo istim floskulama rafalate i dosadjujete i bogu i narodu.
-
Bloger
#1450 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sta je ucinio Ivo Miro Jovic za hrvate dok je bio u predsjednistvu? U poredjenju sa Komsicem koja je to razlika u sveukupno ucinjenom za hrvate? Izlistaj molim te.
I svi zaboravljaju da Komsic nije prvi hrvat iz SDPa u predsjednistvu BiH. Pokojni Jozo Krizanovic je takodjer obavljao tu duznost poslije Jelavica pa da mozda uporedimo i Jelavicev prinos hrvatima naspram Jozinim.
U pravu si, nije Komšić ništa bolji od Jelavića i Križanovića. Sve ti je to u pet deka.
U pravu si, nije Komšić ništa bolji od Jelavića i Križanovića. Sve ti je to u pet deka.