Alternativa?Jolpaz wrote:agent_zero wrote:Ovih dana sam nešto kupovao u Elsa trade-u, pa odavno gore neljubaznosti i neuslužnosti nisam doživio u nekoj radnji.Jeftina roba, skupo, neusluzni...
PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- agent_zero
#1426 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- Jolpaz
#1427 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Otisao u OBI, platio malo skuplje, kupio puno kvalitetnije i sve uz osmjeh...agent_zero wrote:Alternativa?Jolpaz wrote:agent_zero wrote:Ovih dana sam nešto kupovao u Elsa trade-u, pa odavno gore neljubaznosti i neuslužnosti nisam doživio u nekoj radnji.Jeftina roba, skupo, neusluzni...
Inace, kazu za ovog gore gazdu, feudalac teski
- ExNihilo
#1428 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Travnik Tours.
Pola 6 ujutro, kiša lije ko iz kabla, hladno k'o u grobu, stiže bus na peron, vozač izlazi. Rekoh, mogu li ući, imam kartu. Kaže lik hladno - ne može, čekaj deset minuta. I onda ode popit kaficu.
Samo u Bosni.
Pola 6 ujutro, kiša lije ko iz kabla, hladno k'o u grobu, stiže bus na peron, vozač izlazi. Rekoh, mogu li ući, imam kartu. Kaže lik hladno - ne može, čekaj deset minuta. I onda ode popit kaficu.
Samo u Bosni.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1429 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Imadoh poplavu u stanu u kojem ne zivim. Komsinica iznad, nesretan slucaj, meni stan poplavio. Kako OKI vodi zgradu nazovem, prijavim, poslace osiguranje. Dodje zena iz osiguranja mrtva pijana, fakat bez pretjerivanja i kaze «Nije ovo nistfa sta sam ja sve vidjala». Odbiju stetu, sama sve platim i popravim, nazovem ih da kazem da im prestajem placati, pa kad me tuze odgovoricu protutuzbom, neki sluzbenik se izdere kako sam ja «pokvarila poslovne odnose koje imaju sa osiguranjem» (????????). Tako, kad je bila tema o neplacenim racunima koje gradjani duguju, ima sve dvije strane medalje. Airaba mi je fakturirala, na primjer, tri mjeseca potpuno bez usluge. Oki vise ne placam, idemo do Strazburga..artime wrote:Sta je bilo sa njima? Pojasni nam malo.sahara1428 wrote:
Ko ih ima za upravitelja nek zna da mu od vaših para plaćate PDV koji oni moraju kao firma plaćati i kao što im to stoji na računu ali stvarnost je drugačija...
-
Heller
#1430 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Što nisi osiguranje tužila?KatarinaKosaca wrote:Imadoh poplavu u stanu u kojem ne zivim. Komsinica iznad, nesretan slucaj, meni stan poplavio. Kako OKI vodi zgradu nazovem, prijavim, poslace osiguranje. Dodje zena iz osiguranja mrtva pijana, fakat bez pretjerivanja i kaze «Nije ovo nistfa sta sam ja sve vidjala». Odbiju stetu, sama sve platim i popravim, nazovem ih da kazem da im prestajem placati, pa kad me tuze odgovoricu protutuzbom, neki sluzbenik se izdere kako sam ja «pokvarila poslovne odnose koje imaju sa osiguranjem» (????????). Tako, kad je bila tema o neplacenim racunima koje gradjani duguju, ima sve dvije strane medalje. Airaba mi je fakturirala, na primjer, tri mjeseca potpuno bez usluge. Oki vise ne placam, idemo do Strazburga..artime wrote:Sta je bilo sa njima? Pojasni nam malo.sahara1428 wrote:
Ko ih ima za upravitelja nek zna da mu od vaših para plaćate PDV koji oni moraju kao firma plaćati i kao što im to stoji na računu ali stvarnost je drugačija...
-
quarterback
#1431 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
ja sam prije 2 godine poplavio 2 stana ispod, pukla cijev radijatora oko 5 ujutro, svi spavali i nismo znali, saznali tek u 7 kada je komsija zalupao na vrataKatarinaKosaca wrote:Imadoh poplavu u stanu u kojem ne zivim. Komsinica iznad, nesretan slucaj, meni stan poplavio. Kako OKI vodi zgradu nazovem, prijavim, poslace osiguranje. Dodje zena iz osiguranja mrtva pijana, fakat bez pretjerivanja i kaze «Nije ovo nistfa sta sam ja sve vidjala». Odbiju stetu, sama sve platim i popravim, nazovem ih da kazem da im prestajem placati, pa kad me tuze odgovoricu protutuzbom, neki sluzbenik se izdere kako sam ja «pokvarila poslovne odnose koje imaju sa osiguranjem» (????????). Tako, kad je bila tema o neplacenim racunima koje gradjani duguju, ima sve dvije strane medalje. Airaba mi je fakturirala, na primjer, tri mjeseca potpuno bez usluge. Oki vise ne placam, idemo do Strazburga..
osiguranje je pokrilo tu stetu koju sam ja napravio odnosno ovi sto odrzavaju su to okrecili ljudima, moje troskove sam sam snosio
- KatarinaKosaca
#1432 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pa, nisam ja psiguranje birala, niti osiguranju direktno.placala, nego Okiju. Istresoh pare za poplavu koju je.komsinica napravila, nije mi se sad dalo sa advokatom, nego neka oni tuze sto ne placam, pa onda....Tako sam kontala, mada sam tih dana bila tako iznervirana da nisam racionalno.ni razmisljala.Heller wrote: Što nisi osiguranje tužila?
-
Heller
#1433 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Jest al to što oni nisu ispunili svoje obaveze a ti nisi iskoristila sve opcije te nece izuzet od obaveze placanja.KatarinaKosaca wrote:Pa, nisam ja psiguranje birala, niti osiguranju direktno.placala, nego Okiju. Istresoh pare za poplavu koju je.komsinica napravila, nije mi se sad dalo sa advokatom, nego neka oni tuze sto ne placam, pa onda....Tako sam kontala, mada sam tih dana bila tako iznervirana da nisam racionalno.ni razmisljala.Heller wrote: Što nisi osiguranje tužila?
- KatarinaKosaca
#1434 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
pa koga da tuzim oki ili osiguranje?Heller wrote:Jest al to što oni nisu ispunili svoje obaveze a ti nisi iskoristila sve opcije te nece izuzet od obaveze placanja.KatarinaKosaca wrote:Pa, nisam ja psiguranje birala, niti osiguranju direktno.placala, nego Okiju. Istresoh pare za poplavu koju je.komsinica napravila, nije mi se sad dalo sa advokatom, nego neka oni tuze sto ne placam, pa onda....Tako sam kontala, mada sam tih dana bila tako iznervirana da nisam racionalno.ni razmisljala.Heller wrote: Što nisi osiguranje tužila?
- bejbi91
#1435 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Tržni centar Tom,Lukavica,salon za nadogradnju noktiju,preko puta butika Blondie.
Otišla jednom na korekciju,u maju.Tokom korekcije,zove me čiko koji mi je trebao doći za renoviranje stana i pita na kojem sam spratu i moje ime i prezime.Pošto sam muslimanka,i rekla čovjeku svoje ime i prezime,ova djevojka,za koju pretpostavljam da je vlasnica/šefica salona (pretpostavljam,jer je jako arogantna,naređivala je djevojci koja radi tu...),me mrko pogledala i počela mi odjednom iz čista mira turpijati nokat ko da turpija kamen
Završi to ona meni,platim i ...
Usput,ne smiješ zapaliti cigaru u salonu,niko ne priča,svi šute,i toliko je neprijatno da se čuje muha u letu,dok u svakom drugom kozmetičkom salonu,tih sat-sat i po se pošteno ispričam sa curama,ismijem,popijem kafu i zapalim koju cigaru
Inače sve to odrađujem na Ilidži ali nekad mi se desi da nemam vremena otići do Ilidže.Opet nekad,polovinom avgusta,bila sam malo u žurbi,i opet odem tu u taj salon u Tomu,kad ta ista što me masakrirala prije tri mjeseca.
"Ćao,trebala bih komplet nadogradnju,vjerovatno bih french..."
"Nisam slobodna."
"Pa dobro,kada ćete imati termin,mogu se vratiti danas u toku dana,nisam daleko..."
"Nećemo imati danas slobodnih termina."
"A sutra?"
"Ni sutra"
WTF
Otišla jednom na korekciju,u maju.Tokom korekcije,zove me čiko koji mi je trebao doći za renoviranje stana i pita na kojem sam spratu i moje ime i prezime.Pošto sam muslimanka,i rekla čovjeku svoje ime i prezime,ova djevojka,za koju pretpostavljam da je vlasnica/šefica salona (pretpostavljam,jer je jako arogantna,naređivala je djevojci koja radi tu...),me mrko pogledala i počela mi odjednom iz čista mira turpijati nokat ko da turpija kamen
Usput,ne smiješ zapaliti cigaru u salonu,niko ne priča,svi šute,i toliko je neprijatno da se čuje muha u letu,dok u svakom drugom kozmetičkom salonu,tih sat-sat i po se pošteno ispričam sa curama,ismijem,popijem kafu i zapalim koju cigaru
Inače sve to odrađujem na Ilidži ali nekad mi se desi da nemam vremena otići do Ilidže.Opet nekad,polovinom avgusta,bila sam malo u žurbi,i opet odem tu u taj salon u Tomu,kad ta ista što me masakrirala prije tri mjeseca.
"Ćao,trebala bih komplet nadogradnju,vjerovatno bih french..."
"Nisam slobodna."
"Pa dobro,kada ćete imati termin,mogu se vratiti danas u toku dana,nisam daleko..."
"Nećemo imati danas slobodnih termina."
"A sutra?"
"Ni sutra"
WTF
-
Hakiz
#1436 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Eki? U salonu u koji dolaze i nepušači, a možda ni poneki radnik ne puši, ne smije se pušiti?! I još niko nije pustio Cecu ili barem Micu Trofrtaljku?bejbi91 wrote: Usput,ne smiješ zapaliti cigaru u salonu,niko ne priča,svi šute,i toliko je neprijatno da se čuje muha u letu,dok u svakom drugom kozmetičkom salonu,tih sat-sat i po se pošteno ispričam sa curama,ismijem,popijem kafu i zapalim koju cigaru![]()
WTF ili u prevodu KK?!
Šta će slijedeće biti, zabraniće vršenje nužde u lavaboe u kojima se pere kosa? Đubrad!
- bejbi91
#1437 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
U svaki kozmetički salon u koji sam ušla,od Skenderije do Ilidže većina djevojaka puši i pušenje je dozvoljeno,ovaj u Tomu je prvi salon u kojem to nije dozvoljeno
Ali nisam o tom problemu pisala,to je sitnica pored ovakve (ne)ljubaznosti i nacionalizma 
- MOSALJOZE
#1438 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pa dajte ljudi
Po Šeheru na svakom koraku imaš te salone,i ti ideš gore da turpijaš nokte.Pa mućni malo glavom,saberi 2 i 2
Šta je to kod njih sve bolje.Stotine mjesta za izaći ono selo gore ima 3 i po kafane i oni u bakus ebo vas on.
Kaže ide se namiriti u tom,prije toga prodje pored hoše,binga,amka i xy prodavnica.
Halalite na ot.
Po Šeheru na svakom koraku imaš te salone,i ti ideš gore da turpijaš nokte.Pa mućni malo glavom,saberi 2 i 2
Šta je to kod njih sve bolje.Stotine mjesta za izaći ono selo gore ima 3 i po kafane i oni u bakus ebo vas on.
Kaže ide se namiriti u tom,prije toga prodje pored hoše,binga,amka i xy prodavnica.
Halalite na ot.
-
Hakiz
#1439 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Jeftino. Znam ja masu ljudi koja im sve po spisku zbog referenduma, a onda tamo ode kupovati jer je jeftinije.MOSALJOZE wrote:Pa dajte ljudi
Halalite na ot.
Tržišna ekonomija.
-
Hakiz
#1440 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Nacionaizam nisam komentarisao jer je to sve jasno.bejbi91 wrote:U svaki kozmetički salon u koji sam ušla,od Skenderije do Ilidže većina djevojaka puši i pušenje je dozvoljeno,ovaj u Tomu je prvi salon u kojem to nije dozvoljenoAli nisam o tom problemu pisala,to je sitnica pored ovakve (ne)ljubaznosti i nacionalizma
A što se pušenja tiče, u pripremi je novi zakon. I ako neko misli da nema od toga ništa, griješi. Dakle, kada se istakne tabla sa brojem telefona inspekcije, i kada mušterija koja ne puši nazove inspekciju, a ovi oderu vlasnika, vidjećete kako će se brzo početi provoditi taj zakon.
Doveli su cjelu Evropu, SAD, pa Turke u red, dovešće i nas.
A možda vlasnica ne puši, pa je tako naredila.
Usput, čini mi se da ni u SCC nisam vidio da je ikada iku u onom salonu pored DM-a pušio.
Last edited by Hakiz on 14/10/2016 02:02, edited 2 times in total.
- bejbi91
#1441 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ovaj u Tomu mi je najbliži salon,ne idem maksuz sa Pofalića u Tom
I napisala sam idem samo kada sam u žurbi,mada bila sam taj prvi put kad mi je skoro ruku isčupala i taj drugi put kad me nije htjela primiti,kurva
a inače mi je Ilidža,centar Sara 
I napisala sam idem samo kada sam u žurbi,mada bila sam taj prvi put kad mi je skoro ruku isčupala i taj drugi put kad me nije htjela primiti,kurva
- MOSALJOZE
#1442 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Jeftinije koliko?Hakiz wrote:Jeftino. Znam ja masu ljudi koja im sve po spisku zbog referenduma, a onda tamo ode kupovati jer je jeftinije.MOSALJOZE wrote:Pa dajte ljudi
Halalite na ot.
Tržišna ekonomija.
Eto konkretno ti nokti neka forumašica napiše....
U marketima ako si dobar 10 km evo ti sta hoces
- bejbi91
#1443 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Što se noktiju tiče,ista cijena u Tomu i na Ilidži u Sari.Što se tiče prehrambenih artikala,kozmetike,voća,povrća,relativno iste cijene kao i svagdje,nisam primijetila da je nešto jefinije u Istočnom SarajevuMOSALJOZE wrote:Jeftinije koliko?Hakiz wrote:Jeftino. Znam ja masu ljudi koja im sve po spisku zbog referenduma, a onda tamo ode kupovati jer je jeftinije.MOSALJOZE wrote:Pa dajte ljudi
Halalite na ot.
Tržišna ekonomija.
Eto konkretno ti nokti neka forumašica napiše....
U marketima ako si dobar 10 km evo ti sta hoces
Ako jest,uputite me
BTW,mtel internet i kablovska.Pri predaji zahtjeva,rečeno mi je da ću prva tri mjeseca račun plaćati po cijeni od 1KM kao novi korisnik ili šta već...A nakon ta tri računa,ide mi regularno po cijeni od 50 KM...Prvi račun mi dođe 1KM.Dolazi drugi 50 KM,dolazi treći 50KM,četvrti 50KM
Last edited by bejbi91 on 14/10/2016 02:18, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1444 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ne bih se kladio da zenski jal i sujeta nisu u pitanju 
-
Kataklinger
#1445 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Halali ali treba bit glup i ne imati postovanje prema sebi pa ponovo otici tu gdje si primijetila da si bila zrtva nacionalizma.
Last edited by Kataklinger on 14/10/2016 06:07, edited 1 time in total.
-
Nepass
#1446 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pored citavog sarajeva mora se u lukavicu otici raditi nokte. Ja bi vam ih pocupao.bejbi91 wrote:U svaki kozmetički salon u koji sam ušla,od Skenderije do Ilidže većina djevojaka puši i pušenje je dozvoljeno,ovaj u Tomu je prvi salon u kojem to nije dozvoljenoAli nisam o tom problemu pisala,to je sitnica pored ovakve (ne)ljubaznosti i nacionalizma
Onaj na drugoj temi narucuje mobitel iz gackog i zali se zajebali ga?! Bas wtf?!
- Digla_da_kreci
#1447 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Jos i dalje sjediti dok ti se izivljava na ruci i krvnicki turpija a ne podici se i otici, mi nikako nije jasno.
Sa druge strane, zalosti me razvoj svijesti i sklop razmisljanja o nepusenju u salonu.
Sa druge strane, zalosti me razvoj svijesti i sklop razmisljanja o nepusenju u salonu.
- KB9
#1448 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
gore se jasno vidi da si i o tome pisala ko nekom vidu problemabejbi91 wrote:U svaki kozmetički salon u koji sam ušla,od Skenderije do Ilidže većina djevojaka puši i pušenje je dozvoljeno,ovaj u Tomu je prvi salon u kojem to nije dozvoljenoAli nisam o tom problemu pisala,to je sitnica pored ovakve (ne)ljubaznosti i nacionalizma
-
Nadzorna_ploca
#1449 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pa zena nije zadovoljna uslugom. Za to je tema. Nemoj vise nikad ici tamo i eto ga.
- delllboy79
#1450 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ma pricati nepije vode. Ocigledno je da pises iz nekih drugih razloga. Pored nacionalizma ti ponovo insistiras i zelis da se narucis na novi tretman ?bejbi91 wrote:U svaki kozmetički salon u koji sam ušla,od Skenderije do Ilidže većina djevojaka puši i pušenje je dozvoljeno,ovaj u Tomu je prvi salon u kojem to nije dozvoljenoAli nisam o tom problemu pisala,to je sitnica pored ovakve (ne)ljubaznosti i nacionalizma
Pises kao da je 96 kako se u I SA osvrcu na muslimansko ime a arapi setaju i niko ih i negleda posebno osim trgovaca i taksista koji se utrkuju ko ce im prije pruziti uslugu. Na trebevicu srbi otvaraju restorane u kojima nema svinjetine sve radi musterija iz Sarajeva.
U hotelu Espana arapi cine 90 % gostiju.