FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testni_akaunt
#1426 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam što vas čudi njihova simpatija prema Beogradu.
Inače:
saff.ba/posljednji-fb-status-marka-ivkovica-ubijenog-najvijaca-zvezde-noz-zicasrebrenica/#.VHMrDs01jqC
Inače:
saff.ba/posljednji-fb-status-marka-ivkovica-ubijenog-najvijaca-zvezde-noz-zicasrebrenica/#.VHMrDs01jqC
- Šibicar
#1427 Re: FK Sloboda Tuzla
Jebeš klub u kojem bezmozgi Vugdalić vodi jednu od glavnih riječi,kakav klub takvi i navijači...opet ćete vi nasjesti na volej i otići tamo gdje i pripadate u prvu ligu Federacije....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1428 Re: FK Sloboda Tuzla
Hehe.
Meni su bili jaki sa najavama prije početka sezone.
- Šibicar
#1429 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa dobro,nisu puno očekivali,borbu za titulu i siguran izlazak u evropu.Velkoski wrote:Hehe.
- House
#1430 Re: FK Sloboda Tuzla
Slijedi teška borba za opstanak Zeničko-dobojskog i Tuzlanskog kantona 
-
Tyke
#1431 Re: FK Sloboda Tuzla
Istina, masa nas je ponadala se takvom raspletu, obzirom da je sve u klubu krenulo nabolje. Tebe @Velkoski smatram za ozbiljnijeg i upucenijeg forumasa pa tebe i citiram: ta euforija je bila prije godisnjeg izvjestaja i poslovanja kluba kada se pokazalo da je FK Sloboda prezaduzena, tako da je Azmir spustio loptu i rekao da je prioritet prvo vratiti dug i stvoriti stabilan klub koji ce u narednim godinama teziti vrhu tabele i izlasku u Evropu. Za sada idemo u tom smjeru, jer nema svrhe biti u top 3 kada zbog duga svakako ne bismo mogli igrati Evropske utakmice.Velkoski wrote:Hehe.
Kako je, tako je, samo se nadamo da ce Azmir ostati, s obzirom na previranja i spletkarenja koja su pocela u i oko kluba.
I ovom prilikom cestitam Hordama zla na gospodskom ponasanju i navijanju na Tusnju. Pokazali su ko navija za Sarajevo, a ko za Zeljeznicar.
- ultima_palabra
#1432 Re: FK Sloboda Tuzla
Neće vam to pomoći u zadnjem koluTyke wrote:I ovom prilikom cestitam Hordama zla na gospodskom ponasanju i navijanju na Tusnju. Pokazali su ko navija za Sarajevo, a ko za Zeljeznicar.
-
Tyke
#1433 Re: FK Sloboda Tuzla
Nije to uvlacenje, vec moja percepcija, odnosno misljenje mase nas.ultima_palabra wrote:Neće vam to pomoći u zadnjem koluTyke wrote:I ovom prilikom cestitam Hordama zla na gospodskom ponasanju i navijanju na Tusnju. Pokazali su ko navija za Sarajevo, a ko za Zeljeznicar.
Ja sam uvijek za to da pobijedi bolji, pa makar i ispala Sloboda. Ali da to vazi za svakoga, a ne za pojedince.
- Dino777
#1434 Re: FK Sloboda Tuzla
I ovom prilikom cestitam Hordama zla na gospodskom ponasanju i navijanju na Tusnju. Pokazali su ko navija za Sarajevo, a ko za Zeljeznicar.[/quote]
Hvala
Hvala
- Logovan
#1435 Re: FK Sloboda Tuzla
Tyke wrote:I ovom prilikom cestitam Hordama zla na gospodskom ponasanju i navijanju na Tusnju. Pokazali su ko navija za Sarajevo, a ko za Zeljeznicar.
- ellaxaz
#1436 Re: FK Sloboda Tuzla
Eto Olimpika opet u Tuzlu ili u Zenicu ili..House wrote:Slijedi teška borba za opstanak Zeničko-dobojskog i Tuzlanskog kantona
-
Tyke
#1437 Re: FK Sloboda Tuzla
Da smo to htjeli davno bismo to uradili. U najgorem slucaju (ili najboljem, zavisi od situacije) mozemo biti OFK Sloboda, kao i kosarkaski klub OKK Sloboda (nekadasnja Dita).ellaxaz wrote:Eto Olimpika opet u Tuzlu ili u Zenicu ili..House wrote:Slijedi teška borba za opstanak Zeničko-dobojskog i Tuzlanskog kantona
Ako Sloboda ispadne ja se brisem sa foruma, a ako opstane neka nas poljubi u dupe svako ko nam zeli ispadanje.
- ellaxaz
#1438 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja bi volio da Sloboda igra u prvoj ligi od 12 klubova.
-
testni_akaunt
#1439 Re: FK Sloboda Tuzla
Al federalnojellaxaz wrote:Ja bi volio da Sloboda igra u prvoj ligi od 12 klubova.
- Bosanski_kralj
#1440 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja bih volio da Sloboda ispadne iz lige samo zbog navijača.
Čudno da nisu i za Arkana dizali parolu kad je ubijen.
Čudno da nisu i za Arkana dizali parolu kad je ubijen.
-
Tyke
#1441 Re: FK Sloboda Tuzla
I ja bih volio da Zeljo ispadne, da vidi kako je igrati u Federalnoj, ali samo zbog prodaje utakmice Dodikovom klubu. Nista nisu bolji od njega, vodeci se tim premisama i zakljucivanjem. Ali sta bi bilo kad bi bilo. Sanjajte o ispadanju, kao da nemate bitnijih stvari oko voljenog kluba. Sve neki ljubitelji domaceg fudbala, vole svoj klub, a za vrijeme odigravanja utakmica visite po forumu i tipkate na osnovu vidjenog na duplom sportu i sturim komentarima, umjesto da idete na stadion i navijate, ako se vec toliko busate.
-
testni_akaunt
#1442 Re: FK Sloboda Tuzla
MožeTyke wrote:I ja bih volio da Zeljo ispadne...
- ultima_palabra
#1443 Re: FK Sloboda Tuzla
Gubiš se ko abdest...Tyke wrote:I ja bih volio da Zeljo ispadne, da vidi kako je igrati u Federalnoj, ali samo zbog prodaje utakmice Dodikovom klubu. Nista nisu bolji od njega, vodeci se tim premisama i zakljucivanjem. Ali sta bi bilo kad bi bilo. Sanjajte o ispadanju, kao da nemate bitnijih stvari oko voljenog kluba. Sve neki ljubitelji domaceg fudbala, vole svoj klub, a za vrijeme odigravanja utakmica visite po forumu i tipkate na osnovu vidjenog na duplom sportu i sturim komentarima, umjesto da idete na stadion i navijate, ako se vec toliko busate.
- BHF_Manijak
#1444 Re: FK Sloboda Tuzla
To i dalje navijaci tuzlanskog kluba kmece za onim smijesnim ispadanjem, kada su sa sva tri znaka u utakmici protiv Slavije imali siguran opstanak, osim zijana od 2 razlike, ali posto su duduci, ni to im nije bilo dovoljno! Nenadjebivi su i bas treba imati obraza nakon takve situacije nekog drugog kriviti za ispadanje!
-
Tyke
#1445 Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je sama sebi kriva za ispadanje, to stoji. Ali to nije razlog sarlatanskih igara Veleza, a narocito Zeljeznicara.
- BHF_Manijak
#1446 Re: FK Sloboda Tuzla
Slazem se, ali ne mozete se na to oslanjati kako ce drugi za vas igrati, posebno ne kad ti ba TRI ZNAKA odgovaraju!! Dakle mozes i zijanit i ti ispadnes!
Zeljeznicar je mog'o i s juniorima komotno izaci, a to ste i vi znali, jer su ligu osvojili, dok je i Veleza bolio qrac...
Zeljeznicar je mog'o i s juniorima komotno izaci, a to ste i vi znali, jer su ligu osvojili, dok je i Veleza bolio qrac...
- zarko.filip
#1447 Re: FK Sloboda Tuzla
Jedna mala digresija.KK Bosna je dva puta pustala protivnike(jednom KK Buducnost jednom KK Novi Zagreb) i KK Sloboda Dita je zbog toga ispadala iz prve savezne lige tadasnje SFRJ.Jedan od razloga za animozitet izmedju Tuzle i Sarajeva.BHF_Manijak wrote:Slazem se, ali ne mozete se na to oslanjati kako ce drugi za vas igrati, posebno ne kad ti ba TRI ZNAKA odgovaraju!! Dakle mozes i zijanit i ti ispadnes!
- jeza u ledja
#1448 Re: FK Sloboda Tuzla
Eksi jedan od razloga??zarko.filip wrote:Jedna mala digresija.KK Bosna je dva puta pustala protivnike(jednom KK Buducnost jednom KK Novi Zagreb) i KK Sloboda Dita je zbog toga ispadala iz prve savezne lige tadasnje SFRJ.Jedan od razloga za animozitet izmedju Tuzle i Sarajeva.BHF_Manijak wrote:Slazem se, ali ne mozete se na to oslanjati kako ce drugi za vas igrati, posebno ne kad ti ba TRI ZNAKA odgovaraju!! Dakle mozes i zijanit i ti ispadnes!
Taj animozitet nema veze sa sportom uopce i postojao je vec decenijama prije rata.
"Tuzla radi, Sarajevo se gradi." To sam cuo jos pocetkom 80ih kad sam prvi put krocio u taj grad.
Doduse jednom sam cuo i ovo , nesto tipa "cijeli Novi Beograd je sagradjen od para iz ..." ne znam sad je li bila Sodaso, ili TE ili rudnici, sta vec.
- Zeljoooo
#1449 Re: FK Sloboda Tuzla
Zeljo vas je namjerno gurnuo u drugu ligu i opet ce ako se samo prilika ukaze!
- Logovan
#1450 Re: FK Sloboda Tuzla
Lijepo je što ste im priznali.Zeljoooo wrote:Zeljo vas je namjerno gurnuo u drugu ligu i opet ce ako se samo prilika ukaze!