Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#1426 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

Je'l potvrdjena prijateljska sa Slovacima 17-oga novembra?
Baron_Samedi

#1427 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Baron_Samedi »

and wrote:
Edin H. wrote:
and wrote: novinar čuo?
kada je bila ta utakmica dogodilo se nešto što sam svojim očima vidio i pretpostavljam da je to razlog zašto hasan nakon toga nikada nije zaigrao za reprezentaciju.
Pa sta si vidio svojim ocima ako nije neka tajna?
ekskluzivno :mrgreen:
iz autobusa ga je zovnula jedna osoba sa kojom se baš nije prijatno sresti.zagrlio je hasana i nešto mu pričao,a ovaj nije baš izgledao sretno.
nakon toga se hasan više nikada nije pojavio na okupljanjima.

uvijek je bilo nesuglasica u svim svlačionicama,šamaranja na treninnzima...ali nikad niko nije i ne bi zbog toga prestao igrati za reprezentaciju..
Ta osoba je Ismet Bajramovic Ćelo, koji je reketirao Salihamidzica.
burek_in_space

#1428 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by burek_in_space »

Comrad wrote: Ma djaba se trudis objasnjavati, kad ne ide.

Meni je jedino objasnjenje ovih sto seru po Braci ili nisu uopste gledali utakmice dok je igrao, ili se slucajno potrefilo da su gledali tekmu koju je lose odigrao (normalno da ih je bilo, cijela repka je tada vecinom lose igrala :D ), i zna se kod nas kako to ide, udri odmah po najvecoj faci ne mora bit kriv, kriv je sto je uspio u zivotu, to je dovoljno. Il ce jednostavno izmisliti bilo sta da nekoga mrze.

Evo isto to sada rade i Dzeki, a sutra ce nekom trecem i tako to valjda ide. A da ti bosnjo da podrsku...aaaj gluho bilo, gdje ce to uraditi. :run: :bih:

Hajde ne mlati zhivota ti!
Jashta, svi zavidni na Dzekine milione, i samo zbog toga ga pljuju/emo.
JThomas

#1429 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by JThomas »

hasan odigrao tri dobre tekme za reprezentaciju?

tarik stvarno ima 19 godina pa se ne sjeća najbolje nekih stvari, nema druge.
Obuca9

#1430 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

JThomas wrote:hasan odigrao tri dobre tekme za reprezentaciju?

tarik stvarno ima 19 godina pa se ne sjeća najbolje nekih stvari, nema druge.
Ako je tačno da ima 19 godina, to znači da mu je bilo 9 kad je Hasan jednog od najboljih bekova u to doba, Sergija, na Koševu strpao u mali džep, pa onda nije ni čudo što piše takve gluposti.
zecko_kupuz

#1431 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by zecko_kupuz »

Dajte ljudi, preselite raspravu u zasebnu temu o Hasanu. Evo čovjek gore pita ima li išta od tekme sa Slovacima, a vi i dalje o Snahinom amidžiću. :D Kakve veze on ima sa kvalifikacijama za EP2012 ?!? :roll:
Murat Sabanovic

#1432 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Murat Sabanovic »

kad smo vec hasa,reko da napisem...
hasan,barabarez su igraci koji su sirom otvorili vrata ostalim nasim bundesligasima... da ova dvojica nisu ostavila dubok trag u BL,interesiranje za nase igrace bi znatno bilo slabije ....
Comrad

#1433 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Comrad »

burek_in_space wrote:
Comrad wrote: Ma djaba se trudis objasnjavati, kad ne ide.

Meni je jedino objasnjenje ovih sto seru po Braci ili nisu uopste gledali utakmice dok je igrao, ili se slucajno potrefilo da su gledali tekmu koju je lose odigrao (normalno da ih je bilo, cijela repka je tada vecinom lose igrala :D ), i zna se kod nas kako to ide, udri odmah po najvecoj faci ne mora bit kriv, kriv je sto je uspio u zivotu, to je dovoljno. Il ce jednostavno izmisliti bilo sta da nekoga mrze.

Evo isto to sada rade i Dzeki, a sutra ce nekom trecem i tako to valjda ide. A da ti bosnjo da podrsku...aaaj gluho bilo, gdje ce to uraditi. :run: :bih:

Hajde ne mlati zhivota ti!
Jashta, svi zavidni na Dzekine milione, i samo zbog toga ga pljuju/emo.
Ma ima i takvih, ako mislis da nema, u zabludi si. Malo si bukvalno taj dio shvatio, ne znam sto se toga uhvati.

Meni smeta to pljuvanje igraca. Jer kritika i pljuvanje nije isto, ko kaze da se hasan, dzeko ili peti deseti ne smije kritikovati, pa naravno da smije, prvi ja sam nezadovoljan kako su odigrali dzeko i ekipa, ali to ne znaci da cu im zvizdati i psovati i za koju godinu pricati kako neki igrac nije uradio za nas, jer je eto cak 3-4 utakmice lose odigrao il ne d'o bog nije ozenio bosanku.

Uostalom, za jedno 5 godina ce isto tako doci neki drugi tarik i reci hebo Dzeku, sta je on uradio za nas, to je onaj sto nije htio da trci i sto je samo pio u bejzmentu. :oops:
BSn

#1434 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by BSn »

Edin H. wrote:Je'l potvrdjena prijateljska sa Slovacima 17-oga novembra?
burek_in_space

#1435 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by burek_in_space »

Comrad wrote: Ma ima i takvih, ako mislis da nema, u zabludi si. Malo si bukvalno taj dio shvatio, ne znam sto se toga uhvati.

Meni smeta to pljuvanje igraca. Jer kritika i pljuvanje nije isto, ko kaze da se hasan, dzeko ili peti deseti ne smije kritikovati, pa naravno da smije, prvi ja sam nezadovoljan kako su odigrali dzeko i ekipa, ali to ne znaci da cu im zvizdati i psovati i za koju godinu pricati kako neki igrac nije uradio za nas, jer je eto cak 3-4 utakmice lose odigrao il ne d'o bog nije ozenio bosanku.

Uostalom, za jedno 5 godina ce isto tako doci neki drugi tarik i reci hebo Dzeku, sta je on uradio za nas, to je onaj sto nije htio da trci i sto je samo pio u bejzmentu. :oops:
Ne obazirem se na takve likove, a trebao bi znati da se ovdje do sada profilisalo sasvim dovoljno ljudi po chijim postovima se mozhe skontati zbog chega nekog ili neshto kritikuju i da li je ta kritika opravdana ili ne.
Dzeku volim(ma kako ovo gay zvuchalo :mrgreen: ), i u njemu sam vidio nasljednika Barbareza po onome shto je pruzhao na terenu, i shto realno josh uvijek mozhe da pruzhi. Ali put kojim je krenuo, ako nastavi ovako kao u zadnjih nekoliko utakmica za reprezentaciju, je put ka novom Hasanu. Hasan kao humanitarac - :thumbup: , Hasan kao reprezentativac - i dalje me niko nije ubijedio da nije onako kako dosta nas misli.
BarbaDue

#1436 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by BarbaDue »

BSn wrote:
ja sam cuo veceras da je vec dogovorena utakmica sa slovacima, igra se u bratislavi.
Edin H.

#1437 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

BarbaDue wrote:
BSn wrote:
ja sam cuo veceras da je vec dogovorena utakmica sa slovacima, igra se u bratislavi.
Malo sam gledao po internetu, izgleda da jos nije potvrdjeno.
Comrad

#1438 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Comrad »

Koliko sam vidio po netu sto raja pisala, trebali su igrati ili protiv nas ili protiv Škota. Škotska hoce kuci da igra, a hoce i Slovaci, a mi hocemo u gostima. :razz:

BRATISLAVA 20th októbra (SITA) - President and Assistant Secretary-General Slovak Football Association (SFA) Marianna Čižmárová: "We are waiting only for written confirmation from the Bosnian side, whether it will accept the proposed program,".
cyprus

#1439 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by cyprus »

Comrad wrote:Koliko sam vidio po netu sto raja pisala, trebali su igrati ili protiv nas ili protiv Škota. Škotska hoce kuci da igra, a hoce i Slovaci, a mi hocemo u gostima. :razz:

BRATISLAVA 20th októbra (SITA) - President and Assistant Secretary-General Slovak Football Association (SFA) Marianna Čižmárová: "We are waiting only for written confirmation from the Bosnian side, whether it will accept the proposed program,".
Meščini da slovački stadioni nisu mnogo bolji od naših, ako hoćemo da igramo u gostima zbog uslova terena :-)
Edin H.

#1440 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

cyprus wrote:
Comrad wrote:Koliko sam vidio po netu sto raja pisala, trebali su igrati ili protiv nas ili protiv Škota. Škotska hoce kuci da igra, a hoce i Slovaci, a mi hocemo u gostima. :razz:

Meščini da slovački stadioni nisu mnogo bolji od naših, ako hoćemo da igramo u gostima zbog uslova terena :-)
Dok Munja skonta moze li tu kako hajrovati :D, pa ce donijeti odluku.
RtrnOfSalisbury

#1441 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by RtrnOfSalisbury »

iskustvo je pokazalo da te prijateljske nemaju neke funkcije, martin u zagreb martin iz zagreba ... sto ne nadju nekog da moremo pobijedit makar zdogovorno. selekcija novinara, glumaca, pjevaca recemo ...
El_comadante

#1442 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by El_comadante »

burek_in_space wrote:
Comrad wrote: Ma ima i takvih, ako mislis da nema, u zabludi si. Malo si bukvalno taj dio shvatio, ne znam sto se toga uhvati.

Ne obazirem se na takve likove, a trebao bi znati da se ovdje do sada profilisalo sasvim dovoljno ljudi po chijim postovima se mozhe skontati zbog chega nekog ili neshto kritikuju i da li je ta kritika opravdana ili ne.
Dzeku volim(ma kako ovo gay zvuchalo :mrgreen: ), i u njemu sam vidio nasljednika Barbareza po onome shto je pruzhao na terenu, i shto realno josh uvijek mozhe da pruzhi. Ali put kojim je krenuo, ako nastavi ovako kao u zadnjih nekoliko utakmica za reprezentaciju, je put ka novom Hasanu. Hasan kao humanitarac - :thumbup: , Hasan kao reprezentativac - i dalje me niko nije ubijedio da nije onako kako dosta nas misli.
ali je problem što ljudi zaboravljaju da je i Džeki lakše igrati u Wolsburgu nego u BiH jer tamo ima sa kim igrati.npr. znaju ljudi da nam je Džeko glavni igrač i da njega treba uštopati i samim tim je Džeki teže igrati i nemože pružati takve igre kao u Wolsburgu. e u tome je suštinski problem kada pričamo o pojedinim igračima.
simonese

#1443 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by simonese »

kako trci u dresu Wolfsburga
Biggy

#1444 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Biggy »

Image

Uploaded with ImageShack.us
Obuca9

#1445 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

Mravac od heroja do tragičara :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1446 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by 1946 »

Jebo to, vidi šta Rahimić kose ima, ja mislim da ovoliko u djetinjstvu nije imao :D
zecko_kupuz

#1447 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by zecko_kupuz »

Biggy wrote:Image

Marš Castrol, nikada vam više ulje neću kupiti. :D :D :D
Edin H.

#1448 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

Ja djubradi ovog Castrola :shock:
cyprus

#1449 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by cyprus »

Biggy wrote:Image

Realno, mada mislim da su nam šanse za treće mjesto nešto veće od prikazanih...
shalla

#1450 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by shalla »

Nije ono vidjelo penala :mrgreen:
Locked