Ja ne siljim pricu da je Suad najbolji majstor,ja govorim notornu cinjenicu,ide Suad pa dva prazna mjesta,a onda nastavi niz s kim god hoces,a ti nikako da kazes ime tog famoznog majstora koji je bolji od njega,reci ili zacepi sa pricom.johntra wrote:Nisam ja ništa priznao, rekao sam da ima ljudi kojima je cijena povoljnja, ali sumnjam da se ta povoljna cijena odnosi na sve Hotine jarane...za mene Hota nije najbolji majstor, niti će ikada biti...i tačka...to što vi pokušavate njegovo znanje prikazati kao sveto slovo, to je onda do vas i to dokazuje da ste likovi koje uzima lopatom...mene ne bi uzeo lopatom, jer poznajem svoje auto i eventualne mane na njemu, te znam koliko bi eventualni popravak koštao...
Hotu znam iz drugih stvari, recimo iz sporta, ali ovo se tiče samo njegove majstorske radnje...znam i neke ljude koji mu rade u radionici, a i znam majstore koji sarađuju sa njim često...
ja ne održavam auto kod njega, rekao sam već, samo vam govorim da prestanete ovuda šiljiti priču kako je Hota najbolji majstor za talijane, ako je vama možda nekad valjao...ja svoj auto održavam kod regularnog majstora, jer nije FIAT Ferrari, pa da mora imati nekog specijalistu...mehanika je svuda ista, a za dijagnostiku postoje ljudi koje se bave tim, a i ovlašteni servisi...za svaki kvar postoji rješenje, a njegovo rješenje ne mora biti samo kod Hote...
plus, u Sarajevu postoji deficit majstora, koji su kao poznatiji po tom pitanju...imaš Hotu, imaš Dinu i imaš Ivicu...to su tri imena koja se često povlače po Sarajevu...znam da ima još dobrih majstora koji rade sa talijanima, ali za njih zna uski krug ljudi i nisu toliko izvikani ko ova trojica, a znaju raditi svoj posao....
Nisi imao iskustva sa covjekom,nikada ti nije napravio auto,nikada ti nije odrzavao auto,nikada te nije "uzeo lopatom",sta onda kakis ovdje o njemu. Je li imas neki problem sa njim,otiđi u radnju pa raspravi (naravno ako smijes reci dole kod njega to sto si rekao ovdje).