Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
translater

#1426 Re: Kladionica - vol. 2

Post by translater »

pihh...koji sam ja pishljivi peher...sve prodje...i sad cekam reala da bude 3+ golova na utakmici...a ono 0:0... :(

rashtiman...imash kod premiera "online kladjenje"
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1427 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

translater wrote:pihh...koji sam ja pishljivi peher...sve prodje...i sad cekam reala da bude 3+ golova na utakmici...a ono 0:0... :(

rashtiman...imash kod premiera "online kladjenje"
Da hoce bilo kako dati gol :D

To u premieru uplatim odma koliko hocu popunim "nesto" i onda se registrujem?
splend

#1428 Re: Kladionica - vol. 2

Post by splend »

nisam dobio ima dva mjeseca nikako. neka me crna magija prati. danas za isplatu cekam gol donkastera i naravno ne dodje :x
translater

#1429 Re: Kladionica - vol. 2

Post by translater »

registracija...minuta posla...osobne podatke, i izvrsish uplatu(minimalno 10), i dobijesh svoj racun....username i pass
osjetish zelju za kladjenjem odesh na njihovu stranicu...logirash se...i uplatish(stim da rade uglavnom od 10 ujutro do 1 navecer)...eto...ne znam kako josh da ti objasnim :D :D :D

sretno!!!
bordo gandalf

#1430 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

translater wrote:registracija...minuta posla...osobne podatke, i izvrsish uplatu(minimalno 10), i dobijesh svoj racun....username i pass
osjetish zelju za kladjenjem odesh na njihovu stranicu...logirash se...i uplatish(stim da rade uglavnom od 10 ujutro do 1 navecer)...eto...ne znam kako josh da ti objasnim :D :D :D

sretno!!!
Aj probam to sutra ako real sad dobije :lol: mada ja sam kontao ono preko debitne kartice da skida sa nje koliko ulozim i uplacuje na nju :D ili kako vec ide :D
translater

#1431 Re: Kladionica - vol. 2

Post by translater »

dobit ce...da ne kazem sta :x :x

a to sa karticama...to ti ne znam...ali mi se ovaj sistem kod premiera svidja :)
bordo gandalf

#1432 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

translater wrote:dobit ce...da ne kazem sta :x :x

a to sa karticama...to ti ne znam...ali mi se ovaj sistem kod premiera svidja :)
evo psujem im sve :x

probam ovo sa premierom
Mustang1

#1433 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Mustang1 »

rashtiman wrote:
translater wrote:registracija...minuta posla...osobne podatke, i izvrsish uplatu(minimalno 10), i dobijesh svoj racun....username i pass

sretno!!!
Aj probam to sutra ako real sad dobije :lol: mada ja sam kontao ono preko debitne kartice da skida sa nje koliko ulozim i uplacuje na nju :D ili kako vec ide :D
Nemas toga sa nasih prostora..a premier ne nudi sve cari online kladjenja..sluzi ti samo da ne moras ici do kladionice...ponuda je ista kao i kad bi otiso u kladionicu sve isto...nema uzivo kladjenja .. :D Samo se prijavis u premieru da ti neki papir da potpises i kaze ti bit ce kartica za toliko ..i onda trazis da uplatis i za online odmah i opet dobijes neki papir da potpises i to je to .. u 3 minute :D doduse pita i mail i jos neke licne podatke kod prijave za karticu al samo turis licnu i gotovo :D
plejka2

#1434 Re: Kladionica - vol. 2

Post by plejka2 »

Bubalo1 wrote:al samo turis licnu i gotovo :D
More li sta jos turit uz licnu?
Arma-Sarma

#1435 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

Čekaj da Williams otvori bosansku verziju bwina sa njihovim sistemom live klađenja.

www.wwin.ba
spree

#1436 Re: Kladionica - vol. 2

Post by spree »

Image

eh da sam igrao 2 od 15 :P
Arma-Sarma

#1437 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

Ko je pametan odigrat će Nadal i Karlovića danas. Ko nije pametan, žalit će što ih nije odigrao :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1438 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Arma-Sarma wrote:Ko je pametan odigrat će Nadal i Karlovića danas. Ko nije pametan, žalit će što ih nije odigrao :D
Ne smaraj. Kad vec imas toliko pameti, onda bi bar znao da teniska finala i nisu bas ziceri za kladjenje, odnosno, pravi kladionicari kazu da su to mecevi za gledanje, nikako za kladjenje. Druga je stvar igrati iz gusta, navijacki, mada ja na svoju lovu ne gledam tako. Ako pobjedji Djoksi, hoces se obrisati sa neta skroz, obzirom da vidim da si davao te samoubilacke izjave na temi o tenisu?!
Arma-Sarma

#1439 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

Tomahawk11 wrote:
Arma-Sarma wrote:Ko je pametan odigrat će Nadal i Karlovića danas. Ko nije pametan, žalit će što ih nije odigrao :D
Ne smaraj. Kad vec imas toliko pameti, onda bi bar znao da teniska finala i nisu bas ziceri za kladjenje, odnosno, pravi kladionicari kazu da su to mecevi za gledanje, nikako za kladjenje. Druga je stvar igrati iz gusta, navijacki, mada ja na svoju lovu ne gledam tako. Ako pobjedji Djoksi, hoces se obrisati sa neta skroz, obzirom da vidim da si davao te samoubilacke izjave na temi o tenisu?!
Po čemu smaram? Čuj Djoksi, pa nisu trke pasa u bet-shopu :-) Djoksi :-)

Kakva glupost onog koji ti je rekao glupost da se ne kladiš na finala. Valjda ćeš najlakše pogoditi finale nakon 5-6-7 odgledanih mečeva na turniru, nego prvo kolo turnira kad ne znaš ni kakva je podloga, ni da li će neko namjerno lakše odigrati turnir.Npr. ja sam najviše para dobio petkom jer mi je najlakše odabrati 2-3 tenisera koja će proći u polufinale, a da sam prije toga pogledao par mečeva. Opet i kladionice danas sugerišu da je Nadal favorit, za razliku od posljednjeg meča u IW. Druga bitna stvar je da je ovo najsporiji Masters ikad odigran,a da nije šljaka. Pa Federer je pred meč sa Simonom izjavio da je ovo pravi uvod u zemljanu sezonu.

A što se tiče Acasusa dotične je poznat kao jedan od najlošijih returnera u historiji tenisa, a s druge strane Houston je poznat kao najbrža zemlja u historiji tenisa :-)
Ajatolah_

#1440 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ajatolah_ »

spree wrote:Image

eh da sam igrao 2 od 15 :P
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#1441 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Mustang1 »

plejka2 wrote:
Bubalo1 wrote:al samo turis licnu i gotovo :D
More li sta jos turit uz licnu?
Zavisi ako ti zelis :D :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1442 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

@Arma, ako si gledao mec - a vjerujem da jesi - ne treba ti vise da vidis da sam bio u pravu. Batali trke cuka, nije o tome rijec, cuj ne zna se koja je podloga u prvom kolu, zna se jos u kvalifikacijama.
Ozbiljni tenis tipsteri najvise vole igrati kvalifiacije i prva 3 kola...ostalo je uglavnom za sitniju lovu. Tako i finale...a to sta ti igras, tvoja stvar, al eto, koliko si bio ubjedjen u pobjedu Nadala, nadam se da nisi fine pare zijanio :-)
I da, bolje igrati finale Djokovic - Nadal, nego na Karlovica protiv Acacusa u prvom kolu :shock: aha, jasta je. Na brzoj zemljanoj podlozi... ko je ono najcesce igrao finala sa Nadalom prosle sezone na sljaci...upravo Djokovic, koji ove sezone nije jos izgubio, a tebi je faktor za okladu na Nadala sporija tvrda podloga?!
Mozda znas nesto o tenisu, al se na znas bas kladiti na isti...finala se igraju za sicu i gust...nikako za vece novce...al to su tvoje pare, i ti radis sta hoces s njima :wink:
permanentan

#1443 Re: Kladionica - vol. 2

Post by permanentan »

Eh nisam dugo nista postavljao, a posto je danas slabija ponuda evo mog izbora...

Image
SKAFISKAFNJAK

#1444 Re: Kladionica - vol. 2

Post by SKAFISKAFNJAK »

ja odigr'o za danas
Inter 1
Cibalia 1
Rangers 2
Southampton 3+
Bobcats 2
na cenera iznos stoja :mrgreen:
bordo gandalf

#1445 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

nikad nije dovoljno sigurno :D al eto na 5 KM 26 :D
Image
SKAFISKAFNJAK

#1446 Re: Kladionica - vol. 2

Post by SKAFISKAFNJAK »

rashtiman wrote:nikad nije dovoljno sigurno :D al eto na 5 KM 26 :D
Image
ne bih da nesto kenjam ali imam osjecaj da ces odma' na prvoj odigranoj momacki kiksati ali eto budemo vidjeli :mrgreen: , nadam se da neces
ja odigr'o za danas
montanes 1
barcelona b 3+
St. Andrä 3+
za cenera 35 :D
bordo gandalf

#1447 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

jezik pregrizo :D
bordo gandalf

#1448 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

SKAFISKAFNJAK wrote:
Image
ne bih da nesto kenjam ali imam osjecaj da ces odma' na prvoj odigranoj momacki kiksati ali eto budemo vidjeli :mrgreen: , nadam se da neces
1:1 :x

petaka mi dođes sto si mi pehiro par :skoljka: :lol: :lol:
SKAFISKAFNJAK

#1449 Re: Kladionica - vol. 2

Post by SKAFISKAFNJAK »

rashtiman wrote:
SKAFISKAFNJAK wrote:
Image
1:1 :x

petaka mi dođes sto si mi pehiro par :skoljka: :lol: :lol:
a u pm. u svim utakmicama ove austrijske poluamaterske lige bilo 3+ samo ova sto sam ja odigr'o nije. zadnje 2 sedmice skoro nemoguce sta sam sve proful'o, uvijek po jedna skoro
SKAFISKAFNJAK

#1450 Re: Kladionica - vol. 2

Post by SKAFISKAFNJAK »

a danas ce mi ovaj montanes po svemu sudeci izbiti repa
Post Reply