Moderator: anex

zasto to uvijek radis, smedji seceru?brown.sugar wrote:Zagreb. Tek je izasao, tako da ce vjerovatno malo potrajati dok dodje do nas.

Fakatsheilak wrote:
zasto to uvijek radis, smedji seceru?![]()
Nije, ovo je mousse, kao sto ima obicna, s kokosom i s ljesnjakom, ova ce biti sa preljevom od narance.DaffyDuck wrote:Je li to isto kao dorina jaffa?
Ovo je za bana.....bar dok ovi sladoledi i čokolada ne dođu do nas......ladyblue18 wrote:Fakatsheilak wrote:
Joj ona s kokosom je odvratna, kao da jedem mlijeko u prahubrown.sugar wrote:Nije, ovo je mousse, kao sto ima obicna, s kokosom i s ljesnjakom, ova ce biti sa preljevom od narance.DaffyDuck wrote:Je li to isto kao dorina jaffa?
@lady:
ima kod nas vrhhhhhhhbrown.sugar wrote:![]()
![]()
Stvarno nemam namjeru da vas mamim.
Brzo ce i kod nas, sigurna sam. Obicno te novotarije prvo dobiju benzinske pumpe koje drze sladoled, a s obzirom da je Ledo Todoricev, onda i Konzum.
A i ovo uskoro stize, iako je reklamna kampanja odavno pocela, nigdje je nisam uspjela naci u Zg.
![]()
Meni je ona s kokosom preslatka ali na neki cudan nacin mi se svidjaDaffyDuck wrote: Joj ona s kokosom je odvratna, kao da jedem mlijeko u prahu![]()
Kad sam vec kod toga, ima li kakva preporuka za cokoladu s kokosom
Koji gang bang!yoda82 wrote:Ovo je za bana.....bar dok ovi sladoledi i čokolada ne dođu do nas......ladyblue18 wrote:Fakatsheilak wrote:

sour cherry wrote:
Neko spomenu ovu.Ova je preslatka.Nimalo mi se ne sviđa.
Neki dan se konacno docepah njemacke nutele, obradovah se pravo, znam svi hvale, kazu drasticna razlika. Kad onoDaffyDuck wrote:Sto se tice nutele, od sastojaka koji su navedeni na etiketi razlika je da se u onoj proizvedenoj u njemackoj stavlja mlijeko u prahu, a u ovoj "nasoj" iz poljske kombinacija mlijeka u prahu i surutke u prahu. Ono sto je na prvu ocito jeste da je ova "njemacka" za nijansu do dvije tamnija, a sad sto i sta je sve drugacije hajd znaj![]()
milka sa kokosom,gdje stasour cherry wrote:Nisam ljubitelj napolitanki,ali ova Milka s kokosom je vrh.
hvala,joj kako sam ovisan o cokoladi ja ne znam sta je ovo,kad god udjem u neku prodavnicu samo gledam ima li neka koju nisam probaosour cherry wrote:Ove napolitanke u Amku.Stvarno ne volim napolitanke,ali ove s kokosom,pa sigurno nešto najbolje od Milke ako izuzmem onaj Tender rolat od višnje.
ok,ma u sarajevu imas tri radnje gdje mozes naci to je heljic,kod ekonomije i na cobaniji i to je to nazalostsour cherry wrote:Hajde kad si upućen,reci mi gdje ima kupiti finih marcipan bombona.Zadnji put kupila kod ekonomije i nikad nisam mogla iste naći.Čini mi se da se zovu Only,ja ljepoteJavi ovdje ako ih nađeš negdje.