MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
novi.dan.nova.nafaka

#1426 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

dzeno123 wrote:Kako prodje onaj K1 event na Ilidzi sto se trebo odrzati sinoc?
Mislio si na ovo: Image
dzeno123

#1427 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
dzeno123 wrote:Kako prodje onaj K1 event na Ilidzi sto se trebo odrzati sinoc?
Mislio si na ovo: Image
Da, nisam vidio tacan datum onda.
amra67

#1428 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Cheal Sonnen:If I was to tell Jon Jones something, I would tell him I've got good news and I've got bad news. Good news Jon, the first punch that I throw at you might not land. The bad news, is there are going to be five more coming right after it. :lol: :lol:
4m3l

#1429 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Cyrax

#1430 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

Prejak video :thumbup:
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1431 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Meni najbolja UFC borba ikada ...
novi.dan.nova.nafaka

#1432 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Shogun me je baš razočarao nakon te borbe. Dopustiti da te tako fizički nadmaši čovjek koji ima 40 godina. A inače mi je bio omiljeni borac. Što se tiče LHW favorit mi je Mousasi - ne znam zašto ne pređe u UFC, ali je def. strašan borac...
enisss

#1433 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Shogun me je baš razočarao nakon te borbe. Dopustiti da te tako fizički nadmaši čovjek koji ima 40 godina. A inače mi je bio omiljeni borac. Što se tiče LHW favorit mi je Mousasi - ne znam zašto ne pređe u UFC, ali je def. strašan borac...
uzmi u obzir da je ovaj cetrdesetogodisnjak na svim mogucim steroidima :)
Cyrax

#1434 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Shogun me je baš razočarao nakon te borbe. Dopustiti da te tako fizički nadmaši čovjek koji ima 40 godina. A inače mi je bio omiljeni borac. Što se tiče LHW favorit mi je Mousasi - ne znam zašto ne pređe u UFC, ali je def. strašan borac...
I ja se pitam koji mu je klinac :? ? Prestrasan borac, masinerija.
Shogun je najgoru mogucu taktiku odabrao protiv Henda - saketanje. Lik ima granitnu glavu i H-bomb u desnoj ruci :D
bingov buraz

#1435 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Aldo vs Edgar na UFC 153,prva borba za Frenkija u pero kategoriji i odmah prilika za titulu,zasluzio je nakon dvije diskutabilne odluke protiv Hendersona.
Cracked

#1436 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

Meni je shogun bas nakon borbe sa hendom pravo drag postao. Sta je lik prezivio, nije njega tri runde tukao bilo ko i opet je ostao ziv a u petoj totalno dominirao
novi.dan.nova.nafaka

#1437 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Cracked wrote:
Meni je shogun bas nakon borbe sa hendom pravo drag postao. Sta je lik prezivio, nije njega tri runde tukao bilo ko i opet je ostao ziv a u petoj totalno dominirao
Dobro, respekt za batine koje je dobio, ali ja govorim o taktici i pripremi za meč. Pa on je haman 3 prve runde na isti način odradio - ukopa se i zauzme gard, pa šta bude. Pokretljivost nula bodova. Nigdje one fizičke dominacije nad protivnikom sa kojom je godinama bio poznat, kako je premlaćivao Rampage-a, Aronu i malog Minotaura. Šta je tim ljudima radio, bukvalno letio ringom. A u ovoj borbi je bio jednostavno nepokretljiv, kao da je ušao na 60%...
4m3l

#1439 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Jeste li gledali dzevada ? je li istina ovo sto pisu po komentarima da je namjestena borba :D
bob sap

#1440 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bob sap »

4m3l wrote:Jeste li gledali dzevada ? je li istina ovo sto pisu po komentarima da je namjestena borba :D
ne znam jel namjestena, ali nalupo ga je frajer dobro.. inace nista specijalno :( ocekivo sam puno vise

izgleda da ce onaj dario kadic biti dobar (mislim vec je :-D mogo bi nesto napraviti )
amsal uc

#1441 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amsal uc »

amra67

#1442 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Ma kakav dzevad , dzevad zivi na osnovu dvije pobjede nekad davno protiv ghite i manhoef. On nema zelje da bude uspjesniji i da bude sampion tj. da pravi progres jer misli da to sto zna da je vrh i da nema sta vise da se uci.Ocigledno ne voli imati nekoga ko ce ga uciti jer mu je vjerovatno iz ponizenja da to prizna da neke stvari ne zna. To se zove poviseni ego.Da bi napredovao moras sebe ubijediti da nista ne znas i sve ponavaljati..Mirko je isto takav vjerovatno godine cine da imas pristup prema svemu takav kakav je. Mirko prica viceve za vrijeme ili poslije treninga :mrgreen: Kad odradis trening kako treba i dusa ti na nos izadje ne pada ti nijedan vic na pamet :-D Mirko je vise tu radi druzenja izgleda :D a dzevadu je brat trener!!!! Jel treba sta dalje pricati? Neozbiljno totalno..
Cyrax

#1443 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

Amra :thumbup:
novi.dan.nova.nafaka

#1444 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

amra67 wrote:Ma kakav dzevad , dzevad zivi na osnovu dvije pobjede nekad davno protiv ghite i manhoef. On nema zelje da bude uspjesniji i da bude sampion tj. da pravi progres jer misli da to sto zna da je vrh i da nema sta vise da se uci.Ocigledno ne voli imati nekoga ko ce ga uciti jer mu je vjerovatno iz ponizenja da to prizna da neke stvari ne zna. To se zove poviseni ego.Da bi napredovao moras sebe ubijediti da nista ne znas i sve ponavaljati..Mirko je isto takav vjerovatno godine cine da imas pristup prema svemu takav kakav je. Mirko prica viceve za vrijeme ili poslije treninga :mrgreen: Kad odradis trening kako treba i dusa ti na nos izadje ne pada ti nijedan vic na pamet :-D Mirko je vise tu radi druzenja izgleda :D a dzevadu je brat trener!!!! Jel treba sta dalje pricati? Neozbiljno totalno..
Btw, Manhoef metar i žilet, tip uopšte i nije teška kategorija: http://en.wikipedia.org/wiki/Melvin_Manhoef
Dževad je samo takav odron, katastrofa. Još je smješniji kao sukomentator na Hayat-u: izjave u eter tipa "svaka ti dala majstore" su dno dna.
Btw, Mesud Selimović je imao dobar nastup, ali je bio totalno loš sa kondicijom. Momak postio čitav Ramazan, pa je to ostavilo traga...
amra67

#1445 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

ne znam kakvi talenti su u bosni i koji obecavaju?? ali ako neko moze prepoznati talent i ima novac da ulaze u taj talent najbolje bi bilo da ga sutnu do holandije na par mjeseci i da trenira ovdje s tim da dodje sa ubjedjenjem da je pocetnik, da "nista ne zna" da pocetku i kraju treniga oda postovanje prema treneru ili trenerima.. spusti ego i da sve sto uci ponavlja , ponavlja do besvijesti jer uspjeh u svemu je ponavlanje, ponavljanje...do besvjesti..da si u normalnoim zivotu mali a u ringu veliki. ne trebas da vjerujes u sebe nego da treniras. treniranjem dolazi sve samo po sebi...sa prostora ex yu su naucili da se podizu ili da padaju.ali da se podignu kad padnu im je velika mana a to je karakter koji ljudi sa ex yu malo koji ima...
enisss

#1446 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

pa u svim sportovima mi imamo taj problem ega..nije to samo u borilackim sportovima...moguce je da je u njima taj ego samo jos vise izrazen..tj...u ovim pojedinackim sportovima.....ipak..kad imas ekipu...nekako je to lakse prikriti..no kad imas jednog covjeka...naravno da to uvijek ispliva na povrsinu....
isto tako....mislim da mi veoma lako padamo u euforiju..napravimo jedan dobar rezultat i onda mislimo da smo najbolji na svijetu...
Borilacki sportovi su sportovi u kojima je faktor srece jako izrazen..sto znaci..da se moze desiti da mnogo losiji borac..dobije boljeg..zbog "sretnog udarca"...sto je ipak nemoguce da se desi da Barcelona izgubi od Sarajeva ili Zelje :D
drugodtvogdruga

#1447 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

ANDERSON SILVA VS STEPHAN BONNAR @ UFC 153 IN BRAZIL OCT. 13TH ! ! ! :D
BiTa

#1448 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by BiTa »

Ja tražim cijelo jutro, ali nisam našao, samo ovako cijeli event (glavne borbe). Naći ćemo valjda nešto, a.B.d.!
enisss

#1449 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

UFC pomalo gubi kredibilitet...pojavljuju se neke nelogicne borbe...dok sa druge strane..ove logicne se ne organizuju...ako ovako nastave...ne znam bas kako ce se sve ovo zavrsiti...
Evo vec koja sedmica i nema ni jednog eventa..jel oni misli na taj nacin zadrzati i dobiti fanove?..Cisto sumnjam....
U smislu eto kao nema dovoljno boraca...pa brate ubaci borce is SF...ima dobrih boraca u Belatoru..i u Titanu...gledam naseg MIrsada Bektica..siguran sam da bi pobijedio 95% boraca u UFC-u u svojoj kategoriji...i vidim da ga jos nema ni blizu UFC-a...
ne znam...
novi.dan.nova.nafaka

#1450 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

enisss wrote:UFC pomalo gubi kredibilitet...pojavljuju se neke nelogicne borbe...dok sa druge strane..ove logicne se ne organizuju...ako ovako nastave...ne znam bas kako ce se sve ovo zavrsiti...
Slažem se sa ovim - Silva vs Bonnar. Hmm, razumijem da ima povreda, ali brate dragi, da UFC management povede malo više računa o backupima na vrijeme ?
Post Reply