imas li ti one "dokaze" o poznavanju engleskoj jezika i rada na racunaru ? tipa kursevi i slicno ili .. ?MASTER_NO1 wrote:i ja istoNeki ispit ce kao biti i to...
KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
Moderator: anex
-
Dinora
#1426 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
- kokuz_sa
#1427 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
jel to ti nisi dobila mail?nelisa wrote:Ma da vjerovatno, lakse im tako!a kada je tesiranje jesu vam rekli? Jesi ti za informatikuili drustveni smjer
utorak je testiranje
-
nelisa
#1428 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
Nisam dobila mail nikakavkokuz_sa wrote:jel to ti nisi dobila mail?nelisa wrote:Ma da vjerovatno, lakse im tako!a kada je tesiranje jesu vam rekli? Jesi ti za informatikuili drustveni smjer
utorak je testiranje
- jaca-maca
#1429 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
hahhahahah
Je li idemo na testiranje??? woohooo
"općeg poznavanja oblasti zapošljavanja i evropskih integracija" ??? wtf?
Je li idemo na testiranje??? woohooo
"općeg poznavanja oblasti zapošljavanja i evropskih integracija" ??? wtf?
- kokuz_sa
#1430 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
sta je bona jaco..jel te to treba propitat ove integracije 
-
aaynaa
- harač
#1432 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
znali neko gdje se kupuje taksa za sud, te koliko košta za ono uvjerenje o nekažnjavanju?
- kokuz_sa
#1433 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
opresina trafika iz BBI..odes sve ti tu daju sta treba i to je to..harač wrote:znali neko gdje se kupuje taksa za sud, te koliko košta za ono uvjerenje o nekažnjavanju?
15KM ponesi
-
idaa
#1434 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
sta mislite, jesu li svi koji su se prijavili, dobili ovaj mail od federalnog zavoda za testiranje ?

-
Blacksmith
#1435 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
Dobio veceras takodjer...Smjer informatika....Sta mislite jel ovo proforme reko da nije nastimano ....
-
idaa
#1436 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
i ja danas dobila mail, i bas se iznenadila jer je pisalo a i rekli su da ce kandidati koji budu izabrani za testirane dobiti POSTOM obavjestenje o testiranju i da se tada ponesu dokazi o racunarima i engleskom jeziku.... mene bas zanima jel tu bilo neke eliminacije ili su svi pozvani?
-
nelisa
#1437 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
ja nisam pozvana!idaa wrote:i ja danas dobila mail, i bas se iznenadila jer je pisalo a i rekli su da ce kandidati koji budu izabrani za testirane dobiti POSTOM obavjestenje o testiranju i da se tada ponesu dokazi o racunarima i engleskom jeziku.... mene bas zanima jel tu bilo neke eliminacije ili su svi pozvani?
-
idaa
#1438 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
nelisa wrote:ja nisam pozvana!idaa wrote:i ja danas dobila mail, i bas se iznenadila jer je pisalo a i rekli su da ce kandidati koji budu izabrani za testirane dobiti POSTOM obavjestenje o testiranju i da se tada ponesu dokazi o racunarima i engleskom jeziku.... mene bas zanima jel tu bilo neke eliminacije ili su svi pozvani?
provjeri mail (ako vec nisi), provjeri da poruka nije otisla u junk ili slicno (zna se desiti), a mislim da bi mozda mogli i sutra slati mail-ove, jer, kako citam, nismo svi ni dobili u isto vrijeme mail, sto znaci da nije bio neki automatski...
- i_ja_na_forumu
#1439 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
a sta je to bilo preko zavoda :O :O
ja ko s marsa.. od proslog konkursa se razocarala pa nist ne kontam
ja ko s marsa.. od proslog konkursa se razocarala pa nist ne kontam
-
Sanja111
#1440 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
Dobila i ja mail..da li neko zna koja su moguca pitanja na testiranju, nekad neko bio ili cuo
? Bas tako, OMG,sta su naveli da ce biti
Koliko hodam po ovim testiranjima, trebaju mi izdati certifikat o poznavanju materije koju nisam ni na fakultetu ucila 
- MASTER_NO1
#1441 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
i to jos pise cuvajmo planetu, da se ne printa poruka LOLLLLaaynaa wrote:al kako su namazani, cuj obavijestavanje preko maila50% raje ne provjerava inbox sto znaci da su nas u startu pola eliminisali haha, i naravno da idemo na testiranje, nase ogromno znanje evropskih integracija npokon ima priliku da bude pokazano haaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko je upitao za certifikate o poznavanju jezika i rada na racuaru, poslao sam ja to vec ima se to jos iz rata
-
nelisa
#1442 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
cccc joj koji su hehehe...ja nista jos nisam dobila nikakav mail!!MASTER_NO1 wrote:i to jos pise cuvajmo planetu, da se ne printa poruka LOLLLLaaynaa wrote:al kako su namazani, cuj obavijestavanje preko maila50% raje ne provjerava inbox sto znaci da su nas u startu pola eliminisali haha, i naravno da idemo na testiranje, nase ogromno znanje evropskih integracija npokon ima priliku da bude pokazano haaha
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Neko je upitao za certifikate o poznavanju jezika i rada na racuaru, poslao sam ja to vec ima se to jos iz rata)))) LOL
- kokuz_sa
#1443 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
ja sad nekim poslom bi na kantonalnom birou..i rekose mi da ce izaci uskoro konkursi za pripravnike..kako mi rece ona djevojka..nisu izlazili od novembra prosle godine..pa mora sada nekada ..kao izglasana neka odluka ima 15 dana
btw kakav serijski broj certifikata traze
kod mene nikakav broj nema na njemu..
btw kakav serijski broj certifikata traze
kod mene nikakav broj nema na njemu..
- Elzana
#1444 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
i ja sam dobila mail.
a sta je s onima koji nemaju certifikate o poznavanju engleskog jezika i rada na racunaru? izgleda, ja sam vec u iskljucena
i to me i malo ljuti, otkud mi novac jos i za te certifikate. na besplatne seminare, edukacije i slicno nikako da me pozovu (bilo koje udruzenje gdje sam se prijavljivala), uvijek popunjeno do maksimuma ili sta vec. ako slucajno neko ima preporuku, informaciju gdje se besplatno moze zavrsiti bilo kakav kurs, neka proslijedi, pritipliz
i nije mi u potpunosti razumljivo kako se za 30 minuta moze testirati sve sto su naveli u mailu da ce testirati... tsss...
a sta je s onima koji nemaju certifikate o poznavanju engleskog jezika i rada na racunaru? izgleda, ja sam vec u iskljucena
i nije mi u potpunosti razumljivo kako se za 30 minuta moze testirati sve sto su naveli u mailu da ce testirati... tsss...
- kokuz_sa
#1445 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
obavjestili su i telefonskim putem da je poslan mail i pitali da li ce se izlaziti na testiranjeaaynaa wrote:al kako su namazani, cuj obavijestavanje preko maila50% raje ne provjerava inbox sto znaci da su nas u startu pola eliminisali haha, i naravno da idemo na testiranje, nase ogromno znanje evropskih integracija npokon ima priliku da bude pokazano haaha
![]()
![]()
![]()
![]()
tako da ne kukajte da su namazani i da se mail ne provjerava
-
Dinora
#1446 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
mislim da bi trebali biti i mjerodavne svejedocanstva/diplome/indexi tokom skolovanja .. ja cu im to priloziti, jer zaista novca nemam placati kojekakve kursve i slicno .. mislim da svaki insan u 21 vijeku koliko toliko zna koristiti racunar ili osnovno znanje engleskog ..Elzana wrote:i ja sam dobila mail.
a sta je s onima koji nemaju certifikate o poznavanju engleskog jezika i rada na racunaru? izgleda, ja sam vec u iskljucenai to me i malo ljuti, otkud mi novac jos i za te certifikate. na besplatne seminare, edukacije i slicno nikako da me pozovu (bilo koje udruzenje gdje sam se prijavljivala), uvijek popunjeno do maksimuma ili sta vec. ako slucajno neko ima preporuku, informaciju gdje se besplatno moze zavrsiti bilo kakav kurs, neka proslijedi, pritipliz
![]()
-
vivaxa
#1447 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
Kad ti dva puta posalju e-mail jel to znaci da im se toliko svidjas pa ocajno zele da dodjem na testiranje i da me zaposle ili da su se z......i
Jos kad mi napise "Čuvajte okoliš. Ne printajte ovu poruku ukoliko nije potrebno." a oni milione pokradose dodje mi da se ubijem he he he

Jos kad mi napise "Čuvajte okoliš. Ne printajte ovu poruku ukoliko nije potrebno." a oni milione pokradose dodje mi da se ubijem he he he
- i_ja_na_forumu
#1448 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
ima u fahdu engleski i informatika, kurs je vec poceo, tako da se mozes prijaviti tek sljedeci put..Elzana wrote:i ja sam dobila mail.
a sta je s onima koji nemaju certifikate o poznavanju engleskog jezika i rada na racunaru? izgleda, ja sam vec u iskljucenai to me i malo ljuti, otkud mi novac jos i za te certifikate. na besplatne seminare, edukacije i slicno nikako da me pozovu (bilo koje udruzenje gdje sam se prijavljivala), uvijek popunjeno do maksimuma ili sta vec. ako slucajno neko ima preporuku, informaciju gdje se besplatno moze zavrsiti bilo kakav kurs, neka proslijedi, pritipliz
![]()
ima i RODA, ali ne znam kako oni biraju polaznike..
- i_ja_na_forumu
#1449 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
nek mi neko kaze o cemu je rjecvivaxa wrote:Kad ti dva puta posalju e-mail jel to znaci da im se toliko svidjas pa ocajno zele da dodjem na testiranje i da me zaposle ili da su se z......i![]()
![]()
![]()
Jos kad mi napise "Čuvajte okoliš. Ne printajte ovu poruku ukoliko nije potrebno." a oni milione pokradose dodje mi da se ubijem he he he![]()
![]()
za sta ste se to prijavili
zelim da znam
-
vivaxa
#1450 Re: KONKURS ZA PRIPRAVNIKE
konkurs za pripravnike u federalnom zavodu za zaposljavanje