Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jako dobar potez Bayerna...dovode veoma talentovanog igraca koji bi mogao biti nova velika zvijezda za par godina.
Ujedno i pripremanje za prodaju Robbena.
Sto bayern iskontrira ove svabe ko Gladbah njih, izgleda da su naucili nesto. Roben na klupi, Schweini se povrijedio u ranoj fazi tekme. Bayern prepustio igru Stutgartu i prijeti iz kontri i to uspjesno, podsjeca me na Liverpul pod Rafom, dobro igraju ove kup tekme gdje ne moraju odmah kontrolisat tekmu i napadati.
Sinoc je bio opet onaj stari Bayern, dominantan u svakom pogledu. Ovakve partije bi trebali pruzat na svakoj tekmi, od noge do noge kako su i prije igrali. Sad slijede tekme u ligi u u LP koje moramo uci sa oprezom jer znamo da nece bit lagano da se moraju skoncentrisat maskimalno ako misle otic dalje.
Nogatrans wrote:Dobro da je Hajnkes malo mucno glavom,jebo te Robben u prvi 11 ako cu ja gubiti bodove svako kolo.
Nije bilo do Robena nego promjena taktike, i levatska postavka Labadie. Usqrcio se i mislio ako igra kuci smije napast Bayern a Heykens ga izgleda procitao i opalio po kontrama tako da su pobijedili bez po muke. Kolko odsustvuje Schweini znal se?
Ne zna se jos nista tacno ali prognoza je da ce "duze vremena" odsustvovati sa terena, eh sta to "duze" znaci ne znam, ali ne manje od 2-3 sedmice sigurno! Bas je baksuz ove sezone!
Nogatrans wrote:Dobro da je Hajnkes malo mucno glavom,jebo te Robben u prvi 11 ako cu ja gubiti bodove svako kolo.
Nije bilo do Robena nego promjena taktike, i levatska postavka Labadie. Usqrcio se i mislio ako igra kuci smije napast Bayern a Heykens ga izgleda procitao i opalio po kontrama tako da su pobijedili bez po muke. Kolko odsustvuje Schweini znal se?
Njemački sportski portali pišu da je riječ o težoj povredi i da Schweinsteiger neće moći igrati nekoliko sedmica (koliko tačno još nije poznato, dok se ne proprati početni period oporavka od povrede).
Što se tiče same utakmice mislim da je Bayern odigrao dosta dobro (naročito Kroos i Ribery), a i Alaba je nakon ulaska u igru bio veoma dobar. Ipak, Bayern može i mora igrati mnogo bolje da bi se nosio sa jačim protivnicima od Stuttgarta i nadam se da će ubrzo ekipa biti u top formi jer se i Liga Prvaka bliži a tada je sve manje od top forme nedovoljno za prolaz dalje.
Ma Bayern uvijek igra dobro kad prigusti, polahko doci ce sve na svoje i opet cemo zablistat. Samo malo vise koncentracije i povjerenja u sebe i eto uspjeha.
BHF_Manijak wrote:Ne zna se jos nista tacno ali prognoza je da ce "duze vremena" odsustvovati sa terena, eh sta to "duze" znaci ne znam, ali ne manje od 2-3 sedmice sigurno! Bas je baksuz ove sezone!
Eto zasto treba prodat igraca kad se moze uzet lova ogromna za njega, a mogli su ga tusnut i Realu i Unitedu za 50 mil. a nije ni on bio protiv da ide, al jok cim su mu povisili platu na 9 mil. znao sam da ce ga povrede krenuti. Kazu da je sjebo ligamente.
U DFB Kupu Bayern putuje u Mönchengladbach Idealna prilika da se Gladbachu pokaže da je njihova pobjeda na početku drugog dijela ove sezone bila rezultat jako lošeg dana igrača Bayerna i ničeg drugog
Uz svo dužno poštovanje, mislim da Gladbach u top formi protiv Bayerna u top formi nema apsolutno nikakve šanse za pobjedu i nadam se da će Bayern to u ovoj kup utakmici pokazati i dokazati. Finale Bayern - Dortmund bilo bi prava poslastica za sve ljubitelje Bundeslige i dobrog fudbala (pod uslovom da Dormund prođe u finale kupa protiv Fürtha ). Auf gehts Ihr Roten
Za ekipu koja ima Riberya, Robena, Schweinsteigera, Krossa, Mullera je sramota da igra ovako bezidejno i da se muci svaku drugu utakmicu. Odlican posao Heynckesa..
Ne daju mi se sad postovi trazit od prije nekoliko mjeseci, ali vec sam rekao, Bayernova dobra igra sa pocetka sezone je otisla, nema toga vise nazalost i nesto ce morati mijenjati. Nije to bilo ni zbog odsustva Schweinsteigera, jednostavno nevaju vica, sto bi Svabe rekle, nemaju ideje i lucidnosti da probiju bunker ekipe, tako ih je Gladbach dobio, sad Freiburg bod uzeo itd..Protiv ekipa koje se brane su pusiona, a realno vecina ekipa to protiv njih brani, tako da su donjo u svakom slucaju.
Probijena im je dosadasnja igra, zaustavi Riberya ili Robbena, Mullera ustopaj i gotov je Bayern, fali nekih firskih promeja koje ce promjeniti malo nacin igre.