FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1426 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Partijaner wrote:Shaqiri je vec 100 % Bayernov igrac :thumbup:
http://www.bild.de/sport/fussball/xherd ... .bild.html
Jako dobar potez Bayerna...dovode veoma talentovanog igraca koji bi mogao biti nova velika zvijezda za par godina.
Ujedno i pripremanje za prodaju Robbena.
missko

#1427 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

ovaj mali sipac mi po naravi lici na podolskog a ima i sut dobar. Roben treba da produzi ako ne lazu.
citadela

#1428 Re: FC Bayern Munchen

Post by citadela »

simonese wrote:kaze SuperMario da Bayern puno bolje igra bez Robbena
Jest, ali superMario Basler :wink:

I nije pogrijesio, ali ima tu jos faktora.
simonese

#1429 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

citadela wrote:
simonese wrote:kaze SuperMario da Bayern puno bolje igra bez Robbena
Jest, ali superMario Basler :wink:

I nije pogrijesio, ali ima tu jos faktora.
Basler,naravno,ne Balo
Nogatrans

#1430 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Shaqiri potpisao,mada nek se vise baziraju na odbranu hebo ih konj :D
missko

#1431 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Sto bayern iskontrira ove svabe ko Gladbah njih, izgleda da su naucili nesto. Roben na klupi, Schweini se povrijedio u ranoj fazi tekme. Bayern prepustio igru Stutgartu i prijeti iz kontri i to uspjesno, podsjeca me na Liverpul pod Rafom, dobro igraju ove kup tekme gdje ne moraju odmah kontrolisat tekmu i napadati.
Partijaner

#1432 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sinoc je bio opet onaj stari Bayern, dominantan u svakom pogledu. Ovakve partije bi trebali pruzat na svakoj tekmi, od noge do noge kako su i prije igrali. Sad slijede tekme u ligi u u LP koje moramo uci sa oprezom jer znamo da nece bit lagano da se moraju skoncentrisat maskimalno ako misle otic dalje.

Auf Geht's Bayern !!!
Nogatrans

#1433 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Dobro da je Hajnkes malo mucno glavom,jebo te Robben u prvi 11 ako cu ja gubiti bodove svako kolo.
missko

#1434 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Nogatrans wrote:Dobro da je Hajnkes malo mucno glavom,jebo te Robben u prvi 11 ako cu ja gubiti bodove svako kolo.
Nije bilo do Robena nego promjena taktike, i levatska postavka Labadie. Usqrcio se i mislio ako igra kuci smije napast Bayern a Heykens ga izgleda procitao i opalio po kontrama tako da su pobijedili bez po muke. Kolko odsustvuje Schweini znal se?
BHF_Manijak

#1435 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ne zna se jos nista tacno ali prognoza je da ce "duze vremena" odsustvovati sa terena, eh sta to "duze" znaci ne znam, ali ne manje od 2-3 sedmice sigurno! Bas je baksuz ove sezone! :(
MeanMachine

#1436 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

missko wrote:
Nogatrans wrote:Dobro da je Hajnkes malo mucno glavom,jebo te Robben u prvi 11 ako cu ja gubiti bodove svako kolo.
Nije bilo do Robena nego promjena taktike, i levatska postavka Labadie. Usqrcio se i mislio ako igra kuci smije napast Bayern a Heykens ga izgleda procitao i opalio po kontrama tako da su pobijedili bez po muke. Kolko odsustvuje Schweini znal se?
Njemački sportski portali pišu da je riječ o težoj povredi i da Schweinsteiger neće moći igrati nekoliko sedmica :( (koliko tačno još nije poznato, dok se ne proprati početni period oporavka od povrede).

Što se tiče same utakmice mislim da je Bayern odigrao dosta dobro (naročito Kroos i Ribery), a i Alaba je nakon ulaska u igru bio veoma dobar. Ipak, Bayern može i mora igrati mnogo bolje da bi se nosio sa jačim protivnicima od Stuttgarta i nadam se da će ubrzo ekipa biti u top formi jer se i Liga Prvaka bliži a tada je sve manje od top forme nedovoljno za prolaz dalje.
Partijaner

#1437 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ma Bayern uvijek igra dobro kad prigusti, polahko doci ce sve na svoje i opet cemo zablistat. Samo malo vise koncentracije i povjerenja u sebe i eto uspjeha. :thumbup:
2407

#1438 Re: FC Bayern Munchen

Post by 2407 »

Nogatrans wrote:Shaqiri potpisao,mada nek se vise baziraju na odbranu hebo ih konj :D
Dobar je Šaćiri, vjerovatno ce uticati povoljno na porast popularnosti buhtli medju njemackom omladinom :mrgreen:

Dobar transfer!
simonese

#1439 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

2407 wrote:
Nogatrans wrote:Shaqiri potpisao,mada nek se vise baziraju na odbranu hebo ih konj :D
Dobar je Šaćiri, vjerovatno ce uticati povoljno na porast popularnosti buhtli medju njemackom omladinom :mrgreen:

Dobar transfer!
kombinacija buhtle sa Hoenesswuerstchen(hrenovka) :mrgreen:
fosil

#1440 Re: FC Bayern Munchen

Post by fosil »

simonese wrote:
2407 wrote:

Dobar transfer!
i to nur bei McDonalds :mrgreen:
missko

#1441 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

fosil wrote:
i to nur bei McDonalds :mrgreen:[/quote]
Al bez Schuhbeckovih preseravanja :D
missko

#1442 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:Ne zna se jos nista tacno ali prognoza je da ce "duze vremena" odsustvovati sa terena, eh sta to "duze" znaci ne znam, ali ne manje od 2-3 sedmice sigurno! Bas je baksuz ove sezone! :(
Eto zasto treba prodat igraca kad se moze uzet lova ogromna za njega, a mogli su ga tusnut i Realu i Unitedu za 50 mil. a nije ni on bio protiv da ide, al jok cim su mu povisili platu na 9 mil. znao sam da ce ga povrede krenuti. Kazu da je sjebo ligamente.
simonese

#1443 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MeanMachine

#1444 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

U DFB Kupu Bayern putuje u Mönchengladbach 8-) Idealna prilika da se Gladbachu pokaže da je njihova pobjeda na početku drugog dijela ove sezone bila rezultat jako lošeg dana igrača Bayerna i ničeg drugog :thumbup:
Uz svo dužno poštovanje, mislim da Gladbach u top formi protiv Bayerna u top formi nema apsolutno nikakve šanse za pobjedu i nadam se da će Bayern to u ovoj kup utakmici pokazati i dokazati. Finale Bayern - Dortmund bilo bi prava poslastica za sve ljubitelje Bundeslige i dobrog fudbala (pod uslovom da Dormund prođe u finale kupa protiv Fürtha :mrgreen: ). Auf gehts Ihr Roten :bih:
ledeni_caj

#1445 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Samo sto Bayern nije jos u top formi, ali napreduje se. Kad su vec Izgubili od ovih 2 puta u prvenstvu i 1 od Dortmunda red je da ih bar u kupu uzmu. 8-)
simonese

#1446 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Bayern cisti redove

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

Breno i mladi Usami sigurno na izlaznim vratima Bavaraca dok sa Olicem jos nije postignut dogovor
simonese

#1447 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Partijaner

#1448 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mozemo se poselamiti sa titulom.
ledeni_caj

#1449 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Za ekipu koja ima Riberya, Robena, Schweinsteigera, Krossa, Mullera je sramota da igra ovako bezidejno i da se muci svaku drugu utakmicu. Odlican posao Heynckesa..
BHF_Manijak

#1450 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ne daju mi se sad postovi trazit od prije nekoliko mjeseci, ali vec sam rekao, Bayernova dobra igra sa pocetka sezone je otisla, nema toga vise nazalost i nesto ce morati mijenjati. Nije to bilo ni zbog odsustva Schweinsteigera, jednostavno nevaju vica, sto bi Svabe rekle, nemaju ideje i lucidnosti da probiju bunker ekipe, tako ih je Gladbach dobio, sad Freiburg bod uzeo itd..Protiv ekipa koje se brane su pusiona, a realno vecina ekipa to protiv njih brani, tako da su donjo u svakom slucaju.
Probijena im je dosadasnja igra, zaustavi Riberya ili Robbena, Mullera ustopaj i gotov je Bayern, fali nekih firskih promeja koje ce promjeniti malo nacin igre.
Post Reply