Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To za prosjek ocjena bi bilo extra ALI... kako ja da dobijem vise od jbenih sest kada mi ne sakuplja bodove ? Nabaci mi milion obaveza, obavezno ono, obavezno ono, seminarski vamo seminarski tamo i onda kada dodjes da pogledas rezultate od 50 studenata 10 polozilo i svi dobili sestrice
Last edited by neo7 on 06/07/2011 00:11, edited 1 time in total.
alternativni wrote:Ne mogu da vjerujem da uvijek trazimo neke podjele. Vjerovatno nikom u ostatku svijet nije palo na pamet da cijena karte bude razlicita od faxa do faxa. Cestitam forumasu koji se prvi sjetio da uvede novu podjelu. Treba traziti i posebne cijene karti za Hrvate jer su oni ugrozeni ove godine.
Da crnci zive u Bosni, tek bi onda vidjeli sta je rasizam.
alternativni wrote:Ne mogu da vjerujem da uvijek trazimo neke podjele. Vjerovatno nikom u ostatku svijet nije palo na pamet da cijena karte bude razlicita od faxa do faxa. Cestitam forumasu koji se prvi sjetio da uvede novu podjelu. Treba traziti i posebne cijene karti za Hrvate jer su oni ugrozeni ove godine.
Da crnci zive u Bosni, tek bi onda vidjeli sta je rasizam.
Ma nekima je bitno da se šupljira, pa koja god tema, i što veću glupost izvale, misle da su veće face
ii sta po toj prici neki streber koji ima prosjek 9,5 se voza dzaba, a ja sa prosjekom jedva 6,0 ... da placam....
pa to nema logike nikakve ... nije gras stipendijska organizacija pa da se gledaju ocjene. ....
AS_sa wrote:ii sta po toj prici neki streber koji ima prosjek 9,5 se voza dzaba, a ja sa prosjekom jedva 6,0 ... da placam....
pa to nema logike nikakve ... nije gras stipendijska organizacija pa da se gledaju ocjene. ....
a moze biti da je i komi koji se samo zajebavo sto se vidi po smajlijma u postu, al se neki nalozili na tu pricu. to nigdje nema po ocjenama da se cijene javnog gradskog saobracaja uredjuju ili gdje ima to da se odmah preselim?