naprosto divan
Moderator: anex

Ciprol wrote:

Ovo sto si ti dobio je zenski miris, a muski pandan izgleda ovako,:)anthraxQ wrote:Eh da pitam vas....
dobio sam malu bočicu, prezentacijska ona, mozda 5 mililitara...
Miris je muski, Dolce Gabbana, zlatnožute boje... ali ne pise koji je tip mirisa. Došao je u nekom crvenom pakovanju..
Meni je super, ali ne znam kako da nađem taj miris u vecem pakovanju. Da li se neko susreo s sličnim bočicama, pa da mi kaže
Koji je to muski miris?
pakovanje slično ovom:

rekao sam da je slican tome... ali nije taj.black wrote:lijep jeste ali je zenski
Sta ima strucnjakanthraxQ wrote:rekao sam da je slican tome... ali nije taj.black wrote:lijep jeste ali je zenski
pa nisam mutant da ne osjetim šta je muški a šta je ženski miris.
samo je sličan....po pakovanju.
konji lete...citroen wrote:Sta ima strucnjakanthraxQ wrote:rekao sam da je slican tome... ali nije taj.black wrote:lijep jeste ali je zenski
pa nisam mutant da ne osjetim šta je muški a šta je ženski miris.
samo je sličan....po pakovanju.,ovaj u plavoj kutiji je muski,zapamti tooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam na koji mislish,ali ja koristim Burberry Brit i fakat ubija kako mirishe,meni je odlican.motorola01 wrote:Koristi li neko burberry(muski)?Ubija majke mi,odoh se okupati ne bi li se rijesio ovog smrada...Prejak miris
Ne znam ni ja koji jecitroen wrote:Ne znam na koji mislish,ali ja koristim Burberry Brit i fakat ubija kako mirishe,meni je odlican.motorola01 wrote:Koristi li neko burberry(muski)?Ubija majke mi,odoh se okupati ne bi li se rijesio ovog smrada...Prejak miris