ili
Containment

Moderator: _BataZiv_0809
Z Nation najaca serija od Asylum produkcije.Ajatolah_ wrote: Serije nisu Asylum, odnosno nisu baš toliko kritične. Eureka im je najpoznatija, ja mislim...
Loše pravo. Bolje da nisu snimali drugu sezonu...jasko_ba wrote:wayward pines, moglo je i bolje definitivno.
Eureka je gledljiva. bar onih nekoliko epizoda što sam pregledao listajući kanale.Ajatolah_ wrote: Asylum produkcija filmova.U suštini SyFy otkupljuje njihove filmove, iz bog zna kojeg razloga. http://www.cracked.com/funny-6250-asylum-films/
Serije nisu Asylum, odnosno nisu baš toliko kritične. Eureka im je najpoznatija, ja mislim...

Baš katastrofa.lajkujMe wrote:Falling skies je bila dobra prvu i drugu sezonu, imala je dobar potencijal ali kao sto je s vecinom ovakvih serija pati ih slab budzet tako da su se fokusirali na "ljudski" aspekat ili ti ga nemamo love snimace na jednoj lokaciji u sumi pola sezone. Radnja je bila nekad prebrza nekad prespora. Scene akcije i nisu nesto. Po meni velik potencijal ali slabo iskoristen pricu su mogli puno bolje uraditi ali eto sta se moze.
Btw kraj je fuj bio znaci fuj da ne pokvarim nikome ugodjaj moja preporuka ne gledajte posljednih 15 minuta zadnje epizode serije.
Ko me natjera da krenem ovo sranje pratiti.lajkujMe wrote:Falling skies je bila dobra prvu i drugu sezonu, imala je dobar potencijal ali kao sto je s vecinom ovakvih serija pati ih slab budzet tako da su se fokusirali na "ljudski" aspekat ili ti ga nemamo love snimace na jednoj lokaciji u sumi pola sezone. Radnja je bila nekad prebrza nekad prespora. Scene akcije i nisu nesto. Po meni velik potencijal ali slabo iskoristen pricu su mogli puno bolje uraditi ali eto sta se moze.
Btw kraj je fuj bio znaci fuj da ne pokvarim nikome ugodjaj moja preporuka ne gledajte posljednih 15 minuta zadnje epizode serije.
Odlican opis citavog tog americkog tresa od 1950ih do danas koji se cijelom svijetu prodaje kao naucna fantastika. Poljski pisac Stanislaw Lem je davno pisao o tome zbog cega su ga zamrzili svi ti "veliki" americki izdavaci i autori zato sto ih je optuzio da kvalitet poistovjecavaju sa komercijalnim uspjehom.ExNihilo wrote:petparačko smeće.