Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
zonbirile
#1426 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
unicredit,sao paolo isti gazda.
- _BaD_BoY
#1427 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Prvo, ja ne spocitavam Radoncicu to sto suti o korupciji Milorada Dodika, ja mu spocitavam to sto kaze da te korupcije nema, da se to Dodiku u Sarajevu montira od strane SIPA-e. Vidis li razliku ?1gorstak wrote:_BaD_BoY wrote:pa covjek je u pravu..znaju amerikanci sve ko je i sta je dodik i sta cekaju ako imaju nesto protiv njega..da se to koristi za neku politicku ucijenu imalo bi efekta nakon ovih sastanaka koji su organizovani pod posredstvom amerike i EU.Ovo sto OHR radi je cisto licemjerje.I to sto fahro ne govori da je dodik kriminalac nego se bavi nekim drugim pitanjima po meni je i bolje..Ima sud neka dokaze to sve a ne ovi nasi politicari po novinama se proseraju o dodiku i njegovom kriminalu i onda im dodik lijepo na svakom sastanku poruci "ko vas jebe"..1gorstak wrote:Opravdava i Dodikov secesionizam, za to optuzujuci Gregoriana, a opravdava i Dodikov kriminal, tezom da SIPA nema nista protiv Dodika. Ako on nije saradnik srpskih tajnih sluzbi, ne znam ko je.
I drugo, nauci se praviti razliku izmedju politickog neslaganja i izdaje. Radoncic se moze razici s ostalim politicarim po pitanju autoputa, ne moze se razici po pitanju opasnosti zvane Dodik
pa sta su postigli ovi sto napadaju dodika..neka puste dodika i njegov kriminal i bave se drugim stvarima.ni ja nebi nikad pregovarao sa nekim ko me naziva kriminalcem i slicno.i ako sipa ima neke dokaze zasto se vise ovaj cirkus ne prekine.ja mislim da bi se fahrudim sa ovim svojim pristupom prije dogovorio sa dodikom oko 1000 stvari nego ovi sto ga sad pljuju pa ih taj isti ignorise..ajd da ja tebe komsija pljujem pa da se dogovorimo oko međe..ma daj ba..
-
Kenan-sa
#1428 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radoncic je pravo osvjezenje na politickoj sceni BIH,covjek koji od ove drzave moze napraviti Svicarsku! On je bosanski Berluskoni.. SBB ce na narednim izborima dozivjeti procvat,a tu opasnost su prepoznali iz SDP-a i sada preko svojih placenika treba bombardovati Radoncica ,ali ko jos vjeruje placenicima i komunistima? SDP treba prvo ocistiti ispred svojih vrata pa se onda usudjivati napadati druge,kad Hadzica,Ivanisevica,Lagumdziju i Behmena posalju u zasluzenu robiju mozda se i mogu nadati kojoj poziciji na narednim izborima,komunista u ovoj drzavi je sve manje pa i njihovi idoli nece imati nikakve sanse u periodu koji slijedii! Reci NE kriminalu i korupciju SDP.ovaca-licemjera!
- 1gorstak
#1429 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
1. pogresno si me citirao_BaD_BoY wrote:pa sta su postigli ovi sto napadaju dodika..neka puste dodika i njegov kriminal i bave se drugim stvarima.ni ja nebi nikad pregovarao sa nekim ko me naziva kriminalcem i slicno.i ako sipa ima neke dokaze zasto se vise ovaj cirkus ne prekine.ja mislim da bi se fahrudim sa ovim svojim pristupom prije dogovorio sa dodikom oko 1000 stvari nego ovi sto ga sad pljuju pa ih taj isti ignorise..ajd da ja tebe komsija pljujem pa da se dogovorimo oko međe..ma daj ba..
2. i ja sam za to da Radoncic pusti Dodika, da ga ne brani ako ga vec ne napada
3. nije tvoje da branis Dodika tezom da mu SIPA montira kriminal
4. sa Dodikom se mozes dogovoriti samo ako ne zelis jacanje drzave, kako bi se ti dogovorio s Karadzicem ?
Nego, ti si potpuno preuzeo matricu Nikole Spirica koji tvrdi da je za Dodikovo divljanje odgovorno Sarajevo. Odnosno, kada bi Sarajevo popustilo Dodiku, imali bi mir. Kada bi mahali bijelom zastavom, prestali bi nas gadjati snajperima s Jevrejskog groblja.
Nabijem ja takvu kooperativnost, to nije kooperativnost, to je kapitulacija. Nema kapitulacije, ima da se gnjavimo sa Dodikom ovako jos 50 godina, a ako se odluci na silu, dobice ovo u analni otvor. I on i oni koji se, kao sto je to Abdic uradio, svrstaju na stranu velikosrpstva.
Last edited by 1gorstak on 04/11/2009 20:36, edited 1 time in total.
- Fair Life
#1430 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Eeeee dobre reference... u kurac krasni.Kenan-sa wrote:Radoncic je pravo osvjezenje na politickoj sceni BIH,covjek koji od ove drzave moze napraviti Svicarsku! On je bosanski Berluskoni.. SBB ce na narednim izborima dozivjeti procvat,a tu opasnost su prepoznali iz SDP-a i sada preko svojih placenika treba bombardovati Radoncica ,ali ko jos vjeruje placenicima i komunistima? SDP treba prvo ocistiti ispred svojih vrata pa se onda usudjivati napadati druge,kad Hadzica,Ivanisevica,Lagumdziju i Behmena posalju u zasluzenu robiju mozda se i mogu nadati kojoj poziciji na narednim izborima,komunista u ovoj drzavi je sve manje pa i njihovi idoli nece imati nikakve sanse u periodu koji slijedii! Reci NE kriminalu i korupciju SDP.ovaca-licemjera!
PS. Nemoj ga vise hvaliti ako hoces da ti Fahro plati cevape.
-
zonbirile
#1431 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je bivši sekretar OOSK Titograd
nema validno državljanstvo i kao takav slijedio bi mu progon iz normalne zemlje
-----------------------------------------
+ radi ovoga gore ne može imati stranku u BiH
nema validno državljanstvo i kao takav slijedio bi mu progon iz normalne zemlje
-----------------------------------------
+ radi ovoga gore ne može imati stranku u BiH
- 1gorstak
#1432 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Tu se svakako slazemoKenan-sa wrote:Radoncic je ........ bosanski Berluskoni..
Berluskoni, korupcija, 1998
Berluskoni, korupcija, 2009
-
edinbug
#1433 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kenan-sa wrote:Radoncic je pravo osvjezenje na politickoj sceni BIH,covjek koji od ove drzave moze napraviti Svicarsku! On je bosanski Berluskoni.. SBB ce na narednim izborima dozivjeti procvat,a tu opasnost su prepoznali iz SDP-a i sada preko svojih placenika treba bombardovati Radoncica ,ali ko jos vjeruje placenicima i komunistima? SDP treba prvo ocistiti ispred svojih vrata pa se onda usudjivati napadati druge,kad Hadzica,Ivanisevica,Lagumdziju i Behmena posalju u zasluzenu robiju mozda se i mogu nadati kojoj poziciji na narednim izborima,komunista u ovoj drzavi je sve manje pa i njihovi idoli nece imati nikakve sanse u periodu koji slijedii! Reci NE kriminalu i korupciju SDP.ovaca-licemjera!
Radoncic ce ga podojkiti pravo. Dzaba mu i Avaz i reis i Dodik i Miskovic i Milo, treba li dalje ?
-
detroit-mercy
#1434 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To Kenooooo, ja sto me nadahnu sad cu pristupnicu vaditi.Kenan-sa wrote:Radoncic je pravo osvjezenje na politickoj sceni BIH,covjek koji od ove drzave moze napraviti Svicarsku! On je bosanski Berluskoni.. SBB ce na narednim izborima dozivjeti procvat,a tu opasnost su prepoznali iz SDP-a i sada preko svojih placenika treba bombardovati Radoncica ,ali ko jos vjeruje placenicima i komunistima? SDP treba prvo ocistiti ispred svojih vrata pa se onda usudjivati napadati druge,kad Hadzica,Ivanisevica,Lagumdziju i Behmena posalju u zasluzenu robiju mozda se i mogu nadati kojoj poziciji na narednim izborima,komunista u ovoj drzavi je sve manje pa i njihovi idoli nece imati nikakve sanse u periodu koji slijedii! Reci NE kriminalu i korupciju SDP.ovaca-licemjera!
Nego ako je Scepo Berluskoni ko ce biti Cicolina.
- _BaD_BoY
#1435 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja opet kazem..kada dodika optuze onda se moze iznositi konacno misljenje..meni taj krmak uopste nije dobar i zbog svojih poteza i zbog svojih izjava al sto se tice kriminala to neka na sudu dokazu i imamo cvrste temelje za raspravu..politicari iz federacije samo pljuu dodika a mislim da cemo se sloziti obojica da ga ne diraju i rade na tome da sa rijeci predju na djela..i neznam zasto mi uopste idemo sa udaranjem na dodika,kad nismo uredili ni ovu nasu pederaciju..1. pogresno si me citirao
4. sa Dodikom se mozes dogovoriti samo ako ne zelis jacanje drzave, kako bi se ti dogovorio s Karadzicem ?
Nego, ti si potpuno preuzeo matricu Nikole Spirica koji tvrdi da je za Dodikovo divljanje odgovorno Sarajevo. Odnosno, kada bi Sarajevo popustilo Dodiku, imali bi mir. Kada bi mahali bijelom zastavom, prestali bi nas gadjati snajperima s Jevrejskog groblja.
Nabijem ja takvu kooperativnost, to nije kooperativnost, to je kapitulacija. Nema kapitulacije, ima da se gnjavimo sa Dodikom ovako jos 50 godina, a ako se odluci na silu, dobice ovo u analni otvor. I on i oni koji se, kao sto je to Abdic uradio, svrstaju na stranu velikosrpstva.
- 1gorstak
#1436 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radoncic iznosi konacno misljenje. Radoncic kaze da SIPA Dodiku montira kriminal. Cak i velikosrpski krugovi u manjem entitetu koji djeluju kroz SDS i radikale, optuzuju Milorada Dodika za kriminal, a djelovanje SIPA-e spominju kao reakciju na Dodikovo gusenje pravosudnih organa u manjem entitetu._BaD_BoY wrote:ja opet kazem..kada dodika optuze onda se moze iznositi konacno misljenje.....1. pogresno si me citirao
Znaci, ako vec neces da donosis sud o Dodikovoj korumpiranosti, OK. Ali onda nemoj braniti Radoncica koji donosi taj sud, jer se ovdje kritikuje upravo tu tvrdnju da SIPA montira kriminal Dodiku.
Jel' opet nisi shvatio sta ti se govori ?
-
zonbirile
#1437 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
------------------------------------------------------------------------------------------------------1gorstak wrote:_BaD_BoY wrote:ja opet kazem..kada dodika optuze onda se moze iznositi konacno misljenje.....1. pogresno si me citirao
valjda si mislio osude,optužnica nije ništa,a sem toga ko je to od političara optužen i osuđen?Poklopi se,nemoj više,šetaj,okani se svojih tlapnji.
-
spokojan
#1438 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisam skontao zasto su Fahru tako uzbudile one nekakve shememe i shemice??? Pa, ono izgleda kao uradak nekog amatera pripravnika. I sta uopce znace one sheme? Sta prikazuju, a da nije obradjivano u emisijama poput 60 minuta ili u magazinima poput dana ili slobodne bosne?
- kiky
#1439 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
vidjela žaba da se konji potkivaju pa digla noge ...
-
spokojan
#1440 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
evo fahre na bhtv, crta.
malo se popravio u neverbalnoj, pa i verbalnoj komunikaciji.
medjutim retorika ga jebe. vazda netko drugi kriv ... selimovici, sdp, raffi, zufer ... a i ovo sto svoje probleme predstavlja kao problem cijelog naroda bosnjaka ... ne mislim da mu je mudro ... vidjet cemo ...
malo se popravio u neverbalnoj, pa i verbalnoj komunikaciji.
medjutim retorika ga jebe. vazda netko drugi kriv ... selimovici, sdp, raffi, zufer ... a i ovo sto svoje probleme predstavlja kao problem cijelog naroda bosnjaka ... ne mislim da mu je mudro ... vidjet cemo ...
-
popajic
#1441 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sta znace one sheme?spokojan wrote:Nisam skontao zasto su Fahru tako uzbudile one nekakve shememe i shemice??? Pa, ono izgleda kao uradak nekog amatera pripravnika. I sta uopce znace one sheme? Sta prikazuju, a da nije obradjivano u emisijama poput 60 minuta ili u magazinima poput dana ili slobodne bosne?
Pa, bice da nesto znace...
FTV tvrdi
Mafija priprema atentat na Hadžiomerovića
Bugarska mafija priprema atentat na urednika i voditelja FTV-ovog političkog magazina 60 minuta, Bakira Hadžiomerovića, objavila je danas Federalna televizija.
Naime, FTV navodi kako bugarska mafija, čiji je domaći jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na Hadžiomerovića.
Navodno, dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac već duže vrijeme planiraju ubistvo urednika 60 minuta, koji godinama zbog svog novinarskog rada živi izvrgnut konstantnim prijetnjama, te je pod službenim policijskim nadzorom i stalnom pratnjom.
Sarajevo 10.11.09.
-
nihoniho
#1442 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
e ako raja popusi radoncicevu pricu, onda stvarno i definitivno nismo normalni.
najveci fol famoznih shema je sto niko od "napadaca" nije konkretno objasnio na koji nacin one slicice ukazuju na kriminal, terorizam i zavjeru protiv bosnjaka, uopsteno.
najveci fol famoznih shema je sto niko od "napadaca" nije konkretno objasnio na koji nacin one slicice ukazuju na kriminal, terorizam i zavjeru protiv bosnjaka, uopsteno.
-
zonbirile
#1443 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
niko ni da objasni da zbir imovine likova sa sheme/halke je cca 10 milijardi,haman koliko nedostaje
- Banksy
#1444 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Armadilo Gutić
odličan intervju sinoć 
-
goibos
#1445 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
u iščekivanju vijesti " farhin formalni odlazak u zatvor"...
-
damirm
#1446 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahrin agresivni gard u stilu pravog avlijanera. Jalijas par excellence. Onaj momak se hrabro drzao. Ipak bio bi red da nauci razliku izmedju prihoda i profita.
- uvjek dobar gost
#1447 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dodik će dobiti partnera za daljnju radikalizaciju situacije, Reis će dobiti političkog pokrovitelja za posljednju fazu svog nauma, nepismeni svijet će dobiti lažnu nadu, a mi ostali ćemo ga opet izduvati i opet će nam proći par godina u sranju. Gledah sinoć Fahru i ja mu skidam kapu, sve je odradio za 10-ku, za prosječnog i neupućenog gledaoca, Fahro je čist kao suza, dominirao je i sve u svemu bio je uspješan. Najljući sam na lažnu opoziciju koju u svakom pogledu treba bojkotovati jer su smeće koje ne radi ništa već najmanje deset godina i zbog toga Fahro i "Fahrići" imaju vijetar u leđa !
Fahro je našao uzor u Berlockoniju... i naučio je sve što je trebao.... i sam će pokušati da uzjaše nas sve skupa....
Ja mu skidam kapu mada intimno sam razočaran da ljudi u njemu vide neki izlaz i neku nadu, možete misliti u kakvoj smo poziciji da neki dio populacije njega vidi kao potencijalnog spasioca !
Zlaja Zlaja baš si krme !
Fahro je našao uzor u Berlockoniju... i naučio je sve što je trebao.... i sam će pokušati da uzjaše nas sve skupa....
Ja mu skidam kapu mada intimno sam razočaran da ljudi u njemu vide neki izlaz i neku nadu, možete misliti u kakvoj smo poziciji da neki dio populacije njega vidi kao potencijalnog spasioca !
Zlaja Zlaja baš si krme !
-
leo karan
#1448 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radoncic igra na kartu podanickog mentaliteta naseg naroda
jos od rastanka sa Alijom narod osjeca neodoljivu potrebu za slijedecim idolom.
sad je pravo vrijeme
Novo vrijeme donosi i nove karakterne osobine, ovaj je po ukusu reisa (kome mi da se prilagodjavamo) agresivan.
njih dvojica ovu igru igraju skupa
pojava Radoncica smirit ce podanicki nagon Bosnjaka
jos od rastanka sa Alijom narod osjeca neodoljivu potrebu za slijedecim idolom.
sad je pravo vrijeme
Novo vrijeme donosi i nove karakterne osobine, ovaj je po ukusu reisa (kome mi da se prilagodjavamo) agresivan.
njih dvojica ovu igru igraju skupa
pojava Radoncica smirit ce podanicki nagon Bosnjaka
-
popajic
#1449 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
[quote]'Dont steal, the government hates competition'[/quote]
Novi i stari tajkuni bi trebali narodu redovno dijeliti letke sa ovom recenicom.
Tek toliko da se zna sta kome pripada...halka do halke palata...
Novi i stari tajkuni bi trebali narodu redovno dijeliti letke sa ovom recenicom.
Tek toliko da se zna sta kome pripada...halka do halke palata...
-
popajic
#1450 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
dupli 
Last edited by popajic on 11/11/2009 17:04, edited 3 times in total.