Dohakat cemo mi njemuburek_in_space wrote:Jes' pa da onog kloca niko ne skloni sa klupe narednih 30 godina.rashtiman wrote: Slobodno zavrsi sto si poceo![]()
Ali o tome cemo na temi o FK Sarajevu
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1426 Re: Arsenal F.C.
- -danTe-
#1427 Re: Arsenal F.C.
jedno pitanje,mozda malo glupo,al' Boze moj
kako se izgovara Koscielny jer ono veceras mi bas usi paralo...

kako se izgovara Koscielny jer ono veceras mi bas usi paralo...
- Ridjobrki
#1428 Re: Arsenal F.C.
''Košielni'' s tim da je meko Š kao što ga imaju Crnogorci u novom pravopisu a I faktički ispadne J. Meko Š je ono između S i Š što bi mi Krajišnici nazvali ''sarajevsko šanersko Š'' 
- -danTe-
#1429 Re: Arsenal F.C.
ma i ja sam mislio da je tako,ali me onaj veceras nesretnik od komentatora...Ridjobrki wrote:''Košielni'' s tim da je meko Š kao što ga imaju Crnogorci u novom pravopisu a I faktički ispadne J. Meko Š je ono između S i Š što bi mi Krajišnici nazvali ''sarajevsko šanersko Š''
- Topla voda
#1430 Re: Arsenal F.C.
mnogo srece,van persi zapucao 5 poluprilika i venger se preznojavao kontajuci da li da ga izvede.
ja bih ga izveo,poceo me lik nervirati..venger ga je ostavio ..i bilo je sto je bilo
i to je jos jedan od razloga zasto ja nisam menadjer arsenala
ja bih ga izveo,poceo me lik nervirati..venger ga je ostavio ..i bilo je sto je bilo
i to je jos jedan od razloga zasto ja nisam menadjer arsenala
-
Bordolini
#1431 Re: Arsenal F.C.
Rezultatom prezadovoljan bas kao i igrom u drugom poluvremenu.
Prvo poluvrijeme je bilo "vezite se polijecemo", posjed lopte nikakav a samim tim i igra. Da je jos jedna od onih neuspjelih ofsajd zamki zavrsila golom mislim da bi i cijela tekma otisla u skroz drugom pravcu. Srecom nije.
Odbrana je tanka, to sto su odigrali jedno dobro poluvrijeme pa cak i protiv jebene Barce ne znaci da sutra nece titulu upropastiti protiv nekih anonimusa. Doduse u prvom su pravo visoko bili postavljeni pa su lagano ispadali, u drugom je to korigovano i uz malo vise pozrtvovanosti i trke uspjeli su skroz iskljuciti Barsin napad.
Ali eto, nije vrijeme za kritike, treba uzivati ove 3 hefte pa sta god da bude u revansu.
Prvo poluvrijeme je bilo "vezite se polijecemo", posjed lopte nikakav a samim tim i igra. Da je jos jedna od onih neuspjelih ofsajd zamki zavrsila golom mislim da bi i cijela tekma otisla u skroz drugom pravcu. Srecom nije.
Odbrana je tanka, to sto su odigrali jedno dobro poluvrijeme pa cak i protiv jebene Barce ne znaci da sutra nece titulu upropastiti protiv nekih anonimusa. Doduse u prvom su pravo visoko bili postavljeni pa su lagano ispadali, u drugom je to korigovano i uz malo vise pozrtvovanosti i trke uspjeli su skroz iskljuciti Barsin napad.
Ali eto, nije vrijeme za kritike, treba uzivati ove 3 hefte pa sta god da bude u revansu.
-
Dead Man Walking
#1432 Re: Arsenal F.C.
Navijao sam za Arsenal, nadam se da mogu proci, al realno gledajuci slabe su im sanse. Barsa djelovala kao da igra s pola snage, narocito prema naprijed i da su bili ozbiljniji mogli su rijesiti pitanje prolaza vec sad.
- ultima_palabra
#1433 Re: Arsenal F.C.
Eh hajde sad nek neko kaže da Koscielny loš igrač 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1434 Re: Arsenal F.C.
Koscielny je loš igrač , Spaha je za njega Tony Adams
. Zadovoljan 
- makkaj
#1435 Re: Arsenal F.C.
Vile (i Villa) su nas nosale pola utakmice...po meni za ona sranja iz prvog poluvremena i nije kriva toliko odbrana već vezni red koji je puštao barsine majstore sredine terena da nesmetano daju loptu u for mesiju i villi, gdje đuro i koščati nisu imali šanse, ipak duplo su sporiji jbg neznam kako da se dobro postavljaju donji su. a kepecima iz barsinog napada je dovoljno da osjete dah odbrambenog igrača na vratu pa da padnu i to poprilično uvjerljivo, za penal.
Uglavnom Barsa je strašna, to svi znaju, Arsenal jedina ekipa koja se iole može nadigravati sa njima..
Uglavnom Barsa je strašna, to svi znaju, Arsenal jedina ekipa koja se iole može nadigravati sa njima..
- ultima_palabra
#1436 Re: Arsenal F.C.
-
sinkaspud
#1437 Re: Arsenal F.C.
Da se ne vraca Vermalen mozda bi i vjerovao u ovakav transfer jer Spahic sigurno jeste bolji od onog Squilacija koji je nevidjen kiks, ovako nema sanse pa Wenger u Januaru kad je ostao na 2 stopera nije doveo nikoga a da dovede na ljeto kad ce imati cetvoricu.
- belafonte
#1438 Re: Arsenal F.C.
Čestitke Arsenalu, nek ste ispišali filozofe 
Sad u revanšu igrat na Walcotta, oo kad pony protrči po onoj livadi od Nou Kampa
, dvije kontre spucat i 1/4 finale je na pomolu ...
Sad u revanšu igrat na Walcotta, oo kad pony protrči po onoj livadi od Nou Kampa
- ultima_palabra
#1439 Re: Arsenal F.C.
Čestitke i Wengeru, kad je napravio izmjene pomislio sam da je ono samoubistvo... Cesc-Wilshere-Arshavin-Nasri-RVP-Bendtner protiv Barce
Ali ispravno je vidio da je ofanzivna moć Barce smanjena izlaskom Ville i da su glavom već u svlačionici... stavio je sve žetone i dobio 
-
extraordinary
#1440 Re: Arsenal F.C.
psydelija wrote:il` se ti salis il` si arsen wenger?!extraordinary wrote:Stil igre nije toliko sličan bio večeras koliko se to čini na prvi pogled. Arsenal igra puno brži i direktniji fudbal, večeras je pravo puno Arsenalovih pasova išlo i preko 40 m.![]()
ps: slican da slicniji ne postoji ni na ps3.
Ja ti kažem da to nije toliko slično, Arsenal igra brže i direktnije, ne pegla loptu nikad po 80% vremena. Najveća sličnost je što igraju totalno ofanzivan fudbal, već odatle kreću razlike.
- OptimusPrime
#1441 Re: Arsenal F.C.
Da li je do mene ili je sinoc Zoran Suko previse favorizirao Barcelonu i pristrasno komentarisao.
Meni je fakat dosadio nakon 10 minuta.
-
vryzas
#1442 Re: Arsenal F.C.
Definitivno dvije ekipe koje vrijedi gledati
...Barca je trenutno top, vrh, nema dalje
...bilo bi mi drago da Arsenal prodje dalje ali...tesko, fakat tesko 
Wenger bi definitivno morao potrositi nesto para i kupiti jos 2-3 igraca...frajko isto kao da trosi iz svog dzepa
...dobar stoper i dobar spic bi pokrili sve "rupe" 
Wenger bi definitivno morao potrositi nesto para i kupiti jos 2-3 igraca...frajko isto kao da trosi iz svog dzepa
- Sezam
#1443 Re: Arsenal F.C.
Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze 
-
LSD
#1444 Re: Arsenal F.C.
Pa šta bi prošle godineSezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze
- Obuca9
#1445 Re: Arsenal F.C.
Ma kome je to Barca uvalila 4 ove godine? Možda nekom petoligašu, kakvi oniSezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1446 Re: Arsenal F.C.
LSD wrote:Pa šta bi prošle godineSezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze
- Sezam
#1447 Re: Arsenal F.C.
Pa sta bi ove godine? Sto ne uvalise sinoc?LSD wrote:Pa šta bi prošle godineSezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze
-
LSD
#1448 Re: Arsenal F.C.
Pa promašili šanse i šta sadSezam wrote:Pa sta bi ove godine? Sto ne uvalise sinoc?LSD wrote:Pa šta bi prošle godineSezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze
- Sezam
#1449 Re: Arsenal F.C.
Pa mogao je i Arsenal uvaliti cetiri sinoc pa nijeLSD wrote:Pa promašili šanse i šta sadSezam wrote:Pa sta bi ove godine? Sto ne uvalise sinoc?LSD wrote: Pa šta bi prošle godine
što ne znaci da nece u uzvratu biti 5 komada, moglo je sinoc da Messi i Pedro nisu srali ali nije išlo i jbg sad.
-
C'è solo l'Inter
#1450 Re: Arsenal F.C.
jest ga vala precero, jel se ukaze messijev lik suko svrsava, vidjelo sa da mu bi krivo kad im arsenal okrenuOptimusPrime wrote:Da li je do mene ili je sinoc Zoran Suko previse favorizirao Barcelonu i pristrasno komentarisao.