Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1426 Re: Arsenal F.C.

Post by bordo gandalf »

burek_in_space wrote:
rashtiman wrote: Slobodno zavrsi sto si poceo :D
Jes' pa da onog kloca niko ne skloni sa klupe narednih 30 godina. :-)

Ali o tome cemo na temi o FK Sarajevu :wink:
Dohakat cemo mi njemu :D
-danTe-

#1427 Re: Arsenal F.C.

Post by -danTe- »

jedno pitanje,mozda malo glupo,al' Boze moj :mrgreen:
kako se izgovara Koscielny jer ono veceras mi bas usi paralo... :-) :)
Ridjobrki

#1428 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

''Košielni'' s tim da je meko Š kao što ga imaju Crnogorci u novom pravopisu a I faktički ispadne J. Meko Š je ono između S i Š što bi mi Krajišnici nazvali ''sarajevsko šanersko Š'' :mrgreen:
-danTe-

#1429 Re: Arsenal F.C.

Post by -danTe- »

Ridjobrki wrote:''Košielni'' s tim da je meko Š kao što ga imaju Crnogorci u novom pravopisu a I faktički ispadne J. Meko Š je ono između S i Š što bi mi Krajišnici nazvali ''sarajevsko šanersko Š'' :mrgreen:
ma i ja sam mislio da je tako,ali me onaj veceras nesretnik od komentatora... :-) :mrgreen: :mrgreen:
Topla voda

#1430 Re: Arsenal F.C.

Post by Topla voda »

mnogo srece,van persi zapucao 5 poluprilika i venger se preznojavao kontajuci da li da ga izvede.

ja bih ga izveo,poceo me lik nervirati..venger ga je ostavio ..i bilo je sto je bilo :D

i to je jos jedan od razloga zasto ja nisam menadjer arsenala :D
Bordolini

#1431 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Rezultatom prezadovoljan bas kao i igrom u drugom poluvremenu. :thumbup:
Prvo poluvrijeme je bilo "vezite se polijecemo", posjed lopte nikakav a samim tim i igra. Da je jos jedna od onih neuspjelih ofsajd zamki zavrsila golom mislim da bi i cijela tekma otisla u skroz drugom pravcu. Srecom nije.
Odbrana je tanka, to sto su odigrali jedno dobro poluvrijeme pa cak i protiv jebene Barce ne znaci da sutra nece titulu upropastiti protiv nekih anonimusa. Doduse u prvom su pravo visoko bili postavljeni pa su lagano ispadali, u drugom je to korigovano i uz malo vise pozrtvovanosti i trke uspjeli su skroz iskljuciti Barsin napad. :thumbup:
Ali eto, nije vrijeme za kritike, treba uzivati ove 3 hefte pa sta god da bude u revansu. :wink:
Dead Man Walking

#1432 Re: Arsenal F.C.

Post by Dead Man Walking »

Navijao sam za Arsenal, nadam se da mogu proci, al realno gledajuci slabe su im sanse. Barsa djelovala kao da igra s pola snage, narocito prema naprijed i da su bili ozbiljniji mogli su rijesiti pitanje prolaza vec sad.
ultima_palabra

#1433 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Eh hajde sad nek neko kaže da Koscielny loš igrač 8-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1434 Re: Arsenal F.C.

Post by 1946 »

Koscielny je loš igrač , Spaha je za njega Tony Adams :D . Zadovoljan :P
makkaj

#1435 Re: Arsenal F.C.

Post by makkaj »

Vile (i Villa) su nas nosale pola utakmice...po meni za ona sranja iz prvog poluvremena i nije kriva toliko odbrana već vezni red koji je puštao barsine majstore sredine terena da nesmetano daju loptu u for mesiju i villi, gdje đuro i koščati nisu imali šanse, ipak duplo su sporiji jbg neznam kako da se dobro postavljaju donji su. a kepecima iz barsinog napada je dovoljno da osjete dah odbrambenog igrača na vratu pa da padnu i to poprilično uvjerljivo, za penal.
Uglavnom Barsa je strašna, to svi znaju, Arsenal jedina ekipa koja se iole može nadigravati sa njima..
ultima_palabra

#1436 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

:lol: Cijenim Spahinu srčanost, ali daleko je on od ovog nivoa fudbala.
sinkaspud

#1437 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Da se ne vraca Vermalen mozda bi i vjerovao u ovakav transfer jer Spahic sigurno jeste bolji od onog Squilacija koji je nevidjen kiks, ovako nema sanse pa Wenger u Januaru kad je ostao na 2 stopera nije doveo nikoga a da dovede na ljeto kad ce imati cetvoricu.
belafonte

#1438 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Čestitke Arsenalu, nek ste ispišali filozofe :oops:

Sad u revanšu igrat na Walcotta, oo kad pony protrči po onoj livadi od Nou Kampa :dance:, dvije kontre spucat i 1/4 finale je na pomolu ...
ultima_palabra

#1439 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Čestitke i Wengeru, kad je napravio izmjene pomislio sam da je ono samoubistvo... Cesc-Wilshere-Arshavin-Nasri-RVP-Bendtner protiv Barce :shock: Ali ispravno je vidio da je ofanzivna moć Barce smanjena izlaskom Ville i da su glavom već u svlačionici... stavio je sve žetone i dobio :)
extraordinary

#1440 Re: Arsenal F.C.

Post by extraordinary »

psydelija wrote:
extraordinary wrote:Stil igre nije toliko sličan bio večeras koliko se to čini na prvi pogled. Arsenal igra puno brži i direktniji fudbal, večeras je pravo puno Arsenalovih pasova išlo i preko 40 m.
il` se ti salis il` si arsen wenger?! :D

ps: slican da slicniji ne postoji ni na ps3.

Ja ti kažem da to nije toliko slično, Arsenal igra brže i direktnije, ne pegla loptu nikad po 80% vremena. Najveća sličnost je što igraju totalno ofanzivan fudbal, već odatle kreću razlike.
OptimusPrime

#1441 Re: Arsenal F.C.

Post by OptimusPrime »

Da li je do mene ili je sinoc Zoran Suko previse favorizirao Barcelonu i pristrasno komentarisao.

Meni je fakat dosadio nakon 10 minuta.
vryzas

#1442 Re: Arsenal F.C.

Post by vryzas »

Definitivno dvije ekipe koje vrijedi gledati 8) ...Barca je trenutno top, vrh, nema dalje :D ...bilo bi mi drago da Arsenal prodje dalje ali...tesko, fakat tesko :(
Wenger bi definitivno morao potrositi nesto para i kupiti jos 2-3 igraca...frajko isto kao da trosi iz svog dzepa :D :D :D :D...dobar stoper i dobar spic bi pokrili sve "rupe" :D
Sezam

#1443 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze :-D
LSD

#1444 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Sezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze :-D
Pa šta bi prošle godine :-)
Obuca9

#1445 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Sezam wrote:Sad u revansu samo igrati na to da se dadnu dva gola, pa nek Barca uvali cetiri ako moze :-D
Ma kome je to Barca uvalila 4 ove godine? Možda nekom petoligašu, kakvi oni :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1446 Re: Arsenal F.C.

Post by Entropio »

LSD wrote:
:lol: :lol:
Sezam

#1447 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

LSD wrote:
Pa sta bi ove godine? Sto ne uvalise sinoc?

;-)
LSD

#1448 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Sezam wrote:
LSD wrote:

;-)
Pa promašili šanse i šta sad :mrgreen: što ne znaci da nece u uzvratu biti 5 komada, moglo je sinoc da Messi i Pedro nisu srali ali nije išlo i jbg sad.
Sezam

#1449 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

LSD wrote:
Sezam wrote:
LSD wrote: Pa šta bi prošle godine :-)

;-)
Pa promašili šanse i šta sad :mrgreen: što ne znaci da nece u uzvratu biti 5 komada, moglo je sinoc da Messi i Pedro nisu srali ali nije išlo i jbg sad.
Pa mogao je i Arsenal uvaliti cetiri sinoc pa nije ;-) Arsenal je jaci ove sezone u odnosu na proslu, a Barcelona i nije bas.
C'è solo l'Inter

#1450 Re: Arsenal F.C.

Post by C'è solo l'Inter »

OptimusPrime wrote:Da li je do mene ili je sinoc Zoran Suko previse favorizirao Barcelonu i pristrasno komentarisao.

Meni je fakat dosadio nakon 10 minuta.
jest ga vala precero, jel se ukaze messijev lik suko svrsava, vidjelo sa da mu bi krivo kad im arsenal okrenu :lol: :lol:
Post Reply