Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Armadilo wrote:Svratim do Dr.Techna u BBI da lafo pitam koliko im je Sony S i Galaxy SII i SIII.. Sony S 1089 KM, SII 1100 KM a SIII oko 1400 KM s tim da ima 10% popusta na ove cijene za placanje u kesu.. Kakvi giganti
PS. Dobra stvar je sto mozete probati telefon u radnji mada preskupo.
Jeste skupo, ali su to otprilike cijene legalno nabavljenih aparata sa punom garncijom. druga je stvar sto kod nas postoje piljare sa telefonima, ukradenim ili na neki drugi nelegalan nacin nabavljenim. Prosetajte po metropolama i pogledajte cijene SIM free telefona.
Mobilmanix wrote:E upravo o tome pricam , svi gledaju cijenu sto je i logicno , a garancija manje vise nego sam cisto onako morao dati komentar
Radi primjera Xperia S u Fontele je 750KM, a moze se i spustiti ako si vjest i na 700 a garancija je dvije godine. Sad ne znam sta spada u tu garanciju ali daje sigurnost
Meni rece lik u fontele da je Sony S 800 a da ce mi spustiti na 750. Ko je ovdje u pravu. haha
Armadilo wrote:Svratim do Dr.Techna u BBI da lafo pitam koliko im je Sony S i Galaxy SII i SIII.. Sony S 1089 KM, SII 1100 KM a SIII oko 1400 KM s tim da ima 10% popusta na ove cijene za placanje u kesu.. Kakvi giganti
PS. Dobra stvar je sto mozete probati telefon u radnji mada preskupo.
Jeste skupo, ali su to otprilike cijene legalno nabavljenih aparata sa punom garncijom. druga je stvar sto kod nas postoje piljare sa telefonima, ukradenim ili na neki drugi nelegalan nacin nabavljenim. Prosetajte po metropolama i pogledajte cijene SIM free telefona.
Ona radnja na Grbavici u shoppingu na prizemlju izmedju svih onih kladionica.Drug nedavno kupio polovan telefon,dao svoj i doplatio za Samsung II,mjesec ili dva garancije nisam sad siguran
Cokoladni wrote:Ona radnja na Grbavici u shoppingu na prizemlju izmedju svih onih kladionica.Drug nedavno kupio polovan telefon,dao svoj i doplatio za Samsung II,mjesec ili dva garancije nisam sad siguran
ma univerzalci... daju do 3 mjeseca na polovnjake, s tim da evo raja prica da to vazi samo za software i da ne pije puno vode kod njih
Sto se tice garancije obicno je koliko mozes drzat ruku u vatri ... Svi hvale operatere sto se tice garancije a iz licnog iskustva i od jos par prijatelja znam da je odgovor BH Telecoma na garanciju " APARAT JE POKVASEN " ... svi pokusavaju da izbjegnu realiziovat garanciju , nije bitno da li je operater ili prodavnica ili pijaca
Cokoladni wrote:Ona radnja na Grbavici u shoppingu na prizemlju izmedju svih onih kladionica.Drug nedavno kupio polovan telefon,dao svoj i doplatio za Samsung II,mjesec ili dva garancije nisam sad siguran
ma univerzalci... daju do 3 mjeseca na polovnjake, s tim da evo raja prica da to vazi samo za software i da ne pije puno vode kod njih
Dosta ovih mojih kod njih uzima telefone i do sada se desio samo jedan kvar,koji je popravljen za heftu,al ruku na srce bilo je ono danas ce sutra ce
tuzla075 wrote:Sto se tice garancije obicno je koliko mozes drzat ruku u vatri ... Svi hvale operatere sto se tice garancije a iz licnog iskustva i od jos par prijatelja znam da je odgovor BH Telecoma na garanciju " APARAT JE POKVASEN " ... svi pokusavaju da izbjegnu realiziovat garanciju , nije bitno da li je operater ili prodavnica ili pijaca
sto se tice telecoma moji obavezno uzimaju telefone tamo i do sada sve garancije su realizovane i to cak i u slucajevima kad je telefon ispadao i slicno
tuzla075 wrote:Sto se tice garancije obicno je koliko mozes drzat ruku u vatri ... Svi hvale operatere sto se tice garancije a iz licnog iskustva i od jos par prijatelja znam da je odgovor BH Telecoma na garanciju " APARAT JE POKVASEN " ... svi pokusavaju da izbjegnu realiziovat garanciju , nije bitno da li je operater ili prodavnica ili pijaca
sto se tice telecoma moji obavezno uzimaju telefone tamo i do sada sve garancije su realizovane i to cak i u slucajevima kad je telefon ispadao i slicno
Potpisujem! Imam 1001 zamjerku na BH Telecom, ali što se tiče garancije, dosad sam 2 puta iskoristio garanciju kod njih, jednom je bilo do telefona, a drugi put sestra prosula kafu po telefonu i oba puta su mi popravili (čekao sam 7 dana).
Potpisujem! Imam 1001 zamjerku na BH Telecom, ali što se tiče garancije, dosad sam 2 puta iskoristio garanciju kod njih, jednom je bilo do telefona, a drugi put sestra prosula kafu po telefonu i oba puta su mi popravili (čekao sam 7 dana).
ma sve to ok, al evo citam stalno neke realizacije garancije kod telecoma, pa sta je to sa njihovim telefonima pa moras uvjek nosit na popravak
Curve wrote:
ma sve to ok, al evo citam stalno neke realizacije garancije kod telecoma, pa sta je to sa njihovim telefonima pa moras uvjek nosit na popravak
Njihovim telefonima? Mislis telefonima koji se prodaju preko njih a dobavila ih je treca firma?
Moje iskustvo sa garancijom je odlicno, dobio zamjenski telefon dok je moj bio na servisu. Za par dana zovu, kazu paprat je popravljen, ja servisu vratio njihov oni meni moj koji i dan danas sljaka.
Curve wrote:
Njihovim telefonima? Mislis telefonima koji se prodaju preko njih a dobavila ih je treca firma?
Moje iskustvo sa garancijom je odlicno, dobio zamjenski telefon dok je moj bio na servisu. Za par dana zovu, kazu paprat je popravljen, ja servisu vratio njihov oni meni moj koji i dan danas sljaka.
da mislim na telefone koje se prodaju preko njih.. mislim da je raja skontala vec na sta sam mislio kad sam napisao njihovi..
uglavnom, eto i kod tebe je bio mob na servisu, ne kazem da bude problem sa garancijom,neg uopce da se dovede do toga da mob mora na servis, ja koji god sam kupovao dosta u shopu svaki je radio normala, nikad potrebno nije bilo za servisom..
Ja sam svoj HTC kupio u kam connectingu i mogu reci da sam zadovoljan sa istim. Nisam nikako imao problema sa telefonom a koristim ga skoro 2 godine. I danas dan je mob ko nov, doduse imam gel masku pa nema ogrebotine na njemu...
Drago mi je vidjeti da je bilo i pozitivni iskustava sa Telecomom ... ja sam par telefona uzeo iz Sarajeva od jednog momka , nasao ga preko PIK-a i mogu samo reci rijeci hvale , od prvog javljanja do preuzimanja mobitela ... imao sam i garanciju, naravo da se garancija ne moze ocekivati 2 godine ali ni cijena nije astronomska ...
tuzla075 wrote:Drago mi je vidjeti da je bilo i pozitivni iskustava sa Telecomom ... ja sam par telefona uzeo iz Sarajeva od jednog momka , nasao ga preko PIK-a i mogu samo reci rijeci hvale , od prvog javljanja do preuzimanja mobitela ... imao sam i garanciju, naravo da se garancija ne moze ocekivati 2 godine ali ni cijena nije astronomska ...
Sta mislite o kupovini preko PIKa. Kakva su iskustva? Nesto nemam povjerenja, sve ko novi, stari mjesec dana a nema garancije Sumnjivo mi je porijeklo telefona.
nermin.padez wrote:Sta mislite o kupovini preko PIKa. Kakva su iskustva? Nesto nemam povjerenja, sve ko novi, stari mjesec dana a nema garancije Sumnjivo mi je porijeklo telefona.
Planiram MOZDA kupiti SGS2
Sent from my GT-I9000 using Jelly Bean
Ja sam imao par transakcija i sve je bilo OK i sa moje i sa druge strane. Ako te nesto interesuje, dogovoris se sa prodavcem, pregledas robu, znas i sam sta sve treba pogledati kad se telefon kupuje i ako je sve ok kupis a ako ti se ne sviđa samo kazes ne hvala i svako na svoju stranu.