Huliganstvo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1426 Re: Huliganstvo

Post by 1946 »

hrasno38 wrote:Hz su mi odlicna tema za sprdnju a daleko od nocnih mora. Vidis treba znati uzivati a za to u prkno moras ipak strpati malo vise godina. Ili si ocekivao da navijaci Borca zbog loseg rezultata ulete u teren???
Boga mi koliko nas spominješ najprije noćna mora. Ne vidim da se šprdaš, više se osjedi neka jed, mržnja :-D .
Džaba tebi što si tol'ko primio u prkno, kad ti je ono iz glave (ako je i bilo ikad) iscurilo. Izhlapilo valjda.
burek_in_space

#1427 Re: Huliganstvo

Post by burek_in_space »

@ismb , @hrasno38 i @1946 opomene...

Hoce li meni neko reci da li HZ imaju ekipu koja je zaduzhena za odrzhavanje reda na udarnoj tribini?!
Nekako s proljeća

#1428 Re: Huliganstvo

Post by Nekako s proljeća »

hrasno38 wrote:
1946 wrote::lol: džaba ne može on bez svoje [b]noćne more[/b], svog kompleksa ni dok mu tim izvlači dobar rezultat u BL :-D .
Hz su mi odlicna tema za sprdnju a daleko od nocnih mora. Vidis treba znati uzivati a za to u prkno moras ipak strpati malo vise godina. Ili si ocekivao da navijaci Borca zbog loseg rezultata ulete u teren???
8-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1429 Re: Huliganstvo

Post by 1946 »

Ama bolan koji stadion je demoliran? Što su slomljene 3 one plexiglas ploče što natkrivaju klupe za pomoćne igrače? Pa više štete ti ostane svaku noć u gradu od noćnih trkača koji ne mogu fuliti tramvajska stajališta. Koševo je samo od sebe oronulo, ako misliš da su za onu vlagu u zidovima i odvaljene zidove krive HZ onda si prolupao. Koliko pričate o demoliranju rekao bi čovjek ni jedna stolica nije preživila (a u stvarnosti ni jedna otkinuta nije). Dajte malo realnosti unesite u svoje živote, Jasmina Polić rekla 30 000 štete minimum. Pa sa 30 000 bi mogla renovirati stadion plus postaviti sve stolice što "te em 876543210" godinama lomi na jugu.

Edit: Neka da otkaz ako nema plate, što džaba da radi. On je policajac, dužnost mu je da ne djeluje u afektu.
madner

#1430 Re: Huliganstvo

Post by madner »

Do batinjana neduznih osoba je dosla zato sto je policija iskalila svoj bijes na njima. Uzrok bijesa je bila njihova nemoc da se suprostavi navijacima ranije, te manjak seksa.
Dialer

#1431 Re: Huliganstvo

Post by Dialer »

moderatoru sto ne sprijece kradju po tramvajima,autobusima,trolama,sto ne naprave jedinicu za to. hoces da kazes da su huligani veci problem od toga? Sto ne smijes iza pola 11 uci u tramvaj da te 3-4 narkomana ne zaskoce sa nozevima i to? Sta je veci problem evo ovako realno sad pricamo? Da ne pricham o ovim divljacima za volanom,utrkama nocnim itd?!
elSaik

#1432 Re: Huliganstvo

Post by elSaik »

Modu, tvoje pisanje bi imalo smisla da ne mašimo sitan detalj, a to je da je iz stava policajaca jasno da oni idu svjesno mlatiti navijače. Svako malo neko u ovom gradu bude izbodne, pretučen, pokraden, silovan, a jel iko ikad od tih počinilaca bio pretučen? Nije. Pa onaj Tasim mlati žene ispred suda pa niko ništa, gledaju! A čim se negdje pojavi navijač (u najširem smislu te riječi, pošto kod nas, očito, policajci klasificiraju navijačima svakoga ko se nađe u desetokilometarskom radijusu oko stadiona) on dobije batine. Nema tu, jel kriv, nije kriv, udari, a pričati, to ćemo kasnije. A i ta priča se poslije svodi na prijetnje da se potpišu izjave da je policija postupala prema propisima, jer ukoliko ne potpišeš još malo ćeš da se družiš sa policajcima.

I odgovorite mi, zašto bi mi više bilo žao onih redara i onog drota što je dobio po glavi od ovih momaka koji su okolo fatani i mlaćeni iako sa utakmicom, a kamoli ulijetanjem u teren, ganjanjem igrača i premlaćivanjem zaštitara, nisu imali nikakve veze?

Pa evo, maltretirali su ljude na utakmici JUNIORA.

A ta konstantna šuplja oko ne dovođenja djece iz straha od huligana ne pije vodu, ama baš nikako. Evo Željo ima trenutno prosjek od nekih 7-8 hiljada, a do prije godinu je jedva 2 hiljade dolazilo na tekme. I tad je bilo priča "ne dolaze jer ima huligana." Sad kao nema huligana, jel?
elSaik

#1433 Re: Huliganstvo

Post by elSaik »

A za premlaćivanje nevinih od strane policije ima? Ja huligane ne pravdam, ali vi drotove da, a jednom je jedan mudar čovjek rekao "jedino gore od samog zločina jeste njegovo pravdanje" i zbog toga izgubio glavu. Vjerovatno je bio navijač.
Dialer

#1434 Re: Huliganstvo

Post by Dialer »

Chuj zacharani krug.pa evo sto ne npr ne pocne od toga,da bude prevoz bezbjedan. da ne moram strahova hocel me neko izbost zbog 20 KM kad krenem u grad? Neka ocist eulice od cigana,narkomana,dilera,reketasha itd. lahko je za ostalo,"huligani" su najmanji problem u drzavi. Riba smrdi od glave. ;-)
nosara

#1435 Re: Huliganstvo

Post by nosara »

Sta je to "huliganizam policije"...?
Dialer

#1436 Re: Huliganstvo

Post by Dialer »

Kakve veze to podvucheno ima sa ubijanjem boga u ljudima,koji nemaju veze sa belajima u stadionu,koji nisu uljetali nikako?
madner

#1437 Re: Huliganstvo

Post by madner »

Ok, mene kao gradjana vise svrbe ninja kornjace koji mlate nasumice nego ti obracuni u stadionu.

Stadion je lakse izbjec.
nosara

#1438 Re: Huliganstvo

Post by nosara »

[quote="blent"]
Inače kod nas mahom navijači ubijaju i kradu ..... "Mater im njihovu" i za krizu u državi su krivi, da nije njih sve bi nam lale cvjetale gdje se god okrenemo....
Titi dragi, hajde se vrati pa opet otvori otok Goli da sve navijače tamo pošaljemo da nas napokon krene....
[quote]

A gdje stoje navijaci kad nisu na utakmicama...? U nekoj vitrini...?
HarnagaHarnaga

#1439 Re: Huliganstvo

Post by HarnagaHarnaga »

Ama sve dok ne stojis mirno kad policajac prolazi pored tebe, jebo drzavu. Sve dok pijana i drogirana balavurdija maltretira druge (svoj ili protivnicke - olosu je svejedno) gledaoce koji hoce da uzivaju u carima fudbalske igre, a ne da se 90 minuta izivljavaju nad okolnim ljudima i objektima, bacaju dimne bombe, odvaljuju...dakle sve dok ti idioiti, majmuni, propalice, sljam rade to sto rade, policiji treba dati otvorene ruke da ih lema do besvjesti. Udjes na teren, pet policajaca te roka pendrecima dok se ne onesvjestis, dok krv ne pocnes povracati pa da vidim hoces li opet iduce hevte. Stoko oloska. Zbog vas se desava da od policije nastradaju i normalni ljudi oko stadiona...Cuj smeta mu sto ga legitimise i zapise...pa ako si cist sta ti smeta, treba da podrzavas, legitimisace i onoga ko je doso da pravi hrsum...Samo kad vas pogledam opsujem one koji su bili protiv Tite i Golog Otoka. Rovio bi ti meni brdo za prugu Teslic - Derventa, Bihac - Sipovo...a ne pijan i drogiran lajo na zvijezde i nebesa i jos krivio policiju sto te legitimise.
nosara

#1440 Re: Huliganstvo

Post by nosara »

HarnagaHarnaga wrote:Ama sve dok ne stojis mirno kad policajac prolazi pored tebe, jebo drzavu. Sve dok pijana i drogirana balavurdija maltretira druge (svoj ili protivnicke - olosu je svejedno) gledaoce koji hoce da uzivaju u carima fudbalske igre, a ne da se 90 minuta izivljavaju nad okolnim ljudima i objektima, bacaju dimne bombe, odvaljuju...dakle sve dok ti idioiti, majmuni, propalice, sljam rade to sto rade, policiji treba dati otvorene ruke da ih lema do besvjesti. Udjes na teren, pet policajaca te roka pendrecima dok se ne onesvjestis, dok krv ne pocnes povracati pa da vidim hoces li opet iduce hevte. Stoko oloska. Zbog vas se desava da od policije nastradaju i normalni ljudi oko stadiona...Cuj smeta mu sto ga legitimise i zapise...pa ako si cist sta ti smeta, treba da podrzavas, legitimisace i onoga ko je doso da pravi hrsum...Samo kad vas pogledam opsujem one koji su bili protiv Tite i Golog Otoka. Rovio bi ti meni brdo za prugu Teslic - Derventa, Bihac - Sipovo...a ne pijan i drogiran lajo na zvijezde i nebesa i jos krivio policiju sto te legitimise.
:lol:

Kad se sjetim "marice"... Fino ga spodbiju ispod ruke, kulturno ga dovedu i plasiraju u "maricu", ondak udje jal' jedan jal' dvojca-trojca... A "marica" imala mehkane amortizere, ljulja se ko da ce se preturit...

Poslije "razgovora" izadju organi, ovog vatrogasci prebace preko ograde, malo ga poliju vodom, cojek se koji put strese i mirna Bosna, a boga mi i sire...

O preventivnim samarima, cisto da imas u vidu da neko brine o sigurnosti, da ne pricam...

Doduse, to je bila narodna milicija, bog joj svaku srecu dao... U ove "policajce" se ne razumim previse... Kakva je drzava, po logici stvari, takva je i policija... A i navijaci (poneki)... :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1441 Re: Huliganstvo

Post by hrasno38 »

blent wrote:
madner wrote:Ok, mene kao gradjana vise svrbe ninja kornjace koji mlate nasumice nego ti obracuni u stadionu.

Stadion je lakse izbjec.
Ma jok bolan, sad će nova jedinica doći, sad će i po kućama doći da ureduju :-)

Inače kod nas mahom navijači ubijaju i kradu ..... "Mater im njihovu" i za krizu u državi su krivi, da nije njih sve bi nam lale cvjetale gdje se god okrenemo....
Titi dragi, hajde se vrati pa opet otvori otok Goli da sve navijače tamo pošaljemo da nas napokon krene....
Od: moderator
Za: blent
blent je napisao/la:
Svega ti mi samo objasni jednu stvar, je li fakat ne kontaš ono što ne samo ja nego i oni koji idu na utakmice i gostovanja i ostalih klubova pišemo, ili se baš ponekad praviš mahnit ?
Ti se pravis glup. Mozda se i ne pravis, mozda jesi pa ne vidis da fino kazem
NEMA NICIJE HULIGANSTVO OPRAVDANJA. Kad vi demolirate, to je opravdano i to je kul i to je super, kad neko drugi demolira e to je drugi par carapa.
Naravno, moderatori nikad ne lažu....
Ja sam rekao da je blesav..... :lol: :lol: :lol:
Vidis ova varijanta sa Golim otokom ti nije uopste losa ideja. Umjesto vandalizma po stadionima da se malo vandalizira po razbijanju kamenja. Pa onda na kraju dana jebe ti se i za Sarajevo i za Zelju. U tome i jeste problem ovoga drustva sto ima omladinu bez ikakvih obaveza i onda cisto iz dosade pocinju da prave sranja. Izgleda da cemo morati zvati Titu u pomoc da otvori nekoliko radnih akcija da se imate gdje prazniti.
Kornjace trebaju da svrbe samo onoga kome se desavaju slicne stvari kao one sa stadiona Kosevo i ispred zgrade Vlade. Ja ne vidjeh nigdje u zivotu da je policija nekoga mlatila iz cista mira. Onako ti setas i pridje ti policajac i zvekne samar ili iskoce kornjace iz puhova i zgaze te nogama. Ocito da je dosao trenutak kada je ovo drustvo dotaklo dno i kada se uvidjelo da se ovdje ne moze nista postici finim. Pa kad ne moze milom onda moze silom. 50 godina ovdje je funkcionisao sistem u kojem nisi smio ruzno pogledati policajca i nikad nam nije i nece biti bolje. Sad hladno policajcu mozes malte ne raditi sta hoces i dobismo divlji zapad. E pa kad hocete da budete kauboji i indijanci onda se ne zalite kad stigne konjica i smiri te uzavrele hormone u vama. A kolateralne stete je uvijek bilo i bice je kad su ovakve stvari u pitanju. Onoga trenutka kada se budete borili za neke normalne ciljeve koji zivot znace stvari ce se promjeniti iz temelja. Ovo sad je samo cisti vandalizam i huliganstvo za koji je jedini lijek palica i zestoka kazna.
I nisu huligani jedini i najveci problem ove zemlje ali jesu dio problema koji postaje sve veci i veci jer i neredi postaju sve veci i veci sa gubicima ljudskih zivota.
Kada se budete borili za ono sto se bore u Grckoj onda budite sigurni da cu ja prvi ici sa vama a za ove budalastine samo jednostavan savjet "djeco ne igrajte se sa vatrom".
HarnagaHarnaga

#1442 Re: Huliganstvo

Post by HarnagaHarnaga »

nosara wrote:
HarnagaHarnaga wrote:Ama sve dok ne stojis mirno kad policajac prolazi pored tebe, jebo drzavu. Sve dok pijana i drogirana balavurdija maltretira druge (svoj ili protivnicke - olosu je svejedno) gledaoce koji hoce da uzivaju u carima fudbalske igre, a ne da se 90 minuta izivljavaju nad okolnim ljudima i objektima, bacaju dimne bombe, odvaljuju...dakle sve dok ti idioiti, majmuni, propalice, sljam rade to sto rade, policiji treba dati otvorene ruke da ih lema do besvjesti. Udjes na teren, pet policajaca te roka pendrecima dok se ne onesvjestis, dok krv ne pocnes povracati pa da vidim hoces li opet iduce hevte. Stoko oloska. Zbog vas se desava da od policije nastradaju i normalni ljudi oko stadiona...Cuj smeta mu sto ga legitimise i zapise...pa ako si cist sta ti smeta, treba da podrzavas, legitimisace i onoga ko je doso da pravi hrsum...Samo kad vas pogledam opsujem one koji su bili protiv Tite i Golog Otoka. Rovio bi ti meni brdo za prugu Teslic - Derventa, Bihac - Sipovo...a ne pijan i drogiran lajo na zvijezde i nebesa i jos krivio policiju sto te legitimise.
:lol:

Kad se sjetim "marice"... Fino ga spodbiju ispod ruke, kulturno ga dovedu i plasiraju u "maricu", ondak udje jal' jedan jal' dvojca-trojca... A "marica" imala mehkane amortizere, ljulja se ko da ce se preturit...

Poslije "razgovora" izadju organi, ovog vatrogasci prebace preko ograde, malo ga poliju vodom, cojek se koji put strese i mirna Bosna, a boga mi i sire...

O preventivnim samarima, cisto da imas u vidu da neko brine o sigurnosti, da ne pricam...

Doduse, to je bila narodna milicija, bog joj svaku srecu dao... U ove "policajce" se ne razumim previse... Kakva je drzava, po logici stvari, takva je i policija... A i navijaci (poneki)... :D
Jah, zlatna vremena...Ali dodje domokratija, policija bez oruzja i pendreka :lol: :lol: :lol: pa se bagra osilila, ko fol trazi neka prava, jos ima obraza reci eto sta ako je polomljen krov na klupama za rezervne igrace????????? Ama kakav krov, ko te j da ides na stadion i da pipkas bilo sta od inventara a kamoli da lomis krovove od klupa za rezerve, s'tim sto je ocito da laze, krov je sitnica sta su radili. Nevaspitana stoka, nema obraza a guzici se ne boji...kad se sjetim kad sam bio mali pa kad neko niz ulicu povice idu Simo i Halil (policija) sami klikeri mi iz dzepa ispadaju, a sve se bojim da sam ne istrcim pred njih i priznam da sam krao tresnje iz komsijinog vocnjaka..
vozač

#1443 Re: Huliganstvo

Post by vozač »

kad nešto prokontam ovih zadnjih par strana postova, meni jedino HRASNO i MODERATOR izgledaju normalni, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio spomenuti, bez ljutnje, listam na brzinu

ja bih, za početak, upitao ove što razvaljuju stadione,

1. koji je užitak udariti letvom policajca koji je već bio povrijeđen i bauljao je po terenu, KOJI JE SMISAO TOG POSTUPKA, zaista bih volio da mi neko to stručno pojasni, po mogućnosti da je u pitanju punoljetna osoba?

2. zar vi zaista mislite da se nekoga može pobijediti samo zato što se želi pobjeda sa tribina ili zato što igrači žele pobjedu?

Nikada nisam pomislio da je klub nešto dužan da učini za mene, ja znam da je sad vrijeme kojekakvih hoštaplera i fakina koji se motaju po klubu, koji mešetare u fudbalu, sve je to jadno i bijedno u kompletnoj ligi, ovakvoj kakva je, ali klub se voli, klub se ako treba postepeno dovodi u red, imaju razna sredstva pritiska, pa što ne i bojkot i to organizovani, kad jednu polusezonu niko ne dođe na utakmicu šta će onda klub da radi, mogu svirati ... da ne kažem čemu

sa 12 godina sam imao godišnju kartu i išao na utakmice sa rajom, išli ko djeca po samoposlugama da skupimo traka za tekme, šal imao triput duži od mene, ko da sam pitona oko vrata omoto kad ga stavim.

pozdravljam se i dan danas sa ljudima sa ISTOKA, a ne znam ni kako se zovu, al znam da su PITARI, a vi ste sada doveli do toga da policija ne pušta djecu na stadion bez pratnje roditelja, da budem iskren tako i treba U OVIM OKOLNOSTIMA

mislim da je HRASNO rekao da je sve u odgoju, u onome što ponesu od kuće i to je ustvari i najveći problem, sva ova balavurdija je u suštini jedna raspuštena gomila, a roditelje vjerovatno zaboli neka stvar gdje su im djeca i šta rade

pa kad se sjetim utakmica sa željom, nikad nisam ni sjedio na grbavici na istoku, nego na jug, u onaj ćošak prema istoku, kod reflektora, nikad mi dlaka sa glave nije zafalila, oko nas željovaca kamara, kad padne go, sam se pokupiš sa tribine, ne možeš živjeti od zajebancije,

na koševu isto, uvijek smo imali barem jednog željovca među nama na istoku, kad se povede ne može opstati od prozivke,
a poslije tekme sakrivaš se po gradu, još ako te sretnu sa trebom u narednih mjesec dana, a zijanio si, :dance: :dance:
čovječe, zažališ što si se rodio

ovo danas nije nalik ni na šta i zato me puno ne pogađa taman da im željo uvali 10 komada, a ono što me tješi je činjenica da znam i masu navijača i želje i sarajeva koji godinama ne idu na utakmice, uz odmahivanje rukom umjesto odgovora kad ih upitam "ideš li na tekme"

žalosno je na šta su navijači doveli fudbal, umjesto da oni budu ti koji će nešto promijeniti, barem svojim ponašanjem, oni se savršeno uklopili u sivilo i dokusurili i ono malo jada što je od lopte ostalo

ovako ostaje nam eventualno još malo međunarodne scene, pa taman i željo-malaga, a u isto vrijeme slušaš prenos iz istambula bešiktaš-sarajevo, zar ima nešto bolje od toga za fudbal u sarajevu i normalne navijače
joint union

#1444 Re: Huliganstvo

Post by joint union »

vozač wrote:kad nešto prokontam ovih zadnjih par strana postova, meni jedino HRASNO i MODERATOR izgledaju normalni, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio spomenuti, bez ljutnje, listam na brzinu

1. koji je užitak udariti letvom policajca koji je već bio povrijeđen i bauljao je po terenu, KOJI JE SMISAO TOG POSTUPKA, zaista bih volio da mi neko to stručno pojasni, po mogućnosti da je u pitanju punoljetna osoba?

2. zar vi zaista mislite da se nekoga može pobijediti samo zato što se želi pobjeda sa tribina ili zato što igrači žele pobjedu?

Nikada nisam pomislio da je klub nešto dužan da učini za mene, ja znam da je sad vrijeme kojekakvih hoštaplera i fakina koji se motaju po klubu, koji mešetare u fudbalu, sve je to jadno i bijedno u kompletnoj ligi, ovakvoj kakva je, ali klub se voli, klub se ako treba postepeno dovodi u red, imaju razna sredstva pritiska, pa što ne i bojkot i to organizovani, kad jednu polusezonu niko ne dođe na utakmicu šta će onda klub da radi, mogu svirati ... da ne kažem čemu

sa 12 godina sam imao godišnju kartu i išao na utakmice sa rajom, išli ko djeca po samoposlugama da skupimo traka za tekme, šal imao triput duži od mene, ko da sam pitona oko vrata omoto kad ga stavim.

pozdravljam se i dan danas sa ljudima sa ISTOKA, a ne znam ni kako se zovu, al znam da su PITARI, a vi ste sada doveli do toga da policija ne pušta djecu na stadion bez pratnje roditelja, da budem iskren tako i treba U OVIM OKOLNOSTIMA

mislim da je HRASNO rekao da je sve u odgoju, u onome što ponesu od kuće i to je ustvari i najveći problem, sva ova balavurdija je u suštini jedna raspuštena gomila, a roditelje vjerovatno zaboli neka stvar gdje su im djeca i šta rade

pa kad se sjetim utakmica sa željom, nikad nisam ni sjedio na grbavici na istoku, nego na jug, u onaj ćošak prema istoku, kod reflektora, nikad mi dlaka sa glave nije zafalila, oko nas željovaca kamara, kad padne go, sam se pokupiš sa tribine, ne možeš živjeti od zajebancije,

na koševu isto, uvijek smo imali barem jednog željovca među nama na istoku, kad se povede ne može opstati od prozivke,
a poslije tekme sakrivaš se po gradu, još ako te sretnu sa trebom u narednih mjesec dana, a zijanio si, :dance: :dance:

ovo danas nije nalik ni na šta i zato me puno ne pogađa taman da im željo uvali 10 komada, a ono što me tješi je činjenica da znam i masu navijača i želje i sarajeva koji godinama ne idu na utakmice, uz odmahivanje rukom umjesto odgovora kad ih upitam "ideš li na tekme"

žalosno je na šta su navijači doveli fudbal, umjesto da oni budu ti koji će nešto promijeniti, barem svojim ponašanjem, oni se savršeno uklopili u sivilo i dokusurili i ono malo jada što je od lopte ostalo

ovako ostaje nam eventualno još malo međunarodne scene, pa taman i željo-malaga, a u isto vrijeme slušaš prenos iz istambula bešiktaš-sarajevo, zar ima nešto bolje od toga za fudbal u sarajevu i normalne navijače
nema se sta dodati :thumbup:
nosara

#1445 Re: Huliganstvo

Post by nosara »

vozač wrote:kad nešto prokontam ovih zadnjih par strana postova, meni jedino HRASNO i MODERATOR izgledaju normalni, izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio spomenuti, bez ljutnje, listam na brzinu

Svaka cast... Trake iz samoposluge kod socijalnog... :(
vozač

#1446 Re: Huliganstvo

Post by vozač »

a kod nas iz samoposluge na logavini :lol:
vozdra svima :run:
HarnagaHarnaga

#1447 Re: Huliganstvo

Post by HarnagaHarnaga »

jeza u ledja wrote:Nista ti nisi rekao sa postom, niti ima veze sa mojim komentarom.

Ja nisam rekao da je policija razlog upada u teren. Ja nisam nigdje pravdao ulazak huligana na teren.

Moje pitanje je upuceno gospodinu policajcu i posve je jednostavno: Dakle, sta policija i redari trebaju uraditi na stadionu kada grupa navijaca pokusava uci u teren i obracunati se sa igracima, sluzbenim osobama, inventarom?
Treba pucati u njih!
sistematski pregled

#1448 Re: Huliganstvo

Post by sistematski pregled »

HarnagaHarnaga wrote:
jeza u ledja wrote:Nista ti nisi rekao sa postom, niti ima veze sa mojim komentarom.

Ja nisam rekao da je policija razlog upada u teren. Ja nisam nigdje pravdao ulazak huligana na teren.

Moje pitanje je upuceno gospodinu policajcu i posve je jednostavno: Dakle, sta policija i redari trebaju uraditi na stadionu kada grupa navijaca pokusava uci u teren i obracunati se sa igracima, sluzbenim osobama, inventarom?
Treba pucati u njih!
Već su pucali jednom!!!
Jel podržavaš to što su pucali?
HarnagaHarnaga

#1449 Re: Huliganstvo

Post by HarnagaHarnaga »

blent wrote:
vozač wrote:
Daleko od toga da opravdavam ono što je urađeno, a koliko mi je poznato da su to svi ovde i osudili,udaranje onog starog policajca, ali svega ti ne laži .
Pokaži taj snimak da se u njemu vidi jedna od tvojih tvrdnji
a) da je već povrijeđen
b) da baulja po travi

Čak i nakon udarca na snimku odmah možeš vidjeti momka koji je priletio da mu pomogne i odveo ga prema hitnoj.

Laganje od nekog ko se predstavlja ozbiljnim jednostavno diskreditira tu osobu....
Hehehe, cuj ga...pravi covjeka lazovom jer je neki ne bitni dealj u pitanju. Ama bauljo ili ne, koji k ce navijacai na travnjaku pa jos da udara letvom policajca, sto se pravis blesav. Pitanje je sta ce na travnjaku navijaci koji trebaju biti ili na tribinama ili izvan stadiona. Nego, da nadjemo toga sto ga sibno letvom pa onda odveo do hitne...treba covjeku uruciti nagradu... Cuj, oni selektuju policajce, ko je dobar a koji nije, a usli na stadion da lincuju igrace i Bog zna koga???????
HarnagaHarnaga

#1450 Re: Huliganstvo

Post by HarnagaHarnaga »

sistematski pregled wrote:
HarnagaHarnaga wrote:

Treba pucati u njih!
Već su pucali jednom!!!
Jel podržavaš to što su pucali?
Ako su negdje pucali kad je nekontrolisana masa pokusavala uci na teren i ugroziti zivote prisutnih, svakako da podrzavam.
Locked