Ova tema je lakmus-papir za mnogo sta, a luzeri su joj dali nemjerljivi doprinos.Pitam se kakvi smo to mi beskicmenjaci i luzeri...
Svako ko ode na ovaj koncert je luzer po vise osnova.
Ova tema je lakmus-papir za mnogo sta, a luzeri su joj dali nemjerljivi doprinos.Pitam se kakvi smo to mi beskicmenjaci i luzeri...
Latina wrote:Ova tema je lakmus-papir za mnogo sta, a luzeri su joj dali nemjerljivi doprinos.Pitam se kakvi smo to mi beskicmenjaci i luzeri...
Svako ko ode na ovaj koncert je luzer po vise osnova.
tompson je mnogo bolji pjevac i barem se uz njegove stihove borilo protiv onih u cijoj se uniformi brena fotkala....Neelix wrote:cuj tomsona i brenu poredit. vi ste stvarno bolesni
Ne kontas... Njima je brena u srcu i vecina ce ici na koncert... Ovo je da slazu sami sebe,, kao sto to rade 20 godina...JThomas wrote:a niste razmislili o opciji da učinite BAREM nešto konkretno i na sljedećim izborima uskratite glasove stranci čiji je ministar KULTURE ugostio brenu k'o rod rođeni?
Skyfox wrote:haj Breno vise da i to prode, ubise s ovom temom...
Uz njegove stihove rušen je i Stari most. So...The 51st State wrote:tompson je mnogo bolji pjevac i barem se uz njegove stihove borilo protiv onih u cijoj se uniformi brena fotkala....Neelix wrote:cuj tomsona i brenu poredit. vi ste stvarno bolesni
TAČNO!jedna wrote:Uz njegove stihove rušen je i Stari most. So...The 51st State wrote:tompson je mnogo bolji pjevac i barem se uz njegove stihove borilo protiv onih u cijoj se uniformi brena fotkala....Neelix wrote:cuj tomsona i brenu poredit. vi ste stvarno bolesni
boze dragi, nema nikakve dileme da se thompson treba zabraniti ako podrzava sve ono sto mu se na teret stavlja. ako se, pak, ne distancira sasvim jasno, javno, bez ikakvog migoljenja i mudrovanja od onih koji mu posjecuju koncerte, sigurno ne slucajno, onda je na drzavi da kazni one s ustaskim simbolima. thompsona zabranjivat, jer je njegova muzika znacila nesto onom sto je rusio stari most, je glupost prve vrste. mozda je taj neko volio i cetinskog, arsena dedica, princess krofne...jedna wrote:Uz njegove stihove rušen je i Stari most. So...The 51st State wrote:tompson je mnogo bolji pjevac i barem se uz njegove stihove borilo protiv onih u cijoj se uniformi brena fotkala....Neelix wrote:cuj tomsona i brenu poredit. vi ste stvarno bolesni
vojska sao krajine je itekako postojala, samo nesto malo kasnije.Edin 24,5 wrote:@ fixer
Gore od onog sto si mi napisao/la bi jedino bilo to da si rekao/la kako moje poredjenje sa sepurenjem u odori srpske vojske u Vukovaru (to nije bila vojska SAO Krajine, jer takva tad nije postojala) nije isto sa sepurenjem u istoj takvoj u Brckom, i to iz razloga sto zlocini u Brckom ne zasluzuju postovanje, za razliku od onih u Vukovaru.
I imas jos drskosti moju usporedbu nazvati povrsnom.
Ona se nije sepurila u uniformi BH oruzanih snaga srpske pukovnije nego u uniformama onih koji su klali i ubijali bas u ono vrijeme kad je ona bila tamo. Tu se svaka prica zavrsava.
Njoj nije mjesto u Sarajevu, ako s obzirom na te i takve okolnosti, nije spremna jasno se distancirati od onih koji su rusili i ubijali ovaj grad, pa izmedju ostalog unistili i dvoranu u kojoj ce pjevati.