Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hidrant wrote:Naravno da je sporedno.
Pitajte bilo kojeg navijaca Looserpoola(naravno izuzev ovih kvazinavijaca na ovom forumu),koju bi titulu volio
da njegov tim osvoji.
90% ce ih reci EPL.
To su cinjenice.Englezi mnogo vise cijene EPL,nego tamo neke LP gdje je sve namjesteno.
Ja bi volio da LIverpool osvoji BH Premier ligu (Y)
de samo reci bogati znas ti koliko se novaca zaradi osvajanjem ovog sporednog takmicenja ?
Dugo nisam dolazio ALI vidim da se nista nije promjenilo ... Nema Cikcange sa svojim komentarima ali pojavio se Hidrant ... Cuj Manchester nije htio da ihra finale .. . ... A sto li ga prosle godine osvojise onda ... Iz razonode ..
Globus wrote:
de samo reci bogati znas ti koliko se novaca zaradi osvajanjem ovog sporednog takmicenja ?
rado_vidjen wrote:ma nek se goni u kurac i ferguson vise...startat bez scholesa i bez ijednog klasicnog napadaca? SRAMOTA!
hitno prodati Ronalda, velikog igraca za male utakmice!
ionako ga nikad nisam simpatisao
a runi je stoper inace
ferguson je startao sa ronaldom kao klasicnim spicem ne runijem i to je problem a ronaldo taraba prava igra poput riberija bi ucinio 10 puta vise za tim nego on.
Baltazar_khan wrote:Ja ne kontam lika koji stoji iza nickova cikcanga-hidrant.
Dal je on svjestan svojih paćeničkih nebuloza?
Dal je on svjestan da je postao predmet šprdnje što na forumu, što na onim komentarima na sarajevo-x.com?
I djeca mu se smiju, moj Reufe
Mislim da se nickovi trebaju zastititi i na onim komentarima.
Ipak je cikcanga trademark,a naravno da godi cinjenica da te omladina oponasa i citira tvoje izjave.
Cestitke Barceloni. Manchester nema dosta igraca koji imaju hrabrosti u velikim utakmicama. Ovo me podsjetilo na Milan kad su izgubili 3:0. Nemozes ti igrati Parka i Gigsa u ovakvoj utakmici...
Globus wrote:
Koliko se zaradi od TV prava za EPL?
Pa sta ? oni osvojili epl i jebo ligu prvaka sto ce nam to
manchester je vazda bio, prije svega koletiv, kolektiv koji melje sve redom
i onda se pojavio ovaj metric, prema kojem se mora prilagodjavati igra Man.U-a, i trpiti njegova egocentricnost/sebicnost, i njegovi frizluci na terenu
znaci, nogu u guzicu! dovesti igarca poput riberya, koji ce igrati za tim
cikcanga je klasicni flejmer a vi plodno tlo. pustite ga ba...i sam se nekad tako zabavljam
Ja stvarno nemam pojma šta je ono bilo sa ManU večeras...
Ono je do igrača a ne do taktike i formacije. Ferguson je postavio igru kao protiv Arsenala i išao na nadigravanje ali igrači nisu učinili apsolutno ništa da to sprovedu. Onakva dodavanja, prodane lopte, izostanak borbenosti... Ja ne znam šta je ono bilo ali vidjelo Manchestera nije. Znalo se desiti da tu i tamo pokoji igrač podbaci, ma kako da se zove dešava se, ali da kompletnih 11 igrača podbace i to u finalu LP!
Gledao sam tuđa i pravio svoja poređenja uoči utakmice (igrali su u sličnim formacijama pa se baš mogle vući fine paralele) i sve je bilo na strani ManU. I na kraju jedno veliko NIŠTA. Nije mi krivo jer nisam ljubitelj tog kluba, ne volim ih ali ih jako poštujem i čak sam večeras navijao za Barcu jer spadam u one koje engleski novinari nazivaju ABU - Anyone But Manchester! Barca je zasluženo pobijedila ali bi cijela stvar bila daleko bolja i zanimljivija da je i Manchester učestvovao...
rado_vidjen wrote:manchester je vazda bio, prije svega koletiv, kolektiv koji melje sve redom
i onda se pojavio ovaj metric, prema kojem se mora prilagodjavati igra Man.U-a, i trpiti njegova egocentricnost/sebicnost, i njegovi frizluci na terenu
znaci, nogu u guzicu! dovesti igarca poput riberya, koji ce igrati za tim
cikcanga je klasicni flejmer a vi plodno tlo. pustite ga ba...i sam se nekad tako zabavljam
Sve sto tvrdim je argumenetovano i tuzno je gledati kako ljudi usljed nedostatka argumenata pribjegavaju
vrijedanju.
Pitajte bilo kojeg navijaca Looserpoola(naravno izuzev ovih kvazinavijaca na ovom forumu),koju bi titulu volio
da njegov tim osvoji.
90% ce ih reci EPL.
To su cinjenice.Englezi mnogo vise cijene EPL,nego tamo neke LP gdje je sve namjesteno.
cikicanga ti meni kralj
ovaj forum je najzabavnije mjesto u drzavi
zahvaljuci tebi
hvala
da njegov tim osvoji.
90% ce ih reci EPL.
šta hočeš da kažeš, da im je bilo svejedno večeras?
stvarno trebaš imat osjetan deficit moždanih čelija da ovako nešto napišeš
moje je mišljenje da englezi generalno premalo ulažu u fudbal, i da je večerašnja utakmica to i potvrdila
Hahahaha, joj, cikcanga, ti moras imati tim ljudi koji smislja ove izjave, ne moze ovo jedan covjek sam sastaviti...
Ali glavna mi je ova recenica: Ja razgovaram argumentovano, a vi pribjegavate vrijedjanju... (parafrazirano )
Cuj ne znaci engleskim klubovima LP nista, e svasta ce covjek cuti...
Barceloni svaka cast ... pobijediti najveci klub na svijetu je ipak nesto ... Odigrali su najbolju tekmu sezone ... Sto se Uniteda tice, Ferguson me je razocarao defanzivnom postavkom igre ... Mjesto da je od prve minute ubacio Teveza i Berbatova, njemu igraju Park i Anderson ... No, lako je sada govoriti .. Manco je Manco i iz ovoga mogu samo jaci izaci, a iduce sezone aBd opet finale, pa cemo vidjeti ...Barci cestitke na zasluzenoj tituli
Baltazar_khan wrote:Ja ne kontam lika koji stoji iza nickova cikcanga-hidrant.
Dal je on svjestan svojih paćeničkih nebuloza?
Dal je on svjestan da je postao predmet šprdnje što na forumu, što na onim komentarima na sarajevo-x.com?
I djeca mu se smiju, moj Reufe
Mislim da se nickovi trebaju zastititi i na onim komentarima.
Ipak je cikcanga trademark,a naravno da godi cinjenica da te omladina oponasa i citira tvoje izjave.
jel ono Kristina zaplakala na kraju ...davno sam ja pisao da taj zalizani metrosexualac mora dobiti nogi iz Manchestera ili još bolje kopacku u glavu od Sir Alexa kao što ju je dobio nekada i njegov predhodnik metrosexualac Bekan,jer ekipa trpi zbog egotripova takvih ljudi...a Alex mu nije dao nikakvu ulogu veceras u defanzivi da se ovaj nebi slucajno šta naljutio i zamjerio mu...vakat mu je da ide u taj Real,svakako je to idealna sredina za takve likove...oni vole uhljebiti cirkusanta više nego išta.
S druge strane smo vidjeli da se i Eto i Henry vracaju da pomognu odbrani.
Barcelona je sasvim zasluženo pobjedila veceras,MU je još dobro prošao jer ih je u par navrata spašavao i vadio zicere Van der Saar.
Xavi je službeno proglašen igracem utakmice,ali po meni je to veceras bio Puyol