Bitno je da je klopa dobra, a sad sto nema sjaja....to za one sto im nije na prvom mjestu sta ce pojesti
Ima i za njih, al nije to ascinica

Znas kako kazu,ako u cevabzinici rostilj nije pun i u ascinici prazna serpa od graha,bjeziTomahawk11 wrote:Najgora ascinica je ona u kojoj nema prometa.
E, tu se prodaje bajata hrana i treba
Memo i sestra se mijenjaju svakih mjesec dana.Sad Memo upada (februar), sestra odmara.Ko ne zna, ta ascinica kod Gras-a (ascinica Olovcic) je takodjer Memina i on taj mjesec kad nije u Moscanici bude dole.Hrana je ista, cijene takodjer, ambijent...Samo je manje mjesta nego u Moscanici.Inace pouzdano znam da sestra kad je njen mjesec u Moscanici dosta manje prometa pravi nego Memobaja wrote:Memo je od 1 Februara opet dežurni na malti. On i ona čangrizava teta se mijenjaju svaki mjesec. Ona tako loše porcije daje da ja ne idem kad je njen mjesec.
Stolnjaka nema pa nema ni brige![]()
Garu nisam vidio ima godina, kažu da je stalno kod GRAS-a u onj ašćinci...
Upravo ubio sitni sa makaronimaduga puska wrote:Memo i sestra se mijenjaju svakih mjesec dana.Sad Memo upada (februar), sestra odmara.Ko ne zna, ta ascinica kod Gras-a (ascinica Olovcic) je takodjer Memina i on taj mjesec kad nije u Moscanici bude dole.Hrana je ista, cijene takodjer, ambijent...Samo je manje mjesta nego u Moscanici.Inace pouzdano znam da sestra kad je njen mjesec u Moscanici dosta manje prometa pravi nego Memobaja wrote:Memo je od 1 Februara opet dežurni na malti. On i ona čangrizava teta se mijenjaju svaki mjesec. Ona tako loše porcije daje da ja ne idem kad je njen mjesec.
Garu nisam vidio ima godina, kažu da je stalno kod GRAS-a u onj ašćinci...![]()
Inace hrana u obadvije radnje
Odveo sam danas jarana iz Belegije u Moscanicuduga puska wrote:Memo i sestra se mijenjaju svakih mjesec dana.Sad Memo upada (februar), sestra odmara.Ko ne zna, ta ascinica kod Gras-a (ascinica Olovcic) je takodjer Memina i on taj mjesec kad nije u Moscanici bude dole.Hrana je ista, cijene takodjer, ambijent...Samo je manje mjesta nego u Moscanici.Inace pouzdano znam da sestra kad je njen mjesec u Moscanici dosta manje prometa pravi nego Memobaja wrote:Memo je od 1 Februara opet dežurni na malti. On i ona čangrizava teta se mijenjaju svaki mjesec. Ona tako loše porcije daje da ja ne idem kad je njen mjesec.
Garu nisam vidio ima godina, kažu da je stalno kod GRAS-a u onj ašćinci...![]()
Inace hrana u obadvije radnje

Mijesano od glave i noga najjacemayab wrote:
Pače u Mošćanici
Nije loše osigurati se.Brat wrote:Zna li neko je l' treba rezervacija za 4 sobe gospođe safije?
ultima_palabra wrote:Nije loše osigurati se.Brat wrote:Zna li neko je l' treba rezervacija za 4 sobe gospođe safije?
Postoji zakon koji zabranjuje pušenje u objektima u kojima se konzumira hrana, ali ko u nas još mari za zakone. Inspekcija namjanje. Osim kad kome zatreba politička promocija, ili kad treba napuniti budžetKataklinger wrote:I mene ovo interesuje, ili da barem ima dio za nepušače. Majku mu jebem, odem da jedem, ono oko mene 100 ljudi dunduli jebenu cigaru.orinoco wrote:U kojim sarajevskim restoranima nema pušenja?
Isto mi na q idu oni što ne mogu sačekat 2-3 minute da izađu iz barem džamije a kamoli harema poslije džume, nego se to odmah pali cigara na pragu. Jedna noga u cipelu i odmah cigara, pa tek onda druga noga, pa izlazak vani. Id'te u čku maternu više.
Ili oni idioti na tramvajskim ujutro što zapale cigaru a tramvaj 20 metara od stanice, pa mu žao bacit pa mora na silu izvuć još koji dim, i onda zakorači u tramvaj pa izvuče ono zadnje govno, pa baci opušak a zadnji dim ispuše u tramvaj. Treba im se natrpat puna usta govana, i jednima i drugima. Kakva je to jebena sila pa se ne može izdržat???????????????????????????????????????????????
Ako mislis na njegovu radnju (Memo -Moscanica), ascinica Olovcic,Velika drveta preko puta Grasa, ima na cosku onaj Block market...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Moscanica, strasna hranaal mi daleko
![]()
Ta druga varijanta mi je ipak bliža, kako se zove mjesto ?
Hvaladuga puska wrote:Ako mislis na njegovu radnju (Memo -Moscanica), ascinica Olovcic,Velika drveta preko puta Grasa, ima na cosku onaj Block market...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Moscanica, strasna hranaal mi daleko
![]()
Ta druga varijanta mi je ipak bliža, kako se zove mjesto ?
ili genijalnu americku pitu sa cokoladom za 1 KMHaris033 wrote:Mrvica - Za sve one koji vole pojest dobar sendvić ili salatu.
Nije klasični restoran, vodi se kao pekara, ali je atmosfera bolja nego u pola restorana u Sa. Više je varijanta za otići na doručak ili ručak (pogotovo ljeti jer imaju predivnu baštu) i pojesti kakav sendvič, salatu ili omlet te zasladiti kakvim desertom. Ovo se odnosi na Mrvicu - Čengić VilaTomahawk11 wrote:Zar je Mrvica restoran?
Naravno, ok suHaris033 wrote:Nije klasični restoran, vodi se kao pekara, ali je atmosfera bolja nego u pola restorana u Sa. Više je varijanta za otići na doručak ili ručak i pojesti kakav sendvić, salatu ili omlet te zasladiti kakvim desertom.Tomahawk11 wrote:Zar je Mrvica restoran?![]()
http://mrvica.ba/salate/