F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1427 Re: F.K. Olimpic
Trebalo bi kakvu kladionicu baciti... npr. da li će Katalonac dočekati prvi behar u Šeheru 
-
Baudelaire
#1428 Re: F.K. Olimpic
Iskreno, kad mu vidiš dosadašnju karijeru, nije se puno za nadati 
- ne7en
#1429 Re: F.K. Olimpic
... sudeći po snimku nije loš... a što se tiče karijere, poprilično je mlad...Baudelaire wrote:Iskreno, kad mu vidiš dosadašnju karijeru, nije se puno za nadati
-
Baudelaire
#1430 Re: F.K. Olimpic
Mah, snimak ne mora ništa značiti. Dođe jednom u Sarajevo Junior Botelho zvani Juninho, na snimku je definitivno bolji od nekadašnje zvijezde Lyona, svog imenjaka Juninha. Nije se zadržao ni tri mjeseca, a trebao je biti najbolji igrač naše lige.
- ne7en
#1431 Re: F.K. Olimpic
... Pogledao sam malo snimke tog Juninha, nije nešto posebno, osim što dobro trči
... dosta mi ovaj bolje djeluje, ali uostalom vidjećemo... ima još dugo do početka Premijer lige... svašta će se još dešavati... 
- Tvrtko II Kotromanić
#1432 Re: F.K. Olimpic
ovaj specijalno doveden da bi se prekinula neugodna tradicija sa Zeljom 
- ne7en
#1433 Re: F.K. Olimpic
... Niko nije nepobjediv... je li tako?Tvrtko II Kotromanić wrote:ovaj specijalno doveden da bi se prekinula neugodna tradicija sa Zeljom
-
Baudelaire
#1434 Re: F.K. Olimpic
A meni nije jasno čemu ovakav transfer na 18 mjeseci. Mislim, ako hoće da ikakve pare zaradi na ovom malcu, mora ga prodati već na ljeto, što znači da on mora uskočiti u prvi tim već do kraja polusezone.
- Charuga
- Globalni moderator
#1435 Re: F.K. Olimpic
Olimpic se pojačava
HAMZIĆ I SMAJIĆ MEĐU VUKOVIMA
Nakon što je dogovorena saradnja da španskim internacionalcem Fernandom Arrierom, FK Olimpic doveo je dva nova pojačanja. Radi se o bivšem golmanu Sarajeva Dini Hamziću i mladom napadaču bugojanske Iskre, Irhanu Smajiću.
Hamzić (23) je već neko vrijeme trenirao sa Olimpicom, a sada je dogovoreno potpisivanje dvogodišnje vjernosti timu s Otoke.
Sa druge strane 21-godišnji Smajić je jedan od najtalentovanijih napadača u BiH, a i on je dogovorio dvogodišnju saradnju.
ss.ba
- ne7en
#1437 Re: F.K. Olimpic
... a evo i klip Irhana Smajića:
... nadajmo se da će biti dobra pojačanja...
... nadajmo se da će biti dobra pojačanja...
-
Eborg
#1438 Re: F.K. Olimpic
Ovo je ako se ne varam drugi bivši igrač Barcelone u PLBiH. Uz bivšeg igrača Man Utd-a, očito je da nam napreduje liga, ako ne brojimo ove omladince koji su stasali u Bayernu. 
Ma dečko je vjerovatno sklon povredama ili tako nešto, čudi me da nije našao angažman u nekoj od nižih španskih liga nego se povlačio po Poljskoj za sitnu lovu.
Ma dečko je vjerovatno sklon povredama ili tako nešto, čudi me da nije našao angažman u nekoj od nižih španskih liga nego se povlačio po Poljskoj za sitnu lovu.
- pametolog
#1439 Re: F.K. Olimpic
Olimpic polako postaje BH Mancester City. Pokupovase sve sto valja u Evropi.
-
Baudelaire
#1440 Re: F.K. Olimpic
Samo mi nije jasno iz kog razloga ne mogu da uhvate jedno od prva tri mjesta. Po igračkom kadru su uvijek među tri ekipe, ali nedisciplina, treneri i Gracić ih ubiše.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1441 Re: F.K. Olimpic
Pa zato sto im je uzaludno sve ulaganje u novcu kada jednostavno nisu klub. Sta god da jesu i kako god ,trenutno,dobro radili..Olimpic je jos uvijek daleko od necega sto bi se klubom moglo nazvati.Baudelaire wrote:Samo mi nije jasno iz kog razloga ne mogu da uhvate jedno od prva tri mjesta. Po igračkom kadru su uvijek među tri ekipe, ali nedisciplina, treneri i Gracić ih ubiše.
-
aldinjo
#1442 Re: F.K. Olimpic
Ti znaš ko je klub a ko nije!-LIBERO- wrote:Pa zato sto im je uzaludno sve ulaganje u novcu kada jednostavno nisu klub. Sta god da jesu i kako god ,trenutno,dobro radili..Olimpic je jos uvijek daleko od necega sto bi se klubom moglo nazvati.Baudelaire wrote:Samo mi nije jasno iz kog razloga ne mogu da uhvate jedno od prva tri mjesta. Po igračkom kadru su uvijek među tri ekipe, ali nedisciplina, treneri i Gracić ih ubiše.
- respo
#1443 Re: F.K. Olimpic
ne mora znaciti ni procjena strucnog staba puno togaBaudelaire wrote:Mah, snimak ne mora ništa značiti. Dođe jednom u Sarajevo Junior Botelho zvani Juninho, na snimku je definitivno bolji od nekadašnje zvijezde Lyona, svog imenjaka Juninha. Nije se zadržao ni tri mjeseca, a trebao je biti najbolji igrač naše lige.
zaboravio sam ime igraca koji je bio na probi u sarajevu i ovi rekli nisi dobar za nas
otisao u jedan od hrvatskih prvoligasa da bi na kraju sezone bio ako ne najbolji onda jedan od najboljih strijelaca
i prodat u izrael odmah na kraju za nekih pola miliona
takvih primjera na pretek
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1444 Re: F.K. Olimpic
Apsolutnoaldinjo wrote:Ti znaš ko je klub a ko nije!-LIBERO- wrote:Pa zato sto im je uzaludno sve ulaganje u novcu kada jednostavno nisu klub. Sta god da jesu i kako god ,trenutno,dobro radili..Olimpic je jos uvijek daleko od necega sto bi se klubom moglo nazvati.Baudelaire wrote:Samo mi nije jasno iz kog razloga ne mogu da uhvate jedno od prva tri mjesta. Po igračkom kadru su uvijek među tri ekipe, ali nedisciplina, treneri i Gracić ih ubiše.
- tazmaniaBAN4
-
aldinjo
#1446 Re: F.K. Olimpic
Ti znaš ko je klub a ko nije!
[/quote]
Apsolutno
[/quote]
E onda ću ti se žaliti šefu!
Apsolutno
E onda ću ti se žaliti šefu!
- nellington
-
Eborg
#1448 Re: F.K. Olimpic
Ako fakat i potpišu, bit će interesantno pratiti Arriera i Đorđevića u Olimpicu.
Po FM-ovoj bazi (za koju garantujem da je fantastičan scouting alat) Arriero i nije neki igrač, tj. nema neku tehniku i nije nešto mentalno jak u igri. Fizičke karakteristike - prosjek PLBiH. No na njemu je da nas pokuša demantovati.
Po FM-ovoj bazi (za koju garantujem da je fantastičan scouting alat) Arriero i nije neki igrač, tj. nema neku tehniku i nije nešto mentalno jak u igri. Fizičke karakteristike - prosjek PLBiH. No na njemu je da nas pokuša demantovati.
-
Baudelaire
#1449 Re: F.K. Olimpic
Everton i ko još od poznatijih klubova imaju potpisane ugovore s FM-om o preuzimanju skauting podataka?Eborg wrote:Ako fakat i potpišu, bit će interesantno pratiti Arriera i Đorđevića u Olimpicu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1450 Re: F.K. Olimpic
Wenger garant.