Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#1426 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:ee samo pitanje jedno:nesto se ne sjecam iguain potpiso novi ugovor jer vidim ovi divljaci iz man city sve vise i vise zatezu nude se...pa da ne bi otiso bezveze....dobar je on meni igrac pravo??!!!
Ma on zarađuje pravo malo, ugovor mu je onaj kada je došao iz Rivera. Navodno je sad odbio 5M godišnje, jer Benzema zarađuje 6 :roll: Ipak on igra srcem, voli grad i klub i uvijek govori da bi rado završio karijeru u Madridu, tako da sam prilično siguran da ostaje :) Nije sve u petrodolarima ;-)
kory

#1427 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ultima_palabra wrote:
kory wrote:ee samo pitanje jedno:nesto se ne sjecam iguain potpiso novi ugovor jer vidim ovi divljaci iz man city sve vise i vise zatezu nude se...pa da ne bi otiso bezveze....dobar je on meni igrac pravo??!!!
Ma on zarađuje pravo malo, ugovor mu je onaj kada je došao iz Rivera. Navodno je sad odbio 5M godišnje, jer Benzema zarađuje 6 :roll: Ipak on igra srcem, voli grad i klub i uvijek govori da bi rado završio karijeru u Madridu, tako da sam prilično siguran da ostaje :) Nije sve u petrodolarima ;-)
ma znam i ja tu pricu i frajer je potpuno u pravu...kad je mogo hance dobijat oko 6 miliona moze i on jbt...ha ya...bice to sve dobro..meni je on uvijek bio dobar igrac samo zato sto igra srcem i voli klub.. :D
kory

#1428 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

joj boge nece lopta u go i bgo..nece da jebe rak raka...
Baltazar_khan

#1429 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLASOOOOOOOOOOOOOOO IVICAAAAAAAAAAAAAAA
Baltazar_khan

#1430 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

ooooooo koje ste vi nafake kako ba 2-2 :x :x :x :x :oops:
todd_smith

#1431 Re: Real Madrid C.F.

Post by todd_smith »

3-2 van der vaart
aerosa

#1432 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

E čuj 2:2...valjda 3:2 :D
:D :D :D
Baltazar_khan

#1433 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

Solidarišem se sa građanima Seville :(
alijagoro

#1434 Re: Real Madrid C.F.

Post by alijagoro »

Neka su pobjedili bit ce zanimljiv nastavak prvenstva :-D :thumbup: .
burek_in_space

#1435 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Baltazar_khan wrote:Solidarišem se sa građanima Seville :(
Chisto sumnjam da Zeleni zhale zbog ovog poraza Seville :D
aerosa

#1436 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

Baltazar_khan wrote:Solidarišem se sa građanima Seville :(
Idi malo plači sa njima :D
Charuga
Globalni moderator

#1437 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Go jeste pao u sudijskom vremenu i to je ono najgore ALI Real je prije tog gola mogao zabiti jos najmanje 3-4 tako da je pobjeda zasluzena 100%. Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani. Katastrofa!
kory

#1438 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

real jos jednom pokazo svoju velicinu i snagu od sevilje gubili 0-2(dva suta-2 gola jbg) i na kraju fenomenalnom igrom pobijedili 3-2..to mogu samo najbolji....
i neka mi neko posle ove utakmice kaze kako real ima srece i kako su sudije na strani najboljeg KRALJEVSKOG kluba....
PS:samo da svima koji navijaju za real cestitam na fenomenalnoj pobjedi HALLA MADRID HALLA MADRID
kory

#1439 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

Baltazar_khan wrote:ooooooo koje ste vi nafake kako ba 2-2 :x :x :x :x :oops:
de molim te pregledaj utakmicu i vidi ko je imo nafake....

#1440 Re: Real Madrid C.F.

Post by profil »

Ne mogu da vjerujem kako je Sevilla jadna bila. Real ih je u drugom rastavio na proste faktore. Sijevalo sa svih strana. Cestitke realovcima, izgleda da se ove zvjezdice lagano uigravaju. Nije to jos dovoljno da se parira gradskom rivalu :D ali bice bolje. Jos jednom da ponovim misljenje da bi za Real jedan ban na transfere od godinu dana bio blagoslov.
kory

#1441 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

profil wrote:Ne mogu da vjerujem kako je Sevilla jadna bila. Real ih je u drugom rastavio na proste faktore. Sijevalo sa svih strana. Cestitke realovcima, izgleda da se ove zvjezdice lagano uigravaju. Nije to jos dovoljno da se parira gradskom rivalu :D ali bice bolje. Jos jednom da ponovim misljenje da bi za Real jedan ban na transfere od godinu dana bio blagoslov.
heheheh dobar kom..sve je ok samo ovo " Nije to jos dovoljno da se parira gradskom rivalu :D ali bice bolje" nisi trebo napisat al ok :D :D :D
todd_smith

#1442 Re: Real Madrid C.F.

Post by todd_smith »

lol ne znam kako tim koji namjerava osvojiti titulu spanije, moze da primi gol kao onaj drugi gol seville
udrch

#1443 Re: Real Madrid C.F.

Post by udrch »

Rastaviće ih Barsa u sred Madrida..bolje im je da se od titule oproste ranije..samo da se zna, u Španiji ne navijam ni za koga..
kory

#1444 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

udrch wrote:Rastaviće ih Barsa u sred Madrida..bolje im je da se od titule oproste ranije..samo da se zna, u Španiji ne navijam ni za koga..
heheeheeheehe svaka cast care dobro si me nasmijo.......vidjecemo ko ce koga da rastvori i to na proste faktoree.... :D

#1445 Re: Real Madrid C.F.

Post by profil »

kory wrote:
profil wrote:Ne mogu da vjerujem kako je Sevilla jadna bila. Real ih je u drugom rastavio na proste faktore. Sijevalo sa svih strana. Cestitke realovcima, izgleda da se ove zvjezdice lagano uigravaju. Nije to jos dovoljno da se parira gradskom rivalu :D ali bice bolje. Jos jednom da ponovim misljenje da bi za Real jedan ban na transfere od godinu dana bio blagoslov.
heheheh dobar kom..sve je ok samo ovo " Nije to jos dovoljno da se parira gradskom rivalu :D ali bice bolje" nisi trebo napisat al ok :D :D :D
Ma ima dupe da nam ljubite za ono pretproslo kolo :D
kory

#1446 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

profil wrote:
kory wrote:
Ma ima dupe da nam ljubite za ono pretproslo kolo :D
nekontam sta je bilo predproslo kolo.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#1447 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Zakuhalo se :mrgreen:
@Bathazar, pomalo... 8-)
@ Plavih :thumbup:
Samo da malo zatvore protiv Lyona u odbrani, ako Lyon uvalo 2 gola, nema nista od prolaza :(
Jer je Lyon bolji od Seville.
ultima_palabra

#1448 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ne stigoh prokomentarisati :D
Sad svi pjevaju epove, ali nije bilo baš tako na terenu, prvih sat vremena sam proveo granajući rukama :roll: Ipak mora se priznati da je zadnjih pola sata bilo furiozno, Pellegrini je pogodio sa izmjenama. Sve nekako podsjeća na onu Capellovu sezonu :-D Ipak je Barcelona mnogo ozbiljniji tim nego tada, tako da će biti zanimljivo do kraja.
Sevilla je odigrala ziheraški, Madrid je ostavio puno prostora pozadi, oni su imali igrače da ono iskoriste, pogotovo Navas je bio raspoložen, ali nije imao s kim da odigra.
U srijedu je mnogo važnija utakmica, nadam se da će i odbrana biti ozbiljnija (Iker :oops: ). VDV sigurno zaslužuje mjesto u prvih 11, a vidjećemo ko bi mogao zamijeniti Xabija, tu su Gago, Guti i Granero.
Podemos 8-)
sumirprimus

#1449 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

podemos-nesto kao mozemo,idemo,?!?
znaci,ipak sumLJate :evil: :D
ultima_palabra

#1450 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:podemos-nesto kao mozemo,idemo,?!?
znaci,ipak sumLJate :evil: :D
Otprilike :)
Naravno da sumLJam, 5 godina bez prolaska u četvrtfinale, i nepovoljan rezultat sada, 2 prvotimca suspendovana :|
50-50 ako mene pitaš :D
Post Reply