Eurokrem, Nutella, Maza, Milka i ostali čokoladni namazi...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
beni-bu-man

#1426 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

i agree wrote:
beni-bu-man wrote:
i agree wrote: de nam reci bogati kakva je tebi maza,bas me zanima :lol:
sto ba smaras temu beze, jes tolko napacen :?
Zar ti ne zarađujes pare decko,sto kmecis po temi bezze?
idi ba ljeci se
i agree

#1427 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

:lol:

Ubice vas secer i debljina,bacite se na voce kakva ba maza,nutela i ostali pesticidi :lol:
i agree

#1428 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

beni-bu-man wrote: idi ba ljeci se
Aj ba tetovirani deba ohanider malo,mani se slatkisa nego trci skini to salo :-) :lol:
beni-bu-man

#1429 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

i agree wrote:
Aj ba tetovirani deba ohanider malo,mani se slatkisa nego trci skini to salo :-) :lol:
Imas javne ustanove, obrazlozi svoj problem, ljudi ce ti rado pomoci, menoj se stiditi, potrazi pomoc na vrijeme dok nije kasno.
i agree

#1430 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

beni-bu-man wrote:
i agree wrote:
Imas javne ustanove, obrazlozi svoj problem, ljudi ce ti rado pomoci, menoj se stiditi, potrazi pomoc na vrijeme dok nije kasno.
Sebi ti pomozi,prije ce tebe ubit secer i kile nego mene zajebancija sa likovima koji ne vide dalje od tanjira :lol:
beni-bu-man

#1431 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

hocu hvala na savjetu :thumbup:

a vidim da tebi nema pomoci, zao mi te :(
i agree

#1432 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

beni-bu-man wrote:hocu hvala na savjetu :thumbup:

Nema na cemu,ja sam inace navikao drugim pomagat a mene ko ....
:lol: :lol:
beni-bu-man

#1433 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

i agree wrote:

jebi ga ja sam pokusao te uputiti i javne ustanove, a ti me ismijavas, smijesno ti sto sam debeo sto vagam 155kg........ :(
i agree

#1434 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

beni-bu-man wrote:
i agree wrote:

jebi ga ja sam pokusao te uputiti i javne ustanove, a ti me ismijavas, smijesno ti sto sam debeo sto vagam 155kg........ :(
Za ovakvim i javne ustanove zatvaraju vrata sta ti je :lol: :lol:
beni-bu-man

#1435 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by beni-bu-man »

i agree wrote: Za ovakvim i javne ustanove zatvaraju vrata sta ti je :lol: :lol:
kupi mazu 20% i 30%
i agree

#1436 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

beni-bu-man wrote:
i agree wrote: Za ovakvim i javne ustanove zatvaraju vrata sta ti je :lol: :lol:
kupi mazu 20% i 30%
Probao,stanje se dodatno pogorsalo :(
animus

#1437 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by animus »

Kad jedem Mazu30 padne mi na um prijeratna reklama za Cokolesnik kad ona djevojcica kaze: Kao da jedem veeeeliku čokoladu s lješnjacima.
tovarish

#1438 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by tovarish »

Konacno probah i ovu od 30%.

Iako smo svi u kuci odusevljeni,dali smo isti komentar.Malo,al' samo malo, vuce na kikiriki puter,iako mnogo ukusnija,kremastija i mazivija.

A moj dodatni zakljucak je,iako mi se svidjela i nesto je novo na nasem trziatu,ipak je ona od 20% bolja.

Sa druge strane,mom bratu je bolja ova od 30%.

Najbitnije je sad da zadrze kvalitetu svih Maza i da ne upropaste ovakav super proizvod.

Naravno,cekamo i njihovu cokoladu.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1439 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

Gledajuci police u bingu, maza od 20 i 30 % ide k'o halva, crunchy mensecini i nije tako popularna...?!
i agree

#1440 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

:lol:
mores li dan izdrzat da je ne spomenes,ti izgleda samo ides po radnjama i gledas po policama ima li maze :lol:

kakav fanatik
Leverage

#1441 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by Leverage »

konektovan wrote:Gledajuci police u bingu, maza od 20 i 30 % ide k'o halva, crunchy mensecini i nije tako popularna...?!
Uzeo sam juče crunchy, nisam još probao doduše.
konektovan

#1442 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

i agree wrote::lol:
mores li dan izdrzat da je ne spomenes,ti izgleda samo ides po radnjama i gledas po policama ima li maze :lol:

kakav fanatik
Idi ti kod Nagiba i u m&m, vidi je li masno, zacinjeno, izgleda samo u buregdzinice zalazis. ;-) :mrgreen:

Ne idem ja samo zbog maze u prodavnice, ali mi drago vidjeti domaci proizvod koji se dobro prodaje i prazne police istog.
i agree

#1443 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

konektovan wrote:

kakav fanatik
Idi ti kod Nagiba i u m&m, vidi je li masno, zacinjeno, izgleda samo u buregdzinice zalazis. ;-) :mrgreen:

Ne idem ja samo zbog maze u prodavnice, ali mi drago vidjeti domaci proizvod koji se dobro prodaje i prazne police istog.
Pa haveru ako je to samo razlog sto ne pises o tonama voca povrca i mesa sto izvozimo,kolko vidim ti samo mazu spominjes kao da je jedini uspjesan bh proizvod :-)
spree

#1444 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by spree »

Hajvan wrote:ko god je probao vise od jednom kikiriki puter, (osim malo bojom) Maza 30 ne moze ama ni podsjecati na isti.

Osim, ukoliko ti ‘testeri’ nisu sprzili nepca i nozdrve krokodilima, krekovim, kokainimaaaaaa :lol:
:thumbup:
Ne kontam ni ja. Ljudi valjda vide boju maze u prodavnici i onda se zalete da ovdje nesto napisu.
konektovan

#1445 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

i agree wrote:
konektovan wrote:

kakav fanatik

Pa haveru ako je to samo razlog sto ne pises o tonama voca povrca i mesa sto izvozimo,kolko vidim ti samo mazu spominjes kao da je jedini uspjesan bh proizvod :-)
Pošto volim slatko, zato i pišem ponajviše. Sacekaj dok dodju još i cokolade iz iste fabrike, tek ces da vidiš onda recenzije. :mrgreen:
Još ni jedan domaci proizvod nije postigao za kratko vrijeme popularnost k'o maza, to je cinjenica, ali da ima još uspješnih ima, ali eto, ova tema nije namjenjena za ostale...
nepass1

#1446 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by nepass1 »

Hajvan wrote:ko god je probao vise od jednom kikiriki puter, (osim malo bojom) Maza 30 ne moze ama ni podsjecati na isti.

Osim, ukoliko ti ‘testeri’ nisu sprzili nepca i nozdrve krokodilima, krekovim, kokainimaaaaaa :lol:
maza 30% je kao kinder bueno namaz, ja volim. upravo jedem palacinke sa ovom 20% jbg nije ko nutela, ali drugo mjesto komotno uzima.
papebih

#1447 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by papebih »

Da je dobra, dobra je. Al brate kakva je mjera 700gr,kod svakog je 750gr. Cijena je preskupa i tu se nema sta rec, maza 20% ljesnjak 700gr 8,65 KM, nutella 750gr 8,95 KM. Nista, vratit se na stampi, on je za obicne smrtnike 750gr 6 KM.
konektovan

#1448 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by konektovan »

papebih wrote:Da je dobra, dobra je. Al brate kakva je mjera 700gr,kod svakog je 750gr. Cijena je preskupa i tu se nema sta rec, maza 20% ljesnjak 700gr 8,65 KM, nutella 750gr 8,95 KM. Nista, vratit se na stampi, on je za obicne smrtnike 750gr 6 KM.
Nutkao je mozda najbolja alternativa mazi i nuteli, kad je kvalitet i cijena u pitanju.
Maloprije u jednom mahalskom marketu, nadjem nutelu made in turkiye, 400 g cini mi se 4.95 KM. Malo falilo da je kupim i uporedim sa drugim, ali ipak ima kuci dovoljno zaliha, pa sam odustao. :mrgreen:
i agree

#1449 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by i agree »

Vidim ja kolko je sati na kraju ces nogirat ovu sto si je svaki dan hvalio a pocet ces uzimat nutelu i to tursku.Za male pare si se prodao
iz zadnje klupe

#1450 Re: Eurokrem ili Nutella?

Post by iz zadnje klupe »

ko god je probao vise od jednom kikiriki puter, (osim malo bojom) Maza 30 ne moze ama ni podsjecati na isti.
Postuj razlicite dozivljaje. meni isto ima kikiriki maslac after taste, ali za mene je to veliki plus, ima takodje i okus kinder buena, nista slicno nisam probao, na nekom sirem trzistu imao bi svoje poklonike zbog neobicnosti :izet:
Post Reply