PS and1medjed 2:1 elSaik...
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- J.P.Montoya
Ekipa J.P.Montoya je u gostima odigrala 0:0. Ostao je opsti utisak da je bila bolja ekipa na terenu,al jednostavno lopta nije htjela u gol. Trener ekipe je izjavio da je razocaran za propustena dva boda, al takodjer je sretan sto je ekipa jso uvijek nakon pet kola neporazena
- Neelix
haj da i ja malo supljiram 
nanio sam poraz lideru na tabeli golom sa pola terena
(ghana-nigeria) pojma nemam o snazi reprezentacija, "ofrlje" sam nabio loptu svom snagom i gdje cuda, zavrsila je u mrezi 
nanio sam poraz lideru na tabeli golom sa pola terena
- J.P.Montoya
mislim da ce se igrati samo tekme iz srijede, jer je preko vikenda prijateljske tekme repki
- abondanzieri
Cypruse imam jedan prijedlog za tebe:
da mi nabacis hostesu,a da ja tebi prepustim bodove u sljedecem kolu
morel'?

morel'?
- van Basten
poraz, opet... previše se isfulalo da bi se ičem boljem nadalo. Još naletio na raspoloženog hantragu koji je u stanju utrpati i 3-4 komada ali i završiti sa 0... mislim da je najskloniji oscilacijama u cijeloj ligi. Nažalost, protiv mene mu je bio dobar dan.
Srećom, barem moja filijala (brat) gura... ipak sam ga ja otkrio... i još jednog iz samog vrha... ispadoh bolji skaut nego igrač
Srećom, barem moja filijala (brat) gura... ipak sam ga ja otkrio... i još jednog iz samog vrha... ispadoh bolji skaut nego igrač
-
vjecnobordo
On pobjeđuje i čuva čast starosjediocacyprus wrote:Gdje je onaj vjecnobordo? Mogo bi on to postavit, da bar nešto uradi![]()
.
Šta da radim?
-elSaik redovno postavlja parove, a sinoc je ionako problem rješen brže nego sto sam došao.
-ti ekspresno brzo izbaciš konačne rezultate i tabelu
Ja sam samo tu da bi ispunili i sve formalnosti u Savezu, da bi bio ispostovan Triumvirat. Ako ima ko da će biti boilji od mene u Savezu, vrata su mu širom otvorena
- abondanzieri
Nije to bas tako,u pitanju su tri velika boda sa vruceg gostovanja koja bi kolegi cyprusu mnogo znacila u borbi za vrh Sa-X ligeme22 wrote:ccc to ti mislis hostesu dobiti za par bodovaabondanzieri wrote:Cypruse imam jedan prijedlog za tebe:
morel'?![]()
Danas sam dobre volje pa sam odlucio da mu ponudim i tri boda u drugom dijelu sezone,kao i pravo izbora na draftu u tekucoj sezoni
-
elSaik
Haj' šuti.vjecnobordo wrote:On pobjeđuje i čuva čast starosjediocacyprus wrote:Gdje je onaj vjecnobordo? Mogo bi on to postavit, da bar nešto uradi![]()
.
![]()
Šta da radim?
-elSaik redovno postavlja parove, a sinoc je ionako problem rješen brže nego sto sam došao.
-ti ekspresno brzo izbaciš konačne rezultate i tabelu
Ja sam samo tu da bi ispunili i sve formalnosti u Savezu, da bi bio ispostovan Triumvirat. Ako ima ko da će biti boilji od mene u Savezu, vrata su mu širom otvorena
Pita Enrico jel' dosta obuzdao svoje igrače u ova dva kola i da li smije da ponovo igra punom snagom?
- abondanzieri
Sudeci po postavljenim parovima za ovo kolo,meni se cini da igranje na domacem terenu nece bas biti neka velika prednost 
- abondanzieri
Slazem se da je siromasna ponuda za ovo kolo,ali ste mogli staviti koju "siguricu" kao sto je bio slucaj u svakom kolu do sadaNeelix wrote:vjerovao ili ne, to je jedinih 20 parova ponudjeno za srijedu na kladionicama...za cetvrtak nema nijedan
Sta vam je falilo da ste stavili barem jedan par azijskih kvalifikacija,ovako neki neizvjesan duel kao sto je npr Japan-Tajland ili J.Koreja-Turkmenistan?
-
elSaik
abondanzieri wrote:Slazem se da je siromasna ponuda za ovo kolo,ali ste mogli staviti koju "siguricu" kao sto je bio slucaj u svakom kolu do sadaNeelix wrote:vjerovao ili ne, to je jedinih 20 parova ponudjeno za srijedu na kladionicama...za cetvrtak nema nijedan![]()
Sta vam je falilo da ste stavili barem jedan par azijskih kvalifikacija,ovako neki neizvjesan duel kao sto je npr Japan-Tajland ili J.Koreja-Turkmenistan?![]()
Igraj na Italijane... ili Engleze, oni moraju dobiti nakon bruke protiv Kroata...
- abondanzieri
Italijani su mi skroz nesigurni,pogotovo iz razloga sto sam upravo vidio da igraju na neutralnom terenu.Sto se tice Engleza oni su mi nekako najprivlacniji za bonusa bas zato sto kao i ti smatram da jednostavno imaju imperativ pobjede kako bi se barem malo iskupili za blamazu u proslim kvalifikacijama
-
elSaik
To za Italijane nisam znao... a igrah na Englesku iz tih razloga koje si nabrojao...abondanzieri wrote:Italijani su mi skroz nesigurni,pogotovo iz razloga sto sam upravo vidio da igraju na neutralnom terenu.Sto se tice Engleza oni su mi nekako najprivlacniji za bonusa bas zato sto kao i ti smatram da jednostavno imaju imperativ pobjede kako bi se barem malo iskupili za blamazu u proslim kvalifikacijama
- van Basten
ako išta mrzim prognozirati, to su prijateljske utakmice... nikad se ne zna ni ko igra, kako, zašto, koliko se ozbiljno pristupa svemu, ko šta isprobava na utakmici... ponekad se ne zna ni gdje se igra... biće teško kolo, svakako... odoh probrati deset parova nekako... i meni su englezi najbliži bonusu, vidjeću
- campa_xxx
Cemu panika utakmice su tek sutra a i ti si tek postavio parovecyprus wrote:Meni nešto došlo drago što nisam domaćin u ovom kolu.
A još 6 takmičara nije stavilo svoje prognoze. Joj, moram li se nervirat svako kolo.
CITAT:cyprus Upisano: 05/02/2008 21:54