Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
PalaSa Marsa

#1426 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Uh, ja sto je ovo tuzno zalosna vam Njemacka. :roll: :zoka: :mrgreen:
Goldyna

#1427 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Goldyna »

Ma joj kod mene je sitacija nidje veze...Imala sam vezu 3 godine, super sve, voljeli se i onda sam ja morala preseliti u drugi grad. Predosjecala sam da to nece ici iz vise razloga i zbog moje slobodne duse i zbog njegove ljubomore i svega toga...Onda ja hocu da krenem dalje, ali na koga god naletim to nije to, il sjebem nesto ja ili taj neko treci...A uvijek mislim na ovog bivseg, pa se onda pitam mozda ja treba i dalje da budem sa njim, da se pomirimo po ko zna koji put i da se napokon pocnem truditi oko te veze...Ali ni za to nemam volje ni snage. Jednostavno hocu da mi naleti neko ko ce mi se toliko svidjeti da ja zaboravim sve sto je bilo prije i hocu da on bude kao taj moj bivsi jer mi previse odgovara kao osoba... :-) :-)
PalaSa Marsa

#1428 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Ho's da ti bude bivsi, jer ti previse odgovara kao osoba.

Zanimljivo.
to sam ja!

#1429 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by to sam ja! »

volim_ga_jos_uvijek wrote:Oprastam ti iz dubine svoje duse, jer sam te voljela. Sad ti i dalje misli i pricaj o meni sta god zelis, jer mi lagano postaje svejedno...
pa volis li ga jos uvijek :D :D
Goldyna

#1430 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Goldyna »

PalaSa Marsa wrote:Ho's da ti bude bivsi, jer ti previse odgovara kao osoba.

Zanimljivo.
Bivsi mi odgovara kao osoba i onda gledam i poredim osobine njegove i nekog potencijalnog muskarca za vezu. A hocu da mi bude bivsi jer nisam spremna da odrzavam takvu vezu i da se vidimo jednom u 2 mjeseca i svi problemi koji dolaze uz te veze na daljinu...
PalaSa Marsa

#1431 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Goldyna wrote:

Zanimljivo.
Bivsi mi odgovara kao osoba i onda gledam i poredim osobine njegove i nekog potencijalnog muskarca za vezu. A hocu da mi bude bivsi jer nisam spremna da odrzavam takvu vezu i da se vidimo jednom u 2 mjeseca i svi problemi koji dolaze uz te veze na daljinu...
OK, sretno. :)
malaplavooka

#1432 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

PalaSa Marsa wrote:
Goldyna wrote:

Zanimljivo.
OK, sretno. :)
Hmmmmmm...kako različito...mog bivšeg potpuno zasjenio ovaj za kojeg sam mislila da je sadašnji, niti ih poredim niti mi to ikadapadne napamet..jednostavno...zasjenio ga u svemu...ali...samo sam mislila, željela i tako ludo htjela da bude sadašnji i budući i jedini...:( šta ćeš, desi se i boljima od mene...
clarKKent

#1433 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by clarKKent »

u paramparcad otislo je, kao i ostatak ove ljuske sto se zove moje tijelo...
i nikog ne krivim, nikome ne prigovaram, nikome ne sudim.
sam svoj dusmanin, da to sam ja :)
kaponeh1

#1434 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by kaponeh1 »

clarKKent wrote:u paramparcad otislo je, kao i ostatak ove ljuske sto se zove moje tijelo...
i nikog ne krivim, nikome ne prigovaram, nikome ne sudim.
sam svoj dusmanin, da to sam ja :)
:thumbup:
Goldyna

#1435 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Goldyna »

Hmmmmmm...kako različito...mog bivšeg potpuno zasjenio ovaj za kojeg sam mislila da je sadašnji, niti ih poredim niti mi to ikadapadne napamet..jednostavno...zasjenio ga u svemu...ali...samo sam mislila, željela i tako ludo htjela da bude sadašnji i budući i jedini...:( šta ćeš, desi se i boljima od mene...
Desilo se i meni jednom, taman skontala to je to, sa njim cu zaboraviti sve i bice jos bolje. Ali taj "sadasnji" usere muski, pa onda ja opet pocnem misliti o tome kako nikad necu naci momka kao sto sam imala :-?
to sam ja!

#1436 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by to sam ja! »

sto svaka velika ljubav,zavrsi velikom tugom?
sto kada najvise volim,ponasam se najgore prema osobi koju volim?
da li je to ona ruzna osobina da smatram da mi ona nekom logikom pripada i da je nemoram njegovat i odrzavat? :?

eh da mi je samo jedan dan sa njom ponovo,samo 24 sata,sve bi ispravio,al sve siguran sam!! :sad:

AO zauvijek u <3 kod BS

:sad: :sad: :sad: :sad:
malaplavooka

#1437 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

Eto...odražah riječ...danas ni slova o tebi...jesi zadovoljan svojim današnjim učinkom? Trebao bi biti...uspio si...Kad god mislim da ne može gore, ti mi pokažeš da može...ali ...šta ti znaš o tome...ništa...
krompir i riza

#1438 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by krompir i riza »

malaplavooka wrote:Eto...odražah riječ...danas ni slova o tebi...jesi zadovoljan svojim današnjim učinkom? Trebao bi biti...uspio si...Kad god mislim da ne može gore, ti mi pokažeš da može...ali ...šta ti znaš o tome...ništa...
ohani malo plavooka, niko ali niko nije vrijedan tvojih živaca ,zdravlja i vremena ;-)
fino to odjebaus, skockaš se i furaj u grad s drugaricama ,malo uživaj u životu i nemoj se zalijepiti za prvog koji naiđe..neka,nek odstoji malo.. pravi će naići kad se najmanje budeš nadala..ovaj tvoj što zviži to očito nije ;-)
malaplavooka

#1439 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

krompir i riza wrote:
malaplavooka wrote:Eto...odražah riječ...danas ni slova o tebi...jesi zadovoljan svojim današnjim učinkom? Trebao bi biti...uspio si...Kad god mislim da ne može gore, ti mi pokažeš da može...ali ...šta ti znaš o tome...ništa...
ohani malo plavooka, niko ali niko nije vrijedan tvojih živaca ,zdravlja i vremena ;-)
fino to odjebaus, skockaš se i furaj u grad s drugaricama ,malo uživaj u životu i nemoj se zalijepiti za prvog koji naiđe..neka,nek odstoji malo.. pravi će naići kad se najmanje budeš nadala..ovaj tvoj što zviži to očito nije ;-)
Valjda :(
zonna

#1440 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by zonna »

malaplavooka wrote:
krompir i riza wrote:
Valjda :(
e j... ga! kad se spetlja sa forumasem pa sad ne mozes ni ovdje doci da rasteretis dusu... :( :-)
volim_ga_jos_uvijek

#1441 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by volim_ga_jos_uvijek »

to sam ja! wrote:
volim_ga_jos_uvijek wrote:Oprastam ti iz dubine svoje duse, jer sam te voljela. Sad ti i dalje misli i pricaj o meni sta god zelis, jer mi lagano postaje svejedno...
Da. :sad:
to sam ja!

#1443 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by to sam ja! »

volim_ga_jos_uvijek wrote:
to sam ja! wrote:
Da. :sad:
imas PP :wink:
Zoya

#1444 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Zoya »

:lol: ovo mi je najace, imas PP :D PP kao propagandne poruke? Ili jos jedan pokusaj izbijanja klina..klinkom :D
to sam ja!

#1445 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by to sam ja! »

Zoya wrote::lol: ovo mi je najace, imas PP :D PP kao propagandne poruke? Ili jos jedan pokusaj izbijanja klina..klinkom :D
sve je to marketinski trik :D :D
LONGMAN

#1446 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by LONGMAN »

:roll: Previse depresivno ovdje :-)
preostali

#1447 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

prevarila me , otisla sa drugim , rekla da me ne voli nakon dugogodisnje veze. Kako se ponasati na to sta ciniti, molim bez kometara onih : zaboravi, ne cini nista , nastavi dalje, nadji drugu.... Svetite li se i kako...?
ActionWoman

#1448 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ActionWoman »

preostali wrote:prevarila me , otisla sa drugim , rekla da me ne voli nakon dugogodisnje veze. Kako se ponasati na to sta ciniti, molim bez kometara onih : zaboravi, ne cini nista , nastavi dalje, nadji drugu.... Svetite li se i kako...?
ZABORAV JE NAJBOLJA OSVETA
preostali

#1449 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

nije mi jasno i nikada nece biti kako neko moze voliti osobu toliko godina i onda odjednom nestane ta ljubav i zavoli drugog. Kako to????? ako je neko tako volio molim da opise to stanje i sta je osjecala prema bivseg kojeg je prestala voljeti jel stvarno preslata voljeti i zaboravila. Ja kad volim volim samo jednu
LONGMAN

#1450 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by LONGMAN »

Cuj svetite li se, sta je to ljubav, ako prestane idemo "ubiti" drugu osobu jer me ne voli vise, to je stvarno :S
Kako ne moze prestati, moze, ako nije prava naravno da ce prestati. Ako je uradila sta uradila, pusti je, neka ide, ma kako je volio.
Post Reply