Još neki stručnjak reče kako Austrije nije za podcijeniti, kao oni ulažu, imaju neki sistem...
Imaju, ali u bankarstvu, tu im kapu skidam......
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Što ne bi vjerovalinorth wrote:Ja ne mogu vjerovati da neko može vjerovati da ova repka može kao nešto napraviti, nisam od onih hajmo samo pljuvatipo našima, ali ove prijateljske su pokazale koliko vrijedimo, sa C.Gorom 1-4, i sa strašnom Austrijom -20![]()
Još neki stručnjak reče kako Austrije nije za podcijeniti, kao oni ulažu, imaju neki sistem...![]()
Imaju, ali u bankarstvu, tu im kapu skidam......
Manijakus wrote:Kad igramo sa Crnom Gorom ?
Ako piše parter onda je parter. Šta ima veze da te i gore pošalju, nije NBA...elSaik wrote:Dobih jutros ove dvije karte preko radija, i sad me zanima jesul one za tribine ili za dole. Piše na njima PARTER - GRATIS, ali je ovo "parter" prefarbano crnim markerom, pa sam zbunjen.![]()
Robben wrote:Ako piše parter onda je parter. Šta ima veze da te i gore pošalju, nije NBA...elSaik wrote:Dobih jutros ove dvije karte preko radija, i sad me zanima jesul one za tribine ili za dole. Piše na njima PARTER - GRATIS, ali je ovo "parter" prefarbano crnim markerom, pa sam zbunjen.![]()