Pa igraju protiv prvaka Rusije a ne protiv Pofalickog.Ne može se svaku dobiti tek tako na ime...uostalom Rubin ih je vec pokarao u Nou Campu,tako da je i ovaj trenutni rezultat 0-0 odlican po Barcu...budu li se opet poceli zezati i ovu ce zijaniti.Plavih_11 wrote:Barsa stalno napada ali jos nista ...
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#1426 Re: FC Barcelona
- slucajan
#1427 Re: FC Barcelona
Henry-ju je bilo dovoljno 5 minuta da pokaže da je pravi duduk 
- Charuga
- Globalni moderator
#1428 Re: FC Barcelona
Ne vidim negdje u postu da sam napisao nesto tipa "kako vec nije 0:3" ili slicno ..LSD wrote:Pa igraju protiv prvaka Rusije a ne protiv Pofalickog.Ne može se svaku dobiti tek tako na ime...uostalom Rubin ih je vec pokarao u Nou Campu,tako da je i ovaj trenutni rezultat 0-0 odlican po Barcu...budu li se opet poceli zezati i ovu ce zijaniti.Plavih_11 wrote:Barsa stalno napada ali jos nista ...
Bas neka si mi rekao sa znam za ubuduce kako da se postavim kad neki tim izgubi kuci od autsajdera ..
Last edited by Charuga on 04/11/2009 20:26, edited 1 time in total.
- cyprus
#1429 Re: FC Barcelona
Šta je sad bilo? Parkiran avion ispred gola? 
- adcor
#1430 Re: FC Barcelona
haj molim te nemoj ti svoje mudrosti prosipat. idi burazeru na svoj topic (klub koji navijas), pa valjaj glupost. ako si gledao prvu utakmicu mogao si da vidis na koji nacin su izgubili. a ovo veceras je nevidjeno. da neko 90 minuta igra 10-0-0...LSD wrote:Pa igraju protiv prvaka Rusije a ne protiv Pofalickog.Ne može se svaku dobiti tek tako na ime...uostalom Rubin ih je vec pokarao u Nou Campu,tako da je i ovaj trenutni rezultat 0-0 odlican po Barcu...budu li se opet poceli zezati i ovu ce zijaniti.Plavih_11 wrote:Barsa stalno napada ali jos nista ...
- cyprus
#1431 Re: FC Barcelona
Sram ih biloadcor wrote:a ovo veceras je nevidjeno. da neko 90 minuta igra 10-0-0...
- Charuga
- Globalni moderator
#1432 Re: FC Barcelona
Sa 9 igraca u odbrani Rubin je odlicno zaustavljao sve napade Barse. J.biga, nema im se sta zamjeriti, udovoljene su dove trenera Gurbanova na Nou Campu kad su uzeli 3 boda i nisu imali potrebe da nesto danas srljaju i napadaju. Odbrana i lagane kontre. Imali su cak i 2 odlicne sanse ali je Valdez skinuo.adcor wrote:haj molim te nemoj ti svoje mudrosti prosipat. idi burazeru na svoj topic (klub koji navijas), pa valjaj glupost. ako si gledao prvu utakmicu mogao si da vidis na koji nacin su izgubili. a ovo veceras je nevidjeno. da neko 90 minuta igra 10-0-0...
-
LSD
#1433 Re: FC Barcelona
Gluposti ti pišešadcor wrote:haj molim te nemoj ti svoje mudrosti prosipat. idi burazeru na svoj topic (klub koji navijas), pa valjaj glupost. ako si gledao prvu utakmicu mogao si da vidis na koji nacin su izgubili. a ovo veceras je nevidjeno. da neko 90 minuta igra 10-0-0...LSD wrote:Pa igraju protiv prvaka Rusije a ne protiv Pofalickog.Ne može se svaku dobiti tek tako na ime...uostalom Rubin ih je vec pokarao u Nou Campu,tako da je i ovaj trenutni rezultat 0-0 odlican po Barcu...budu li se opet poceli zezati i ovu ce zijaniti.Plavih_11 wrote:Barsa stalno napada ali jos nista ...
Pošto volis da glumiš strucnjaka i filozofiras samo cu biti kratak...
Rezime ovog dvomeca je slijedeci: 2 utakmice protiv Kazana=1 bod,Kazan=4 boda...bodovi se broje decko!! a ne formacije,korneri,stative i slicno...a veceras Barca nije napravila šanse kako treba...opet samo posjed,dođu do 16 i onda prebacivanje lopte sa jedne na drugu stranu i peglanje do iznemoglosti...veceras su bili NEMOCNI!! cak je Rubin imao mnogo bilje šanse iz onih par kontri.
Barca se dovela u vrlo tešku situaciju,valja im opet ici u goste u hladni Kijev i docekati Inter (a i oni ce se vaditi)
E ako ti je ovo filozofija neka,onda ti je bolje da ne pratiš više fudbal.
- adcor
#1434 Re: FC Barcelona
a vidim da je tebi expertu bolja sansa hvatanje lopte od stative (ako govorimo o 100% sansama)LSD wrote: Gluposti ti pišeš![]()
kakav crna 10-0-0...šta pišeš gluposti??
Rezime ovog dvomeca je slijedeci: 2 utakmice protiv Kazana=1 bod,Kazan=4 boda...bodovi se broje decko!! a ne formacije,korneri,stative i slicno...a veceras Barca nije napravila šanse kako treba...opet samo posjed,dođu do 16 i onda prebacivanje lopte sa jedne na drugu stranu i peglanje do iznemoglosti...veceras su bili NEMOCNI!! cak je Rubin imao mnogo bilje šanse iz onih par kontri.
Barca se dovela u vrlo tešku situaciju,valja im opet ici u goste u hladni Kijev i docekati Inter (a i oni ce se vaditi)
-
LSD
#1435 Re: FC Barcelona
Opet ti o nekakvim šansama?? kakve bolan crne šanse??adcor wrote:a vidim da je tebi expertu bolja sansa hvatanje lopte od stative (ako govorimo o 100% sansama)LSD wrote: Gluposti ti pišeš![]()
kakav crna 10-0-0...šta pišeš gluposti??
Imali su 180 minuta vremena da uzmu 6 bodova od rusa,a uzeli su samo 1 za tih 180 minuta.
Prica ovog Plavih_11 o nekakvim dovama njihovog trenera je domen parapsihologije i misticizma.
Ako si bolji,jaci,organizovaniji i u boljoj formi NEMA TE DOVE koja ce te spasiti od potopa...mogao je trener Reala uputiti Allahu 5000 dova ali 6-2 je na kraju fasovao po guzovima.
Pustite se prica za malu djecu,pricajmo o fudbalu.
- Charuga
- Globalni moderator
#1436 Re: FC Barcelona
Polako ljudi, sve ce biti jasnije 24.11. kad na Camp Nou dolazi Inter a Dynamo gostuje Rubinu. Ima tu jos i ova utakmica veceras izmedju Dynama i Intera. Nemojte bezveze kokodakati o ispadanju, rano je ..
- Charuga
- Globalni moderator
#1437 Re: FC Barcelona
@LSD
Mlad si, imas vremena da naucis razdvajati IRONIJU i SALU od OZBILJE ..
Dova, dova, jasta je nego dova pomogla ..
P.S. Nije za svakoga dova i ne moze je svako uciti kao sto se ne moze svakome ni primiti ali to nije tema ni prica za ovog pdf-a. Uvjek ce postojati vjernici i nevjernici ..
Mlad si, imas vremena da naucis razdvajati IRONIJU i SALU od OZBILJE ..
P.S. Nije za svakoga dova i ne moze je svako uciti kao sto se ne moze svakome ni primiti ali to nije tema ni prica za ovog pdf-a. Uvjek ce postojati vjernici i nevjernici ..
-
LSD
#1438 Re: FC Barcelona
E jedino to...ironijaPlavih_11 wrote:@LSD
Mlad si, imas vremena da naucis razdvajati IRONIJU i SALU od OZBILJE ..![]()
- adcor
#1439 Re: FC Barcelona
kazes da su bili nemocni, a ja ti dam statistiku. kazes da je rubin imao bolje sanse, a ja ti dam dvije najbolje. i ko onda pametuje?LSD wrote: Imali su 180 minuta vremena da uzmu 6 bodova od rusa,a uzeli su samo 1 za tih 180 minuta.
Prica ovog Plavih_11 o nekakvim dovama njihovog trenera je domen parapsihologije i misticizma.
Ako si bolji,jaci,organizovaniji i u boljoj formi NEMA TE DOVE koja ce te spasiti od potopa...mogao je trener Reala uputiti Allahu 5000 dova ali 6-2 je na kraju fasovao po guzovima.
Pustite se prica za malu djecu,pricajmo o fudbalu.
ima nesto sto se zove sreca, a to nije prica za malu djecu...
-
LSD
#1440 Re: FC Barcelona
E nemoj se pozivati na srece ili nesrece,nemoj to potezati te ofucane floskule...pogotovu ako se radi o dvije utakmice tj. ako se radi o 180 minuta vremena.
Velik je to vremenski period da bi se sad špekulisalo o nekoj sreci ili nesreci
...nema to veze sa srecom...jednostavno rusi su dobro prostudirali igru Barcelone,nisu se precijenili i ufurali da mogu igrati otvoreno sa njima (jer bi u tom slucaju doživjeli potop),branili se sa bunkerom,prijetili iz kontri i uzeli im 4 boda a njima ostavili 1...nema tu neke ni srece ni puno filozofije.
Velik je to vremenski period da bi se sad špekulisalo o nekoj sreci ili nesreci
- adcor
#1441 Re: FC Barcelona
e pa ovo ti jedino valja (objektivno), a to se mnogo razlikuje od onog prvog sto si napisao...LSD wrote:nema to veze sa srecom...jednostavno rusi su dobro prostudirali igru Barcelone,nisu se precijenili i ufurali da mogu igrati otvoreno sa njima (jer bi u tom slucaju doživjeli potop),branili se sa bunkerom,prijetili iz kontri i uzeli im 4 boda a njima ostavili 1...nema tu neke ni srece ni puno filozofije.
-
LSD
#1442 Re: FC Barcelona
Pa i ja volim i navijam za Barcelonu,ali treba biti objektivan nekad.adcor wrote:e pa ovo ti jedino valja (objektivno), a to se mnogo razlikuje od onog prvog sto si napisao...LSD wrote:nema to veze sa srecom...jednostavno rusi su dobro prostudirali igru Barcelone,nisu se precijenili i ufurali da mogu igrati otvoreno sa njima (jer bi u tom slucaju doživjeli potop),branili se sa bunkerom,prijetili iz kontri i uzeli im 4 boda a njima ostavili 1...nema tu neke ni srece ni puno filozofije.
Sreca,dove i tako to...to ne pije vode puno u fudbalu...mislim,postoji i faktor srece,ali u dvije utakmice-Teško!
Kazan se branio-OK ali treba i to znati pogotovu protiv ekipe kao što je Barca...brani se i Zaragoza ili Getafe ili Mallorca pa opet prime po 5-6 komada...treba se znati braniti e onda se zasluži ta famozna sreca
- adcor
#1443 Re: FC Barcelona
bicu objektivan kad neko nadigra barcelonu. 180 min se braniti i dati 2 gola (ne umanjujem vrijednost golova), dok s druge strane barca u obje utakmice pogodi precku, stativu, ima posjed lopte cc 70%, omjer udaraca enorman - nije sreca? nadigrali barcu? mozda u odbrani...LSD wrote: Pa i ja volim i navijam za Barcelonu,ali treba biti objektivan nekad.
Sreca,dove i tako to...to ne pije vode puno u fudbalu...mislim,postoji i faktor srece,ali u dvije utakmice-Teško!
Kazan se branio-OK ali treba i to znati pogotovu protiv ekipe kao što je Barca...brani se i Zaragoza ili Getafe ili Mallorca pa opet prime po 5-6 komada...treba se znati braniti e onda se zasluži ta famozna sreca
-
leo karan
#1444 Re: FC Barcelona
Barselonin stil igre bih opisao kao silovanje lopte ili dodava.adcor wrote:bicu objektivan kad neko nadigra barcelonu. 180 min se braniti i dati 2 gola (ne umanjujem vrijednost golova), dok s druge strane barca u obje utakmice pogodi precku, stativu, ima posjed lopte cc 70%, omjer udaraca enorman - nije sreca? nadigrali barcu? mozda u odbrani...LSD wrote: Pa i ja volim i navijam za Barcelonu,ali treba biti objektivan nekad.
Tu su najbolji na svijetu, nema sansne da ih ikad iko nadigra.
-
krusty
#1445 Re: FC Barcelona
barsa jos jednom pokazuje da nikad nece ponovit proslu sezonu 
jbg ko visoko leti nisko pada
jbg ko visoko leti nisko pada
- Charuga
- Globalni moderator
#1446 Re: FC Barcelona
24.11. ce se dosta stvari znati. Samo polako ...
- Distortion
#1447 Re: FC Barcelona
Što se ljudi raduju kad Barcelona kiksa pa to je fakat smijesno
Gledao sam utakmicu i fakat se razocaras kad vidis da si mnogo bolji ali lopta nece u gol. Rubin se dobro branio cijelu utakmicu, Barcelona napadala kako tako...imali su ciste sanse da postignu gol iako su ovi bunker igrali ali nisu uspjeli. Da je Zlatan pogodio na pocetku tekme ovi se nebi onako branili...ali sta bi bilo kad bi bilo.......
Barcelona igra dobro, u to nema sumnje i logicno je da nekad nemas srece, nekad nekog napucas. Tim igra organizovano, dobro i simpatizeri Barcelone nemaju razloga za brigu. U zadnje dvije utakmice moraju dobiti i ja sam siguran da ce dobiti...
Gledao sam utakmicu i fakat se razocaras kad vidis da si mnogo bolji ali lopta nece u gol. Rubin se dobro branio cijelu utakmicu, Barcelona napadala kako tako...imali su ciste sanse da postignu gol iako su ovi bunker igrali ali nisu uspjeli. Da je Zlatan pogodio na pocetku tekme ovi se nebi onako branili...ali sta bi bilo kad bi bilo.......
Barcelona igra dobro, u to nema sumnje i logicno je da nekad nemas srece, nekad nekog napucas. Tim igra organizovano, dobro i simpatizeri Barcelone nemaju razloga za brigu. U zadnje dvije utakmice moraju dobiti i ja sam siguran da ce dobiti...
-
Danss
#1448 Re: FC Barcelona
Mislim da nije u pitanju ''nece lopta u go'', nego je pad forme. Jbg, krenula je Barcaa furiozno na startu, onda povrede, rotacije, i mislim da je doslo do pada forme. Za navijace Barce, mislim da je bolje sad pad forme, nego poslije kada je bitnije, mnogi timovi furiozno pocnu i izgube dah u finishu.
Mada se ne bih bunio da izgube dah protiv Reala
Mada se ne bih bunio da izgube dah protiv Reala
-
krusty
#1449 Re: FC Barcelona
ma ja ti si sigurno X igrao pa ti je svejednoDistortion wrote:Što se ljudi raduju kad Barcelona kiksa pa to je fakat smijesno![]()
elem, sta se imam radovati ili ne, nisu u formi ko prosle sezone (rezultatski naravno) nema vise onih pobjeda po 5:0 - 6:0... to je cinjenica ocito
sta su bayernu uradili prosle sezone sjecas se golijade ? a Rubin im uzme 4 boda ... tj oni Rubinu jedva uzmu 1 bod iz 2 utamice
- _BaD_BoY
#1450 Re: FC Barcelona
mozda ti malo pocijenjujes rubin..ako realu uvali neka trsljuga iz trece lige 4 gola zasto bi bilo cudno da rubin uzme barci..iako sam se i ja nadao boljoj predstavi barce ipak iz dana u dan se pokazuje da su ove pridoslice u ligi prvaka sve veca konkurencija ovim velikim klubovima..bod se pise idemo dalje:D FORZA BARCAkrusty wrote:ma ja ti si sigurno X igrao pa ti je svejednoDistortion wrote:Što se ljudi raduju kad Barcelona kiksa pa to je fakat smijesno![]()
elem, sta se imam radovati ili ne, nisu u formi ko prosle sezone (rezultatski naravno) nema vise onih pobjeda po 5:0 - 6:0... to je cinjenica ocito
sta su bayernu uradili prosle sezone sjecas se golijade ? a Rubin im uzme 4 boda ... tj oni Rubinu jedva uzmu 1 bod iz 2 utamicesokantno ako nista ...