Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pirija
#1426 Re: Nadjite se - sexy horoskop
usta moja hvalite me... 
- berenice
#1428 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Voliš ti i Ribe, ako se sjećam, a ja sam Ribe-Strijelac. Bolje ti je odmakni, inače ti se ne piše dobroRamzess Veliki wrote:Ja volim Strijelce ...berenice wrote:Pa Strijelci i Ribe su kao brat i sestra. Donedavno (dok nije otkriven Neptun) su dijelili jednu te istu planetu, Jupitera. Moj podznak je Strijelac.ho oponopono wrote:...eh ti nježni i osjetljivi sanjari pored vatrenog i drskog pustolova!
- berenice
#1429 Re: Nadjite se - sexy horoskop
A vaga i jarac? Oni ništa?!Pirija wrote:
- Ramzess Veliki
#1430 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ženske Vage su odlične prostitutke, a muške su najčešće gay ... i Vage umiru od polnih bolesti.berenice wrote: A vaga i jarac? Oni ništa?!
A Jarčevi su previše lijeni da bi uživali u seksu, i treba ih ponekad gurnuti da ne stoje predugo na jednom mjestu inače će pustiti korijenje.
- Ramzess Veliki
#1431 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Neeeemoj zezat' ...berenice wrote:Voliš ti i Ribe, ako se sjećam, a ja sam Ribe-Strijelac. Bolje ti je odmakni, inače ti se ne piše dobroRamzess Veliki wrote:Ja volim Strijelce ...![]()
![]()
- ho oponopono
#1432 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:Dva puta se jedva izvukao dok sam planinario, jednom prenoćili na Zvijezdi u februaru u snijegu (jaran znao kraticu, jel ...ho oponopono wrote:...ooo koji pustolov!Ramzes Velikan ja napisao/la:
Svaki put sam se pomaris'o u kafani, skakao sa onog željezničkog mosta iza Pazarića sa špagom, skakao sa drugog sprata nekoliko puta, spuštao se niz zgradu na špagi, na motoru se slomio nekoliko puta, imam ožiljaka od ćakije, bio dizač tegova ... sjetio bih se još toga ali mi memorija trokira od udaraca u glavu.), drugi put se umalo smrzli - spasila nas gorska služba, srećom najavili rutu ...
![]()
Tih događaja sa planinarenja imam hejbet.![]()
Hoćeš li samnom da beremo proljetno cvijeće u parku kod Parkuše ... može ti se desiti da nas napadne medvjed, da se otvori provalija, navala Huna, mećava, poplava ... j...ga, takve sam sreće.![]()
![]()
...može, ni ja nisam bolje sreće!
- Ramzess Veliki
#1433 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ho oponopono wrote:
...može, ni ja nisam bolje sreće!
- Big Ang
#1434 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Prestani više pominjati motor 
- Ramzess Veliki
#1435 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Kren'la sezona u februaru, niko sretniji od meneeeeee ...Big Ang wrote:Prestani više pominjati motor
- ho oponopono
#1436 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:ho oponopono wrote:
...može, ni ja nisam bolje sreće!Samo nemoj da te vozim na motoru ... toliko se brinem za tuđu sigurnost da se najčešće ne maknemo sa mjesta ...
...ma bježi bolan ne valja ni pretjerivati, dok šetaš drvo može pući i ode ti u tri lijepe!
...ja doma među četiri zida ligamente sjebala, a tek vanka šta mi se sve može desiti, mogućnosti su beskrajne !
- Ramzess Veliki
#1437 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Škorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne moguBig Ang wrote:
Io sono scorpio![]()
podnijeti sami pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj
svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u
sado-mazo orgijama.
Zato se Ribe i Škorpije slažu ...
- Ramzess Veliki
#1438 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Još nisam šetao drvo ...ho oponopono wrote:Ramzess Veliki wrote:ho oponopono wrote:
...može, ni ja nisam bolje sreće!Samo nemoj da te vozim na motoru ... toliko se brinem za tuđu sigurnost da se najčešće ne maknemo sa mjesta ...
...ma bježi bolan ne valja ni pretjerivati, dok šetaš drvo može pući i ode ti u tri lijepe!![]()
-
esso_sa
#1439 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Krenula za tebe... Ja guma nemam a niko od ovih prodavaca ih ni na mapi jos nema... Kazu, sacekaj aprilRamzess Veliki wrote:Kren'la sezona u februaru, niko sretniji od meneeeeee ...Big Ang wrote:Prestani više pominjati motor
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1440 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Mislim da je bilo dosta chata i zajebancije zadnjih par dana ovdje
- Big Ang
#1441 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ramzess Veliki wrote:Škorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne moguBig Ang wrote:
Io sono scorpio![]()
podnijeti sami pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj
svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u
sado-mazo orgijama.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato se Ribe i Škorpije slažu ...![]()
![]()
Z glave se ne slažu
Ribe
samosazljevajuci dosadnjakovici, cekaju da netko dodje i utjesi ih, ne mogu se ni popisati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.Istaknuta riba: Osama Bin Laden.
- klixoris
#1442 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Hmmmm...Big Ang wrote: Strijelac 23.11. - 21.12.
Najotvoreniji znak dok je u pitanju seks su svakako Strijelci koji vole različite tipove partnera, a osobito su slabi na one s egzotičnim naglaskom. Dobar humor za njih je savršena predigra, pa njihovu pažnju mogu privući samo zabavni ljudi koji se ne boje šaliti na svoj račun.
Želite li ga osvojiti pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate upamtiti da onog trenutka dok mu postanete dosadni, bez ikakvih će problema krenuti dalje.
- Big Ang
#1443 Re: Nadjite se - sexy horoskop
klixoris wrote:Hmmmm...Big Ang wrote: Strijelac 23.11. - 21.12.
Najotvoreniji znak dok je u pitanju seks su svakako Strijelci koji vole različite tipove partnera, a osobito su slabi na one s egzotičnim naglaskom. Dobar humor za njih je savršena predigra, pa njihovu pažnju mogu privući samo zabavni ljudi koji se ne boje šaliti na svoj račun.
Želite li ga osvojiti pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate upamtiti da onog trenutka dok mu postanete dosadni, bez ikakvih će problema krenuti dalje.Nesto se poklapa al ovo sa filmovima i glupostima nidje veze...
Tis strijelac?
- ho oponopono
#1444 Re: Nadjite se - sexy horoskop
klixoris wrote:Hmmmm...Big Ang wrote: Strijelac 23.11. - 21.12.
Želite li ga osvojiti pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate upamtiti da onog trenutka dok mu postanete dosadni, bez ikakvih će problema krenuti dalje.Nesto se poklapa al ovo sa filmovima i glupostima nidje veze...
...kakav crni muvi?!
... a kad je dosada u pitanju, naravna stvar da idem dalje, nek se sam dosađuje, to nešto kao samoća u dvoje pobogu!
- klixoris
#1445 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jesam, sto ?Big Ang wrote:klixoris wrote:Hmmmm...Big Ang wrote: Strijelac 23.11. - 21.12.
Tis strijelac?
Ovdje sam se vala prepoznao samo kod ovog naglaska, humora i sto fakat fakat prelomit i hladno nastavit dalje kad mi dosadi neko... K'o da se nista nije ni desilo
- klixoris
#1447 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Mojne ti meni nako ! jes cula !?Big Ang wrote:nako, ču što
A vala mi nikad nece bit jasno zasto vi zene dajete toliki znacaj ovim horoskopskim znakovima ? To mi je vazda bila misterija. Ja iskreno ne znam horkoskopski znak ni od jedne zene sa kojom sam imao nesto... Osim ako mi nebi sama od sebe rekla, al i to bi zaboravio vec nakon par dana
Last edited by klixoris on 19/02/2014 14:23, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#1448 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Big Ang wrote:Istaknuta riba: Osama Bin Laden.
Albert Einstein je Riba, Isa pejgamber isto ...
Ribe su inače tajni agenti koji znaju nuklearnu fiziku i razbijaju atome 'nako za razonodu ...
Last edited by Ramzess Veliki on 19/02/2014 14:24, edited 1 time in total.
- ho oponopono
#1449 Re: Nadjite se - sexy horoskop
klixoris wrote:Mojne ti meni nako ! jes cula !?Big Ang wrote:nako, ču što![]()
A vala mi nikad nece bit jasno zasto vi zene dajete toliki znacaj ovim horoskopskim znakovima ? To mi je vazda bila misterija. Ja iskreno ne znam horkoskopski znak ni od jedne zene sa kojom sam imao nesto... Osim ako mi nebi sama od sebe rekla, al i to bi zaboravio vec nakon par dana
...tipični površni frajer strijelac bljak!
- klixoris
#1450 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ho oponopono wrote:klixoris wrote:Mojne ti meni nako ! jes cula !?Big Ang wrote:nako, ču što![]()
...tipični površni frajer strijelac bljak!
A dodatno mi je smijesno jer sam jako cesto dobivao komentare : "tipicni strijelac..."
Ribe valjaju samo na gradele ! Uz dobro vino naravno !Ramzess Veliki wrote:Big Ang wrote:Istaknuta riba: Osama Bin Laden.
Istaknuti tajni agent, sad je garant obrij'o bradu i sunča se neđe na Karibima i troši dolare ...
![]()
Albert Einstein je Riba, Isa pejgamber isto ...
Ribe su inače tajni agenti koji znaju nuklearnu fiziku i razbijaju atome 'nako za razonodu ...