Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scheph
#1426 Re: Serie A
sto se tice naguravanja na kraju utakmice postoji video na kojem se jasno vidi u usporenom snimku ko je sve to prvi poceo...igraci Rome trce i raduju se a igrac lazia Radu namjerno bez ikakvog razloga podapinje Perrottu...3:08
http://www.youtube.com/watch?v=GL8CVdG4 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=GL8CVdG4 ... r_embedded
-
udrch
#1427 Re: Serie A
E ne mogu vjerovati da će i Roma konačno osvojiti titulu..drago mi nešto, iako bih volio da je Napoli..mrzim ove bogatune sa sjevera..
- Point.
#1428 Re: Serie A
Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
-
leo karan
#1429 Re: Serie A
dje si diegoudrch wrote:E ne mogu vjerovati da će i Roma konačno osvojiti titulu..drago mi nešto, iako bih volio da je Napoli..mrzim ove bogatune sa sjevera..
btw. ovaj toti seljak pravi
-
krusty
#1430 Re: Serie A
Point. wrote:Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
Totti se jos nije 100% oporavio od povrede genijalac
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1431 Re: Serie A
aaaa covjeka, jos se nisi smirioPoint. wrote:Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
- ultima_palabra
#1432 Re: Serie A
Pao je na nivo Gary Nevillea, još jedino služi da provocira protivničke navijače i igračekrusty wrote:Point. wrote:Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
Totti se jos nije 100% oporavio od povrede genijalaczato ne igra citavu utakmicu
-
fedayn-roma
#1433 Re: Serie A
kako da ne dragi moj pointe.... kako da ne.....Point. wrote:Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
Totti se jednostavno ponasao, kako bi se (i kako su se) ponasali svi navijaci Rome sinoc.... Samo je slavio pobjedu svog tima!!!! A ako ti se nacin nije svidio (a razumjem te).... to mi je stvarno zao.
Najvecu gresku koju je Totti uradio je to sto se danas izvinio lazialima koji su se uvrijedili za njegove geste....
- Point.
#1434 Re: Serie A
Pa dzesi fedayne, stari ultrasu?fedayn-roma wrote:
Pointe, vec sam ti jednom rekao, u Rimu nema navijaca Lazia.....
A sto se tice Tottija, derbija, provokacija... itd, vec sam ti jednom objasnio sta znaci derby u Rimu e sve oko njega (sjecas se sta je di canio radio....) tako da su tvoje suplje price (oprosti na izrazu), kao sto su suplje one od vaseg trenera Reja, koji nema pojma sta znaci derby....
Da ste vi pobjedili pokazali bi majice koje ste imali ispod dresova... "scudetto game over", a to je isto provokacija... tako da se nema o cemu diskutovati....
u Italiji (odnosno u Rimu) se kaze... CONTINUA A ROSICARE... PORRETTO LAZIALE....
Mislim da sam te cak prepoznao na Tribuna Tevere kako bijes laziale kaisom. Svi u napad, jedan je Totti. (kako ono rece Nele nekad davno)
A vidis nisam znao da nema navijaca Lazia u Rimu. Jebote, sta bih ja bez tvog znanja.
Nista, drago mi je da si se javio ziv i zdrav, poselami mi Tonija kad budes veceras bio u Trigoriji i cuvaj se laziala. Sapnu mi jedna ptica bijela da ih ipak ima u Rimu. Pa nije valjda, da bi me i ona lagala?
- Point.
#1435 Re: Serie A
Sta ces, stari se a i reuma udarila.krusty wrote:Point. wrote:Da je tottina sinoc ukopao Lazio, zabio dva gola i rijesio utakmicu sam, kao sto je ondaK Di Canio ukopao romu, onda bih razumio ovaj gest. Frajer, kapiten tima, izbaci ga trener na poluvremenu, on se nasao kurciti poslije tekme. Umjesto da je otiso kuci kod Illary i isplako se, sto bi bilo bolje. Nije on ni do koljena Baresiju, Maldiniju ili J. Zannetiju.scheph wrote:ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.
Totti se jos nije 100% oporavio od povrede genijalaczato ne igra citavu utakmicu
- Van Halen
#1436 Re: Serie A
Slažem se u potpunosti, i sam sam ti takikijameta wrote:Evo prikljucujem se @Pointu i @Schephu kao fanaticni navijac Rome,to jeste samo @Shephu. Potpuno normalno i nadasve prirodno mi se cini navijati za Romu,pa cak i neki drugi italijanski klub,puno,puno normalnije nego za Spance,,Francuze,Engleze. Italija je susjedna zemlja i Rim je najblizi evropski glavni grad Sarajevu.Grad u kojemu ce Sarajlije visiti,kada se ukinu vize,cak i ako ostane ovakva ekonomska situacija a ako bude bolja da ne pricamo. Iduci derbi na Olimpicu,sigurno ide ekipa Sarajlija da bodri Romu.U svakom slucaju nam je blizi Rim nego Delijama sa Pala Beograd,da ne pominjem Delije Knin.Ogroman broj navijaca Sarajeva simpatise i bodri Romu,imamo i kontakte sa ljudima i mjesta za spavanje,odlicne odnose. HZ nisu pocele 2007,nego 1987,znam da si mlad i da covjek u mladosti gleda svijet samo kroz vizuru sopstvenog ega ali pokusaj shvatiti ovaj matematicki problem.-LIBERO- wrote:@Point. i @Scheph,samo jedno pitanje.
Jel' vas dvojica zivite u Rimu,il' barem u Italiji negdje???
Il' se samo furate da ste ,kao,neki varteni navijaci Rome i Lazia![]()
Forza Roma.
Jedan grad,jedan klub.
-
ReyHan
#1437 Re: Serie A
hehheehe... vidim ima romanista na forumu. pozz svima
-
fedayn-roma
#1438 Re: Serie A
Daj covjece smiri se malo.... Mislim da si dovoljno pametan, da shvatas kad neko ironicno pise... Ja znam vrlo dobro da i u Rimu ima laziala, pa sta bi mi bez njih??? Mozes misliti kako bi mi tuzniji bili ponedeljci bez vas i vasih fantasticnih tekmi o kojim pricati....Point. wrote:Pa dzesi fedayne, stari ultrasu?fedayn-roma wrote:
Pointe, vec sam ti jednom rekao, u Rimu nema navijaca Lazia.....
A sto se tice Tottija, derbija, provokacija... itd, vec sam ti jednom objasnio sta znaci derby u Rimu e sve oko njega (sjecas se sta je di canio radio....) tako da su tvoje suplje price (oprosti na izrazu), kao sto su suplje one od vaseg trenera Reja, koji nema pojma sta znaci derby....
Da ste vi pobjedili pokazali bi majice koje ste imali ispod dresova... "scudetto game over", a to je isto provokacija... tako da se nema o cemu diskutovati....
u Italiji (odnosno u Rimu) se kaze... CONTINUA A ROSICARE... PORRETTO LAZIALE....Neka si mi se javio, mislio sam da si sinoc zaglavio u bitki sa cakijicama ispred Olimpica. Strahovo sam da znas.
![]()
Mislim da sam te cak prepoznao na Tribuna Tevere kako bijes laziale kaisom. Svi u napad, jedan je Totti. (kako ono rece Nele nekad davno)![]()
A vidis nisam znao da nema navijaca Lazia u Rimu. Jebote, sta bih ja bez tvog znanja.Moracu da uputim kritike Paolu Perosu i Alesiju sto me slagase da zive u Rimu i navijaju za Lazio. Stare kuronje, mora da zive u Latini. Ili, vidju vraga, postoji sansa da me ne lazu i da me ti lazes. Hm, nebi ti meni lagao, ne vec u prvoj recenici, jelde dragi moj ultrasu?
Nista, drago mi je da si se javio ziv i zdrav, poselami mi Tonija kad budes veceras bio u Trigoriji i cuvaj se laziala. Sapnu mi jedna ptica bijela da ih ipak ima u Rimu. Pa nije valjda, da bi me i ona lagala?
Ziv sam Pointe moj ziv sam, na svu srecu bitke sa cakijicama nisu moja stvar... a ne bi se trebalo ironisati o tim tuznim stvarima.... Ali sta ces, majka imbecila je uvjek trudna!!!!
Ali moram ti se pohvaliti da se bolid crnogorca sa curve sud super vidio..... a i slavlje nije bilo lose...
- Point.
#1439 Re: Serie A
What do you say about my momma?fedayn-roma wrote:
Daj covjece smiri se malo.... Mislim da si dovoljno pametan, da shvatas kad neko ironicno pise... Ja znam vrlo dobro da i u Rimu ima laziala, pa sta bi mi bez njih??? Mozes misliti kako bi mi tuzniji bili ponedeljci bez vas i vasih fantasticnih tekmi o kojim pricati....
Ziv sam Pointe moj ziv sam, na svu srecu bitke sa cakijicama nisu moja stvar... a ne bi se trebalo ironisati o tim tuznim stvarima.... Ali sta ces, majka imbecila je uvjek trudna!!!!
Ali moram ti se pohvaliti da se bolid crnogorca sa curve sud super vidio..... a i slavlje nije bilo lose...![]()
Dragi Fedayne, naravno da znam ironiju, al nadam se da i ti znas za zezanciju?
No, zurim sada, moram istovariti kamion, stigle paprike friske iz Rumunije.
Do sljedec susreta, budi mi pozdavljen i dobro mi stoj!
- Baltazar_khan
#1440 Re: Serie A
Mislim da bi vam i rođeni Rimljani zavidili na rivalskom prepucavanju 
- Brankovac
#1441 Re: Serie A
Šišaj derbija tipa Real-Barca, ManchesterU-Liverpool, Milan-Inter, Rangers-Celtic, sve su to male mace naspram ROMA-LAZIO...ne znam čak može li se koji derbi u Grčkoj,Turskoj,Argentini ili Brazilu porediti s njim.
-
krusty
#1442 Re: Serie A
Point. wrote: Sta ces, stari se a i reuma udarila.Recemo da se nije jos oporavio od povrede.
Totti je legenda, ne samo medju navijacima Rome nego opcenito u fudbalskom svijetu...
isto ko sto ce ti svaki navijac Man Utda priznati da je Gerrard igracina bez obzira sto mrze Liverpool tako je i Totti zasluzio svacije postovanje, pa i navijaca Lazia, al uvijek ima ocajnih individua poput tebe
- Point.
#1443 Re: Serie A
Jah, u pravu si procito si me ko bukvar.krusty wrote:Point. wrote: Sta ces, stari se a i reuma udarila.Recemo da se nije jos oporavio od povrede.
Totti je legenda, ne samo medju navijacima Rome nego opcenito u fudbalskom svijetu...
isto ko sto ce ti svaki navijac Man Utda priznati da je Gerrard igracina bez obzira sto mrze Liverpool tako je i Totti zasluzio svacije postovanje, pa i navijaca Lazia, al uvijek ima ocajnih individua poput tebe
Niko ne spori njegove igracke kvalitete al ponasanje kao sto je sinoc, pa hinjsko gazenje Ramelowa u Ligi sampiona pa hrakaca Poulsenu ga definitivno razdvaja od igrackih ljudina poput Maldinija, Baresija, Zanettija itd.
Prosaltaj malo po raznim internacionalnim forumima pa ce ti biti jasno da ga, osim romanista, vecina navijaca ne cijeni bas zbog tih njegovih osobina. Al hej, sta ja znam, ja sam samo ocajnik.
- Admir_1984
#1444 Re: Serie A
A sta kazes za Zidana? Cijeni ga cijeli svijet, a slicne gluposti radio u karijeri kao i TottiPoint. wrote:Jah, u pravu si procito si me ko bukvar.krusty wrote:Point. wrote: Sta ces, stari se a i reuma udarila.Recemo da se nije jos oporavio od povrede.
isto ko sto ce ti svaki navijac Man Utda priznati da je Gerrard igracina bez obzira sto mrze Liverpool tako je i Totti zasluzio svacije postovanje, pa i navijaca Lazia, al uvijek ima ocajnih individua poput tebe![]()
Niko ne spori njegove igracke kvalitete al ponasanje kao sto je sinoc, pa hinjsko gazenje Ramelowa u Ligi sampiona pa hrakaca Poulsenu ga definitivno razdvaja od igrackih ljudina poput Maldinija, Baresija, Zanettija itd.
Prosaltaj malo po raznim internacionalnim forumima pa ce ti biti jasno da ga, osim romanista, vecina navijaca ne cijeni bas zbog tih njegovih osobina. Al hej, sta ja znam, ja sam samo ocajnik.
- scheph
#1445 Re: Serie A
Svi koji bolje prate seriju A znaju kakav je igrac Poulsen. Njemu je jedini cilj igraca isprovocirati a Tottiju i ne treba puno da ga izbaci iz ravnoteze. Mnogi jos pominju taj slucaj a evo jednog videa koji pokazuje ko je ustvari Poulsen, pogledajte.
- Point.
#1446 Re: Serie A
Zidane je napravio jednu glupost u karijeri i to kad je opalio Materacija. S obzirom sta je Zinedine reko sta mu je ovaj govorio, razumijem ga. To mu je minus. Kako god okrenes, Zidane je gospodin za tottija. Moje skromno misljenje.Admir_1984 wrote:
A sta kazes za Zidana? Cijeni ga cijeli svijet, a slicne gluposti radio u karijeri kao i Totti
- Admir_1984
#1447 Re: Serie A
A gazenje igraca Saudijske Arabije na SP 1998?Point. wrote:Zidane je napravio jednu glupost u karijeri i to kad je opalio Materacija. S obzirom sta je Zinedine reko sta mu je ovaj govorio, razumijem ga. To mu je minus. Kako god okrenes, Zidane je gospodin za tottija. Moje skromno misljenje.Admir_1984 wrote:
A sta kazes za Zidana? Cijeni ga cijeli svijet, a slicne gluposti radio u karijeri kao i Totti
-
ReyHan
#1448 Re: Serie A
nije bas jednu, sjecam se 98" na svjetskom je je udario jednog igraca tunisa zbog cega je bio suspendiran 3 utakmice. zatim u utakmici lige p. protiv hamburga takoder je namjerno bez lopte udario nekog, ne sjecam se vise koga.Point. wrote:Zidane je napravio jednu glupost u karijeri i to kad je opalio Materacija. S obzirom sta je Zinedine reko sta mu je ovaj govorio, razumijem ga. To mu je minus. Kako god okrenes, Zidane je gospodin za tottija. Moje skromno misljenje.Admir_1984 wrote:
no i totti je imao dosta ispada u karijeri no meni je ovo vrh:
http://www.youtube.com/watch?v=U1UaclKjTog
- Point.
#1449 Re: Serie A
Eto i taj ispad, zaboravio sam na njega. Al porediti Zidana sa tottijem je ipak, neukusno.Admir_1984 wrote:A gazenje igraca Saudijske Arabije na SP 1998?Point. wrote:Zidane je napravio jednu glupost u karijeri i to kad je opalio Materacija. S obzirom sta je Zinedine reko sta mu je ovaj govorio, razumijem ga. To mu je minus. Kako god okrenes, Zidane je gospodin za tottija. Moje skromno misljenje.Admir_1984 wrote:
- Šibicar
#1450 Re: Serie A
Što jes' jes'.Baltazar_khan wrote:Mislim da bi vam i rođeni Rimljani zavidili na rivalskom prepucavanju