Dr. Zahi HawassNjegove prethodne tvrdnje da su Maje sa Plejada i Atlantide trebale bi biti dovoljne bilo kojem obrazovanom čitatelju
Bosanska piramida Sunca vol.3
Moderator: Chloe
-
boric
tebi dati dvje koze na cuvanje,do podne bi izgubio jednu a od podne drugu...terapija wrote:jarane, licis mi previse na izvjesnog El-Bosniaca koji je slicno pisao i zasluzeno zaradio ban. Propazi malkice na ton. Ne moras vikati cujemo dobroboric wrote:ublehasu,tanki su ti argumenti! ako je nema ima da je zidamo i davam se cerimo u lice a ima je!!!Piramidos wrote:Da utvrdimo gradivo:
Dr. Zahi Hawass
staljinizam vise u Bosni ne stanuje,slobodna ekonomija,slobodneinicijative,bez da se pita tamo neke ublehase sta cu ja da radim sa svojim parama i znanjem...prohujalo sa vihorom.!!!
-
dzanum
Osmanagicu bosanska Legendo!!
eh, zbog ovakvih ludaka bh struka mora pozivati u pomoc hawasa i hardinga
novinari, vise-manje, njima su budalastine interesantne, politicari ce se nacrtati bilo gdje samo da budu u zizi
ali, ovo osmanagicu tito, legendo, care, pojma oni drugi nemaju - stvarno smo blesav narod
ja razumijem pozitivnu energiju i stanje permanentnog teferica koji je proizvela ''piramida'' cak mi je i simpaticno
ali ovo nipodastavanje ljudi, od strane anonimnih cyber klinaca ''patriota'' me dovodi do ludila
-
Gospon Macola
Plitko ti je to pozivanje na slobodu, jer je LAZ svugdje zabranjena. I u kapitalizmu i u komunizmu, teokratiji itd. ... bas svugdje.boric wrote:
tebi dati dvje koze na cuvanje,do podne bi izgubio jednu a od podne drugu...
staljinizam vise u Bosni ne stanuje,slobodna ekonomija,slobodneinicijative,bez da se pita tamo neke ublehase sta cu ja da radim sa svojim parama i znanjem...prohujalo sa vihorom.!!!
A Semir laze ko programiran.
Last edited by Gospon Macola on 28/06/2006 16:38, edited 1 time in total.
-
Gospon Macola
Vidim, vec djeluju na vas Osmanagiceva retorika i nacin razmisljanja. Hajde, hajde, uzivajte u vasoj propasti, posto sekte i propast kao uspjeh prikazuju.boric wrote:
Macolo,kad je Hawass dao taj intervju i gdje a ja cu ti kazati gdje se nalazi neprekidno zadnja tri mjeseca....da ti pomognem;nije uopce u Egiptu!!!
E moji jadnici, pa cijeli naucni svijet proglasava Osmanagica ublehasem, a vi mu jos uvijek vjerujete. Cak vam je u lice receno od strane dr. Hawassa da je Osmanagic lagao i da Barakat nije poslan od njega, kao i da Barakat bukvalno nema pojma o piramidama. Imate izjavu najveceg arheologa na svijetu i sta vi kazete na sve to: Osmanagic je u pravu!
E jadnici...
-
Piramidos
koji interviju ?????boric wrote:i prije sedmicu dana sam razgovarao sa dr.Zahi Hawass-om..a ici cu opet da ga pitam za ovaj intervju!!!
to je pismo boricu hahahaha
http://www.archaeology.org/online/featu ... pdate.html
Last edited by Piramidos on 28/06/2006 16:51, edited 1 time in total.
-
boric
Semire Legendo,Tito,Boze sudbina te odabrala da napises pravu i istinitu bosansku historiju.dzanum wrote:Osmanagicu bosanska Legendo!!![]()
bh struka,hahahahahahahahahahhahah!!11otvori se zemljo,pa vi ste cobani,nauka je je za vas mislena imenica...eh, zbog ovakvih ludaka bh struka mora pozivati u pomoc hawasa i hardinga
a bosanski "specijalisti" sa fitilj masnama u kabinetima proucavaju arheologiju i geologiju..dizite debele guzice i u brda,sta ne sidjaju vam se brda jer talijanska cipela nije prilagodjena brdima nego kabinetima..novinari, vise-manje, njima su budalastine interesantne, politicari ce se nacrtati bilo gdje samo da budu u zizi
da ste bili pametni zasto niste otkrili te piramide koje su vas bole u oci,sad kad dodje drugi,domaci pocnu vriskati sto ih Osmanagic nije pitao bosanske dundjer arheologe!!!ali, ovo osmanagicu tito, legendo, care, pojma oni drugi nemaju - stvarno smo blesav narod
ja razumijem pozitivnu energiju i stanje permanentnog teferica koji je proizvela ''piramida'' cak mi je i simpaticno
ali ovo nipodastavanje ljudi, od strane anonimnih cyber klinaca ''patriota'' me dovodi do ludila
-
boric
samo je Osmanagic Bog i nema drugog!!!Gospon Macola wrote:Vidim, vec djeluju na vas Osmanagiceva retorika i nacin razmisljanja. Hajde, hajde, uzivajte u vasoj propasti, posto sekte i propast kao uspjeh prikazuju.boric wrote:
Macolo,kad je Hawass dao taj intervju i gdje a ja cu ti kazati gdje se nalazi neprekidno zadnja tri mjeseca....da ti pomognem;nije uopce u Egiptu!!!
E moji jadnici, pa cijeli naucni svijet proglasava Osmanagica ublehasem, a vi mu jos uvijek vjerujete. Cak vam je u lice receno od strane dr. Hawassa da je Osmanagic lagao i da Barakat nije poslan od njega, kao i da Barakat bukvalno nema pojma o piramidama. Imate izjavu najveceg arheologa na svijetu i sta vi kazete na sve to: Osmanagic je u pravu!![]()
![]()
![]()
E jadnici...
- terapija
Ma dokopao se klinac interneta pa malo zajebava rajuPiramidos wrote:koji interviju ?????boric wrote:i prije sedmicu dana sam razgovarao sa dr.Zahi Hawass-om..a ici cu opet da ga pitam za ovaj intervju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je pismo boricu hahahaha![]()
![]()
![]()
tipicno tinejdzerski
Go Semir Go... nece boljeti obecavamo
-
boric
o kakvom ti intervjuu?Piramidos wrote:koji interviju ?????boric wrote:i prije sedmicu dana sam razgovarao sa dr.Zahi Hawass-om..a ici cu opet da ga pitam za ovaj intervju!!!![]()
![]()
to je bio obican razgovor jednog posjetioca sa Zahijem..
covjek putuje sa izlozbom i nalazi se u jednom velikom gradu,eto imao sam srece da porazgovaram s njim...zato sam i kazao da cu ga pitati o tom negovom Intervjuu koji je dao o bosanskim piramidama!!
- terapija
idi mali ganjaj puterice vidi kako je lijepo vrijeme vani, sta si se zabio za komp.boric wrote:o kakvom ti intervjuu?Piramidos wrote:koji interviju ?????boric wrote:i prije sedmicu dana sam razgovarao sa dr.Zahi Hawass-om..a ici cu opet da ga pitam za ovaj intervju!!!![]()
![]()
to je bio obican razgovor jednog posjetioca sa Zahijem..
covjek putuje sa izlozbom i nalazi se u jednom velikom gradu,eto imao sam srece da porazgovaram s njim...zato sam i kazao da cu ga pitati o tom negovom Intervjuu koji je dao o bosanskim piramidama!!
Mani se bajki i naprdjivanja ovdje
-
boric
'ajde ublehasu uopce neznas s kim razgovaras.terapija wrote:Ma dokopao se klinac interneta pa malo zajebava rajuPiramidos wrote:koji interviju ?????boric wrote:i prije sedmicu dana sam razgovarao sa dr.Zahi Hawass-om..a ici cu opet da ga pitam za ovaj intervju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tipicno tinejdzerskiSta ces, omladina mora izbacit frustracije i prevelike kolicine testosterona
- terapija
boric wrote:ne znam?terapija wrote:Ma dokopao se klinac interneta pa malo zajebava rajuPiramidos wrote: koji interviju ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tipicno tinejdzerskiSta ces, omladina mora izbacit frustracije i prevelike kolicine testosterona
pa dobro, ko bi mogao biti ako ne neki nadobudni tinejdzer?
Jedino ocajnicki pokusaj Fondacije APBPS da na Sa-x za sebe tipicnim "diverzijama" i zavrzlamama pokusa odvuci paznju
Mada sumnjam, jer nisu ni oni glupi
'ajde ublehasu uopce neznas s kim razgovaras.
-
zavrzlama
Hajde da i ja nesto napisem/isprovaljujem se
Dali ima tih piramida ili ne ipak je nesto pozitivno u tome jer je narod za trenutak zaboravio rat ,stradanja i politiku.
Moja teorija dali ima piramida ili ne je vise da nema,iako bi jako volio da se varam i da ih iskopaju jer bi to bio veliki biznis i promocija BIH kao turisticke atrakcije.Smatram da je Osmanagic u startu napravio gresku...ako je imao dokaze i vjerovao da u tom brdu ima piramida trebao je po meni traziti dozvolu da izvrsi iskopavanje recimo 50mx50m uzeti modernu mehanizaciju i za 10-tak dana bi znao imali ili ne.Greska je stoje najavio senzaciju prije i zabodenog krampa u brdo.Piramide se prave obicno od velikih kamenih blokova tako da velike masine nebi ostetile nista,jer se spominje visegodisnje iskopavanje.Ako je stvarno piramida cim nades jedan kamen u zidu sve je jasno jer nakon otkrivanja ostalih kamenova ukazuje se ista...meni je cudno to kopanje "malo ovdje-malo ondje"
Meni najvise lici da su Osmanagica neki ameri navukli na tanak led sa tkz. satelitskim snimcima koji potvrduju postojanje piramide...jer mi nije logicno da neko ima tehnologiju da snimi iz satelita postojanje takve vrijedne turisticke i arheoloske senzacije i da "kajmak" ubere neko drugi u ovom slucaju Semir Osmanagic.
Ipak ovo sve u vezi piramide je bolje nego razglabat o politicarima i lopovima....neka ti je Semire veliki manitu na pomoci
Dali ima tih piramida ili ne ipak je nesto pozitivno u tome jer je narod za trenutak zaboravio rat ,stradanja i politiku.
Moja teorija dali ima piramida ili ne je vise da nema,iako bi jako volio da se varam i da ih iskopaju jer bi to bio veliki biznis i promocija BIH kao turisticke atrakcije.Smatram da je Osmanagic u startu napravio gresku...ako je imao dokaze i vjerovao da u tom brdu ima piramida trebao je po meni traziti dozvolu da izvrsi iskopavanje recimo 50mx50m uzeti modernu mehanizaciju i za 10-tak dana bi znao imali ili ne.Greska je stoje najavio senzaciju prije i zabodenog krampa u brdo.Piramide se prave obicno od velikih kamenih blokova tako da velike masine nebi ostetile nista,jer se spominje visegodisnje iskopavanje.Ako je stvarno piramida cim nades jedan kamen u zidu sve je jasno jer nakon otkrivanja ostalih kamenova ukazuje se ista...meni je cudno to kopanje "malo ovdje-malo ondje"
Meni najvise lici da su Osmanagica neki ameri navukli na tanak led sa tkz. satelitskim snimcima koji potvrduju postojanje piramide...jer mi nije logicno da neko ima tehnologiju da snimi iz satelita postojanje takve vrijedne turisticke i arheoloske senzacije i da "kajmak" ubere neko drugi u ovom slucaju Semir Osmanagic.
Ipak ovo sve u vezi piramide je bolje nego razglabat o politicarima i lopovima....neka ti je Semire veliki manitu na pomoci
-
Piramidos
navuko ga Smailbegovic hahahah al dobro decko mora stipendiju da odradi hahahazavrzlama wrote:
-
Piramidos
Semir Osmanagic 11 januar 06
http://www.sarajevo-x.com/clanak/060111005

http://www.sarajevo-x.com/clanak/060111005
pa ko sad laze hahahahahGeneralni direktor Egipatskog vrhovnog savjeta za antikvitete piramida u Gizi, dr. Zahi Hawass tvrdi da je "sasvim moguće da se u Bosni nalaze piramide", ali osporava mogućnost da ih je "gradila neka supercivilizacija prije 12.000 godina